Se månedens kampagner her

Vores behandlinger med Botox/Vistabel er nogle af vores mest populære behandlinger, da vi med et naturligt resultat kan opnå et smukt og harmonisk resultat, som gør at du ser mere frisk ud, og mindre træt og sur.

Brynløft

Bliver jeg mimik fattig at se på efter en botoxbehandling? Det spørgsmål får vi ofte, og det gør du på ingen måde, så længe mængden tilpasses til et naturligt resultat.*
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Brynløft

Botox er en behandling, der bruges til mimiske rynker. Dvs. rynker, som opstår, når du bevæger ansigtet. Det kan være, når du ser bekymret ud (bekymringsrynke), når du løfter dine bryn (panderynke), eller når du smiler eller bruger din mund (‘smilerynker’ og ‘hønserøv’).

Med alderen sætter tyngdekraften ind,

hvilket betyder at alt i ansigtet drager sydpå. Udover at vores generelle volume i ansigtet flytter sig andre steder hen, og giver os furer og folder i ansigtet, så får vi også tungere øjenlåg og øjenbrynene falder mere sammen, og bliver til en mere lige streg. Det medvirker at vi automatisk kommer til at se mere trætte og uoplagte ud. Rigtigt mange danskere er kede af dette, da vores udsende spiller en stor rolle for vores selvtillid og ikke mindst selvopfattelse. Derudover kan det også have nogle uheldige konsekvenser, hvis man føler at ens udseende er med til at give et dårligt førstehåndsindtryk, når man måder nye mennesker.

Heldigvis kan man nemt med en behandling med Botox/Vistabel, på langt de fleste løfte brynet og åbne øjet mere, så vi får et mere frisk og ungt look. Dog stadig som et naturligt, smukt og harmonisk løft, som ikke er for meget, og som gør at du ser konstant overrasket ud. Men et løft, som passer til dig og din alder, og giver dig en smuk harmoni i dit ansigt.

BEHANDLING AF HÆNGENDE ØJENBRYN HOS CERIX

Vores handlinger med Botox/Vistabel anvendes typisk til de mimiske rynker, som typisk består af bekymringsrynken mellem brynene, panderynkerne og smilelinjerne omkring øjnene. Men de kan også anvendes til at løfte et hængende øjenbryn. Årsagen til at vi får hængende øjenbryn er kort sagt at vores hud bliver mindre fast med alderen. Når brynet bliver tungere er det også et resultat af, at øjenbrynsmusklen er blevet stærkere og kraftigere, og derfor er begyndt et trække ned i brynet.

Når de har sat sig fast i huden, er der sket en skade nede i vævet. Dog kan dette relativt nemt korrigeres i langt de fleste tilfælde. Her kan man både vælge at blive opereret, hvor man ved hjælp af et kirurgisk indgreb, hvor man løfter øjenbrynene opad, så panden kan slappe mere af. Dog kan man også gøre dette på en nemmere og mere skånsom måde med Botox/Vistabel. For ligesom det er tilfældet med de øvrige mimiske rynker, så kan de bidrage til at skade vævet. Ved at bruge Botox/Vistabel til at modvirke rynkerne, kan vi hjælpe til at løfte dit bryn.

Før behandlingen
Efter behandlingen

EN BEHANDLING MED BOTOX/VISTABEL HOS CERIX

Se flere eksempler

BOTULINUM TOXIN

Botulinum Toxin Type A udvindes fra bakterien Clostridium botulinum, og har siden 1960’erne været brugt til medicinske behandlinger, og anvendes i dag til en lang række sygdomme så som spastiske lammelser, skelen og urininkontinens. Men også fortidlig fødte børn kan have stor fordel af behandling med botox, samt patienter med overdreven svedproduktion. Ligeledes anvendes det til behandling af migræne. Langt størstedelen af al Botox anvendes derfor i dag medicinsk på de danske hospitaler, primært Bispebjerg hospital. Siden 1990 er Botox/Vistabel anvendt til kosmetiske behandlinger. Mængden af Botox/Vistabeæ som anvendes ved kosmetiske behandlinger er meget lille sammenlignet med medicinske behandlinger. Rynkebehandlinger med Botox/Vistabel er idag den mest benyttede kosmetiske behandling i verden. Alene i USA udføres ca. 200.000 behandlinger om dagen.

ÅRSAGEN

til at Botox/Vistabel er den bedste behandling til blandt andet hængende øjenbryn, er fordi disse jo netop kommer på grund af rynker, der opstår ved gentagne muskelsammetrækninger omkring øjnene og i ansigtet. Med en behandling med Botox/Vistabel forhindrer vi musklen i at kunne trække sig sammen, da signalstoffet mellem muskel og nerve ikke frigives. Det vil sige at den afslappes og dermed får ro til reparere den skade som er i huden, nemlig rynkerne, så de reduceres eller fjernes, hvilket gør, at dine øjenbryn kan skubbes op. Samtidig hermed forebygger vi, at der ikke kommer flere rynker til, for når musklen ikke kan trække sig sammen, så kan vi jo som bekendt heller ikke danne rynker. Forestil dig hvis du ikke træner i en periode, så bliver musklerne i fx arme og ben også mindre. Modsat på kroppen, vil vi i ansigtet gerne have at musklerne bliver mindre. Jo mindre musklerne bliver ved regelmæssige behandlinger, jo mindre bliver rynkerne, og jo mindre mængde af Botox/Vistabel skal der dermed anvendes, hvilket gør at behandlingen oftest bliver billigere for dig, da du kun betaler for den mængde af produkt der anvendes. I takt med at musklen bliver mindre, vil den have svære ved at kæmpe sig op og få aktivitet igen. Fordelen ved dette er, at der på sigt kan komme til at gå længere tid imellem hver behandling.

Betyder det så at du kommer til at se helt mimik fattig ud? Det gør det på ingen måde. Mængden tilpasses det ønske og forventning du har til behandlingen, og som vi sammen finder ud af vil give dig det bedste resultat, og forebygge at der ikke kommer flere rynker til i det behandlede område. Du bibeholder ligeledes følesansen.

SIKKER BEHANDLING

En behandling med Botox/Vistabel er en meget sikker metode, og produktet forbliver præcis der hvor det sprøjtes ind. Det viser flere undersøgelser lavet både herhjemme og i udlandet og Botox anses derfor at være sikkert at bruge til kosmetiske behandlinger. Behandlingen er hurtig og effektiv, og du vil opleve ganske lidt ubehag i forbindelse med behandlingen. De fleste kan mærke et lille prik i huden, hvor det efterfølgende vil svie en smule. Efter behandlingen vil der være små hævelser, som ligner myggestik, som forsvinder af sig selv i løbet af 10-30 min. Der kan meget sjældent forekomme blå mærker i det det behandlede område. Enkelte kan opleve en forbigående hovedpine de første dage efter behandlingen.

Hvis du omvendt overvejer at få foretaget en operation for at få hævet dine øjenbryn, vil du kunne komme til at opleve en lang række øvrige bivirkninger. Disse inkluderer blandt andet hævelse omkring øjenbrynet i flere uger. Du kan ligeledes opleve blødninger fra det opererede område ligesom at der vil komme et lille ar. Du skal desuden sørge for at smøre dine øjne med en særlig salve. Der er derofr væsentligt færre og langt mildere bivirkninger forbndet med at få lavet et øjenbrynsløft med Botox/Vistabel.

Den eneste forudsætning der gør at vi ikke kan behandle dig med Botox/Vistabel er hvis du er du gravid eller ammer eller har muskel/nervesygdomme.

 

Vores erfaring viser at klienter,

som ikke tidligere har fået lavet kosmetiske behandlinger, kan have en vis skepsis og frygt overfor behandlinger med Botox/Vistabel, da det ikke er et naturligt produkt ligesom Ikke-Permanente Fillers som Restylane og Juvéderm. Dette har vi stor respekt for i CeriX, og gør derfor meget ud af at give den rette vejledning og tilbyde opfølgning i form af kontrol 2-4 uger efter behandlingen. Der er siden 1960’erne lavet studier på medicinske rynkebehandlinger, og Botox/Vistabel betragtes i dag som den mest anerkendte og sikre behandlingsform af rynker. I CeriX anvender vi kun de bedste præparater af botox, nemlig Vistabel og Azzalure. Hos CeriX vil vi derfor altid anbefale at du kun lader dig behandle på en klinik registreret hos Sundhedsstyrelsen, hvor det er specialuddannede sygeplejersker og læger, der udfører behandlingerne.