Se månedens kampagner her

Flotte ben til sommer? Ved hjælp af Sklerosering kan vi fjerne dine kar sikkert og effektivt.

Karsprængninger på benene

Reduktion på 50-70 % på én behandling* - Din skønhed vores erfaring og ekspertise.
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Karsprængninger på benene

Vi kender dem alle sammen, de blå-lilla kar, som får vores ben til at ligne vores mormors. Mormor-benene er der dog ingen grund til at beholde, da karrene meget effektivt og stort set smertefrit kan fjernes ved Sklerosering. Sklerosering er en CeriX’ mest populære behandlinger, og vi har over 10 års erfaring med fjernelse af kar på benene med denne specielle metode, som ikke udføres på særlig mange klinikker i Danmark. Mange af vores kunder har tidligere forsøgt at fjerne deres kar med laser uden held. Laser er nemlig ikke nær så effektiv som Sklerosering, som er langt mindre smertefuldt og kræver væsentligt færre behandlinger. Her vil der allerede efter én behandling ses en reduktion på 50-70 %, hvilket faktisk er ret meget.

En stor del af vores kunder har ikke vist deres ben frem om sommeren i mange år, hvilket er som en kniv i vores hjerter, da vi ved hvor let karrene på benene er at fjerne. Vi lover at vores erfaring og ekspertise, vil give dig et fantastisk resultat, som igen vil give dig muligheden for at gå i kjole eller shorts.

Før behandlingen
Efter behandlingen

Fjernelse af kar på benene

  • Vi anvender Sklerosering og ikke laser
  • Vi har over 10 års erfaring med Sklerosering
  • Reduktion på 50-70 % på én behandling

Se flere eksempler

Video om denne behandling

Her kan du se hvordan behandlingen foregår på video.

 

BEHANDLING AF KARSPRÆNGNINGER PÅ BENENE

Karsprængninger på benene fjernes nemt og effektivt med Sklerosering, modsat kar i ansigtet som fjernes bedst med IPL. Sklerosering er en injektionsbehandling, hvor der med en meget tynd nål injiceres en lille mængde af enten en højkoncentration af saltvand eller Aetoxysklerol. Væsken medfører en lokal irritation inde i karret, som får karvæggene til at hæve op og klister sig sammen. Blodet får derved ikke længere passage, og karret vil langsomt nedbrydes. Du kan efter en enkel behandling forvente en reduktion på 50-70 %. Sklerosering er den mest effektive behandling til kar på benene.

Er det så farligt at karrene lukkes og fjernes permanent? Nej, det er det ikke, da karrene ingen funktion har i dit kredsløb, og derved ikke transporterer blod rundt i kroppen.

Efter en behandling med Sklerosering, skal du i 24 timer efter behandlingen have en kompressionsstrømpe på. Disse udleveres i forbindelse med behandlingen, og er inkluderet i prisen. Derudover skal du forvente, at der kan forekomme blå mærker og i enkelte tilfælde små sår i det behandlede område, som forsvinder igen inden for et par uger. De første 4 dage efter behandlingen må du ikke træne og blive varm ved fx at gå i sauna eller dampbad. Det endelig resultat ses 8 uger efter behandlingen. Herefter kan behandlingen gentages for yderligere reduktion.

Prisen for en behandling med Sklerosering afhænger af mængden af produkt der anvendes, men ligger typisk mellem 1800-2800 kr. for en behandling. Du skal forud for behandlingen ind til en gratis og uforpligtende konsultation. Her vil du udover den mundtlige information, få udleveret skriftlig information og blive tilset af vores plastikkirurg. Her vil du selvfølgelig også få en mere eksakt pris på behandlingen. Efter konsultationen skal du i henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer have betænkningstid på minimum 48 timer.

Vi kan ligesom alle andre behandlinger hos CeriX ikke behandle dig, hvis du er gravid eller ammer. Denne behandling kan dog heller ikke udføres, hvis du har ureguleret diabetes eller tidligere har haft en blodprop.

CeriX er en af de klinikker I Danmark, som har længst og mest erfaring indenfor fjernelse af kar på ben med teknikken Sklerosering. Jeg har over 10 års erfaring med denne behandling, og er uden tvivl en af dem med flest behandlinger bag sig i Danmark, hvorfor vi garanterer dit resultat.

Typisk skal der 1-3 behandlinger til, hvor der pr behandling ses en reduktion på 50-70% af karrene. Når karrene er fjernet helt, er de væk for altid. Du skal forvente at der kan komme helt nye til, som vil være kommet uanset hvad, pga alder og genetik.

Så ønsker du også at gå sommeren i møde uden blå ben, så bestil en tid til din konsultation i dag på 61616117.

Vi vil glæde os til at tage imod dig.