Hårfjerning_Ben_Kvinde_2

Karsprængninger på benene

Hos CeriX er vi nogle af de første i Danmark, der er registreret til at fjerne blodsprængninger på ben ved hjælp af Sklerosering. 

 • Behandlingstid: 30-45 minutter
 • Resultat: 8-12 uger
 • Bedøvelse: Ingen
 • Holdbarhed: Permanent
 • Nedetid / Opheling: Ingen
 • Konsultation: Gratis
Kontant frapris
2.500 kr.

FJERNELSE AF BLODSPRÆNGNINGER PÅ BENENE MED SKLEROSERING

Hos CeriX er vi nogle af de første i Danmark, der er registreret til at udføre behandling med sklerosering. Det er en injektionsbehandling, hvor en væske injiceres med en tynd nål. Væsken laver en lokalirritation i karrene og får karvæggene til at hæve op og klistre sammen, så blodet ikke længere har passage. Efter blot én behandling med sklerosering, er det muligt at opnå en reduktion på 50-70% af uønskede karsprængninger på benene. Det er en forholdsvis stor reduktion sammenlignet med laser, og ubehaget ved behandlingen er betydeligt mindre. Ønsker du derimod at fjerne blodsprængninger i ansigtet, behandler vi med IPL laser.

Sklerosering2

Sklerosering og behandling af karsprængninger

Har du karsprængninger på benene, er Sklerosering den bedste og mest effektive behandling

Karsprængninger på benene før og efter

OPLEV DEN FANTASTISKE FORVANDLING

Hos CeriX har vi mere end 10 års erfaring med at udføre behandling med sklerosering i forbindelse med fjernelse af blod-og karsprængninger på benene. Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede i at udføre behandling med sklerosering, så du kan føle dig tryg og sikker hele vejen. Her kan du se et udvalg af de mange fantastiske resultater af behandling med sklerosering

SÅDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

Vi møder mange mennesker, som er ulykkelige, fordi de ikke har kunnet vise deres ben i flere år. Alder, genetik og graviditet kan øge trykket på kroppen og resultere i de generende blodsprængninger på lår, ansigtet og brystet. Sklerosering er en fantastisk behandling, som går ind og lukker karrene.Ved sklerosering injiceres der en lille mængde af enten en højkoncentration af saltvand eller Aetoxysklero med en tynd nål. Væsken medfører en lokal irritation inde i karret, som får karvæggene til at hæve op og klistre sig sammen. Blodet får derved ikke længere passage, og karret vil langsomt nedbrydes.

FØR FJERNELSE AF KARSPRÆNGNINGER PÅ BENENE

Du skal forud for behandlingen ind til en gratis og uforpligtende konsultation. Her vil du udover den mundtlige information, få udleveret skriftlig information af din personlige kosmetiske sygeplejerske. Sygeplejersken vil lave en behandlingsplan og oplyse dig om det forventede antal behandlinger. Vi kan ikke tilbyde dig behandling med sklerosering, hvis du er gravid eller ammer. Det er ligeledes en kontraindikation, hvis du tidligere har haft en blodprop, tager blodfortyndende medicin eller har Diabetes.

HVOR LANG TID TAGER BEHANDLINGEN?

Selve behandlingen af blod-og karsprængninger med sklerosering varer normalt mellem 30 og 45 minutter. Du kan tage direkte tilbage på arbejdet eller fortsætte med dine daglige gøremål efter behandlingen. Antallet af behandlinger afhænger helt af antallet af blodsprængninger og hvor mange, man ønsker fjernet. Typisk bør du forvente 1-3 behandlinger med et interval på ca. 4 uger mellem hver behandling, for at opnå det bedste resultat.

ER FJERNELSE AF KARSPRÆNGNINGER MED SKLEROSERING FARLIGT?

Nej, det er det ikke. Karrene har ingen funktion i dit kredsløb, og transporterer derved ikke blod rundt i kroppen. Det er derfor ganske ufarligt at få fjernet blodsprængninger på benene.

  GØR FJERNELSE AF BLODSPRÆNGNINGER PÅ BEN ONDT?

