Brystoperation-med-implantater_1

Brystforstørrelse med implantater

Brystforstørrende operation med implantater af højeste kvalitet

Kampagne
 • Operationstid: 60-90 min
 • Tilbage på arbejde: 1-2 uger
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Første kontrol: 2 uger
 • Indlæggelsestid: Ingen
 • Forberedelse: Faste
Kontant frapris
29.900 kr.
32.400 kr. - spar 2.500 kr.

SÅDAN FOREGÅR EN BRYSTFORSTØRRELSE MED IMPLANTATER

Hvordan foregår det, når du skal opereres hos CeriX? En brystforstørrende operation er en stor beslutning. Se vores webserie, hvor vi følger Heidi i sin drøm om at få nye bryster. Heidi har efter amning og et større vægttab været ked af brysternes form og volumen. Lysten til at have en stram bluse på er faktisk helt forsvundet.

Dit forløb begynder med en forundersøgelse hos én af vores dygtige plastikkirurger. Her taler du med kirurgen om muligheder, størrelse og det forventede resultat – alt sammen med afsæt i din krops naturlige udgangspunkt og dine ønsker til brystforstørrelsen.

Heidi3

#3 BRYSTFORSTØRRELSE: RESULTATET

Heidi er tilbage på CeriX Privathospital til afsluttende kontrol efter sin brystforstørrende operation (BFO). I videoen kan du se Heidis endelige resultat.

BFO STF

Brystforstørrende operation med implantater

Plastikkirurg, Stig-Frederik Kølle, fortæller i denne video om brystforstørrende operation med implantater  

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Crisalix 3D scanning hos CeriX

Hos CeriX tilbyder vi Crisalix 3D scanning, så du kan se resultatet af din brystforstørrelse inden operationen

Beregn prisen for din brystoperation

1
Vælg pakke

Brystforstørrelse

Mentor Implantat
1 års CeriX Tryghedsgaranti
29.900 kr.
Spar 2.500 kr.
Pakken indeholder:
 • Implantat igennem
  brystfolden
 • Mini ar (værdi 2500,-)
 • Fuld narkose
 • 3D Scanning før Operation
 • Ubegrænset antal kontroller

Brystforstørrelse

Motiva Implantat
1 års CeriX Tryghedsgaranti
34.900 kr.
Spar 4.500 kr.
Pakken indeholder:
 • Implantat igennem
  brystfolden
 • Mini ar (værdi 2500,-)
 • Fuld narkose
 • 3D Scanning før Operation
 • Ubegrænset antal kontroller

Brystforstørrelse

Mentor Implantat
7 års CeriX Tryghedsgaranti
36.900 kr.
Spar 2.500 kr.
Pakken indeholder:
 • Implantat igennem
  brystfolden
 • Mini ar (værdi 2500,-)
 • Fuld narkose
 • 3D Scanning før Operation
 • Ubegrænset antal kontroller
 • 7 års CeriX Tryghedsgaranti med kapseldækning (værdi 7.000, -)

Brystforstørrelse

Motiva Implantat
7 års CeriX Tryghedsgaranti
40.900 kr.
Spar 3.500 kr.
Pakken indeholder:
 • Implantat igennem
  brystfolden
 • Mini ar (værdi 2500,-)
 • Fuld narkose
 • 3D Scanning før Operation
 • Ubegrænset antal kontroller
 • 7 års CeriX Tryghedsgaranti med kapseldækning (værdi 7.000, -)
2
Vælg tillæg

Tillæg brystforstørrelse med implantat

Tillæg brystforstørrelse med implantat

Tillæg brystforstørrelse med implantat

Tillæg brystforstørrelse med implantat

3
Book tid til forundersøgelse

Din pris*

*Prisen er et estimat, som bliver præciseret via en samtale med kirurgen, hvor dine behov bliver afdækket
Kontantpris
0 kr.
Pris pr. mdr. i 60 mdr.
499 kr.
Lån til 0% i rente

Din brystforstørrende operation hos CeriX

Årsagerne til at få opfyldt et ønske om brystforstørrelse med implantater kan være mange. Men alle er de baseret på et ønske om at blive mere glad for og tilfreds med sin krop. Noget, vi hos CeriX har fuld forståelse for og ønsker at hjælpe med. Og vi har stor erfaring med brystforstørrelser. Hos CeriX sikrer vi, at den brystforstørrende operation er i harmoni med resten af kroppen. Vi er eksperter i alle former for brystkirurgi, så du er sikret et 100 procent naturligt resultat takket være vores professionelle plastikkirurger og dygtige personale, der sikrer dig en tryg behandling og flotte bryster med et naturligt udseende.

FORUNDERSØLGESE

Inden beslutningen om en brystforstørrelse med implantater kommer du til en forundersøgelse hos én af vores plastikkirurger. Her taler du med kirurgen om dine forventninger, kirurgen vurderer, hvad der vil passe bedst til din kropstype, og du får en grundig gennemgang af dine muligheder. Ud fra dine forventninger og kirurgens anbefalinger planlægger I din operation.

KONTRAINDIKATIONER

Du kan ikke få en brystforstørrelse med implantater, hvis du har:

 • BMI over 30
 • Sygdomme i hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald

  HVORFOR VÆLGE BRYSTFORSTØRRELSE MED IMPLANTATER?

  Når du skal have en brystforstørrelse (BFO), er der flere forskellige indgreb, du kan vælge imellem. På den måde kan du finde den løsning, der passer til din givne situation. Mange vælger at få en BFO ved, at der bliver indført implantater. Implantater er gode til at lave en umiddelbar ændring af brystets facon og størrelse, og man ser resultatet hurtigt efter operationen. I forhold til implantater er der forskellig form og størrelse, og hvilket ét, man vælger, kommer an på, hvordan kvinden ser ud, og hvilket look hun ønsker.

  RUNDE ELLER DRÅBEFORMEDE IMPLANTATER?

  Hos CeriX benytter vi brystimplantater fra verdensførende producenter. På den måde sikrer vi nemlig, at du får implantater af høj kvalitet. Implantaterne kommer fra Mentor og Motiva, som tilbyder flere forskellige varianter. Det betyder, at du kan vælge imellem forskellige forme, når du skal have en brystforstørrelse. Du kan vælge imellem runde implantater eller dråbeformede implantater.

  Går du efter det mest naturlige look, er det de dråbeformede, du skal gå efter. Her er der nemlig mest fylde i den nederste del af implantatet som ved et naturligt bryst. Ved de runde implantater er fylden ligeligt fordelt imellem den øvre og den nedre del af implantatet. Hvilket udseende du foretrækker, er helt op til dig. Vi kan nemlig udføre brystforstørrende operationer med begge typer brystimplantater.

  STØRRELSEN PÅ IMPLANTATERNE?

  I forbindelse med en BFO skal du også tage stilling til, hvor store implantater du ønsker og dermed hvor store bryster, du ønsker i sidste ende. For nogle er det passende med 200 ml, for andre skal der 400 ml til. Det er derfor meget forskelligt fra person til person, hvad der er den optimale størrelse. Det er vigtigt, at du tager højde for størrelsen på dine nuværende bryster. Derudover skal du tænke på din højde og drøjde. Er du for eksempel meget petit, kan det være optimalt med mindre implantater sammenlignet med, hvis du er større bygget.  Bredden på din brystkasse har også noget at sige, når du skal vælge den optimale størrelse på dine implantater. Det handler om få lavet den optimale kombination, hvor fylde og bredde på implantatet passer sammen med din brystkasse og ønske til kavalergang. Når du kommer til forundersøgelse hos os, sørger vi selvfølgelig for at rådgive dig i den rigtige retning. Vi kommer med vores ekspertise på, hvad der vil give dig det flotteste resultat.

  SELVE OPERATIONEN

  Selve operationen foregår ved, at du bliver indlagt på CeriX Privathospital i Hellerup. Her bliver du modtaget af vores sygeplejerske, og efterfølgende kommer narkoselægen og kirurgen ind og hilser på dig. Du vil bl.a. blive hørt, om du har fastet, og om du har nogle allergier. Derefter tegner kirurgen på dig i forhold til, hvordan implantaterne skal placeres.

  Til sidst kommer du ind på operationsstuen, hvor du bliver lagt til at sove af narkoselægen. Selve operationen tager mellem 1 time til 90 minutter – alt efter hvilken teknik, der skal benyttes. Man kan enten vælge at lægge implantaterne ind under brystmusklen, eller man lægge dem ind ovenpå brystmusklen (eller en kombination heraf, hvor implantatet bliver lagt halvt ind under brystmusklen). Endelig er det muligt at lægge implantaterne ind fra forskellige steder, f.eks. kan de lægges ind under brystet, via brystvorten eller via armhulen.

  EFTER OPERATIONEN

  Når operationen er veloverstået, bliver du grundigt informeret af plastikkirurgen og sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på eventuelle spørgsmål, så du føler dig helt tryg. Derudover taler du med den kirurg, der opererede dig, inden for det første døgn. Du har et direkte nummer, du kan komme igennem til os på døgnet rundt. Du kan derfor føle dig tryg i hele forløbet. Efter 10-14 dage kommer du til opfølgning hos en af vores sygeplejersker. Du vil ligeledes blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen.

  FORHOLDSREGLER EFTER EN BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION

  Det er forventeligt, at du skal være sygemeldt i en kortere varighed – som regel 7 til 14 dage alt efter hvilken type arbejde, du har. Du vil have en periode efter operationen, hvor vi også anbefaler, at du ikke løfter tunge ting (typisk op til 6 uger). I forhold til træning efter en brystforstørrende operation anbefaler vi, at du ikke laver brysttræning i 3 måneder, men anden form for motionstræning kan påbegyndes efter 4 til 6 uger. 

  SE DINE NYE BRYSTER I 3D

  Hos CeriX tilbyder vi Crisalix 3D scanning. Crisalix er en ny, innovativ software, som gør det muligt at simulere kosmetiske indgreb som f.eks. brystforstørrende operation. På den måde kan du blive meget klogere på, hvordan resultatet af din operation kommer til at se ud.

  1. Din kirurg scanner dig (3D simulation via tablet)
  2. Din kirurg vælger implantater og procedurer
  3. Du kan nu se, hvordan resultatet kan se ud

  Bestil tid til forundersøgelse allerede i dag og se dit resultat!

  BFO med implantat før og efter billeder

  FØR/EFTER BILLEDER FRA BRYSTFORSTØRRELSER MED IMPLANTAT HOS CERIX

  En brystforstørrende operation (BFO) kan skabe en helt fantastisk forvandling. Ikke nok med at det påvirker dit udseende, kan det også gøre en kæmpe forskel for din selvtillid og din udstråling. Vi har set store forandringer hos patienter både før og efter en brystforstørrende operation. Vi ser gladere patienter, der endelig hviler i sig selv. Brystoperationer kan derfor gøre meget mere end at give dine bryster fornyet fylde eller symmetri. Du får også løftet din selvtillid til et helt nyt niveau.

  Tilvalg og variationer:

  UDSKIFTNING AF IMPLANTATER

  Inden en udskiftning af dine brystimplantater kommer du til en grundig forundersøgelse hos én af vores dygtige plastikkirurger. Plastikkirurgen vil i samråd med dig planlægge den helt rigtige løsning

  45.900 kr.

  TRÆNGER DINE BRYSTIMPLANTATER TIL AT BLIVE SKIFTET?

  De implantater, vi anvender hos CeriX, kan i princippet holde hele livet. Producenterne Mentor og Motiva giver livstidsgaranti på implantaterne. På samme måde kan du også regne med, at dine implantater kan tåle det samme pres og tryk, som din egen krop kan. Er du tilfreds med størrelse, form og placering, og har du ingen smerter, er der som udgangspunkt ingen grund til at udskifte implantaterne. 

  Men er du ked af dit nuværende kosmetiske udseende af dine bryster, eller har du gener fra dine brystimplantater, så kan det være tid til at få dine brystimplantater skiftet. Det kan f.eks. være, at der er sket ændringer i dit eget brystvævs størrelse og form, at implantaterne er gået i stykker, at du ønsker større implantater, eller at du har fået kapseldannelse.

  Uanset hvad grunden er, er det vigtigt, at du før konsultationen gør dig klart, hvad du forventer, og hvad du ønsker dig af udskiftningen, så kirurgen på bedst mulig vis kan gøre alt for at indfri dine ønsker og forventninger.

  Frapris

  45.900 kr.

  Læs om operationen

  Udskiftning-af-implantater_1_large-print-52-395x430
  BRYSTLØFT

  Et brystløft er et indgreb, som har til formål at løfte brystet, hvis du er generet af et hængende bryst. Det kan foretages hos kvinder i alle aldre og kombineres med andre indgreb for at opnå den barm, du drømmer om

  26.900 kr.

  BRYSTLØFT TILPASSET DIT BEHOV

  Mange kvinder oplever efter amning, vægttab og aldring, at brysterne kommer til at hænge, og pludselig er det ikke så nemt at have en helt almindelig bh på. På samme måde synes mange kvinder heller ikke om at have bikini på. Ofte er det en kombination af, at huden giver sig, og at der mangler volumen i brysterne.

  Er dit bryst i forvejen stort, tungt og hængende, er det oftest nødvendigt også at få foretaget en brystreduktion. De to operationer har mange ligheder og går ofte hånd i hånd. Ved at få foretaget en brystreduktion samt et brystløft vil du få en mindre barm, som ikke hænger.

  Det kan også være nødvendigt at få lavet en brystforstørrelse sammen med dit brystløft, for at du kan få den barm, du ønsker. Efter amning, graviditet eller vægttab er det nemlig ikke unormalt, at brystet har mistet så meget fylde, at et brystløft alene vil resultere i et mindre bryst.

  Der er således mange, der kombinerer et brystløft med enten en brystreduktion eller en brystforstørrelse for at få det perfekte resultat. I nogle tilfælde kan brystløftet i sig selv være nok til at få den barm, man ønsker. Vores fornemste opgave er at nå frem til et resultat, som du er glad for i mange år frem, og derfor gør vi meget ud af at give dig grundig og kompetent vejledning igennem hele forløbet.

  Frapris

  26.900 kr.

  Læs om operationen

  Brystløft-395x430
  CERIX SIGNATURE BREASTLIFT

  Dette indgreb er til dig, som ønsker at få brysterne løftet og formet til det naturlige udgangspunkt med minimale ar. Det kan også lade sig gøre at give brysterne mere volumen ved at kombinere løftet med et implantat (brystløft med implantat)

  105.000 kr.

  BRYSTLØFT UDEN GRIMME AR?

  Mange kvinder oplever efter amning, vægttab og aldring, at brysterne kommer til at hænge, og pludselig er det ikke så nemt længere at have en helt almindelig bh eller bikini på. Ofte er det en kombination af, at huden giver sig, og at der mangler volumen i brysterne.

  CeriX Signature Breastlift er en operation, hvor brysterne løftes og bringes tilbage i en naturlig form, og samtidig efterlader operationen ikke synlige ar. Teknikkerne bag indgrebet er adopteret fra plastikkirurg Dr. Kao fra LA, som har opkaldt proceduren efter én af hans klienter, som ville have en naturlig løftet og voluminøs barm efter at have født. Vi er i CeriX derfor de eneste i Danmark, der kan tilbyde denne behandling.

  Én af hemmelighederne bag dette indgreb er den indvendige stabilitet, som bliver etableret ved hjælp af et net indeni brysterne. Det kan næsten sammenlignes med en indvendig bh. Indgrebet er til dig, som ønsker et naturligt løft, mere fylde og en rund form på brystet.

  Frapris

  105.000 kr.

  Læs om operationen

  CeriX-Signature-breastlift_2-395x430
  Hos CeriX er du i gode hænder
  Læs mere om os
  user-lock
  Patientsikkerhed

  Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

  user-md
  Dygtigste kirurger

  Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

  syringe
  Nyeste udstyr

  Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

  hands
  Patientforsikring

  Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

  crown
  Naturlig & Æstetisk

  Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

  PROFESSIONALISME OG AVANCERET UDSTYR - DIN GARANTI FOR OPTIMAL BEHANDLING

  Hos CeriX har vi opbygget vores eget univers af det nyeste inden for operationsudstyr, som du ikke vil opleve nogle andre steder. Samtlige af vores forskellige typer af avanceret plastikkirurgi bliver udført af de dygtigste og mest nytænkende, professionelle plastikkirurger i landet, der igennem lange specialuddannelser har tillært sig og adopteret smarte teknikker fra Hollywood. Vores unikke og brede viden på feltet gør, at vi er i stand til at yde dig den absolut bedste og mest sikre behandling i forbindelse med fjernelse af brystimplantat, udskiftning af brystimplantat eller brystforstørrelse med silikoneimplantat. Vi holder os løbende opdaterede i forhold til nye trends og teknikker ud fra en ambition om konstant at udvikle os – og for at kunne garantere dig det bedste af det bedste.

  Book forundersøgelse

  Finansiering

  Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

  Finansiering

  Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

  reception-600x400

  kundeudtalelser

  Stine3

  Stine Bramsen

  Jeg har i mange år været træt af min arrede og ujævne hudtone. Særligt efter mine to graviditeter var jeg ramt af pigmentforandringer og Melasma i panden. Derfor ønskede jeg at gøre en indsats for at blive gladere for min hud. Ved første møde følte jeg mig meget tryg og tilpas, og Rie lagde en god plan for at forbedre min hud. Jeg havde nærmest ingen spørgsmål, for alt blev forklaret simpelt og professionelt i en afslappet tone. Jeg kan se en betydelig forskel i mit ansigt og er så glad for, at jeg fik anbefalet Rie og CeriX. Nu er jeg mere tilpas med sparsom makeup i hverdagen og føler jeg ser sundere og yngre ud

  A1140026-2

  Pernille Caroline Lotus

  Jeg er ret kritisk, hvad angår kirurgi, rynkereduktion og lignende, og har egentlig ventet, til jeg havde passeret de 35 år, indtil jeg turde få andre behandlinger end laser mod acne. Med min kritiske tilgang til, og måske endda nervøsitet omkring, indgreb i ansigtet har jeg længe ledt efter den bedste i branchen, og efter utallige anbefalinger af Rie og CeriX, tog jeg mig sammen og bookede en konsultation. Mødet med Rie og resten af teamet hos CeriX har givet mig mod på rynkereducerende behandlinger, da jeg ved, jeg er under kyndige hænder, og jeg ved, de lytter til, at jeg ønsker det mest naturlige look. Så disse behandlinger er egentlig blot med til, at jeg kan vedligeholde mit ungdommelige look, uden overdrivelse.

  mariaLucia

  Maria Lucia

  Jeg er fra starten er blevet mødt med en enormt stor ekspertise og viden. Alle sygeplejersker og Rie, som jeg kender, er bare virkelig søde og ærlige. De kunne aldrig finde på at lave noget, som ikke klæder dig. Det betyder helt vildt meget for mig personligt – og i mit arbejde – at jeg har fået lavet den her behandling med permanent hårfjerning. Det her valg gør mig virkelig, virkelig glad. Det er det bedste, jeg har gjort

  garanti

  CeriX Kvalitetsgaranti

  Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

  Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

  LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti