Se månedens kampagner her

Brystforstørrende operationer – BFO

Vores dygtige og erfarende personale er til for dig, og for at give dig den bedste og mest trygge oplevelse i eksklusive rammer som ikke ses andre steder i Danmark
Tilbage til oversigten

Book forundersøgelse

Du kan booke din forundersøgelse hos
vores Plastikkirurg her via vores
booking service

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Vores dygtige plastikkirurger har mange års erfaring med brystforstørrende operationer. Vi sætter en ære i at sikre dig et trygt forløb. Vi står klar til at hjælpe dig med en brystforstørrelse, hvor du får et naturligt og harmonisk resultat, som passer til dig og dine ønsker. På vores klinik i Hellerup står vores plastikkirurg og sygeplejersker klar til at hjælpe dig med et resultat, der lever op til dine forventninger. 

Hvorfor brystforstørrelse?

Brystforstørrelse med implantater er en af de mest populære kosmetiske operationer. Der kan være flere grunde til at få lavet større bryster. Det kan handle om at:

 • Opnå mere fylde i brysterne
 • Genoprette tabt fylde i brysterne efter graviditet, amning eller vægttab
 • Skabe symmetri og gøre brysterne mere ens
 • Ændre brysternes form.

Inden du beslutter dig for, hvilken brystforstørrelsesoperation der er den rigtige for dig, får du professionel og grundig rådgivning. Dit forløb begynder således med en forundersøgelse hos vores plastikkirurg. 

Her taler du med kirurgen om muligheder, størrelse og det forventede resultat – alt sammen med afsæt i din krops naturlige udgangspunkt og dine ønsker til brystforstørrelsen. Herefter planlægges selve indgrebet, som foregår på vores eksklusive og helt nye luksusklinik i Hellerup.

Se dine nye bryster i 3D

Hos CeriX tilbyder vi Crisalix 3D scanning. Crisalix er en ny, innovativ software, som gør det muligt at simulere kosmetiske indgreb som f.eks. brystforstørrende operation. På den måde kan du blive meget klogere på, hvordan resultatet af din operation kommer til at se ud.

 1. Din kirurg scanner dig (3D simulation via tablet)
 2. Din kirurg vælger implantater og procedurer
 3. Du kan nu se, hvordan resultatet kan se ud

Bestil tid til forundersøgelse allerede i dag og se dit resultat!

Størrelsen på implantaterne – vælg en størrelse, der passer til dig

I forbindelse med en BFO skal du også tage stilling til, hvor store implantater du ønsker, og dermed hvor store bryster du ønsker i sidste ende. For nogle er det passende med 200 ml, for andre skal der 400 ml til. Det er derfor meget forskelligt fra person til person, hvad der er den optimale størrelse. 

Det er vigtigt, at du tager højde for størrelsen på dine nuværende bryster. Derudover skal du tænke på din højde og drøjde. Er du for eksempel meget petit, kan det være optimalt med mindre implantater, sammenlignet med hvis du er større bygget. 

Bredden på din brystkasse har også noget at sige, når du skal vælge den optimale størrelse på dine implantater. Det handler nemlig om få lavet den optimale kombination, hvor fylde og bredde på implantatet passer sammen med din brystkasse og ønske til kavalergang. 

Når du kommer til forundersøgelse hos os, sørger vi selvfølgelig for at rådgive dig i den rigtige retning. Vi kommer med vores ekspertise på, hvad der vil give dig det flotteste resultat.

Brystforstørrelse med implantater – hvilke skal du vælge? 

Når du skal have en brystforstørrelse, er der flere forskellige indgreb, du kan vælge imellem. På den måde kan du finde den løsning, der passer til din givne situation. Mange vælger at få en BFO ved, at der bliver indført implantater. 

Det er også dette, der betegnes som silikonebryster , da implantaterne typisk er lavet af silikone. Hos CeriX benytter vi brystimplantater fra verdensførende producenter. På den måde sikrer vi nemlig, at du får implantater af høj kvalitet. 

Implantaterne kommer fra Mentor og Motiva, som tilbyder flere forskellige varianter. Det betyder, at du kan vælge imellem forskellige forme, når du skal have en brystforstørrelse. 

Du kan vælge imellem runde implantater eller dråbeformede implantater. Går du efter det mest naturlige look, er det de dråbeformede, du skal gå efter. Her er der nemlig mest fylde i den nederste del af implantatet som ved et naturligt bryst. 

Ved de runde implantater er fylden ligeligt fordelt imellem den øvre og den nedre del af implantatet. Hvilket udseende du foretrækker, er helt op til dig. Vi kan nemlig udføre brystforstørrende operationer med begge typer brystimplantater.

Dit forløb hos CeriX

Hvordan foregår det, når du skal opereres hos CeriX? En brystforstørrende operation er en stor beslutning. Se vores webserie, hvor vi følger Heidi i sin drøm om at få nye bryster. Heidi har efter amning og et større vægttab været ked af brysternes form og volumen. Lysten til at have en stram bluse på er faktisk helt forsvundet.

Forundersøgelse

Inden beslutningen om en brystforstørrelse kommer du til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Her taler du med kirurgen om dine forventninger, kirurgen vurderer, hvad der vil passe bedst til din kropstype, og du får en grundig gennemgang af dine muligheder. Ud fra dine forventninger og kirurgens anbefalinger planlægger I din operation. Følgende er kontraindikeret til brystforstørrende operation:

 • BMI over 30
 • Sygdomme i hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald.

Efter operationen

Inden du skal hjem, bliver du grundigt informeret af plastikkirurgen og sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på eventuelle spørgsmål, så du føler dig tryg. Derudover taler du med den kirurg, der opererede dig, inden for det første døgn. Du har et direkte nummer, du kan komme igennem til os på døgnet rundt. Du kan derfor føle dig tryg i hele forløbet. Efter 10-14 dage kommer du til opfølgning hos en af vores sygeplejersker. Du vil ligeledes blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen.

Eksklusivt privathospital

CeriX har skabt et eksklusivt univers med det nyeste inden for operationsudstyr. Operationen finder således sted på vores unikke luksusklinik i eksklusive omgivelser på Strandvejen i Hellerup. Her er du i hænderne på en af Danmarks stærkeste kirurgiske kompetencer. Vores plastikkirurg, Stig-Frederik Kølle, er en meget erfaren kirurg, som, ud over sin professionalisme, er ledende forsker inden for kirurgi med brug af eget fedt. For Stig-Frederik er skønhedsidealet et naturligt og velproportioneret look, og han er kompromisløs i forhold til sit ‘håndværk’:

“Jeg kan udleve min perfektionisme på et meget højt plan, for jeg er ultra-perfektionistisk med resultatet. Det er jo et håndværk, og for mig handler det om at forfine specifikke færdigheder til et meget højt niveau”.

Se Stig-Frederik forklare om BFO

Plastikkirurg, Stig-Frederik Kølle, fortæller i denne video om brystforstørrende operation med implantater. Du kan bl.a. høre om valg af implantat, form og størrelse samt forløbet før, under og efter en brystoperation. Stig-Frederik svarer også på, hvornår du kan træne, arbejde og løfte igen, når du får lavet dine bryster.

Brystforstørrelse og pris – hvad koster en brystforstørrende operation?

Hos CeriX er vi eksperter i at udføre brystforstørrende operationer (BFO). Vores plastikkirurg er blandt landets bedste og har mange års erfaring med kosmetisk plastikkirurgi.

Din pris for brystforstørrelse afhænger af, hvilken løsning du ønsker. Der er for eksempel forskel på prisen, i forhold til om det skal være brystforstørrelse med eget fedt eller implantater. Der er nemlig tale om to meget forskellige indgreb.

Ønsker du en brystforstørrelse med eget fedt, koster det 41.500 kr. for første behandling og 34.000 kr. for anden behandling. 

Er du mere til større bryster med implantater, varierer prisen efter, hvilken form implantatet skal have. Derudover kan indgrebsmetoden også påvirke prisen – altså om indgrebet skal foretages igennem et snit under brystet eller igennem armhulen. 

Du kan se en komplet oversigt over priser på brystforstørrelse her.

Hos CeriX tager vi udgangspunkt i den enkelte, så det sikres, at den brystforstørrende operation er i harmoni med resten af kroppen. Kontakt os, hvis du ønsker at høre nærmere, på telefon 61 61 61 17.

FINANSIERING

Hos CeriX har vi nu den mulighed, at tilbyde vores kunder DK’s bedste finansierings løsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit og du bestemmer selv, om du vil afdrage 499 kr, 899 kr, pr md. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast. Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 61616117.

Læs mere om finansiering

MØD KIRURGEN

Stig-Frederik er overlæge og speciallæge i plastikkirurgi. Han har en Ph.d.-grad og er forskningsansvarlig overlæge for det første private stamcellelaboratorium til kosmetisk plastikkirurgi.

Han er en af de førende eksperter på verdensplan indenfor fedttransplantation og stamceller til brug i både rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi. Han har publiceret mange artikler i internationale tidsskrifter, bl.a. i The Lancet som eneste danske plastikkirurg. Han er en meget brugt foredragsholder ved internationale kongresser i plastikkirurgi.

Han er ligeledes specialist indenfor rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi, og stræber altid efter perfektion og skønhedsidealet er et naturligt og velproportioneret look. Han er derudover også en af de få plastikkirurger i verdenen, der kan udføre det kendte Alexandra brystløft, som efterlader et resultat uden synlige ar.

Stig Frederik er perfektionist ud til fingerspidserne, men hans helt særlige kompetencer er:
 • Fedttransplantation til ansigt
 • Brystforstørrende operation med implantater og brystforstørrende operation med eget fedt
 • Fjernelse og udskiftning af brystimplantater
 • Alexandra brystløft og brystreduktion
 • Brystrekonstruktion
 • Fedtsugning
 • Fjernelse af slapt maveskind samt slap hud på lår og arme
 • Fjernelse af slap hud efter stort vægttab
 • Operation for mandlig brystudvikling
 • Øjenlågsoperationer
 • Rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurg