Brystforstørrende-operation_1
 

Brystforstørrende operationer – BFO

Hos CeriX er vi eksperter i at udføre brystforstørrende operationer (BFO), både med implantater og eget fedt

Kampagne
 • Operationstid: 60-90 min
 • Tilbage på arbejde: 1-2 uger
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Første kontrol: 2 uger
 • Indlæggelsestid: Ingen
 • Forberedelse: Faste
Kontant frapris
29.900 kr.
32.400 kr. - spar 2.500 kr.

SÅDAN FOREGÅR EN BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION

I denne video kan du følge med på sidelinjen, når Heidi får lavet en brystforstørrende operation hos CeriX. Uanset om du vælger en brystforstørrelse med implantater eller eget fedt, så er det et længere forløb. Hos CeriX er du sikret tryghed hele vejen. Dit forløb begynder med en forundersøgelse hos én af vores dygtige plastikkirurger. Her taler du med kirurgen om muligheder, størrelse og det forventede resultat – alt sammen med afsæt i din krops naturlige udgangspunkt og dine ønsker til brystforstørrelsen. Herefter planlægges selve indgrebet, som foregår på vores eksklusive luksusklinik i Hellerup.

Heidi3

#3 BRYSTFORSTØRRELSE: RESULTATET

Heidi er tilbage på CeriX Privathospital til afsluttende kontrol efter sin brystforstørrende operation (BFO). I videoen kan du se Heidis endelige resultat.

hellerup

CeriX Hellerup: Privathospital og plastikkirurgi

Se denne video om vores eksklusive privathospital i CeriX Hellerup

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Crisalix 3D scanning hos CeriX

Hos CeriX tilbyder vi Crisalix 3D scanning, så du kan se resultatet af din brystforstørrelse inden operationen

Beregn prisen for din brystoperation

1
Vælg pakke

Brystforstørrelse

Mentor Implantat
1 års CeriX Tryghedsgaranti
29.900 kr.
Spar 2.500 kr.
Pakken indeholder:
 • Implantat igennem
  brystfolden
 • Mini ar (værdi 2500,-)
 • Fuld narkose
 • 3D Scanning før Operation
 • Ubegrænset antal kontroller

Brystforstørrelse

Motiva Implantat
1 års CeriX Tryghedsgaranti
34.900 kr.
Spar 4.500 kr.
Pakken indeholder:
 • Implantat igennem
  brystfolden
 • Mini ar (værdi 2500,-)
 • Fuld narkose
 • 3D Scanning før Operation
 • Ubegrænset antal kontroller

Brystforstørrelse

Mentor Implantat
7 års CeriX Tryghedsgaranti
36.900 kr.
Spar 2.500 kr.
Pakken indeholder:
 • Implantat igennem
  brystfolden
 • Mini ar (værdi 2500,-)
 • Fuld narkose
 • 3D Scanning før Operation
 • Ubegrænset antal kontroller
 • 7 års CeriX Tryghedsgaranti med kapseldækning (værdi 7.000, -)

Brystforstørrelse

Motiva Implantat
7 års CeriX Tryghedsgaranti
40.900 kr.
Spar 3.500 kr.
Pakken indeholder:
 • Implantat igennem
  brystfolden
 • Mini ar (værdi 2500,-)
 • Fuld narkose
 • 3D Scanning før Operation
 • Ubegrænset antal kontroller
 • 7 års CeriX Tryghedsgaranti med kapseldækning (værdi 7.000, -)
2
Vælg tillæg

Tillæg brystforstørrelse med implantat

Tillæg brystforstørrelse med implantat

Tillæg brystforstørrelse med implantat

Tillæg brystforstørrelse med implantat

3
Book tid til forundersøgelse

Din pris*

*Prisen er et estimat, som bliver præciseret via en samtale med kirurgen, hvor dine behov bliver afdækket
Kontantpris
0 kr.
Pris pr. mdr. i 60 mdr.
499 kr.
Lån til 0% i rente

Dit operationsforløb hos CeriX

FORUNDERSØGELSE

En brystforstørrende operation er en stor beslutning. Derfor starter dit forløb med en forundersøgelse hos én af vores plastikkirurger. Her taler du med kirurgen om dine forventninger. Kirurgen vurderer, hvad der vil passe bedst til din kropstype, og du får en grundig gennemgang af dine muligheder. Ud fra dine forventninger og kirurgens anbefalinger planlægger I din operation.

KONTRAINDIKATIONER

Du kan ikke få en brystforstørrende operation, hvis du har:

 • BMI over 30
 • Sygdomme i hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald

HVILKE BRYSTIMPLANTATER SKAL JEG VÆLGE?

Når du skal have en brystforstørrelse, er der flere forskellige indgreb, du kan vælge imellem. På den måde kan du finde den løsning, der passer til din givne situation. Mange vælger at få en BFO ved, at der bliver indført implantater. Det er også det, der betegnes som silikonebryster, da implantaterne typisk er lavet af silikone. Hos CeriX benytter vi brystimplantater fra verdensførende producenter. På den måde sikrer vi nemlig, at du får implantater af høj kvalitet. Implantaterne kommer fra Mentor og Motiva, som tilbyder flere forskellige varianter.

SKAL JEG VÆLGE RUNDE ELLER DRÅBEFORMEDE IMPLANTATER?

Du kan vælge mellem forskellige forme, når du skal have en brystforstørrelse. Du kan vælge imellem runde implantater eller dråbeformede implantater. Går du efter det mest naturlige look, er det de dråbeformede, du skal gå efter. Her er der nemlig mest fylde i den nederste del af implantatet som ved et naturligt bryst. Ved de runde implantater er fylden ligeligt fordelt imellem den øvre og den nedre del af implantatet. Hvilket udseende du foretrækker, er helt op til dig. Vi kan nemlig udføre brystforstørrende operationer med begge typer brystimplantater.

HVILKEN STØRRELSE IMPLANTAT SKAL JEG VÆLGE?

I forbindelse med en BFO skal du også tage stilling til, hvor store implantater du ønsker og dermed hvor store bryster, du ønsker i sidste ende. For nogle er det passende med 200 ml, for andre skal der 400 ml til. Det er derfor meget forskelligt fra person til person, hvad der er den optimale størrelse. 

Det er vigtigt, at du tager højde for størrelsen på dine nuværende bryster. Derudover skal du tænke på din højde og drøjde. Er du for eksempel meget petit, kan det være optimalt med mindre implantater sammenlignet med, hvis du er større bygget. Bredden på din brystkasse har også noget at sige, når du skal vælge den optimale størrelse på dine implantater. Det handler nemlig om få lavet den optimale kombination, hvor fylde og bredde på implantatet passer sammen med din brystkasse og ønske til kavalergang. Når du kommer til forundersøgelse hos os, sørger vi selvfølgelig for at rådgive dig i den rigtige retning. Vi kommer med vores ekspertise på, hvad der vil give dig det flotteste resultat.

SELVE OPERATIONEN

Selve operationen foregår ved, at du bliver indlagt på CeriX Privathospital i Hellerup. Her bliver du modtaget af vores sygeplejerske, og efterfølgende kommer narkoselægen og kirurgen ind og hilser på dig. Du vil bl.a. blive hørt, om du har fastet, og om du har nogle allergier. Derefter tegner kirurgen på dig i forhold til, hvordan implantaterne skal placeres. Til sidst kommer du ind på operationsstuen, hvor du bliver lagt til at sove af narkoselægen. Selve operationen tager mellem 1 time til 90 minutter – alt efter hvilken teknik, der skal benyttes.

Man kan enten vælge at lægge implantaterne ind under brystmusklen, eller man kan lægge dem ind ovenpå brystmusklen (eller en kombination heraf, hvor implantatet bliver lagt halvt ind under brystmusklen). Endelig er det muligt at lægge implantaterne ind fra forskellige steder, f.eks. kan de lægges ind under brystet, via brystvorten eller via armhulen.

EFTER OPERATIONEN

Når operationen er veloverstået, bliver du grundigt informeret af plastikkirurgen og sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på eventuelle spørgsmål, så du føler dig helt tryg. Derudover taler du med den kirurg, der opererede dig inden for det første døgn. Du har et direkte nummer, du kan komme igennem til os på døgnet rundt. Du kan derfor føle dig tryg i hele forløbet. Efter 10-14 dage kommer du til opfølgning hos en af vores sygeplejersker. Du vil ligeledes blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen.

ARBEJDE OG TRÆNING EFTER BFO

Det er forventeligt, at du skal være sygemeldt i en kortere varighed – som regel 7 til 14 dage alt efter hvilken type arbejde, du har. Du vil have en periode efter operationen, hvor vi også anbefaler, at du ikke løfter tunge ting (typisk op til 6 uger). I forhold til træning efter en brystforstørrende operation anbefaler vi, at du ikke laver brysttræning i 3 måneder, men anden form for motionstræning kan påbegyndes efter 4 til 6 uger. 

SE DINE NYE BRYSTER I 3D

Hos CeriX tilbyder vi Crisalix 3D scanning. Crisalix er en ny, innovativ software, som gør det muligt at simulere kosmetiske indgreb som f.eks. brystforstørrende operation. På den måde kan du blive meget klogere på, hvordan resultatet af din operation kommer til at se ud.

 1. Din kirurg scanner dig (3D simulation via tablet)
 2. Din kirurg vælger implantater og procedurer
 3. Du kan nu se, hvordan resultatet kan se ud

Bestil tid til forundersøgelse allerede i dag og se dit resultat!

Brystoperationer før og efter billeder

FØR/EFTER BILLEDER FRA BRYSTFORSTØRRELSER HOS CERIX

En brystforstørrende operation (BFO) kan skabe en helt fantastisk forvandling. Ikke nok med at det påvirker dit udseende, kan det også gøre en kæmpe forskel for din selvtillid og din udstråling. Vi har set store forandringer hos patienter både før og efter en brystforstørrende operation. Vi ser gladere patienter, der endelig hviler i sig selv. Brystoperationer kan derfor gøre meget mere end at give dine bryster fornyet fylde eller symmetri. Du får også løftet din selvtillid til et helt nyt niveau.

Tilvalg og variationer:

BRYSTLØFT

Et brystløft er et indgreb, som har til formål at løfte brystet, hvis du er generet af et hængende bryst. Det kan foretages hos kvinder i alle aldre og kombineres med andre indgreb for at opnå den barm, du drømmer om

26.900 kr.

BRYSTLØFT TILPASSET DIT BEHOV

Mange kvinder oplever efter amning, vægttab og aldring, at brysterne kommer til at hænge, og pludselig er det ikke så nemt at have en helt almindelig bh på. På samme måde synes mange kvinder heller ikke om at have bikini på. Ofte er det en kombination af, at huden giver sig, og at der mangler volumen i brysterne.

Er dit bryst i forvejen stort, tungt og hængende, er det oftest nødvendigt også at få foretaget en brystreduktion. De to operationer har mange ligheder og går ofte hånd i hånd. Ved at få foretaget en brystreduktion samt et brystløft vil du få en mindre barm, som ikke hænger.

Det kan også være nødvendigt at få lavet en brystforstørrelse sammen med dit brystløft, for at du kan få den barm, du ønsker. Efter amning, graviditet eller vægttab er det nemlig ikke unormalt, at brystet har mistet så meget fylde, at et brystløft alene vil resultere i et mindre bryst.

Der er således mange, der kombinerer et brystløft med enten en brystreduktion eller en brystforstørrelse for at få det perfekte resultat. I nogle tilfælde kan brystløftet i sig selv være nok til at få den barm, man ønsker. Vores fornemste opgave er at nå frem til et resultat, som du er glad for i mange år frem, og derfor gør vi meget ud af at give dig grundig og kompetent vejledning igennem hele forløbet.

Frapris

26.900 kr.

Læs om operationen

Brystløft-395x430
UDSKIFTNING AF BRYSTIMPLANTATER

Inden en udskiftning af dine brystimplantater kommer du til en grundig forundersøgelse hos én af vores dygtige plastikkirurger. Plastikkirurgen vil i samråd med dig planlægge den helt rigtige løsning

45.900 kr.

TRÆNGER DINE BRYSTIMPLANTATER TIL AT BLIVE SKIFTET?

