Se månedens kampagner her

Vores behandlinger med Botox/Vistabel er særdeles populære, da vi med et naturligt resultat kan opnå et smukt og harmonisk resultat, som gør at du ser mere frisk ud, og mindre træt og sur.

Bekymringsrynke (imellem bryn)

Bliver jeg mimik fattig at se på efter en botoxbehandling? Det spørgsmål får vi ofte, og det gør du på ingen måde, så længe mængden tilpasses til et naturligt resultat.*
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Bekymringsrynke

Botox er en behandling, der bruges til mimiske rynker. Dvs. rynker, som opstår, når du bevæger ansigtet. Det kan være, når du ser bekymret ud (bekymringsrynke), når du løfter dine bryn (panderynke), eller når du smiler eller bruger din mund (‘smilerynker’ og ‘hønserøv’).

Alle vil få rynker med alderen,

og udover at rynker selvfølgelig er et tegn på, at man er blevet ældre, kan det også være tegn på bekymringer eller en hård tid i vores liv. Det er derfor naturligt og helt ok at få rynker, men nogle rynker får os desværre til at se sure, bekymret og trætte ud. Dette er blandt andet bekymringsrynkerne eller 11-tals rynkerne, som man også kalder dem, som sidder placeret mellem brynene, og som er den højde i ansigtet sammen med øjnene, som man fokusere på først, når man ser på et andet menneske. Det handler derfor ikke om, at man ikke vil være sin alder bekendt, men det er helt naturligt, at lige præcis denne type af rynker, er noget de fleste bemærker som det første, og som de fleste også er enige om, ikke gør særlig meget godt for ens ansigt.

Hvis du er ked af disse bekymringsrynker, og hvis du ikke føler at din hud afspejler den alder, som du føler, du har, så er der heldigvis gode muligheder for at gøre noget ved det. En botoxbehandling (Botox/Vistabel) kan hurtigt og skånsomt udglatte og opstramme din hud, så dine rynker forsvinder eller bliver mindre synlige, og det kan give et andet og mere friskt udseende. Dybe furer og rynker, som måske får os til at se trætte eller uoplagt ud, kan være rare at få udglattet, så vores udseende udtrykker det, som vi ønsker, men uden at komme til at unaturlig og kunstig ud. Og lige præcis en behandling af bekymringsrynkerne er vores mest populære behandlinger med Botox/Vistabel.

BEHANDLING AF BEKYMRINGSRYNKER MED BOTOX/VISTABEL

En behandling med Botox/Vistabel anvendes typisk til de mimiske rynker, som typisk er panderynkerne,smilelinjerne omkring øjnene og selvfølgelig bekymringsrynken imellem brynene. Disse linjer kommer ved at vi trækker musklerne sammen. Det kan være hvis vi sidder foran computeren, ser på vores lille smartphone eller hvis vi fx misser mod solen. Forestil dig musklen som et stykke papir, som er blevet foldet rigtig mange gange. På et tidspunkt vil der være en konstant markering i papiret, også når det er foldet ud. Her er panden og området imellem øjenbrynene et særligt område i ansigtet, som hele tiden er udsat for muskelsammentrækninger, da særligt vores øjne har en stor betydning for de sammentræninger, som skaber bekymringsrynkerne. Med tiden vil disse mange millioner af gentagenede bevægelser medføre, at der sker en skade nede i selve vævet. For at reparere denne skade i huden anbefaler vi hos CeriX i de fleste tilfælde Botox som første valg af behandling, da vi herved effektivt og skånsomt kan lamme disse muskler der er årsag til de mange små sammentræninger i huden.

