Hårfjerning_Ben_Kvinde_2

Karsprængninger på benene

Hos CeriX er vi nogle af de første i Danmark, der er registreret til at fjerne blodsprængninger på ben ved hjælp af Sklerosering. 

 • Behandlingstid: 30-45 minutter
 • Resultat: 8-12 uger
 • Bedøvelse: Ingen
 • Holdbarhed: Permanent
 • Nedetid / Opheling: Ingen
 • Konsultation: Gratis
Kontant frapris
2.500 kr.

FJERNELSE AF BLODSPRÆNGNINGER PÅ BENENE MED SKLEROSERING

Hos CeriX er vi nogle af de første i Danmark, der er registreret til at udføre behandling med sklerosering. Det er en injektionsbehandling, hvor en væske injiceres med en tynd nål. Væsken laver en lokalirritation i karrene og får karvæggene til at hæve op og klistre sammen, så blodet ikke længere har passage. Efter blot én behandling med sklerosering, er det muligt at opnå en reduktion på 50-70% af uønskede karsprængninger på benene. Det er en forholdsvis stor reduktion sammenlignet med laser, og ubehaget ved behandlingen er betydeligt mindre. Ønsker du derimod at fjerne blodsprængninger i ansigtet, behandler vi med IPL laser.

Sklerosering2

Sklerosering og behandling af karsprængninger

Har du karsprængninger på benene, er Sklerosering den bedste og mest effektive behandling

Karsprængninger på benene før og efter

OPLEV DEN FANTASTISKE FORVANDLING

Hos CeriX har vi mere end 10 års erfaring med at udføre behandling med sklerosering i forbindelse med fjernelse af blod-og karsprængninger på benene. Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede i at udføre behandling med sklerosering, så du kan føle dig tryg og sikker hele vejen. Her kan du se et udvalg af de mange fantastiske resultater af behandling med sklerosering

SÅDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

Vi møder mange mennesker, som er ulykkelige, fordi de ikke har kunnet vise deres ben i flere år. Alder, genetik og graviditet kan øge trykket på kroppen og resultere i de generende blodsprængninger på lår, ansigtet og brystet. Sklerosering er en fantastisk behandling, som går ind og lukker karrene.Ved sklerosering injiceres der en lille mængde af enten en højkoncentration af saltvand eller Aetoxysklero med en tynd nål. Væsken medfører en lokal irritation inde i karret, som får karvæggene til at hæve op og klistre sig sammen. Blodet får derved ikke længere passage, og karret vil langsomt nedbrydes.

FØR FJERNELSE AF KARSPRÆNGNINGER PÅ BENENE

Du skal forud for behandlingen ind til en gratis og uforpligtende konsultation. Her vil du udover den mundtlige information, få udleveret skriftlig information af din personlige kosmetiske sygeplejerske. Sygeplejersken vil lave en behandlingsplan og oplyse dig om det forventede antal behandlinger. Vi kan ikke tilbyde dig behandling med sklerosering, hvis du er gravid eller ammer. Det er ligeledes en kontraindikation, hvis du tidligere har haft en blodprop, tager blodfortyndende medicin eller har Diabetes.

HVOR LANG TID TAGER BEHANDLINGEN?

Selve behandlingen af blod-og karsprængninger med sklerosering varer normalt mellem 30 og 45 minutter. Du kan tage direkte tilbage på arbejdet eller fortsætte med dine daglige gøremål efter behandlingen. Antallet af behandlinger afhænger helt af antallet af blodsprængninger og hvor mange, man ønsker fjernet. Typisk bør du forvente 1-3 behandlinger med et interval på ca. 4 uger mellem hver behandling, for at opnå det bedste resultat.

ER FJERNELSE AF KARSPRÆNGNINGER MED SKLEROSERING FARLIGT?

Nej, det er det ikke. Karrene har ingen funktion i dit kredsløb, og transporterer derved ikke blod rundt i kroppen. Det er derfor ganske ufarligt at få fjernet blodsprængninger på benene.

  GØR FJERNELSE AF BLODSPRÆNGNINGER PÅ BEN ONDT?

  Sklerosering foregår med en lille tynd nål. Stikket mærker man stort set ikke, men det kan svie en smule, når produktet sprøjtes ind. Nogle synes, det klør de første par dage, men man får en kompressionsforbinding på, som sikrer, at karrene ikke udvider sig igen. Du skal undgå træning og motion de første fire dage, så blodgennemstrømningen ikke øges.

  EFTER FJERNELSE AF BLODSPRÆNGNINGER PÅ BENENE

  Efter en behandling med sklerosering, skal du i 24 timer efter behandlingen have en kompressionsstrømpe på. Disse udleveres i forbindelse med behandlingen, og er inkluderet i prisen. Derudover skal du forvente, at der kan forekomme blå mærker og i enkelte tilfælde små sår i det behandlede område, som forsvinder igen inden for et par uger. De første 4 dage efter behandlingen må du ikke træne og blive varm ved f.eks. at gå i sauna eller dampbad. Det endelige resultat ses 8 uger efter behandlingen.

  HVOR LANG TID HOLDER REDUKTIONENEN AF KARSPRÆNGNINGER?

  Får du en komplet behandling, som typisk er 2-3 behandlinger, er karsprængningerne stort set væk. Der vil kunne komme nogle nye kar i området, men de kar, man fjerner og lukker helt, vil være væk for altid. Venen der skaber problemet, forsvinder dog ikke – den er der stadigvæk tryk i. Derfor vil det for mange være en god idé at komme ind med et par års mellemrum for at holde dannelsen af nye karsprængninger i samme område nede.

  Fjernelse af karsprængninger med laser

  Fjernelse af karsprængninger med laser

  Laserbehandling (IPL) er en meget effektiv metode til at fjerne de fine kar i ansigtet

  Fractional Laser - Behandling af ar og strækmærker

  Reduktion af ar og strækmærker

  Behandling med Fractional Laser reducerer ar, strækmærker og ujævn hud

  Hos CeriX er du i gode hænder
  Læs mere om os
  user-lock
  Patientsikkerhed

  CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

  users
  Mere end 10 års erfaring

  Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

  user-md
  Behandlingsplan

  Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

  hands
  Høj faglighed

  Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

  crown
  Naturlig & Æstetisk

  Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

  garanti

  CeriX Kvalitetsgaranti

  CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

   

  Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

  LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

  kundeudtalelser

  17

  Anette Lang

  “Jeg går altid ret grundigt til værks, når det handler om skønhed og sundhed. Så jeg har selvfølgelig scannet markedet og hørt rigtig meget om forskellige steder. Ud fra dét har jeg valgt CeriX – både fordi jeg ved, at behandlerne er erfarne og super professionelle, men også fordi jeg ved, at CeriX aldrig vil lave noget, der ser unaturligt ud! Hos CeriX har man har respekt for den måde, du ser ud på, og det er vildt vigtigt, når man vælger en behandler.”

  benedikteutzon

  Benedikte Utzon

  CeriX og Rie blev min redning for uønsket hårvækst i ansigtet! Egentligt startede det med, at jeg konstant begyndte at pille hår ud af ansigtet. Som uønskede venner, der bare angreb mit ansigt. Men den slags venner man bare ikke gider have uanmeldt besøg af. Mænd taler ofte højlydt om, at hårene i ørene, næsen og øjenbrynene vælter frem efter, de er fyldt 35. De synes på en eller anden måde, at det er lidt sejt. Men at vi kvinder begynder at få hår i ansigtet… dét, synes vi, altså ikke er særligt sejt eller kvindeligt. Så derfor besluttede jeg at gøre noget ved det og havde hørt fra mange andre, at CeriX bare var de bedste på området. Som ekstra bonus kan jeg sige, at din hud bliver meget glattere og yngre at se på efter laserbehandling. Så girls: Se og få gjort noget ved det og læg den pincet

  Heidi 2.00_13_50_21.Still006

  Heidi

  Efter min brystforstørrende operation har det været helt fantastisk. Jeg har ikke haft de smerter, jeg troede, jeg ville have. Det har været dejligt. Jeg var på arbejde efter 12 dage uden nogle smerter og form for problemer. Det er meget utroligt, at jeg ikke har gjort det noget før. Det var slet ikke så slemt, og jeg behøvede egentlig heller ikke have 5 års tilløb for at få den her operation. Jeg skulle have gjort det fra start.

  Dét, at tage en stram, eller for den sags skyld en nedringet, bluse på, er simpelthen den bedste følelse, for jeg behøver ikke at tænke over det. Jeg behøver faktisk ikke engang at gå med BH. Jeg troede aldrig nogensinde, jeg skulle have den følelse! Det gør rigtig meget for selvværdet sådan en operation. Jeg troede ikke, det ville være så vigtigt for mig, men det er det. Rigtig vigtigt.