Cellulite behandling

CeriX tilbyder cellulite behandling med Sunekos Cell & Body, som er én af de mest effektive behandlinger til appelsinhud.

  • Behandlingstid: 30-45 min
  • Bedøvelse: Ingen
  • Holdbarhed: 6-12 mdr
  • Konsultation: Gratis
Kontant frapris
4.500 kr.

FØR OG EFTER CELLULITE BEHANDLING

OPLEV DEN FANTASTISKE FORVANDLING

Hos CeriX er vi specialuddannede til at udføre behandling med Sunekos Cell behandlinger. Vi har mange års erfaring med kosmetiske injektionsbehandlinger. Alle behandlinger udføres med respekt for dit kroppenss naturlige anatomi.

SÅDAN VIRKER BEHANDLING MED SUNEKOS CELL

Cellulite er et udbredt problem, som påvirker rigtig mange kvinder. Selvom det er en almindelig tilstand, kan det være til stor gene for den enkelte, da huden ikke fremstår jævn og glat men mere rynket og ujævn. Med Sunekos Cell & Body vil din hud få et naturligt boost indefra ud, huden løftes og tilføres fugt. Din hud vil virke og syne yngre, samt du genvinder noget af den tabte elasticitet. Behandlingen består af en kombination af hyaluronsyre, aminosyrer og salte, som tilsammen styrker huden indefra og derved forbedrer behandlingen hudens elasticitet og struktur, hvilket synligt reducerer cellulite/appelsinhud. Behandlingen er også skånsom og effektiv, og du kan vende tilbage til dine daglige aktiviteter næsten med det samme.

SELVE BEHANDLINGEN

Selve behandlingen foregår ved, at man med en meget tynd nål sprøjter små mængder Sunekos Cell ind i de områder, som ønskes behandlet. Med den unikke kombination af hyaluronsyre, aminosyrer og salte, styrkes hudens elasticitet og bindevævsstrengene samt neutraliserer den inflammation i bindevævet, der kan være årsagen til fremkomsten af cellulite.

Ved at stimulerer hudcellerne til at forny sig, styrkes produktionen af nyt kollagen, elastin og fibroblast, hvilket får huden til at reparere og genopbygge sig selv og derved mindskes appelsinhuden.

For et tilfredsstillende resultat anbefales en forløb på 3-5 behandlinger med 14 dages interval. Antallet af behandlinger er individuelt og afhænger af, hvor udtalt cellulitis/appelsin man har.

EFTER BEHANDLIGEN

Efter behandlingen frarådes at røre for meget i det behandlede område samt brug af cremer og lign. de efterfølgende 4 timer.

HVOR LANG TID HOLDER SUNEKOS CELL & BODY?

Holdbarheden er individuel, men som udgangspunkt anbefaler vi at gentage behandlingen hvert halve år. Vi vil altid lave en individuel behandlingsplan til din konsultation til netop dig og dine behov.

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

users
Mere end 10 års erfaring

Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

user-md
Behandlingsplan

Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

hands
Høj faglighed

Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

crown
Naturlig & Æstetisk

Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

kundeudtalelser

Alice1

Alice Rosenkrantz Stadil

Jeg er en MEGA beauty og sundhedsnørd. Jeg elsker ALT, der ikke kræver nål og kniv. Jeg har været en været en tur i stolen hos CeriX og prøvet Ultherapy®. Det er en behandling, hvor man med ultralyd stimulerer det lag i huden, som producerer kollagen og elastin – dét, der får os til at se unge og spændstige ud. Lige da jeg forlod briksen kunne jeg se en forskel, så jeg er SÅ tilfreds allerede nu!

Hos CeriX har man har respekt for den måde, du ser ud på, og det er vildt vigtigt, når man vælger en behandler.

Lise Sorthvid

Lise Baastrup

CoolTech er en perfekt behandling for mig, hvor jeg hverken skal under kniven eller ændrer radikalt udseende. Fedtfrysning er jo en behandling, som går ind og reducerer 20-25% af de fedtceller, der bliver behandlet i det givne område. Efterfølgende udskiller man fedtcellerne via kroppens lymfesystem – og de kommer IKKE igen. Hvis det ikke er smart, så ved jeg snart ikke?! Så for mig er fedtfrysning et rigtig godt supplement til min træning. Man skal altså virkelig huske, at fedtfrysning ikke er en vægttabsting. Hvis du skal tabe dig, så skal du arbejde hårdt selv. Du skal træne, og du skal spise sundt. Fedtfrysning er for mig et supplement, som ligesom går ind og ”forkæler” de dér sidste områder, der har brug for en kærlig (om end ret kølig) hånd

mariaLucia

Maria Lucia

Jeg er fra starten er blevet mødt med en enormt stor ekspertise og viden. Alle sygeplejersker og Rie, som jeg kender, er bare virkelig søde og ærlige. De kunne aldrig finde på at lave noget, som ikke klæder dig. Det betyder helt vildt meget for mig personligt – og i mit arbejde – at jeg har fået lavet den her behandling med permanent hårfjerning. Det her valg gør mig virkelig, virkelig glad. Det er det bedste, jeg har gjort