Se månedens kampagner her

Vores behandlinger med Botox/Vistabel er nogle af vores mest populære behandlinger, da vi med et naturligt resultat kan opnå et smukt og harmonisk resultat, som gør at du ser mere frisk ud, og bliver den bedste udgave af dig selv.

Panderynker

Bliver jeg mimik fattig at se på efter en botoxbehandling? Det spørgsmål får vi ofte, og det gør du på ingen måde, så længe mængden tilpasses til et naturligt resultat.*
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Panderynker

Botox er en behandling, der bruges til mimiske rynker. Dvs. rynker, som opstår, når du bevæger ansigtet. Det kan være, når du ser bekymret ud (bekymringsrynke), når du løfter dine bryn (panderynke), eller når du smiler eller bruger din mund (‘smilerynker’ og ‘hønserøv’).

Panderynker

Hvis du har generende rynker i panden, som med tiden har sat sig fast, og nu bare bliver dybere og dybere, har du mulighed for på en let og effektivt måde, at slippe af med disse rynker ved en behandling med Botox/Vistabel. En behandling med Botox/Vistabel en rigtig god, skånsom og fuldt gennemtestet metode. Panderynker er nogle af de mest almindelige rynker, som er meget synlige i forhold til mere diskrete rynker, såsom eksempelvis rynker på siden af næsen. Netop fordi at panderynker er så tydelige, er der mange der føler, at det går ud over deres udseende og får dem til at se langt ældre ud end de egentlig er.

Hos CeriX kan vi give dig en omsorgsfuld og effektfuld behandling mod rynker og furer, og vi sørger hele tiden for at tilpasse behandlingen til dig, så du får det resultat, som netop du ønsker. Det handler ikke nødvendigvis om at komme til at se 20 år yngre ud, men det handler om at få det bedste frem i dig og at gøre dig naturligt smuk. Med Botox/Vistabel kan du frembringe en naturlig skønhed, hvor du ligner dig selv, blot i en friskere udgave med større udstråling, som hvis du lige har været på en lang og afslappende ferie. Rynkebehandlingen gør derfor ikke, hvis den udføres korrekt og af erfarende behandlere, at du kommer til at se ubevægelig, kunstig og mimikfattig ud.

Hvis du ønsker en opstrammet og smuk hud med en rynkebehandling, er CeriX et trygt og sikkert valg. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov eller for tidsbestilling. Ring til os eller send os en mail – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Før behandlingen
Efter behandlingen

BEHANDLING MED BOTOX/VISTABEL HOS CERIX

 

Se flere eksempler

BEHANDLING AF PANDERYNKER MED BOTOX/VISTABEL

En behandling med Botox/Vistabel anvendes typisk til de mimiske rynker, som typisk er er bekymringsrynken mellem brynene, rygerynkerne, bunnylinesene på næsen, og selvfølgelig panderynkerne. Panderynkerne kommer ved at vi trækker en række små muskler sammen. Her er det særligt musklerne omkring øjnene og ikke mindst munden, der på lang sigt er med til at skabe rynkerne i panden, da disse muskler trækker i huden i panden.

Dette sker ofte imens vi kigger eller læser på store eller små skærme såsom computere, fjernsynet eller smartphones. Sidst men ikke mindst sker det også når vi misser mod solen. Jo oftere vi foretager de samme bevægelser, jo større sandsynlighed er der for, at der opstår rynker.

Hvis du forestiller dig dine muskler som et stykke papir, som er blevet foldet rigtig mange gange, så vil der på et tidspunkt være en konstant markering i papiret, også når det er foldet ud. Sådan er det også med de mimiske rynker. Her er panden et særligt aktivt område, som udover at være aktivt også er rigtigt stort, hvilket gør, at rynkerne med tiden vil dannes samt være meget synlige i modsætning til andre mindre fremtrædende rynker. Med tiden vil disse mange gentagne sammentrækninger resultere i en dybereliggende skade nede i vævet, hvilket resulterer i dine panderynker. For at reparere denne skade i huden anbefaler vi hos CeriX i de fleste tilfælde Botox/Vistabel som første valg af behandling.

Forud for enhver behandling vil du altid skulle gennemgå en indledende konsultation. Her har du mulighed for at møde vores dygtige medarbejdere og få stillet alle de spørgsmål du måtte have. Her vil vi også tale med dig om, hvilke resultater, du kan forvente dig af vores behandling. Her kommer vores mange års erfaring og ekspertise for alvor i spil.

