Se månedens kampagner her

CeriX tilbyder behandling med Sunekos, som er én af de nyeste og mest innovative behandlinger til reduktion af mørke rande og poser under øjnene samt rynker og løs hud

Sunekos

Sunekos er en ny injektionsbehandling til reduktion af mørke rande og poser under øjnene samt løs og rynket hud i ansigtet, på halsen, brystet og hænderne
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Mørke rande under øjnene eller fine linjer? 

Aldring kommer til udtryk på mange måder i ansigtet, og er ikke kun begrænset til linjer og rynker eller tab af elasticitet i huden. Når vi bliver ældre, mister huden sin glød, bliver tør, får en mere ujævn struktur og føles måske lidt ru. Nogle rammes også af pigmentforandringer eller solskade, som giver en uens hudtone eller alderspletter samt mørke rande under øjnene. Sol, livsstil og genetik er alle faktorer, der påvirker aldringsprocessen.

Sunekos er en ny, kosmetisk injektionsbehandling, der indeholder en patenteret formel af aminosyrer og hyaluronsyre, som er afgørende for hudens spændstighed. Sunekos regenererer huden indefra ved at booste og igangsætte produktionen af kollagen og elastin. Sunekos er et meget alsidigt produkt og kan bl.a. bruges til reduktion af mørke rande og poser under øjnene, fine linjer og rynker i ansigtet, på brystet og løs hud på hænderne. Sunekos virker hudforyngende og forbedrer hudens elasticitet, ligesom Sunekos løfter huden og tilfører fugt. Resultatet er en strålende og glat hud.

Hvordan foregår behandling med Sunekos?

Dét, der gør Sunekos særligt, er den patenterede formel af aminosyrer, der tilsættes sammen med hyaluronsyre for at skabe det injicerede produkt. Denne potente blanding af aminosyrer, der inkluderer glycin, L-prolin, L-leucin, L-lysin HCI, L-valin og L-alanin, hjælper med til at regenerere hudcellerne, så de stimuleres til at producere nyt kollagen og elastin, hvorved huden repareres og genopbygges.

Hvordan virker behandling med Sunekos?

Det særlige ved Sunekos er kombinationen af aminosyrer og hyaluronsyre (HA). Hyaluronsyre findes naturligt i vores hud og binder fugt. Hyaluronsyre fungerer således som en naturlig fugtighedscreme, der holder huden hydreret og fyldig. Vores kroppe producerer dagligt hyaluronsyre, men i tak med alderen producerer vi mindre naturlig hyaluronsyre, og det ses på vores hud. Aminosyrer fremstilles af vores kroppe, og de er essentielle for skabelsen af ​​sund hud. Kliniske forsøg har vist, at hyaluronsyreprodukter alene booster og stimulerer huden, men tilsætningen af ​​aminosyrerne virker som et ekstra ’brændstof’, idet aminosyrerne direkte går ind og styrker cellevæggene i huden, hvilket er vigtigt, når hudens hudlag skal genopbygges.

Før behandling med Sunekos

Før vi kan behandle dig med Sunekos, skal vi se dig til en konsultation på én af vores klinikker. Her laver vi en skræddersyet behandlingsplan. Til konsultationen får du både skriftlig og mundtlig information om behandlingsmuligheder, metoder, bivirkninger og forløbet efter behandling. Før du beslutter dig for, om du vil have lavet en behandling med Sunekos, skal du have tid til at tænke dig godt om. Derfor skal der ifølge loven gå mindst 48 timer fra konsultation til behandling. Du kan dog sagtens booke tiden med det samme.

Selve behandlingen med Sunekos

Du skal afsætte ca. 30 minutter til behandlingen. Huden desinficeres og med en tynd nål injiceres produktet i det område, du ønsker behandling. Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og trænet i at udføre behandlingen så skånsomt og smertefrit som muligt.

Gør behandling med Sunekos ondt?

De fleste mærker små prik i huden, når produktet injiceres. Der kan være en smule blå mærker eller hævelse efter behandlingen. Det varer dog ikke meget længere end et par timer, og det kan let skjules med makeup.

Efter behandling med Sunekos

Du vil begynde at se virkningerne af behandlingen efter en uges tid, efterhånden som huden begynder at forynge sig. Da behandling med Sunekos stimulerer hudens naturlige produktion af kollagen, kan det tage en uge eller derover, før resultatet er fuldt synligt på hudens overflade. 14 dage efter din behandling, kommer du ind til en gratis kontrol, hvor vi tjekker op på din behandling og sikrer, at alt er, som det skal være.

Hvor ofte skal man behandles med Sunekos?

Et behandlingsforløb med Sunekos består typisk af 3 behandlinger med omkring en 1-2 ugers interval. Du kan se en markant forbedring efterhånden som behandlingerne skrider frem, men hele forløbet af 3 behandlinger skal være afsluttet for at vurdere det endelige resultat.

Hvor lang tid holder resultatet af Sunekos?

Effekten af Sunekos varer op til 6 måneder, men forskning indikerer, at der stadig er forbedring i huden i ca. 8 måneder efterfølgende.

Før behandlingen
Efter behandlingen

KVALITET & SIKKERHED HOS CERIX

  • Vi anvender den nyeste og mest innovative teknologi
  • Vi behandler kun med det formål, at du får et naturligt resultat
  • Vi er registreret og godkendt ved Sundhedsstyrelsen uden anmærkninger

Se flere eksempler

PROFESSIONELLE BEHANDLERE

Behandlingen foretages af specialuddannede kosmetiske sygeplejersker med mange års erfaring. Vores behandlere lægger stor vægt på, at behandlingerne giver dig et naturligt og harmonisk udseende.  Alle behandlere os CeriX er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed. Forud for en behandling skal du til en forundersøgelse. Her vil du sammen med din behandler få al den nødvendige information og gennemgå forløbet i deltajer. Du får både mundtlig og skriftlig information om behandling. Herefter har du en betænkningstid på mindst 48 timer, før du kan få foretaget selve behandlingen. Du kan booke din tid til forundersøgelse her.

Behandlingen udføres bl.a. af kosmetisk sygeplejerske, Rie Jensen.

Sunekos behandling hos CeriX

Hos CeriX er vi blandt de første i Danmark til at udføre behandling med Sunekos. Vi vægter erfaring og sikkerhed meget højt, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af din behandling, både i form af et naturligt og smukt resultat, som passer præcis til dig, men også i form af den kosmetiske sygeplejerske, som behandler dig og de produkter, vi anvender.