Botox_Bekymringsrynke_Kvinde_Sprøjte_1

Bekymringsrynker

Vores behandlinger med Botox/Vistabel er særdeles populære, da vi sikkert og effektivt kan skabe smukke og naturlige resultater

  • Behandlingstid: 15-30 min.
  • Resultat: Efter 10-14 dage
  • Bedøvelse: Ingen
  • Holdbarhed: 3-4 måneder
  • Nedetid / Opheling: Ingen
Kontant frapris
2.000 kr.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLING AF BEKYMKRINGSRYNKEN?

Dybe furer og rynker, som måske får os til at se trætte eller uoplagt ud, kan være rare at få udglattet, så vores udseende udtrykker det, som vi ønsker, men uden at komme til at unaturlig og kunstig ud. Og lige præcis en behandling af bekymringsrynkerne er vores mest populære behandlinger med Botox/Vistabel.

gavepakke-1

Rynkebehandling hos CeriX

Rie fortæller i denne video alt om behandling med Botox, herunder hvordan Botox virker, og hvor længe resultatet holder.

BEKYMRINGSRYNKER FØR OG EFTER

OPLEV DEN FANTASTISKE FORVANDLING

Bekymringsrynken eller ’11-talsrynken’ og vredesrynken, som den også kaldes, er synlig som dybe rynker mellem øjenbrynene hos både mænd og kvinder. Da bekymringsrynken er placeret lige mellem øjnene, er den svær at skjule. Vores behandlinger med Botox/Vistabel er nogle af vores mest populære behandlinger, da vi med et lille indgreb kan opnå et smukt og naturligt resultat, som gør, at du ser mere frisk ud, og mindre træt og sur.

SÅDAN VIRKER BEHANDLING AF BEKYMRINGSRYNKE MED BOTOX

Botox er en behandling, der bruges til mimiske rynker. Dvs. rynker, som opstår, når du bevæger ansigtet. De dybe linjer mellem øjnene, som mange af os får med tiden, kaldes også ‘bekymringsrynker’, da det er området, hvor musklerne trækker sig sammen, når du er bekymret, vred eller koncentreret.

HVAD ER BOTOX?

Botulinum Toxin Type A udvindes fra bakterien Clostridium botulinum. Botox har siden 1960’erne været anvendt til medicinske behandlinger. Siden 1990’erne er Botox blevet anvendt til kosmetiske behandlinger. Mængden af Botox/Vistabel, som anvendes ved kosmetiske behandlinger, er meget lille sammenlignet med medicinske behandlinger. En behandling med Botox/Vistabel anvendes typisk til de mimiske rynker, f.eks. panderynkerne, smilelinjerne omkring øjnene og selvfølgelig bekymringsrynken imellem brynene. Disse linjer kommer ved, at vi trækker musklerne sammen. Med tiden vil sammentrækningerne medføre, at der sker en skade nede i selve vævet. For at reparere denne skade i huden, anbefaler vi i de fleste tilfælde Botox som første valg af behandling, da vi herved effektivt kan afslappe de muskler, der er årsag til de mange små sammentræninger i huden.

HVORDAN VIRKER BEHANDLING MED BOTOX?

Årsagen til at Botox er den bedste behandling til mimiske linjer er, fordi disse kommer ved muskelsammetrækninger. Med en rynkebehandling forhindres musklen i at trække sig sammen, da signalstoffet mellem muskel og nerve ikke frigives. Musklen afslappes og får ro til reparere den skade, som er i huden, nemlig rynkerne, så de reduceres eller fjernes helt.

FØR BEHANDLING MED BOTOX

Forud for behandling med Botox skal du til en konsultation hos én af vores kosmetiske specialister. Til konsultationen bliver du undersøgt, og du modtager rådgivning om valg af behandling. Du får både skriftlig og mundtlig information om behandlingsmuligheder, metoder, bivirkninger og forløbet efter behandling. Før du beslutter dig for, om du vil have lavet en behandling af bekymringsrynken med Botox, skal du have tid til at tænke dig godt om. Derfor skal der ifølge loven gå mindst 48 timer fra konsultation til behandling.  Du kan dog sagtens booke tiden med det samme.

SELVE BEHANDLINGEN

Selve behandlingen foretages med en meget fin nål, som anvendes til at injicere Botox i bekymringsrynken mellem øjnene. Med behandlingen sikrer man, at musklen ikke kan trække sig sammen og vil få ro. På den måde er det muligt at reducere eller fjerne de mimiske rynker. Botox er en behandling, som typisk tager mellem 15 og 30 minutter.

GØR BEHANDLING AF BEKYMRINGSRYNKER ONDT?

De fleste kan mærke et lille prik i huden, hvor det efterfølgende vil svie en smule. Efter behandlingen vil der være små hævelser, som ligner myggestik, som forsvinder af sig selv i løbet af 10-30 min.

EFTER BEHANDLING MED BOTOX

Behandlingen begynder at virke i løbet af  3-4 dage, og den fulde effekt­ opnås efter 10-14 dage. Der kan meget sjældent forekomme blå mærker i det det behandlede område. Enkelte kan opleve en forbigående hovedpine de første dage efter behandlingen. Er du gravid eller ammer eller har muskel- og nervesygdomme kan vi ikke behandle dig med Botox.

Hos CeriX gør vi meget ud af at give den rette vejledning, og vi tilbyder således opfølgning i form af kontrol 2-4 uger efter behandlingen.

HVOR LANG TID HOLDER RESULTATET AF BOTOX?

Rynken mellem øjenbrynene forebygges bedst ved at gentage behandling hver 3. eller 4. måned. På den må sikres det, at musklen ikke trækker sig sammen, så der dannes rynker.

HVOR OFTE SKAL MAN BEHANDLES MED BOTOX?

Jo mindre musklerne bliver ved regelmæssige behandlinger, jo mindre bliver rynkerne, og jo mindre mængde af Botox skal der dermed anvendes, hvilket gør, at behandlingen på længere sigt bliver billigere for dig, da du kun betaler for den mængde af produkt, der anvendes.

I takt med at musklen bliver mindre, vil den have sværere ved at kæmpe sig op og få aktivitet igen. Fordelen ved dette er som nævnt, at der på sigt kan komme til at gå længere tid imellem hver behandling.

header-behandlinger-i-cerix

Behandlinger hos CeriX

CeriX er specialist i laser og kosmetiske behandlinger. Det er udelukkende specialuddannet personale, der udfører behandlingerne    

wexø

Maiken Wexø om kosmetisk skønhed

“Jeg stemmer for åbenhed, og jeg starter gerne med mig selv. Jeg har fået rynkebehandling cirka hver ottende måned, siden jeg var 40 år”

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

users
Mere end 10 års erfaring

Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

user-md
Behandlingsplan

Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

hands
Høj faglighed

Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

crown
Naturlig & Æstetisk

Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

Behandlingsområder & Tilvalg

PANDERYNKER (FRONTALIS)

Panderynker er nogle af de mest almindelige rynker, som er meget synlige i forhold til mere diskrete rynker. Botox glatter rynkerne, så du kan kende dig selv igen

1.200 kr.

Hvis du har generende rynker i panden, som med tiden har sat sig fast, og nu bare bliver dybere og dybere, har du mulighed for på en let og effektiv måde at slippe af med disse rynker ved en behandling med Botox/Vistabel

Frapris

1.200 kr.

Læs om behandlingen

Botox_Panderynker_Kvinde_Sprøjte-395x430
SMILERYNKER (KRAGETÆER)

Smilerynker er synlige omkring øjnene og opstår med alderen. De kan være svære at slippe for, men behandling med Botox er en effektiv metode til at bekæmpe rynkerne

1.750 kr.