Selve behandlingen tager kun 10-15 minutter, hvorefter du kan tage hjem igen. Behandlingen medfører ikke nogen nævneværdige bivirkninger udover at du kan være en smule rød eller hævet i det behandlede område. Dette er dog ikke noget der gør, at du ikke kan tage på arbejde. Hos CeriX skal du kun betale for den mængde botox, som der bliver brugt til din behandling. For at sikre dig det bedste resultat anvender vi kun så lidt botox som overhovedet muligt.

BOTULINUM TOXIN

Botox/Vistabel udvindes fra bakterien Clostridium botulinum, og har siden 1960’erne været brugt til medicinske behandlinger, og anvendes i dag til en lang række sygdomme så som spastiske lammelser, skelen og urininkontinens. Men også fortidlig fødte børn kan have stor fordel af behandling med Botox samt patienter med overdreven svedproduktion. Ligeledes anvendes det til behandling af migræne. Langt størstedelen af al Botox anvendes derfor i dag medicinsk på de danske hospitaler, primært Bispebjerg hospital. Siden 1990 er Botox/Vistabel anvendt til kosmetiske behandlinger. Mængden af Botox/Vistabel som anvendes ved kosmetiske behandlinger er meget lille sammenlignet med medicinske behandlinger. Botox/Vistabel er den mest benyttede kosmetiske behandling i verden. Alene i USA udføres ca. 200.000 behandlinger om dagen.

Årsagen til at Botox/Vistabel er den bedste behandling til mimiske linjer, er fordi disse jo netop kommer ved muskelsammetrækninger. Med en rynkebehandling forhindrer vi musklen i at kunne trække sig sammen, da signalstoffet mellem muskel og nerve ikke frigives. Det vil sige at den afslappes og dermed får ro til reparere den skade som er i huden, nemlig rynkerne, så de reduceres eller fjernes helt. Samtidig hermed forebygger vi, at der ikke kommer flere rynker til, for når musklen ikke kan trække sig sammen, så kan vi jo som bekendt heller ikke danne rynker. Forestil dig hvis du ikke træner i en periode, så bliver musklerne i fx arme og ben også mindre. Modsat på kroppen, vil vi i ansigtet gerne have at musklerne bliver mindre. Jo mindre musklerne bliver ved regelmæssige behandlinger, jo mindre bliver rynkerne, og jo mindre mængde af Botox/Vistabel der skal bruges. Botox/Vistabel er idag den mest benyttede kosmetiske behandling i verden skal der dermed anvendes, hvilket gør at behandlingen oftest bliver billigere for dig, da du kun betaler for den mængde af produkt der anvendes. I takt med at musklen bliver mindre, vil den have svære ved at kæmpe sig op og få aktivitet igen. Fordelen ved dette er, at der på sigt kan komme til at gå længere tid imellem hver behandling.

Betyder det så at du kommer til at se helt mimik fattig ud? Det gør det på ingen måde. Mængden tilpasses det ønske og forventning du har til behandlingen, og som vi sammen finder ud af vil give dig det bedste resultat, og forebygge at der ikke kommer flere rynker til i det behandlede område. Du bibeholder ligeledes følesansen.

En behandling med Botox/Vistabel er en meget sikker metode, og produktet forbliver præcis der hvor det sprøjtes ind. Behandling er hurtig og effektiv, og du vil opleve ganske lidt ubehag i forbindelse med behandlingen. De fleste kan mærke et lille prik i huden, hvor det efterfølgende vil svie en smule. Efter behandlingen vil der være små hævelser, som ligner myggestik, som forsvinder af sig selv i løbet af 10-30 min. Der kan meget sjældent forekomme blå mærker i det det behandlede område. Enkelte kan opleve en forbigående hovedpine de første dage efter behandlingen. Er du gravid eller ammer eller har muskel/nervesygdomme kan vi ikke behandle dig med Botox/Vistabel.

Vores erfaring viser at klienter, som ikke tidligere har fået lavet kosmetiske behandlinger, kan have en vis skepsis og frygt overfor behandlinger med Botox/Vistabel, da det ikke er et naturligt produkt ligesom Ikke-Permanente Fillers som Restylane og Juvéderm. Dette har vi stor respekt for i CeriX, og gør derfor meget ud af at give den rette vejledning og tilbyde opfølgning i form af kontrol 2-4 uger efter behandlingen. Der er siden 1960’erne lavet studier på medicinske rynkebehandlinger, og Botox/Vistabel betragtes i dag som den mest anerkendte og sikre behandlingsform af rynker. I CeriX anvender vi kun de bedste præparater af Botox, nemlig Vistabel og Azzalure. Hos CeriX vil vi derfor altid anbefale at du kun lader dig behandle på en klinik registreret hos Sundhedsstyrelsen, hvor det er specialuddannede sygeplejersker og læger, der udfører behandlingerne.