Hårfjerning_Ben_Kvinde_2

Karsprængninger på benene

Hos CeriX er vi nogle af de første i Danmark, der er registreret til at fjerne kar på ben ved hjælp af Sklerosering 

 • Behandlingstid: 30-45 minutter
 • Resultat: 8-12 uger
 • Bedøvelse: Ingen
 • Holdbarhed: Permanent
 • Nedetid / Opheling: Ingen
 • Konsultation: Gratis
Kontant frapris
2.500 kr.

HVORDAN FOREGÅR FJERNELSE AF KAR PÅ BENENE?

Hos CeriX er vi nogle af de første i Danmark, der er registreret til at udføre behandling med Sklerosering. Det er en injektionsbehandling, hvor en tynd væske injiceres. Væsken laver en lokalirritation i karrene og får karvæggene til at hæve op og klistre sammen, så blodet ikke længere har passage. Efter blot én behandling med Sklerosering, er det muligt at opnå en reduktion på 50-70% af uønskede kar på benene. Det er en ret stor reduktion sammenlignet med laser, og ubehaget ved behandling er betydeligt mindre.

Sklerosering2

Sklerosering og behandling af karsprængninger

Har du karsprængninger på benene, er Sklerosering den bedste og mest effektive behandling

Karsprængninger på benene før og efter

OPLEV DEN FANTASTISKE FORVANDLING

Hos CeriX har vi mere end 10 års erfaring med at udføre behandling med Sklerosering i forbindelse med fjernelse af karsprængninger på benene. Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede i at udføre behandling med Sklerosering, så du kan føle dig tryg og sikker hele vejen. Her kan du se et udvalg af de mange fantastiske resultater af behandling med Sklerosering

SÅDAN VIRKER FJERNELSE AF KAR PÅ BEN MED SKLEROSERING

Vi møder mange mennesker, som er meget ulykkelige, fordi de ikke har kunnet vise deres ben i flere år. Alder, genetik og graviditet kan øge trykket på kroppen og resultere i de generende karsprængninger flere steder på kroppen herunder i ansigtet, på brystet og ikke mindst på benene. Sklerosering er en fantastisk behandling, som går ind og lukker karrene. Der vil kunne komme nogle nye kar i området, men de kar, man fjerner og lukker helt, vil være væk for altid.

HVORDAN VIRKER BEHANDLING MED SKLEROSERING?

Sklerosering er en injektionsbehandling, hvor der med en meget tynd nål injiceres en lille mængde af enten en højkoncentration af saltvand eller Aetoxysklerol. Væsken medfører en lokal irritation inde i karret, som får karvæggene til at hæve op og klistre sig sammen. Blodet får derved ikke længere passage, og karret vil langsomt nedbrydes. Du kan efter en enkel behandling forvente en reduktion på 50-70 %.

FØR FJERNELSE AF KAR PÅ BEN MED SKLEROSERING

Du skal forud for behandlingen ind til en gratis og uforpligtende konsultation. Her vil du udover den mundtlige information, få udleveret skriftlig information af din personlige kosmetiske sygeplejerske. Vi kan ikke tilbyde dig behandling med Sklerosering, hvis du er gravid eller ammer. Det er ligeledes en kontraindikation, hvis du tidligere har haft en blodprop, tager blodfortyndende medicin eller har Diabetes.

SELVE BEHANDLINGEN MED SKLEROSERING

Selve behandlingen af karsprængninger med Sklerosering varer normalt mellem 30 og 45 minutter. Du kan tage direkte tilbage på arbejdet eller fortsætte med dine daglige gøremål efter behandlingen. For at opnå den ønskede effekt, bør du forvente 1-3 behandlinger med et interval på ca. 4 uger mellem hver behandling.

ER FJERNELSE AF KAR MED SKLEROSERING FARLIGT?

Er det så farligt at karrene lukkes og fjernes permanent? Nej, det er det ikke, da karrene ingen funktion har i dit kredsløb, og derved ikke transporterer blod rundt i kroppen.

  GØR FJERNELSE AF KAR PÅ BEN ONDT?

  Sklerosering foregår med en lille tynd nål. Stikket mærker man stort set ikke, men det kan svie en smule, når produktet sprøjtes ind. Nogle synes, det klør de første par dage, men man får en kompressionsforbinding på, som sikrer, at karrene ikke udvider sig igen. Du skal undgå træning og motion de første fire dage, så blodgennemstrømningen ikke øges.

