Se månedens kampagner her

Vores behandlinger med Botox/Vistabel er nogle af vores mest populære behandlinger, da vi med et naturligt resultat kan opnå et smukt og harmonisk resultat, som gør at du ser mere frisk ud, og mindre træt og sur.

Smilerynker

Bliver jeg mimik fattig at se på efter en botoxhandling? Det spørgsmål får vi ofte, og det gør du på ingen måde, så længe mængden tilpasses til et naturligt resultat.*
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Smilerynker

Botox/Vistabel anvendes ofte som behandling mod mimiske rynker, hvilket for eksempel kan være smilerynkerne ved øjnene. Mimiske rynker opstår ved at vi gentagende gange trækker musklerne sammen i ansigtet, som vi for eksempel gør, hvis vi koncentrerer os, fokuserer på noget småt, misser med øjnene mod solen eller sidder længe foran computeren og skriver eller læser. Når vi har gjort dette tilstrækkeligt mange gange, vil der komme en fordybning i huden, hvilket er en skade i vævet. Det er denne skade, som en rynkebehandling kan reparere, så fordybningen ikke bliver så dyb. Smilerynker ved øjnene kan dog være charmerende, og et symbol på at vi har levet og grint igennem vores liv. Men for mange betyder det i stedet, at vi kommer til at se ældre ud end vi egentligt har lyst til. Særligt hvis dine smilerynker er meget dybe, kan de få en stor effekt på dit udseende og dermed også din selvopfattelse. Smilerynker kaldes derfor blandt andet også for kragetæer eller ‘Crows Feet’ på engelsk, da rynkerne kan ligne en krages fod, der er karakteriseret ved sine lange klør.

Men siden smilerynker er så fremtrædende i ansigtet, er det meget vigtigt, at man ved behandling af altid bibeholder en så naturlig mimik som muligt. Det betyder blandt andet at øjnene ikke står stille, når vi smiler med munden. Hos CeriX er det vores fornemmeste opgave, at behandle dig med udgangspunkt i et naturligt og smukt resultat, som minimerer dine rynker, og forebygger, at de ikke begynder at løbe længere ned ad kinden, hvilket de vil gøre med tiden, hvis de ikke afslappes. Det er derfor absolut muligt, at minimere smilerynker ved øjnene uden at fjerne dem helt. En behandling med Botox/Vistabel ved øjnene vil også åbne dine øjne mere, så du automatisk vil komme til at se mere ung og ikke mindst frisk ud.

Før behandlingen
Efter behandlingen

EN BEHANDLING HOS CERIX

 

Se flere eksempler

BEHANDLING AF SMILERYNKER MED BOTOX/VISTABEL

Inden enhver behandling med botox vil du altid skulle gennemgå en obligatorisk forundersøgelse. Her har du mulighed for at møde vores dygtige og erfarne personale, som kan fortælle dig helt præcist, hvordan din behandling kommer til at forløbe. Dette er også din mulighed for at få stillet alle de spørgsmål som du måtte have i forbindelse med behandlingen. Vi har som bekendt mange års erfaring og derfor er der ingen dumme spørgsmål i denne sammenhæng. Vores vigtigste opgave er at hjælpe og rådgive dig, så vi kan skabe det mest naturlige resultat for dig.

Selve behandlingen starter altid med at vi rengør det bet behandlede område. Herefter sprøjtes botoxen ind i huden omkring øjnene for at glatte rynkerne ud. Vi bruger så lidt botox som overhovedet muligt. Du skal hos os derfor kun betale for den mængde botox, som vi skal bruge i forbindelse med din behandling. Sleve behandlingen tager ikke mere end 10-15 minutter og herefter kan du tage hjem igen. Du vil ikke opleve nogle nævneværdige bivirkninger efter behandlingen udover at din hud kan være lidt rød og hævet i det behandlede område. Det er dog ikke noget, der betyder, at du behøver at tage fri fra arbejde eller lignende.

Du kan læse meget mere om eventuelle bivirkninger ved botoxbehandlinger på denne side.

Smilerynker

Botox er en behandling, der bruges til mimiske rynker. Dvs. rynker, som opstår, når du bevæger ansigtet. Det kan være, når du ser bekymret ud (bekymringsrynke), når du løfter dine bryn (panderynke), eller når du smiler eller bruger din mund (‘smilerynker’ og ‘hønserøv’).