REDUKTION AF SMILERYNKER

Botox anvendes ofte som behandling mod mimiske rynker, hvilket for eksempel kan være smilerynkerne ved øjnene. Mimiske rynker opstår ved, at vi gentagende gange trækker musklerne sammen i ansigtet. Når vi har gjort dette tilstrækkeligt mange gange, vil der komme en fordybning i huden, hvilket er en skade i vævet. Det er denne skade, som en rynkebehandling kan reparere, så fordybningen ikke bliver så dyb

Frapris

1.750 kr.

Læs om behandlingen

Botox_Kragetæer_Kvinde_Sprøjte-395x430
CERIX SIGNATURE HEARTLIPS

Hos CeriX har vi over 10 års erfaring med læbeforstørrelse og behandling med Restylane. Du er altid sikret et naturligt og smukt reusultat

3.000 kr.

LÆBEFORSTØRRELSE MED RESTYLANE

Læbeforstørrelse med Restylane kan være den rette behandling, hvis du ønsker læber med mere fylde eller bare gerne vil have mere harmoniske og symmetriske læber. Nogle er født med smalle, tynde læber, som kan give et vredt eller surt udseende. Andre mister fylde i læberne med alderen.

Frapris

3.000 kr.

Læs om behandlingen

Ansigt_Kvinde_Læber_3-395x430
RESTYLANE/JUVÉDERM

Restylane er en ikke-permanent filler, som bruges til reduktion af rynker og fine linjer samt til volume og konturering

2.000 kr.

REDUKTION AF RYNKER

En Restylane behandling er en effektiv og skånsom metode til at fjerne rynker og give volumenforøgelse. Restylane er en såkaldt ikke-permanent filler, som består af 98% vand og 2% hyauluronsyre. Som ordet ‘filler’ antyder, går Restylane netop ind og fylder den tabte volumen ud.

Frapris

2.000 kr.

Læs om behandlingen

Ansigt_Kvinde_Profil_Hage_Kæbe_1_large-print-7-395x430
garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

kundeudtalelser

Stine3

Stine Bramsen

Jeg har i mange år været træt af min arrede og ujævne hudtone. Særligt efter mine to graviditeter var jeg ramt af pigmentforandringer og Melasma i panden. Derfor ønskede jeg at gøre en indsats for at blive gladere for min hud. Ved første møde følte jeg mig meget tryg og tilpas, og Rie lagde en god plan for at forbedre min hud. Jeg havde nærmest ingen spørgsmål, for alt blev forklaret simpelt og professionelt i en afslappet tone. Jeg kan se en betydelig forskel i mit ansigt og er så glad for, at jeg fik anbefalet Rie og CeriX. Nu er jeg mere tilpas med sparsom makeup i hverdagen og føler jeg ser sundere og yngre ud

Lise Sorthvid

Lise Baastrup

CoolTech er en perfekt behandling for mig, hvor jeg hverken skal under kniven eller ændrer radikalt udseende. Fedtfrysning er jo en behandling, som går ind og reducerer 20-25% af de fedtceller, der bliver behandlet i det givne område. Efterfølgende udskiller man fedtcellerne via kroppens lymfesystem – og de kommer IKKE igen. Hvis det ikke er smart, så ved jeg snart ikke?! Så for mig er fedtfrysning et rigtig godt supplement til min træning. Man skal altså virkelig huske, at fedtfrysning ikke er en vægttabsting. Hvis du skal tabe dig, så skal du arbejde hårdt selv. Du skal træne, og du skal spise sundt. Fedtfrysning er for mig et supplement, som ligesom går ind og ”forkæler” de dér sidste områder, der har brug for en kærlig (om end ret kølig) hånd

17-1

Anette Lang

“Jeg går altid ret grundigt til værks, når det handler om skønhed og sundhed. Så jeg har selvfølgelig scannet markedet og hørt rigtig meget om forskellige steder. Ud fra dét har jeg valgt CeriX – både fordi jeg ved, at behandlerne er erfarne og super professionelle, men også fordi jeg ved, at CeriX aldrig vil lave noget, der ser unaturligt ud! Hos CeriX har man har respekt for den måde, du ser ud på, og det er vildt vigtigt, når man vælger en behandler.”