  EFTER FJERNELSE AF KAR PÅ BEN MED SKLEROSERING

  Efter en behandling med Sklerosering, skal du i 24 timer efter behandlingen have en kompressionsstrømpe på. Disse udleveres i forbindelse med behandlingen, og er inkluderet i prisen. Derudover skal du forvente, at der kan forekomme blå mærker og i enkelte tilfælde små sår i det behandlede område, som forsvinder igen inden for et par uger. De første 4 dage efter behandlingen må du ikke træne og blive varm ved f.eks. at gå i sauna eller dampbad.

  Det endelig resultat ses 8 uger efter behandlingen. Antallet af behandlinger afhænger helt af antallet af blodsprængninger og hvor mange karsprængninger, man ønsker fjernet. Typisk vil 2-3 behandlinger være nødvendigt. Din kosmetiske sygeplejerske vil lave en behandlingsplan og oplyse dig om det forventede antal behandlinger, når du kommer til konsultation.

  HVOR LANG TID HOLDER REDUKTION AF KAR MED SKLEROSERING?

  Får du en komplet behandling, som typisk er 2-3 behandlinger, er karsprængningerne stort set væk. Og væk for altid! Men venen, der skaber problemet, forsvinder dog ikke – den er der stadigvæk tryk i. Derfor vil det for mange være en god idé at komme ind med et par års mellemrum for at holde dannelsen af nye karsprængninger i samme område nede.

  Fjernelse af karsprængninger med laser

  Fjernelse af karsprængninger med laser

  Laserbehandling (IPL) er en meget effektiv metode til at fjerne de fine kar i ansigtet

  Fractional Laser - Behandling af ar og strækmærker

  Reduktion af ar og strækmærker

  Behandling med Fractional Laser reducerer ar, strækmærker og ujævn hud

  Hos CeriX er du i gode hænder
  Læs mere om os
  user-lock
  Patientsikkerhed

  CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

  users
  Mere end 10 års erfaring

  Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

  user-md
  Behandlingsplan

  Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

  hands
  Høj faglighed

  Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

  crown
  Naturlig & Æstetisk

  Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

  garanti

  CeriX Kvalitetsgaranti

  CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

   

  Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

  LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

  kundeudtalelser

  LS-PernilleAalund-juni18.62_150dpi

  Pernille Aalund

  Indimellem har rigtig mange af os behov for en hjælpende hånd, og her er der brug for hjælp fra kyndige specialister. Råd og vejledning om den helt rigtige behandling er en nødvendighed, særligt hvis de små rettelser ikke skal ’forandre’, men udelukkende forbedre. Det handler langt fra altid om at se yngre ud, men om at bevare dét, man har… længe. Lade alderen sætte sine fine, lette tegn. Jeg ved, at CeriX altid behandler med respekt for det naturlige udgangspunkt, og det gør mig tryg!

  03.cerix_30s_16x9.00_00_06_21.Still003

  Natasha

  Efter jeg er blevet mor, har min krop og hud ændret sig meget. Jeg har fået rynker hist og her, og ser træt ud. Behandlingen (Shapes by CeriX) har fornyet min hud, mit udtryk og min selvtillid. Det har været dejligt at tage hånd om mig selv, og kunne kigge i spejlet og se en version af mig, som jeg genkender. Jeg elsker især filler i tåretrugen. Det er så flot, og de dage, hvor min datter sover dårligt, kan overhovedet ikke ses på mig. Jeg er vild med det! Skinbooster har også gjort min hud smuk. Jeg har slet ikke det samme behov for makeup længere!

  benedikteutzon

  Benedikte Utzon

  CeriX og Rie blev min redning for uønsket hårvækst i ansigtet! Egentligt startede det med, at jeg konstant begyndte at pille hår ud af ansigtet. Som uønskede venner, der bare angreb mit ansigt. Men den slags venner man bare ikke gider have uanmeldt besøg af. Mænd taler ofte højlydt om, at hårene i ørene, næsen og øjenbrynene vælter frem efter, de er fyldt 35. De synes på en eller anden måde, at det er lidt sejt. Men at vi kvinder begynder at få hår i ansigtet… dét, synes vi, altså ikke er særligt sejt eller kvindeligt. Så derfor besluttede jeg at gøre noget ved det og havde hørt fra mange andre, at CeriX bare var de bedste på området. Som ekstra bonus kan jeg sige, at din hud bliver meget glattere og yngre at se på efter laserbehandling. Så girls: Se og få gjort noget ved det og læg den pincet