BOTULINUM TOXIN

Botox/Vistabel udvindes fra bakterien Clostridium botulinum, og har siden 1960’erne været brugt til medicinske behandlinger, herunder særligt til behandking af mimiske rynker såsom panderynkerne, rynkerne om munden og rynkerne omkring næsen samt selvfølgelig smilerynkerne. Men derudover anvendes det også til behandling af en lang række øvrige sygdomme så som spastiske lammelser, skelen og urininkontinens. Men også fortidlig fødte børn kan have stor fordel af behandling med botox samt patienter med overdreven svedproduktion. Ligeledes anvendes det til behandling af migræne. Langt størstedelen af al Botox anvendes derfor i dag medicinsk på de danske hospitaler, primært Bispebjerg hospital. Siden 1990 er Botox/Vistabel anvendt til kosmetiske behandlinger. Mængden af Botox/Vistabel som anvendes ved kosmetiske behandlinger er meget lille sammenlignet med medicinske behandlinger. Rynkebehandlinger med Botox/Vistabel er idag den mest benyttede kosmetiske behandling i verden. Alene i USA udføres ca. 200.000 behandlinger om dagen.

Årsagen til at Botox/Vistabel er den bedste behandling til mimiske linjer, er fordi disse jo netop kommer ved muskelsammetrækninger. Med en botoxbehandling forhindrer vi musklen i at kunne trække sig sammen, da signalstoffet mellem muskel og nerve ikke frigives. Det vil sige at den afslappes og dermed får ro til reparere den skade som er i huden, nemlig rynkerne, så de reduceres eller fjernes helt.

Samtidig hermed forebygger vi, at der ikke kommer flere rynker til, for når musklen ikke kan trække sig sammen, så kan vi jo som bekendt heller ikke danne rynker. Forestil dig hvis du ikke træner i en periode, så bliver musklerne i fx arme og ben også mindre. Modsat på kroppen, vil vi i ansigtet gerne have, at musklerne bliver mindre. Jo mindre musklerne bliver ved regelmæssige behandlinger, jo mindre bliver rynkerne, og jo mindre mængde af Botox/Vistabel skal der dermed anvendes, hvilket gør at behandlingen oftest bliver billigere for dig, da du kun betaler for den mængde af produkt der anvendes. I takt med at musklen bliver mindre, vil den have svære ved at kæmpe sig op og få aktivitet igen. Fordelen ved dette er, at der på sigt kan komme til at gå længere tid imellem hver behandling.

Betyder det så at du kommer til at se helt mimik fattig ud? Det gør det på ingen måde. Mængden af Botox/Vistabel tilpasses det ønske og de forventninger du har til behandlingen, og som vi sammen finder ud af vil give dig det bedste resultat, og forebygge at der ikke kommer flere rynker til i det behandlede område. Du bibeholder ligeledes følesansen. Vores vigtigste opgave er som sagt, at sikre dig, at du stadig kan smile, både med øjnene og ikke mindst med læberne, også efter, at du er blevet fri for dine smilerynker.

En behandling med Botox/Vistabel er en meget sikker metode, og produktet forbliver præcis der hvor det sprøjtes ind. Behandling er hurtig og effektiv, og du vil opleve ganske lidt ubehag i forbindelse med behandlingen. De fleste kan mærke et lille prik i huden, hvor det efterfølgende vil svie en smule. Efter behandlingen vil der være små hævelser, som ligner myggestik, som forsvinder af sig selv i løbet af 10-30 min. Der kan meget sjældent forekomme blå mærker i det det behandlede område. Enkelte kan opleve en forbigående hovedpine de første dage efter behandlingen. Er du gravid eller ammer eller har muskel/nervesygdomme kan vi ikke behandle dig med Botox/Vistabel.

Vores erfaring viser at klienter, som ikke tidligere har fået lavet kosmetiske behandlinger, kan have en vis skepsis og frygt overfor behandlinger med Botox/Vistabel, da det ikke er et naturligt produkt ligesom Ikke-Permanente Fillers som Restylane og Juvéderm. Dette har vi stor respekt for i CeriX, og gør derfor meget ud af at give den rette vejledning og tilbyde opfølgning i form af kontrol 2-4 uger efter behandlingen. Der er siden 1960’erne lavet studier på medicinske rynkebehandlinger, og Botox/Vistabel betragtes i dag som den mest anerkendte og sikre behandlingsform af rynker. I CeriX anvender vi kun de bedste præparater af Botox, nemlig Vistabel og Azzalure. Hos CeriX vil vi derfor altid anbefale at du kun lader dig behandle på en klinik registreret hos Sundhedsstyrelsen, hvor det er specialuddannede sygeplejersker og læger, der udfører behandlingerne.