Cellulite behandling

CeriX tilbyder cellulite behandling med Sunekos Cell & Body, som er én af de mest effektive behandlinger til appelsinhud.

  • Behandlingstid: 30-45 min
  • Bedøvelse: Ingen
  • Holdbarhed: 6-12 mdr
  • Konsultation: Gratis
Kontant frapris
4.500 kr.

FØR OG EFTER CELLULITE BEHANDLING

OPLEV DEN FANTASTISKE FORVANDLING

Hos CeriX er vi specialuddannede til at udføre behandling med Sunekos Cell behandlinger. Vi har mange års erfaring med kosmetiske injektionsbehandlinger. Alle behandlinger udføres med respekt for dit kroppenss naturlige anatomi.

SÅDAN VIRKER BEHANDLING MED SUNEKOS CELL

Cellulite er et udbredt problem, som påvirker rigtig mange kvinder. Selvom det er en almindelig tilstand, kan det være til stor gene for den enkelte, da huden ikke fremstår jævn og glat men mere rynket og ujævn. Med Sunekos Cell & Body vil din hud få et naturligt boost indefra ud, huden løftes og tilføres fugt. Din hud vil virke og syne yngre, samt du genvinder noget af den tabte elasticitet. Behandlingen består af en kombination af hyaluronsyre, aminosyrer og salte, som tilsammen styrker huden indefra og derved forbedrer behandlingen hudens elasticitet og struktur, hvilket synligt reducerer cellulite/appelsinhud. Behandlingen er også skånsom og effektiv, og du kan vende tilbage til dine daglige aktiviteter næsten med det samme.

SELVE BEHANDLINGEN

Selve behandlingen foregår ved, at man med en meget tynd nål sprøjter små mængder Sunekos Cell ind i de områder, som ønskes behandlet. Med den unikke kombination af hyaluronsyre, aminosyrer og salte, styrkes hudens elasticitet og bindevævsstrengene samt neutraliserer den inflammation i bindevævet, der kan være årsagen til fremkomsten af cellulite.

Ved at stimulerer hudcellerne til at forny sig, styrkes produktionen af nyt kollagen, elastin og fibroblast, hvilket får huden til at reparere og genopbygge sig selv og derved mindskes appelsinhuden.

For et tilfredsstillende resultat anbefales en forløb på 3-5 behandlinger med 14 dages interval. Antallet af behandlinger er individuelt og afhænger af, hvor udtalt cellulitis/appelsin man har.

EFTER BEHANDLIGEN

Efter behandlingen frarådes at røre for meget i det behandlede område samt brug af cremer og lign. de efterfølgende 4 timer.

HVOR LANG TID HOLDER SUNEKOS CELL & BODY?

Holdbarheden er individuel, men som udgangspunkt anbefaler vi at gentage behandlingen hvert halve år. Vi vil altid lave en individuel behandlingsplan til din konsultation til netop dig og dine behov.

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

users
Mere end 10 års erfaring

Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

user-md
Behandlingsplan

Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

hands
Høj faglighed

Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

crown
Naturlig & Æstetisk

Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

kundeudtalelser

mariaLucia

Maria Lucia

Jeg er fra starten er blevet mødt med en enormt stor ekspertise og viden. Alle sygeplejersker og Rie, som jeg kender, er bare virkelig søde og ærlige. De kunne aldrig finde på at lave noget, som ikke klæder dig. Det betyder helt vildt meget for mig personligt – og i mit arbejde – at jeg har fået lavet den her behandling med permanent hårfjerning. Det her valg gør mig virkelig, virkelig glad. Det er det bedste, jeg har gjort

Geggo.

Stephanie Karma Salvarli (Geggo)

Jeg har fået behandling for hormonelle pigmentforandringer hos CeriX. Jeg har oplevet fuldstændige vanvittige resultater med Cosmelan peeling! Jeg er SÅ glad for mit forløb, og jeg tror, at alle, der døjer med pigmenteringsproblemer, vil blive forbløffede over, hvor meget behandlingen har gjort! Jeg kigger nogle gange på mine ’før/efter-billeder’ – jeg var fuldstændig sort over min overlæbe og i panden… jeg er simpelthen så oprigtigt glad for og tilfreds med resultatet!

17

Anna

Jeg skulle have lavet et halsløft på CeriX privathospital. Jeg møder op på klinikken og bliver taget så godt imod, lige fra start. Jeg var SÅ nervøs. Så kom den sødeste anæstesilæge og tog sig af mig. Så sød, empatisk, omsorgsfuld og rolig. Han gjorde min oplevelse god. Da jeg så kom ind i operationsstuen, kunne jeg mærke, at jeg var klar til at løbe. Operationssygeplejersken kiggede mig i øjne og sagde, at hun ville passe rigtig godt på mig, og det gjorde mig helt rolig og tryg, og jeg havde 100% tillid. Jeg har aldrig følt mig i så trygge hænder som den morgen. Sikke et omsorgsfuldt og topprofessionelt  team, der ser mennesket. Jeg er så glad for at jeg igen har en hals, hage og kæbe uden fedt. Kirurgen har godt nok gjort det flot. Det var den helt rigtige beslutning. Af hjertet tusind tak for et topprofessionelt, omsorgsfuldt og dygtigt team