Ansigt_Kvinde_Front__Neutral_4ny

SÅDAN FOREGÅR KIRURGISK LÆBELØFT

Ved et kirurgisk læbeløft forkortes huden mellem næse og læbekanten. Der fjernes en smule hud og derved kommer det læberøde til at syne tydeligere og giver mere volumen til læberne.

Hvis du ønsker et look med fokus på volumen, kan læbeløft med fordel kombineres med fedttransplantation til læberne, som vil give mere fylde.

hellerup

CeriX Hellerup: Privathospital og plastikkirurgi

Se denne video om vores eksklusive privathospital i CeriX Hellerup

Dit kirurgiske læbeløft hos CeriX

FORUNDERSØGELSE

Inden beslutningen om en operation af læbeløft kommer du til en forundersøgelse hos én af vores erfarne plastikkirurger på CeriX privathospital i Hellerup.

Til forundersøgelse gennemgår kirurgen dine ønsker og fortæller om dine muligheder. Du vil blive informeret om eventuelle risici forbundet med operationen samt det forventede forløb. Samtalen er helt uforpligtende.

SELVE OPERATIONEN

I forbindelse med indgrebet lægges der først en lokalbedøvelse, som godt kan svie lidt, men det er hurtigt overstået. Når lokalbedøvelsen virker, går kirurgen i gang med operationen. Lokalbedøvelsen mindsker blødningen under operationen og fungerer som smertestillende efter operationen. Vi vil under hele operationen forklare dig, hvad der foregår, så du kan føle dig tryg ved situationen.

Der kan være individuelle hensyn der gør, at operationen udføres i fuld narkose, det vil du sammen med kirurgen gennemgå til din forundersøgelse, så du ved dette på forhånd.

Selve arret bliver placeret mest muligt usynligt – i kanten lige under næsen.

EFTER OPERATIONEN

​Selve operationen varer ca. 45 minutter, og du kan tage direkte hjem efterfølgende, du må dog ikke køre bil selv. Efterfølgende kan du opleve ømhed og let smerte i området og der kan være misfarvninger og hævelse i 1-2 uger efter dit læbeløft.

Vores kirurg og sygeplejerske, vil sætte dig grundigt ind i alle de forholdsregler, du skal være opmærksom på i tiden efter operationen. Når du kommer hjem, skal du sørge for at holde dig i ro, ligesom du skal ligge højt med hovedet og undgå at få hovedet nedad.

FORHOLDSREGLER EFTER KIRURGISK LÆBELØFT

I princippet kan du starte på arbejde få dage efter operationen. De fleste vil dog være en smule hævede og opleve misfarvninger i området omkring læberne, hvorfor mange først vælger at genoptage arbejdet efter 1-2 uger. Du bør undgå fysisk krævende sportsaktivitet i ca. 2-4 uger efter operationen.

Resultatet efter et kirurgisk læbeløft er som udgangspunkt permanent. Den naturlige aldring fortsætter dog, hvorfor der efter mange år kan være behov for at gentage operationen.

Ansigtskirurgi før og efter billeder

FØR/EFTER BILLEDER FRA ANSIGTSKIRURGI  HOS CERIX

Kosmetisk kirurgi kan for mange medføre en helt fantastisk forvandling. Ikke nok med at det påvirker dit udseende, kan det også gøre en kæmpe forskel for din selvtillid og din udstråling. Vi har set store forandringer hos  patienter både før og efter fedttransplantation. Vi ser gladere patienter, der endelig hviler i sig selv. 

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

PLASTIKKIRURGI I HØJ KVALITET HOS CERIX

God service, kvalitet og høj faglighed er gennemgående hos CeriX, hvor nogle af landets bedste og mest erfarne plastikkirurger er samlet. CeriX Privathospital på Strandvejen i Hellerup er en oplevelse udover det sædvanlige. Her får du en eksklusiv og unik behandling fra start til slut. Udover de behandlinger, der foretages på de øvrige CeriX klinikker, tilbydes revolutionerende plastikkirurgi i særklasse. Mantraet er, at et kosmetisk indgreb skal føles som en oplevelse af velvære med gennemført luksus fra start til slut. Fælles for al kirurgi og alle kosmetiske operationer er endvidere ønsket om at få den enkelte til at føle sig som den bedste udgave af sig selv – smukkere, friskere og mere velplejet.

Book forundersøgelse

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

Heidi_ad.2.Still001

Heidi

Jeg er 55 år og ønsker at se ud, som jeg føler mig indeni; frisk og yngre end mine rynker røber mig til at være. For mig er det vigtigt, at jeg er tilfreds i egen krop, og at mit udseende stemmer overens med, hvordan jeg føler mig indeni. Med Shapes by CeriX-behandlingen har jeg opnået dét, jeg ville: Jeg er igen kommet til at ligne mit yngre jeg. Det hele hænger ikke nedad længere.

17

Christina

Jeg er så glad for resultatet efter min behandling med Cosmelan peeling. Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Tusind tak, CeriX – for fantastisk behandling og service. Jeg kan varmt anbefale andre at få behandling hos CeriX, hvis man er plaget af pigmentforandringer og uens hudtone.

Alice1

Alice Rosenkrantz Stadil

Jeg er en MEGA beauty og sundhedsnørd. Jeg elsker ALT, der ikke kræver nål og kniv. Jeg har været en været en tur i stolen hos CeriX og prøvet Ultherapy®. Det er en behandling, hvor man med ultralyd stimulerer det lag i huden, som producerer kollagen og elastin – dét, der får os til at se unge og spændstige ud. Lige da jeg forlod briksen kunne jeg se en forskel, så jeg er SÅ tilfreds allerede nu!

Hos CeriX har man har respekt for den måde, du ser ud på, og det er vildt vigtigt, når man vælger en behandler.

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti