CeriX-sunekos-cell-behandling

Cellulite behandling

CeriX tilbyder cellulite behandling med Sunekos Cell & Body, som er én af de mest effektive behandlinger til appelsinhud.

  • Behandlingstid: 30-45 min
  • Bedøvelse: Ingen
  • Holdbarhed: 6-12 mdr
  • Konsultation: Gratis
Kontant frapris
4.500 kr.

FØR OG EFTER CELLULITE BEHANDLING

OPLEV DEN FANTASTISKE FORVANDLING

Hos CeriX er vi specialuddannede til at udføre behandling med Sunekos Cell behandlinger. Vi har mange års erfaring med kosmetiske injektionsbehandlinger. Alle behandlinger udføres med respekt for dit kroppenss naturlige anatomi.

SÅDAN VIRKER BEHANDLING MED SUNEKOS CELL

Cellulite er et udbredt problem, som påvirker rigtig mange kvinder. Selvom det er en almindelig tilstand, kan det være til stor gene for den enkelte, da huden ikke fremstår jævn og glat men mere rynket og ujævn. Med Sunekos Cell & Body vil din hud få et naturligt boost indefra ud, huden løftes og tilføres fugt. Din hud vil virke og syne yngre, samt du genvinder noget af den tabte elasticitet. Behandlingen består af en kombination af hyaluronsyre, aminosyrer og salte, som tilsammen styrker huden indefra og derved forbedrer behandlingen hudens elasticitet og struktur, hvilket synligt reducerer cellulite/appelsinhud. Behandlingen er også skånsom og effektiv, og du kan vende tilbage til dine daglige aktiviteter næsten med det samme.

SELVE BEHANDLINGEN

Selve behandlingen foregår ved, at man med en meget tynd nål sprøjter små mængder Sunekos Cell ind i de områder, som ønskes behandlet. Med den unikke kombination af hyaluronsyre, aminosyrer og salte, styrkes hudens elasticitet og bindevævsstrengene samt neutraliserer den inflammation i bindevævet, der kan være årsagen til fremkomsten af cellulite.

Ved at stimulerer hudcellerne til at forny sig, styrkes produktionen af nyt kollagen, elastin og fibroblast, hvilket får huden til at reparere og genopbygge sig selv og derved mindskes appelsinhuden.

For et tilfredsstillende resultat anbefales en forløb på 3-5 behandlinger med 14 dages interval. Antallet af behandlinger er individuelt og afhænger af, hvor udtalt cellulitis/appelsin man har.

EFTER BEHANDLIGEN

Efter behandlingen frarådes at røre for meget i det behandlede område samt brug af cremer og lign. de efterfølgende 4 timer.

HVOR LANG TID HOLDER SUNEKOS CELL & BODY?

Holdbarheden er individuel, men som udgangspunkt anbefaler vi at gentage behandlingen hvert halve år. Vi vil altid lave en individuel behandlingsplan til din konsultation til netop dig og dine behov.

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

users
Mere end 10 års erfaring

Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

user-md
Behandlingsplan

Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

hands
Høj faglighed

Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

crown
Naturlig & Æstetisk

Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

kundeudtalelser

Josefine-Valentihn

Josefine Valentin

“Personligt har jeg fået rynkereduktion, siden jeg var 25 år. Jeg startede faktisk for at bekæmpe min kroniske hovedpine. Med behandlingen forsvandt hovedpinen, og det samme gjorde mine rynker – ren win win! Der er mange meninger (og fordomme) om brugen af rynkereducerende behandling. For mig handler det grundlæggende om at gøre dét, der får os til at føle os godt tilpas. Vi lever i en verden, hvor der er et hav muligheder – hvorfor så leve et liv, hvor du er trist over noget, du selv har magten til at ændre?

Kosmetisk behandling er i mine øjne et fantastisk hjælpemiddel, der får min hud til at se skøn og lækker ud! Mange er bange for et kunstigt look, men det opnår man ikke, hvis man – som jeg – lægger ansigtet i kyndige hænder hos CeriX. De er super dygtige og ikke mindst uddannede til at lave kosmetiske skønhedsbehandlinger. CeriX får mine varmeste anbefalinger, hvis du ønsker et flot og naturligt look”

Jeanette Madsen

Jeanette Madsen

I min bog handler skønhed om en følelse. Og så er udstråling helt afgørende. Udstråler du, at du har det godt med dig selv, bliver du automatisk smukkere. Personligt har jeg egentlig altid haft et meget afslappet forhold til hudpleje og skønhed. Det vigtigste for mig er, at det er så rent og simpelt som muligt. Det fungerer bare bedst for mig. Jeg har tidligere døjet med uren hud og akne og blev så anbefalet IPL. Allerede efter første behandling hos Rie, kunne jeg se et positivt resultat og sværger nu til behandlingerne hos CeriX. Min hud er synligt mere ensartet, flottere og fuld af glød. Jeg lever et liv på farten, så det er ret afgørende for mig, at de behandlinger, jeg vælger, rent faktisk er tiden og effekten værd. Det, kan jeg med sikkerhed sige, er tilfældet hos CeriX

A1140026-2

Pernille Caroline Lotus

Jeg er ret kritisk, hvad angår kirurgi, rynkereduktion og lignende, og har egentlig ventet, til jeg havde passeret de 35 år, indtil jeg turde få andre behandlinger end laser mod acne. Med min kritiske tilgang til, og måske endda nervøsitet omkring, indgreb i ansigtet har jeg længe ledt efter den bedste i branchen, og efter utallige anbefalinger af Rie og CeriX, tog jeg mig sammen og bookede en konsultation. Mødet med Rie og resten af teamet hos CeriX har givet mig mod på rynkereducerende behandlinger, da jeg ved, jeg er under kyndige hænder, og jeg ved, de lytter til, at jeg ønsker det mest naturlige look. Så disse behandlinger er egentlig blot med til, at jeg kan vedligeholde mit ungdommelige look, uden overdrivelse.