  Sklerosering foregår med en lille tynd nål. Stikket mærker man stort set ikke, men det kan svie en smule, når produktet sprøjtes ind. Nogle synes, det klør de første par dage, men man får en kompressionsforbinding på, som sikrer, at karrene ikke udvider sig igen. Du skal undgå træning og motion de første fire dage, så blodgennemstrømningen ikke øges.

  EFTER FJERNELSE AF BLODSPRÆNGNINGER PÅ BENENE

  Efter en behandling med sklerosering, skal du i 24 timer efter behandlingen have en kompressionsstrømpe på. Disse udleveres i forbindelse med behandlingen, og er inkluderet i prisen. Derudover skal du forvente, at der kan forekomme blå mærker og i enkelte tilfælde små sår i det behandlede område, som forsvinder igen inden for et par uger. De første 4 dage efter behandlingen må du ikke træne og blive varm ved f.eks. at gå i sauna eller dampbad. Det endelige resultat ses 8 uger efter behandlingen.

  HVOR LANG TID HOLDER REDUKTIONENEN AF KARSPRÆNGNINGER?

  Får du en komplet behandling, som typisk er 2-3 behandlinger, er karsprængningerne stort set væk. Der vil kunne komme nogle nye kar i området, men de kar, man fjerner og lukker helt, vil være væk for altid. Venen der skaber problemet, forsvinder dog ikke – den er der stadigvæk tryk i. Derfor vil det for mange være en god idé at komme ind med et par års mellemrum for at holde dannelsen af nye karsprængninger i samme område nede.

  Fjernelse af karsprængninger med laser

  Fjernelse af karsprængninger med laser

  Laserbehandling (IPL) er en meget effektiv metode til at fjerne de fine kar i ansigtet

  Fractional Laser - Behandling af ar og strækmærker

  Reduktion af ar og strækmærker

  Behandling med Fractional Laser reducerer ar, strækmærker og ujævn hud

  Hos CeriX er du i gode hænder
  Læs mere om os
  user-lock
  Patientsikkerhed

  CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

  users
  Mere end 10 års erfaring

  Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

  user-md
  Behandlingsplan

  Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

  hands
  Høj faglighed

  Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

  crown
  Naturlig & Æstetisk

  Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

  garanti

  CeriX Kvalitetsgaranti

  CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

   

  Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

  LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

  kundeudtalelser

  LS-PernilleAalund-juni18.62_150dpi

  Pernille Aalund

  Indimellem har rigtig mange af os behov for en hjælpende hånd, og her er der brug for hjælp fra kyndige specialister. Råd og vejledning om den helt rigtige behandling er en nødvendighed, særligt hvis de små rettelser ikke skal ’forandre’, men udelukkende forbedre. Det handler langt fra altid om at se yngre ud, men om at bevare dét, man har… længe. Lade alderen sætte sine fine, lette tegn. Jeg ved, at CeriX altid behandler med respekt for det naturlige udgangspunkt, og det gør mig tryg!

  Lise Sorthvid

  Lise Baastrup

  CoolTech er en perfekt behandling for mig, hvor jeg hverken skal under kniven eller ændrer radikalt udseende. Fedtfrysning er jo en behandling, som går ind og reducerer 20-25% af de fedtceller, der bliver behandlet i det givne område. Efterfølgende udskiller man fedtcellerne via kroppens lymfesystem – og de kommer IKKE igen. Hvis det ikke er smart, så ved jeg snart ikke?! Så for mig er fedtfrysning et rigtig godt supplement til min træning. Man skal altså virkelig huske, at fedtfrysning ikke er en vægttabsting. Hvis du skal tabe dig, så skal du arbejde hårdt selv. Du skal træne, og du skal spise sundt. Fedtfrysning er for mig et supplement, som ligesom går ind og ”forkæler” de dér sidste områder, der har brug for en kærlig (om end ret kølig) hånd

  Camilla Frederikke

  Camilla Frederikke

  Jeg mener, alle skal have muligheden for at være den bedste udgave af sig selv. Hos CeriX har jeg fundet det sted, som forstår mig og mine ønsker. Jeg får lavet mine læber hos CeriX, og det har været den bedste beslutning længe, da de forstår at lave dem tilpas fyldige, men stadig naturlige. Jeg har fundet en klinik, der er professionelle, kompetente og utrolig søde. Du bliver altid mødt med de største smil – lige fra receptionisten til din behandler. Jeg føler mig altid i trygge hænder