Før behandlingen
Efter behandlingen

EFFEKTIV BEHANDLING MED BOTOX/VISTABEL

Se flere eksempler

BOTULINUM TOXIN

Botulinum Toxin Type A udvindes fra bakterien Clostridium botulinum, og har siden 1960’erne været brugt til medicinske behandlinger, og anvendes i dag til en lang række sygdomme så som spastiske lammelser, skelen og urininkontinens. Men også fortidlig fødte børn kan have stor fordel af behandling med dette produkt, samt patienter med overdreven svedproduktion. Ligeledes anvendes det til behandling af migræne. Langt størstedelen af al botox anvendes derfor i dag medicinsk på de danske hospitaler, primært Bispebjerg hospital. Siden 1990 er botox blevet anvendt til kosmetiske behandlinger. Mængden af Botox/Vistabel som anvendes ved kosmetiske behandlinger er meget lille sammenlignet med medicinske behandlinger. Det er den mest benyttede kosmetiske behandling i verden. Alene i USA udføres ca. 200.000 behandlinger om dagen.

Årsagen til at Botox/Vistabel er den bedste behandling til mimiske linjer, er fordi disse jo netop kommer ved muskelsammetrækninger. Med en rynkebehandling forhindrer vi musklen i at kunne trække sig sammen, da signalstoffet mellem muskel og nerve ikke frigives. Det vil sige at den afslappes og dermed får ro til reparere den skade som er i huden, nemlig rynkerne, så de reduceres eller fjernes helt. Samtidig hermed forebygger vi, at der ikke kommer flere rynker til, for når musklen ikke kan trække sig sammen, så kan vi jo som bekendt heller ikke danne rynker. Forestil dig hvis du ikke træner i en periode, så bliver musklerne i fx arme og ben også mindre. Modsat på kroppen, vil vi i ansigtet gerne have at musklerne bliver mindre. Jo mindre musklerne bliver ved regelmæssige behandlinger, jo mindre bliver rynkerne, og jo mindre mængde af botox skal der dermed anvendes, hvilket gør at behandlingen oftest bliver billigere for dig, da du kun betaler for den mængde af produkt der anvendes. I takt med at musklen bliver mindre, vil den have svære ved at kæmpe sig op og få aktivitet igen. Fordelen ved dette er, at der på sigt kan komme til at gå længere tid imellem hver behandling.

Betyder det så at du kommer til at se helt mimik fattig ud? Det gør det på ingen måde. Mængden af Botox/Vistabel tilpasses det ønske og forventning du har til behandlingen, og som vi sammen finder ud af vil give dig det bedste resultat, og forebygge at der ikke kommer flere rynker til i det behandlede område. Du bibeholder ligeledes følesansen.

SIKKER BEHANDLING

En behandling med Botox/Vistabel er en meget sikker metode, og produktet forbliver præcis der hvor det sprøjtes ind. Det viser flere undersøgelser foretaget såvel herhjemme som i udlandet. Behandling er hurtig og effektiv, og du vil opleve ganske lidt ubehag i forbindelse med behandlingen. De fleste kan mærke et lille prik i huden, hvor det efterfølgende vil svie en smule. Efter behandlingen vil der være små hævelser, som ligner myggestik, som forsvinder af sig selv i løbet af 10-30 min. Der kan meget sjældent forekomme blå mærker i det det behandlede område. Enkelte kan opleve en forbigående hovedpine de første dage efter behandlingen. Er du gravid eller ammer eller har muskel/nervesygdomme kan vi ikke behandle dig med Botox.

Vores erfaring viser at klienter

som ikke tidligere har fået lavet kosmetiske behandlinger, kan have en vis skepsis og frygt overfor rynkebehandlinger med botox, da det ikke er et naturligt produkt ligesom Ikke-Permanente Fillers som Restylane og Juvéderm. Dette har vi stor respekt for i CeriX, og gør derfor meget ud af at give den rette vejledning og tilbyde opfølgning i form af kontrol 2-4 uger efter behandlingen. Der er siden 1960’erne lavet studier på medicinske rynkebehandlinger, og botox betragtes i dag som den mest anerkendte og sikre behandlingsform af rynker. I CeriX anvender vi kun de bedste præparater af botox, nemlig Vistabel og Azzalure. Hos CeriX vil vi derfor altid anbefale at du kun lader dig behandle på en klinik  registreret hos Sundhedsstyrelsen, hvor det er specialuddannede sygeplejersker og læger, der udfører behandlingerne.