De implantater, vi anvender hos CeriX, kan i princippet holde hele livet. Producenterne Mentor og Motiva giver livstidsgaranti på implantaterne. På samme måde kan du også regne med, at dine implantater kan tåle det samme pres og tryk, som din egen krop kan. Er du tilfreds med størrelse, form og placering, og har du ingen smerter, er der som udgangspunkt ingen grund til at udskifte implantaterne. 

Men er du ked af dit nuværende kosmetiske udseende af dine bryster, eller har du gener fra dine brystimplantater, så kan det være tid til at få dine brystimplantater skiftet. Det kan f.eks. være, at der er sket ændringer i dit eget brystvævs størrelse og form, at implantaterne er gået i stykker, at du ønsker større implantater, eller at du har fået kapseldannelse.

Uanset hvad grunden er, er det vigtigt, at du før konsultationen gør dig klart, hvad du forventer, og hvad du ønsker dig af udskiftningen, så kirurgen på bedst mulig vis kan gøre alt for at indfri dine ønsker og forventninger.

Frapris

45.900 kr.

Læs om operationen

Udskiftning-af-implantater_1_large-print-52-395x430
BRYSTFORSTØRRELSE MED EGET FEDT

Brystforstørrelse med eget fedt er den nyeste brystforstørrende teknik. Indgrebet har vundet stigende popularitet, da du både undgår et fremmedlegeme i kroppen efter operationen, og du får en kropsformende operation (fedtsugning) ”med i prisen”

39.900 kr.

NATURLIG BRYSTFORSTØRRELSE MED EGET FEDT

Hos CeriX lægger vi vægt på, at resultatet kommer til at fremstå i naturlig balance med kroppen, og dit endelige resultat skal være rigtigt i forhold til kroppens proportioner. Vi gør derfor meget ud af at skabe et resultat, der passer perfekt til dig.

Brystforstørrelse med eget fedt foretages via minimale ”indgange”, hvorigennem der suges fedt fra lokaliserede depoter på kroppen, f.eks. mave, flanker og lår. Derefter transplanteres fedtet til brysterne. En normal brystforstørrende operation af denne type vil ofte kræve 2-3 fedttransplantationer med ca. tre måneders mellemrum.

Hvor mange behandlinger, der er behov for, varierer fra patient til patient. Det afhænger bl.a. af, hvor store bryster du i sidste ende ønsker at få. Derudover kan det afhænge af, hvad udgangspunktet er, og dermed hvor meget ekstra fylde der er brug for.

Allerede i den indledende fase tager vi en snak om, hvilken størrelse og resultat du forventer. På den måde vil vi fra start forventningsafstemme, hvad det er for en størrelse og udseende, vi går efter. Der vil derfor ikke være nogen overraskelser i løbet af forløbet.

Frapris

39.900 kr.

Læs om operationen

Brystforstørrelse-med-eget-fedt_1-395x430
BRYSTREDUKTION

Store bryster er ikke altid lutter lagkage. De kan skabe flere forskellige problemer, som kan være yderst generende i hverdagen

38.900 kr.

BRYSTREDUKTION ER IDEELT TIL DIG MED STORE OG TUNGE BRYSTER

Har du smerter eller andre former for gener på grund af dine bryster? Eller er du generelt bare træt af at have store bryster? Der kan være mange grunde til, at store bryster giver gener eller ubehag. Hos CeriX kan vi derfor tilbyde en brystreduktion, så du kan føle dig fri igen.

Ved en brystreduktion fjernes en del af brystkirtlen, underhudsfedt og overflødig brysthud. I forbindelse med en brystreduktion kan det ofte være nødvendigt at løfte brystvorterne sammen med tilhørende blodårer, nerver og en del af brystkirtlen. Ligeledes kan indgrebet i nogle tilfælde med fordel kombineres med fedtsugning for at opnå et bedre kosmetisk resultat.

Det er vigtigt, at du ikke er overvægtig for at få et tilfredsstillende resultat. Ligeledes anbefaler vi, at du venter med at få en brystreduktion, hvis du overvejer at få børn inden for den nærmeste tid. I det tilfælde er det bedst at udsætte operationen til efter fødsel og amning. 

