Se månedens kampagner her

Til dig som gerne vil gøre noget for dig selv i trygge og eksklusive rammer

Brystforstørrelse med implantater

Vores dygtige plastikkirurger har mange års erfaring, og sikrer altid dig et trygt forløb med et naturligt og harmonisk resultat, som passer til dig og dine ønsker
Tilbage til oversigten

Book forundersøgelse

Du kan booke din forundersøgelse hos
vores Plastikkirurg her via vores
booking service

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

LIGENU – FÅ LAVET NYE BRYSTER FOR KUN 899,- PR MDR 💃🏼

Vi betaler de renter og gebyrer, der normalt er ved afbetaling, så det beløb du skal betale for din brystforstørrende operation er fuldstændig det samme, som hvis du betalte det hele på en gang 🙌🏼

Hvis din pris fx er 37.500 kr. inkl patientforsikring, 5 års kapselforsikring samt bh, betaler du 899,- de næste 42 måneder. Nemt ikke? 

Kampagnen er gældende ved forundersøgelse inden 31/8, og kun for de første 25 bookinger. Så hvad venter du på? 😍

Kontakt os hvis du ønsker at høre nærmere på 61616117.

*Gælder kun ved Brystforstørrelse med implantater og forudsætter godkendelse af afbetaling. 

NYE BRYSTER?

En brystforstørrende operation kan give mere livskvalitet!
Flere og flere kvinder har fokus på harmoni ved kropsdelene – deriblandt bryster. Der kan være mange årsager til at man er ked af sine bryster. Mange kvinder kan især se en ændring i brysterne efter graviditet/amning og vægttab. Disse ændringer kan være svære at leve med, og ligefrem give en dårligere livskvalitet.

Brystforstørrende operationer er en af de mest udførte plastikkirurgiske operationer på verdensplan. Faktisk viser studier at brystforstørrende operationer øger selvværdet i en markant grad. Det betyder selvfølgelig ikke, at man blot skal få lavet større bryster udelukkende for at forbedre ens selvværd eller for andres skyld, men vi ved samtidig og erfarer dagligt hos CeriX, at uanset hvilke behandlinger vi udfører, så er det ofte sådan, at er du tilfreds med dig selv, bærer du også dig selv bedre og får en særlig karisma.

Spørger du os er livet for kort til at være ked over småting, som måske i virkeligheden er meget lette at gøre noget ved. Så længe at nøgleordet altid er less is more.

Ved en brystforstørrende operation kan brysterne gøres større med eget fedt eller med implantater. Hos CeriX sikrer vi at den brystforstørrende operation er i harmoni med resten af kroppen.

Vi har lavet et eksklusivt univers med det nyeste inden for operationsudstyr, som du ikke vil opleve nogen andre steder. Hos os er du ikke blot et nummer i rækken, og hvor du ligger på opvågning i et åbent rum med alle andre. Vi vægter altid dig og din diskretion højt.

Ar under brystet eller i armhulen

Dette indgreb er til dig der ikke kan leve med at dine bryster er i disharmoni med resten af kroppen eller blot har et ønske om større bryster.

Bryster er unikke!

Derfor er det vigtigt at tage udgangspunkt i dine bryster og ønsker til volume, og sammen med vores kirurg kan i skræddersy løsningen sammen. Ved denne type brystforstørrende operation lægges et lille og diskret ar under brysterne eller i armhulen. Du kan vælge mellem runde eller anatomiske implantater.

På den måde kan arrene skjules.

Hvis du vælger forstørrelse med implantat, kan disse placeres under brystmusklen for at resultatet bliver helt naturligt med dit eget brystvæv øverst. Implantatet vil derfor ligge i en ”lomme” under musklen, og brystet vil føles helt naturligt ved bevægelse og berøring.

Vi bruger de mest anerkendte og gennemtestede implantater fra enten Mentor eller Motiva, som vi sikre passer til dimensionerne på din brystkasse, så du får et naturligt resultat.

Brystforstørrelse

 • Mulighed for fuld diskretion
 • Eksklusivt univers med nyeste udstyr
 • Erfarende plastikirurger

 

Se flere eksempler

Hos CeriX har vi nu den mulighed, at tilbyde vores kunder DK’s bedste finansierings løsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000kr rentefrit og du bestemmer selv, om du vil afdrage 499kr, 899kr, 999kr pr md. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast. Det giver total budgetsikkerhed!

Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 61616117.

 

FORUNDERSØGELSE

Inden beslutningen om en brystforstørrelse kommer du til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Her taler du med kirurgen om dine forventninger, kirurgen vurderer hvad der vil passe bedst til din kropstype, og du får en grundig gennemgang af dine muligheder. Ud fra dine forventninger og kirurgens anbefalinger planlægger I din operation.

Følgende er kontraindikeret til denne type operation

 • BMI over 30
 • Sygdomme i hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald

EFTER OPERATIONEN

Inden du skal hjem bliver du grundigt informeret af plastikkirurgen og sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på evt. spørgsmål, så du føler dig tryg. Derudover taler du med den kirurg der opererede dig inden for det første døgn, og du har hele tiden et direkte nummer, du kan komme igennem til os på 24/7. Du kan derfor føle dig tryg i hele forløbet.
Efter 10 – 14 dage kommer du til opfølgning hos en af vores sygeplejersker. Du vil ligeledes blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen.

 

MØD KIRURGEN

Stig-Frederik er overlæge og speciallæge i plastikkirurgi. Han har en Ph.d.-grad og er forskningsansvarlig overlæge for det første private stamcellelaboratorium til kosmetisk plastikkirurgi.

Han er en af de førende eksperter på verdensplan indenfor fedttransplantation og stamceller til brug i både rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi. Han har publiceret mange artikler i internationale tidsskrifter, bl.a. i The Lancet som eneste danske plastikkirurg. Han er en meget brugt foredragsholder ved internationale kongresser i plastikkirurgi.

Han er ligeledes specialist indenfor rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi, og stræber altid efter perfektion og skønhedsidealet er et naturligt og velproportioneret look. Han er derudover også en af de få plastikkirurger i verdenen, der kan udføre det kendte Alexandra brystløft, som efterlader et resultat uden synlige ar.

Stig Frederik er perfektionist ud til fingerspidserne, men hans helt særlige kompetencer er:
 • Fedttransplantation til ansigt
 • Brystforstørrende operation med implantater og brystforstørrende operation med eget fedt
 • Fjernelse og udskiftning af brystimplantater
 • Alexandra brystløft og brystreduktion
 • Brystrekonstruktion
 • Fedtsugning
 • Fjernelse af slapt maveskind samt slap hud på lår og arme
 • Fjernelse af slap hud efter stort vægttab
 • Operation for mandlig brystudvikling
 • Øjenlågsoperationer
 • Rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurg