Se månedens kampagner her

Til dig som gerne vil gøre noget for dig selv i trygge og eksklusive rammer

Brystforstørrelse med implantater

Vores dygtige plastikkirurger har mange års erfaring, og sikrer altid dig et trygt forløb med et naturligt og harmonisk resultat, som passer til dig og dine ønsker
Tilbage til oversigten

Book forundersøgelse

Du kan booke din forundersøgelse hos
vores Plastikkirurg her via vores
booking service

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

HVORFOR BRYSTFORSTØRRELSE?

Brystforstørrelse med implantater er en af de mest populære kosmetiske operationer. Der kan være flere grunde til at få lavet større bryster. Det kan handle om at:

 • Opnå mere fylde i brysterne
 • Genoprette tabt fylde i brysterne efter graviditet, amning eller vægttab
 • Skabe symmetri og gøre brysterne mere ens
 • Ændre brysternes form

Inden du beslutter dig for hvilken brystforstørrelsesoperation, der er den rigtige for dig, får du professionel og grundig rådgivning. Dit forløb begynder således med en gratis forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Her taler du med kirurgen om muligheder, størrelse og det forventede resultat – alt sammen med afsæt i din krops naturlige udgangspunkt og dine ønsker til brystforstørrelsen. Herefter planlægges selve indgrebet, som foregår på vores eksklusive og helt nye luksusklinik i Hellerup.

Se dine nye bryster i 3D

Hos CeriX tilbyder vi Crisalix 3D scanning. Crisalix er en ny, innovativ software, som gør det muligt at simulere kosmetiske indgreb som f.eks. brystforstørrende operation. På den måde kan du blive meget klogere på, hvordan resultatet af din operation kommer til at se ud.

 1. Din kirurg scanner dig (3D simulation via tablet)
 2. Din kirurg vælger implantater og procedurer
 3. Du kan nu se, hvordan resultatet kan se ud

Bestil tid til forundersøgelse allerede i dag og se dit resultat!

DIT FORLØB HOS CERIX

Hvordan foregår det, når du skal opereres hos CeriX? En brystforstørrende operation er en stor beslutning. Se vores webserie, hvor vi følger Heidi i sin drøm om at få nye bryster. Heidi har efter amning og et større vægttab været ked af brysternes form og volumen. Lysten til at have en stram bluse på er faktisk helt forsvundet.

FORUNDERSØGELSE: Inden beslutningen om en brystforstørrelse kommer du til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Her taler du med kirurgen om dine forventninger, kirurgen vurderer, hvad der vil passe bedst til din kropstype, og du får en grundig gennemgang af dine muligheder. Ud fra dine forventninger og kirurgens anbefalinger planlægger I din operation. Følgende er kontraindikeret til brystforstørrende operation:

 • BMI over 30
 • Sygdomme i hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald

EFTER OPERATIONEN: Inden du skal hjem, bliver du grundigt informeret af plastikkirurgen og sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på eventuelle spørgsmål, så du føler dig tryg. Derudover taler du med den kirurg, der opererede dig inden for det første døgn. Du har et direkte nummer, du kan komme igennem til os på døgnet rundt. Du kan derfor føle dig tryg i hele forløbet. Efter 10-14 dage kommer du til opfølgning hos en af vores sygeplejersker. Du vil ligeledes blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen.

Se vores webserie, hvor vi følger Heidi i sin drøm om at få nye bryster

 

Afsnit 2

 

Eksklusivt privathospital

CeriX har skabt et eksklusivt univers med det nyeste inden for operationsudstyr. Operationen finder således sted på vores unikke luksusklinik i eksklusive omgivelser på Strandvejen i Hellerup. Her er du i hænderne på en af Danmarks stærkeste kirurgiske kompetencer. Vores plastikkirurg, Stig-Frederik Kølle, er en meget erfaren kirurg, som ud over sin professionalisme er ledende forsker inden for kirurgi med brug af eget fedt. For Stig-Frederik er skønhedsidealet et naturligt og velproportioneret look, og han er kompromisløs i forhold til sit ‘håndværk’: “Jeg kan udleve min perfektionisme på et meget højt plan, for jeg er ultra-perfektionistisk med resultatet. Det er jo et håndværk, og for mig handler det om at forfine specifikke færdigheder til et meget højt niveau”.

 

Se videoen hvor Stig-Frederik fortæller om sin tilgang til skønhedsoperationer.

BRYSTFORSTØRRELSE OG BEDRE LIVSKVALITET?

Brystforstørrende operationer er en af de hyppigst udførte plastikkirurgiske operationer på verdensplan. Studier viser, at brystforstørrende operationer medvirker til at øge selvværdet i en markant grad. Det betyder selvfølgelig ikke, at man blot skal få lavet større bryster udelukkende for at forbedre ens selvværd – eller for andres skyld. Vi oplever dog, at de kvinder, der får foretaget en brystforstørrelse (BFO), er meget tilfredse med resultatet af deres operationer og generelt oplever forbedret selvværd efterfølgende.

Ar under brystet eller i armhulen

Dette indgreb er til dig der ikke kan leve med at dine bryster er i disharmoni med resten af kroppen eller blot har et ønske om større bryster. Bryster er unikke! Derfor er det vigtigt at tage udgangspunkt i dine bryster og ønsker til volume, og sammen med vores kirurg kan i skræddersy løsningen sammen. Ved denne type brystforstørrende operation lægges et lille og diskret ar under brysterne eller i armhulen. Du kan vælge mellem runde eller anatomiske implantater. På den måde kan arrene skjules. Hvis du vælger forstørrelse med implantat, kan disse placeres under brystmusklen for at resultatet bliver helt naturligt med dit eget brystvæv øverst. Implantatet vil derfor ligge i en ”lomme” under musklen, og brystet vil føles helt naturligt ved bevægelse og berøring. Vi bruger de mest anerkendte og gennemtestede implantater fra enten Mentor eller Motiva, som vi sikre passer til dimensionerne på din brystkasse, så du får et naturligt resultat.

Før behandlingen
Efter behandlingen

Brystforstørrende operation

Implantater: Runde 250 ml.
Pris: 28.900 kr.

En af de mest almindelige måder at få større bryster på med brystkirurgi er ved at indsætte implantater. Hos CeriX har vi fundet nogle af de bedste producenter: Mentor og Motiva. På den måde får du kun implantater af den bedste kvalitet. Du kan både vælge mellem runde og dråbeformede implantater, ligesom implantaterne også fås i mange forskellige størrelser. Det er alt sammen beslutninger, vi hjælper dig med at træffe med udgangspunkt i din kropstype og dine ønsker.

FINANSIERING

Hos CeriX har vi nu den mulighed, at tilbyde vores kunder DK’s bedste finansierings løsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr rentefrit og du bestemmer selv, om du vil afdrage 499 kr, 899 kr pr md. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast. Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 61616117.

Ydelse pr md.

Rente

Oprettelse

Mdl. gebyr

Max lånebeløb

Ansøg her

499 kr 0% 399 kr 29 kr 30.000 kr Ansøg om 499,- om md
899 kr 0% 5% 49 kr 60.000 kr Ansøg om 899,- om md

 

MØD KIRURGEN

Stig-Frederik er overlæge og speciallæge i plastikkirurgi. Han har en Ph.d.-grad og er forskningsansvarlig overlæge for det første private stamcellelaboratorium til kosmetisk plastikkirurgi. Han er en af de førende eksperter på verdensplan indenfor fedttransplantation og stamceller til brug i både rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi. Han har publiceret mange artikler i internationale tidsskrifter, bl.a. i The Lancet som eneste danske plastikkirurg. Han er en meget brugt foredragsholder ved internationale kongresser i plastikkirurgi. Stig-Frederik stræber altid efter perfektion, og skønhedsidealet er et naturligt og velproportioneret look. Han er desuden en af de få plastikkirurger i verdenen, der kan udføre det kendte Alexandra brystløft, som efterlader et resultat uden synlige ar.
Stig Frederik er perfektionist ud til fingerspidserne, men hans helt særlige kompetencer er:
 • Fedttransplantation til ansigt
 • Brystforstørrende operation med implantater og brystforstørrende operation med eget fedt
 • Fjernelse og udskiftning af brystimplantater
 • Alexandra brystløft og brystreduktion
 • Brystrekonstruktion
 • Fedtsugning
 • Fjernelse af slapt maveskind samt slap hud på lår og arme
 • Fjernelse af slap hud efter stort vægttab
 • Operation for mandlig brystudvikling
 • Øjenlågsoperationer
 • Rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurg