Botox_Bekymringsrynke_Kvinde_Sprøjte_1

Bekymringsrynker

Vores behandlinger med Botox/Vistabel er særdeles populære, da vi sikkert og effektivt kan skabe smukke og naturlige resultater

  • Behandlingstid: 15-30 min.
  • Resultat: Efter 10-14 dage
  • Bedøvelse: Ingen
  • Holdbarhed: 3-4 måneder
  • Nedetid / Opheling: Ingen
  • Konsultation: Gratis
Kontant frapris
2.000 kr.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLING AF BEKYMKRINGSRYNKEN?

Dybe furer og rynker, som måske får os til at se trætte eller uoplagt ud, kan være rare at få udglattet, så vores udseende udtrykker det, som vi ønsker, men uden at komme til at unaturlig og kunstig ud. Og lige præcis en behandling af bekymringsrynkerne er vores mest populære behandlinger med Botox/Vistabel.

gavepakke-1

Rynkebehandling hos CeriX

Rie fortæller i denne video alt om behandling med Botox, herunder hvordan Botox virker, og hvor længe resultatet holder.

BEKYMRINGSRYNKER FØR OG EFTER

OPLEV DEN FANTASTISKE FORVANDLING

Bekymringsrynken eller ’11-talsrynken’ og vredesrynken, som den også kaldes, er synlig som dybe rynker mellem øjenbrynene hos både mænd og kvinder. Da bekymringsrynken er placeret lige mellem øjnene, er den svær at skjule. Vores behandlinger med Botox/Vistabel er nogle af vores mest populære behandlinger, da vi med et lille indgreb kan opnå et smukt og naturligt resultat, som gør, at du ser mere frisk ud, og mindre træt og sur.

SÅDAN VIRKER BEHANDLING AF BEKYMRINGSRYNKE MED BOTOX

Botox er en behandling, der bruges til mimiske rynker. Dvs. rynker, som opstår, når du bevæger ansigtet. De dybe linjer mellem øjnene, som mange af os får med tiden, kaldes også ‘bekymringsrynker’, da det er området, hvor musklerne trækker sig sammen, når du er bekymret, vred eller koncentreret.

HVAD ER BOTOX?

Botulinum Toxin Type A udvindes fra bakterien Clostridium botulinum. Botox har siden 1960’erne været anvendt til medicinske behandlinger. Siden 1990’erne er Botox blevet anvendt til kosmetiske behandlinger. Mængden af Botox/Vistabel, som anvendes ved kosmetiske behandlinger, er meget lille sammenlignet med medicinske behandlinger. En behandling med Botox/Vistabel anvendes typisk til de mimiske rynker, f.eks. panderynkerne, smilelinjerne omkring øjnene og selvfølgelig bekymringsrynken imellem brynene. Disse linjer kommer ved, at vi trækker musklerne sammen. Med tiden vil sammentrækningerne medføre, at der sker en skade nede i selve vævet. For at reparere denne skade i huden, anbefaler vi i de fleste tilfælde Botox som første valg af behandling, da vi herved effektivt kan afslappe de muskler, der er årsag til de mange små sammentræninger i huden.

HVORDAN VIRKER BEHANDLING MED BOTOX?

Årsagen til at Botox er den bedste behandling til mimiske linjer er, fordi disse kommer ved muskelsammetrækninger. Med en rynkebehandling forhindres musklen i at trække sig sammen, da signalstoffet mellem muskel og nerve ikke frigives. Musklen afslappes og får ro til reparere den skade, som er i huden, nemlig rynkerne, så de reduceres eller fjernes helt.

FØR BEHANDLING MED BOTOX

Forud for behandling med Botox skal du til en konsultation hos én af vores kosmetiske specialister. Til konsultationen bliver du undersøgt, og du modtager rådgivning om valg af behandling. Du får både skriftlig og mundtlig information om behandlingsmuligheder, metoder, bivirkninger og forløbet efter behandling. Før du beslutter dig for, om du vil have lavet en behandling af bekymringsrynken med Botox, skal du have tid til at tænke dig godt om. Derfor skal der ifølge loven gå mindst 48 timer fra konsultation til behandling.  Du kan dog sagtens booke tiden med det samme.

SELVE BEHANDLINGEN

Selve behandlingen foretages med en meget fin nål, som anvendes til at injicere Botox i bekymringsrynken mellem øjnene. Med behandlingen sikrer man, at musklen ikke kan trække sig sammen og vil få ro. På den måde er det muligt at reducere eller fjerne de mimiske rynker. Botox er en behandling, som typisk tager mellem 15 og 30 minutter.

GØR BEHANDLING AF BEKYMRINGSRYNKER ONDT?

De fleste kan mærke et lille prik i huden, hvor det efterfølgende vil svie en smule. Efter behandlingen vil der være små hævelser, som ligner myggestik, som forsvinder af sig selv i løbet af 10-30 min.

EFTER BEHANDLING MED BOTOX

Behandlingen begynder at virke i løbet af  3-4 dage, og den fulde effekt­ opnås efter 10-14 dage. Der kan meget sjældent forekomme blå mærker i det det behandlede område. Enkelte kan opleve en forbigående hovedpine de første dage efter behandlingen. Er du gravid eller ammer eller har muskel- og nervesygdomme kan vi ikke behandle dig med Botox.

Hos CeriX gør vi meget ud af at give den rette vejledning, og vi tilbyder således opfølgning i form af kontrol 2-4 uger efter behandlingen.

HVOR LANG TID HOLDER RESULTATET AF BOTOX?

Rynken mellem øjenbrynene forebygges bedst ved at gentage behandling hver 3. eller 4. måned. På den må sikres det, at musklen ikke trækker sig sammen, så der dannes rynker.

HVOR OFTE SKAL MAN BEHANDLES MED BOTOX?

Jo mindre musklerne bliver ved regelmæssige behandlinger, jo mindre bliver rynkerne, og jo mindre mængde af Botox skal der dermed anvendes, hvilket gør, at behandlingen på længere sigt bliver billigere for dig, da du kun betaler for den mængde af produkt, der anvendes.

I takt med at musklen bliver mindre, vil den have sværere ved at kæmpe sig op og få aktivitet igen. Fordelen ved dette er som nævnt, at der på sigt kan komme til at gå længere tid imellem hver behandling.

header-behandlinger-i-cerix

Behandlinger hos CeriX

CeriX er specialist i laser og kosmetiske behandlinger. Det er udelukkende specialuddannet personale, der udfører behandlingerne    

wexø

Maiken Wexø om kosmetisk skønhed

“Jeg stemmer for åbenhed, og jeg starter gerne med mig selv. Jeg har fået rynkebehandling cirka hver ottende måned, siden jeg var 40 år”

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

users
Mere end 10 års erfaring

Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

user-md
Behandlingsplan

Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

hands
Høj faglighed

Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

crown
Naturlig & Æstetisk

Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

kundeudtalelser

medina_530

Medina

CeriX er et sted, hvor jeg altid er gået fra med et smil efter hver behandling, fordi jeg ser fremskridt i samtlige behandlinger for solskader og pigmentforandringer. Det bedste jeg har gjort for mig selv, siden mine solskader i ansigtet, er 100% laserbehandling. Min hud er allerede meget pænere, end jeg turde drømme om.

benedikteutzon

Benedikte Utzon

CeriX og Rie blev min redning for uønsket hårvækst i ansigtet! Egentligt startede det med, at jeg konstant begyndte at pille hår ud af ansigtet. Som uønskede venner, der bare angreb mit ansigt. Men den slags venner man bare ikke gider have uanmeldt besøg af. Mænd taler ofte højlydt om, at hårene i ørene, næsen og øjenbrynene vælter frem efter, de er fyldt 35. De synes på en eller anden måde, at det er lidt sejt. Men at vi kvinder begynder at få hår i ansigtet… dét, synes vi, altså ikke er særligt sejt eller kvindeligt. Så derfor besluttede jeg at gøre noget ved det og havde hørt fra mange andre, at CeriX bare var de bedste på området. Som ekstra bonus kan jeg sige, at din hud bliver meget glattere og yngre at se på efter laserbehandling. Så girls: Se og få gjort noget ved det og læg den pincet

Julie_ad3.Still002

Julie

Efter mit vægttab synes jeg, at jeg pludselig havde mange rynker i mit ansigt, især ved munden. Jeg begyndte at undersøge hvilke mulige behandlinger, der fandtes på markedet, og så fik jeg øjnene op for signaturbehandlingen (Shapes) hos CeriX. Jeg har været rigtig glad for forbedringen af min hudkvalitet med både peeling og Skinbooster, fjernelse af de mørke rander under øjnene samt botox, som også har fjernet min daglige hovedpine.