Bekymringsrynker

Vores behandlinger med Botox/Vistabel er særdeles populære, da vi sikkert og effektivt kan skabe smukke og naturlige resultater

  • Behandlingstid: 15-30 min.
  • Resultat: Efter 10-14 dage
  • Bedøvelse: Ingen
  • Holdbarhed: 3-4 måneder
  • Nedetid / Opheling: Ingen
  • Konsultation: Gratis
Kontant frapris
2.200 kr.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLING AF BEKYMKRINGSRYNKEN?

Dybe furer og rynker, som måske får os til at se trætte eller uoplagt ud, kan være rare at få udglattet, så vores udseende udtrykker det, som vi ønsker, men uden at komme til at unaturlig og kunstig ud. Og lige præcis en behandling af bekymringsrynkerne er vores mest populære behandlinger med Botox/Vistabel.

thunb-to-botox2

Rynkebehandling hos CeriX

Rie fortæller i denne video alt om behandling med Botox, herunder hvordan Botox virker, og hvor længe resultatet holder.

BEKYMRINGSRYNKER FØR OG EFTER

OPLEV DEN FANTASTISKE FORVANDLING

Bekymringsrynken eller ’11-talsrynken’ og vredesrynken, som den også kaldes, er synlig som dybe rynker mellem øjenbrynene hos både mænd og kvinder. Da bekymringsrynken er placeret lige mellem øjnene, er den svær at skjule. Vores behandlinger med Botox/Vistabel er nogle af vores mest populære behandlinger, da vi med et lille indgreb kan opnå et smukt og naturligt resultat, som gør, at du ser mere frisk ud, og mindre træt og sur.

SÅDAN VIRKER BEHANDLING AF BEKYMRINGSRYNKE MED BOTOX

Botox er en behandling, der bruges til mimiske rynker. Dvs. rynker, som opstår, når du bevæger ansigtet. De dybe linjer mellem øjnene, som mange af os får med tiden, kaldes også ‘bekymringsrynker’, da det er området, hvor musklerne trækker sig sammen, når du er bekymret, vred eller koncentreret.

HVAD ER BOTOX?

Botulinum Toxin Type A udvindes fra bakterien Clostridium botulinum. Botox har siden 1960’erne været anvendt til medicinske behandlinger. Siden 1990’erne er Botox blevet anvendt til kosmetiske behandlinger. Mængden af Botox/Vistabel, som anvendes ved kosmetiske behandlinger, er meget lille sammenlignet med medicinske behandlinger. En behandling med Botox/Vistabel anvendes typisk til de mimiske rynker, f.eks. panderynkerne, smilelinjerne omkring øjnene og selvfølgelig bekymringsrynken imellem brynene. Disse linjer kommer ved, at vi trækker musklerne sammen. Med tiden vil sammentrækningerne medføre, at der sker en skade nede i selve vævet. For at reparere denne skade i huden, anbefaler vi i de fleste tilfælde Botox som første valg af behandling, da vi herved effektivt kan afslappe de muskler, der er årsag til de mange små sammentræninger i huden.

HVORDAN VIRKER BEHANDLING MED BOTOX?

Årsagen til at Botox er den bedste behandling til mimiske linjer er, fordi disse kommer ved muskelsammetrækninger. Med en rynkebehandling forhindres musklen i at trække sig sammen, da signalstoffet mellem muskel og nerve ikke frigives. Musklen afslappes og får ro til reparere den skade, som er i huden, nemlig rynkerne, så de reduceres eller fjernes helt.

FØR BEHANDLING MED BOTOX

Forud for behandling med Botox skal du til en konsultation hos én af vores kosmetiske specialister. Til konsultationen bliver du undersøgt, og du modtager rådgivning om valg af behandling. Du får både skriftlig og mundtlig information om behandlingsmuligheder, metoder, bivirkninger og forløbet efter behandling. Før du beslutter dig for, om du vil have lavet en behandling af bekymringsrynken med Botox, skal du have tid til at tænke dig godt om. Derfor skal der ifølge loven gå mindst 48 timer fra konsultation til behandling.  Du kan dog sagtens booke tiden med det samme.

