Karsprængninger på benene

Hos CeriX er vi nogle af de første i Danmark, der er registreret til at fjerne blodsprængninger på ben ved hjælp af Sklerosering. 

 • Behandlingstid: 30-45 minutter
 • Resultat: 8-12 uger
 • Bedøvelse: Ingen
 • Holdbarhed: Permanent
 • Nedetid / Opheling: Ingen
 • Konsultation: Gratis
Kontant frapris
2.500 kr.

FJERNELSE AF BLODSPRÆNGNINGER PÅ BENENE MED SKLEROSERING

Hos CeriX er vi nogle af de første i Danmark, der er registreret til at udføre behandling med sklerosering. Det er en injektionsbehandling, hvor en væske injiceres med en tynd nål. Væsken laver en lokalirritation i karrene og får karvæggene til at hæve op og klistre sammen, så blodet ikke længere har passage. Efter blot én behandling med sklerosering, er det muligt at opnå en reduktion på 50-70% af uønskede karsprængninger på benene. Det er en forholdsvis stor reduktion sammenlignet med laser, og ubehaget ved behandlingen er betydeligt mindre. Ønsker du derimod at fjerne blodsprængninger i ansigtet, behandler vi med IPL laser.

Sklerosering2

Sklerosering og behandling af karsprængninger

Har du karsprængninger på benene, er Sklerosering den bedste og mest effektive behandling

Karsprængninger på benene før og efter

OPLEV DEN FANTASTISKE FORVANDLING

Hos CeriX har vi mere end 10 års erfaring med at udføre behandling med sklerosering i forbindelse med fjernelse af blod-og karsprængninger på benene. Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede i at udføre behandling med sklerosering, så du kan føle dig tryg og sikker hele vejen. Her kan du se et udvalg af de mange fantastiske resultater af behandling med sklerosering

SÅDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

Vi møder mange mennesker, som er ulykkelige, fordi de ikke har kunnet vise deres ben i flere år. Alder, genetik og graviditet kan øge trykket på kroppen og resultere i de generende blodsprængninger på lår, ansigtet og brystet. Sklerosering er en fantastisk behandling, som går ind og lukker karrene.Ved sklerosering injiceres der en lille mængde af enten en højkoncentration af saltvand eller Aetoxysklero med en tynd nål. Væsken medfører en lokal irritation inde i karret, som får karvæggene til at hæve op og klistre sig sammen. Blodet får derved ikke længere passage, og karret vil langsomt nedbrydes.

FØR FJERNELSE AF KARSPRÆNGNINGER PÅ BENENE

Du skal forud for behandlingen ind til en gratis og uforpligtende konsultation. Her vil du udover den mundtlige information, få udleveret skriftlig information af din personlige kosmetiske sygeplejerske. Sygeplejersken vil lave en behandlingsplan og oplyse dig om det forventede antal behandlinger. Vi kan ikke tilbyde dig behandling med sklerosering, hvis du er gravid eller ammer. Det er ligeledes en kontraindikation, hvis du tidligere har haft en blodprop, tager blodfortyndende medicin eller har Diabetes.

HVOR LANG TID TAGER BEHANDLINGEN?

Selve behandlingen af blod-og karsprængninger med sklerosering varer normalt mellem 30 og 45 minutter. Du kan tage direkte tilbage på arbejdet eller fortsætte med dine daglige gøremål efter behandlingen. Antallet af behandlinger afhænger helt af antallet af blodsprængninger og hvor mange, man ønsker fjernet. Typisk bør du forvente 1-3 behandlinger med et interval på ca. 4 uger mellem hver behandling, for at opnå det bedste resultat.

ER FJERNELSE AF KARSPRÆNGNINGER MED SKLEROSERING FARLIGT?

Nej, det er det ikke. Karrene har ingen funktion i dit kredsløb, og transporterer derved ikke blod rundt i kroppen. Det er derfor ganske ufarligt at få fjernet blodsprængninger på benene.

  GØR FJERNELSE AF BLODSPRÆNGNINGER PÅ BEN ONDT?

  Sklerosering foregår med en lille tynd nål. Stikket mærker man stort set ikke, men det kan svie en smule, når produktet sprøjtes ind. Nogle synes, det klør de første par dage, men man får en kompressionsforbinding på, som sikrer, at karrene ikke udvider sig igen. Du skal undgå træning og motion de første fire dage, så blodgennemstrømningen ikke øges.

  EFTER FJERNELSE AF BLODSPRÆNGNINGER PÅ BENENE

  Efter en behandling med sklerosering, skal du i 24 timer efter behandlingen have en kompressionsstrømpe på. Disse udleveres i forbindelse med behandlingen, og er inkluderet i prisen. Derudover skal du forvente, at der kan forekomme blå mærker og i enkelte tilfælde små sår i det behandlede område, som forsvinder igen inden for et par uger. De første 4 dage efter behandlingen må du ikke træne og blive varm ved f.eks. at gå i sauna eller dampbad. Det endelige resultat ses 8 uger efter behandlingen.

  HVOR LANG TID HOLDER REDUKTIONENEN AF KARSPRÆNGNINGER?

  Får du en komplet behandling, som typisk er 2-3 behandlinger, er karsprængningerne stort set væk. Der vil kunne komme nogle nye kar i området, men de kar, man fjerner og lukker helt, vil være væk for altid. Venen der skaber problemet, forsvinder dog ikke – den er der stadigvæk tryk i. Derfor vil det for mange være en god idé at komme ind med et par års mellemrum for at holde dannelsen af nye karsprængninger i samme område nede.

  Fjernelse af karsprængninger med laser

  Fjernelse af karsprængninger med laser

  Laserbehandling (IPL) er en meget effektiv metode til at fjerne de fine kar i ansigtet

  Fractional Laser - Behandling af ar og strækmærker

  Reduktion af ar og strækmærker

  Behandling med Fractional Laser reducerer ar, strækmærker og ujævn hud

  Hos CeriX er du i gode hænder
  Læs mere om os
  user-lock
  Patientsikkerhed

  CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

  users
  Mere end 10 års erfaring

  Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

  user-md
  Behandlingsplan

  Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

  hands
  Høj faglighed

  Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

  crown
  Naturlig & Æstetisk

  Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

  garanti

  CeriX Kvalitetsgaranti

  CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

   

  Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

  LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

  kundeudtalelser

  A1140026-2

  Pernille Caroline Lotus

  Jeg er ret kritisk, hvad angår kirurgi, rynkereduktion og lignende, og har egentlig ventet, til jeg havde passeret de 35 år, indtil jeg turde få andre behandlinger end laser mod acne. Med min kritiske tilgang til, og måske endda nervøsitet omkring, indgreb i ansigtet har jeg længe ledt efter den bedste i branchen, og efter utallige anbefalinger af Rie og CeriX, tog jeg mig sammen og bookede en konsultation. Mødet med Rie og resten af teamet hos CeriX har givet mig mod på rynkereducerende behandlinger, da jeg ved, jeg er under kyndige hænder, og jeg ved, de lytter til, at jeg ønsker det mest naturlige look. Så disse behandlinger er egentlig blot med til, at jeg kan vedligeholde mit ungdommelige look, uden overdrivelse.

  Silassorthvid

  Silas Holst

  Jeg har valgt at få behandling hos CeriX. Jeg har også rigtig mange venner, der tidligere har fået behandling hos CeriX, og de har alle været utroligt glade for resultatet. Min krop er en stor del af mit arbejde. Som skuespiller og danser er den på mange måder mit primære ‘arbejdsredskab’. Så for mig er det helt naturligt at være meget opmærksom på, hvordan min krop ser ud, ligesom jeg går super meget op i at holde den i så god fysisk form som overhovedet muligt! Og så gør det jo heller ikke noget, at jeg kan komme ind til CeriX og få ultimativ mig-tid!

  03.cerix_30s_16x9.00_00_06_21.Still003

  Natasha

  Efter jeg er blevet mor, har min krop og hud ændret sig meget. Jeg har fået rynker hist og her, og ser træt ud. Behandlingen (Shapes by CeriX) har fornyet min hud, mit udtryk og min selvtillid. Det har været dejligt at tage hånd om mig selv, og kunne kigge i spejlet og se en version af mig, som jeg genkender. Jeg elsker især filler i tåretrugen. Det er så flot, og de dage, hvor min datter sover dårligt, kan overhovedet ikke ses på mig. Jeg er vild med det! Skinbooster har også gjort min hud smuk. Jeg har slet ikke det samme behov for makeup længere!