SELVE BEHANDLINGEN

Selve behandlingen foretages med en meget fin nål, som anvendes til at injicere Botox i bekymringsrynken mellem øjnene. Med behandlingen sikrer man, at musklen ikke kan trække sig sammen og vil få ro. På den måde er det muligt at reducere eller fjerne de mimiske rynker. Botox er en behandling, som typisk tager mellem 15 og 30 minutter.

GØR BEHANDLING AF BEKYMRINGSRYNKER ONDT?

De fleste kan mærke et lille prik i huden, hvor det efterfølgende vil svie en smule. Efter behandlingen vil der være små hævelser, som ligner myggestik, som forsvinder af sig selv i løbet af 10-30 min.

EFTER BEHANDLING MED BOTOX

Behandlingen begynder at virke i løbet af  3-4 dage, og den fulde effekt­ opnås efter 10-14 dage. Der kan meget sjældent forekomme blå mærker i det det behandlede område. Enkelte kan opleve en forbigående hovedpine de første dage efter behandlingen. Er du gravid eller ammer eller har muskel- og nervesygdomme kan vi ikke behandle dig med Botox.

Hos CeriX gør vi meget ud af at give den rette vejledning, og vi tilbyder således opfølgning i form af kontrol 2-4 uger efter behandlingen.

HVOR LANG TID HOLDER RESULTATET AF BOTOX?

Rynken mellem øjenbrynene forebygges bedst ved at gentage behandling hver 3. eller 4. måned. På den må sikres det, at musklen ikke trækker sig sammen, så der dannes rynker.

HVOR OFTE SKAL MAN BEHANDLES MED BOTOX?

Jo mindre musklerne bliver ved regelmæssige behandlinger, jo mindre bliver rynkerne, derfor oplever nogle at de med tiden kan trække den længere tid mellem hver behandling.

I takt med at musklen bliver mindre, vil den have sværere ved at kæmpe sig op og få aktivitet igen. Fordelen ved dette er som nævnt, at der på sigt kan komme til at gå længere tid imellem hver behandling.

wexø

Maiken Wexø om kosmetisk skønhed

“Jeg stemmer for åbenhed, og jeg starter gerne med mig selv. Jeg har fået rynkebehandling cirka hver ottende måned, siden jeg var 40 år”

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

users
Mere end 10 års erfaring

Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

user-md
Behandlingsplan

Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

hands
Høj faglighed

Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

crown
Naturlig & Æstetisk

Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

kundeudtalelser

Julie_ad3.Still002

Julie

Efter mit vægttab synes jeg, at jeg pludselig havde mange rynker i mit ansigt, især ved munden. Jeg begyndte at undersøge hvilke mulige behandlinger, der fandtes på markedet, og så fik jeg øjnene op for signaturbehandlingen (Shapes) hos CeriX. Jeg har været rigtig glad for forbedringen af min hudkvalitet med både peeling og Skinbooster, fjernelse af de mørke rander under øjnene samt botox, som også har fjernet min daglige hovedpine.

 

Geggo.

Stephanie Karma Salvarli (Geggo)

Jeg har fået behandling for hormonelle pigmentforandringer hos CeriX. Jeg har oplevet fuldstændige vanvittige resultater med Cosmelan peeling! Jeg er SÅ glad for mit forløb, og jeg tror, at alle, der døjer med pigmenteringsproblemer, vil blive forbløffede over, hvor meget behandlingen har gjort! Jeg kigger nogle gange på mine ’før/efter-billeder’ – jeg var fuldstændig sort over min overlæbe og i panden… jeg er simpelthen så oprigtigt glad for og tilfreds med resultatet!

Julie Zangenberg

Julie Zangenberg

Hos CeriX får man behandlinger, der er effektive, æstetiske og med blik for det naturlige look. Bl.a. har jeg altid været bevidst om min hals, og Rie har med enkelte finjusteringer fjernet et konstant irritationselement for mig. Skønhed handler enormt om selvværd, og det vigtigste er, at du FØLER dig skøn – det smitter. Jeg håber for alle kvinder, at de arbejder på deres selvværd dagligt og gør hvad end, der skal til for at få det godt med kvinden i spejlet.