Frapris

38.900 kr.

Læs om operationen

Brystreduktion_1-395x430
INDADVENDTE BRYSTVORTER

Det er meget almindeligt for især piger og unge kvinder at have indadvendte brystvorter. Nogle oplever, at de ”retter sig ud” med tiden, imens de hos andre forbliver indadvendte

18.000 kr.

OPERATION AF INDADVENDTE BRYSTVORTER

Indadvendte brystvorter ses ved, at den ene eller begge brystvorterne vender indad. Mange kvinder oplever, at de har indadvendte brystvorter, hvilket for de fleste er et kosmetisk problem. Tilstanden er oftest permanent, men kan i lette tilfælde være periodevis. For enkelte kvinder kan det, foruden de kosmetiske gener, give gener i form af lugt og sekretion.

Årsagen til indadvendte brystvorter er oftest, at udførselsgangene fra brystkirtlen er for korte, eller at brystvorten er placeret for højt på brystet, så kirtelvævet i stedet trækker brystvorten ind. Disse årsager forekommer naturligt eller ses som følge af et brystløft eller en brystreducerende operation.

Frapris

18.000 kr.

Læs om operationen

Indadvendte-brystvorter_2-395x430
CERIX SIGNATURE BREASTLIFT

Dette indgreb er til dig, som ønsker at få brysterne løftet og formet til det naturlige udgangspunkt med minimale ar. Det kan også lade sig gøre at give brysterne mere volumen ved at kombinere løftet med et implantat (brystløft med implantat)

105.000 kr.

BRYSTLØFT UDEN GRIMME AR?

Mange kvinder oplever efter amning, vægttab og aldring, at brysterne kommer til at hænge, og pludselig er det ikke så nemt længere at have en helt almindelig bh eller bikini på. Ofte er det en kombination af, at huden giver sig, og at der mangler volumen i brysterne.

CeriX Signature Breastlift er en operation, hvor brysterne løftes og bringes tilbage i en naturlig form, og samtidig efterlader operationen ikke synlige ar. Teknikkerne bag indgrebet er adopteret fra plastikkirurg Dr. Kao fra LA, som har opkaldt proceduren efter én af hans klienter, som ville have en naturlig løftet og voluminøs barm efter at have født. Vi er i CeriX derfor de eneste i Danmark, der kan tilbyde denne behandling.

Én af hemmelighederne bag dette indgreb er den indvendige stabilitet, som bliver etableret ved hjælp af et net indeni brysterne. Det kan næsten sammenlignes med en indvendig bh. Indgrebet er til dig, som ønsker et naturligt løft, mere fylde og en rund form på brystet.

Frapris

105.000 kr.

Læs om operationen

CeriX-Signature-breastlift_2-395x430
Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

PLASTIKKIRURGI I HØJ KVALITET HOS CERIX

God service, kvalitet og høj faglighed er gennemgående hos CeriX, hvor nogle af landets bedste og mest erfarne plastikkirurger er samlet. CeriX Privathospital på Strandvejen i Hellerup er en oplevelse udover det sædvanlige. Her får du en eksklusiv og unik behandling fra start til slut. Udover de behandlinger, der foretages på de øvrige CeriX klinikker, tilbydes revolutionerende plastikkirurgi i særklasse. Mantraet er, at et kosmetisk indgreb skal føles som en oplevelse af velvære med gennemført luksus fra start til slut. Fælles for al kirurgi og alle kosmetiske operationer er endvidere ønsket om at få den enkelte til at føle sig som den bedste udgave af sig selv – smukkere, friskere og mere velplejet.

Book forundersøgelse

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

Alice1

Alice Rosenkrantz Stadil

Jeg er en MEGA beauty og sundhedsnørd. Jeg elsker ALT, der ikke kræver nål og kniv. Jeg har været en været en tur i stolen hos CeriX og prøvet Ultherapy®. Det er en behandling, hvor man med ultralyd stimulerer det lag i huden, som producerer kollagen og elastin – dét, der får os til at se unge og spændstige ud. Lige da jeg forlod briksen kunne jeg se en forskel, så jeg er SÅ tilfreds allerede nu!

Hos CeriX har man har respekt for den måde, du ser ud på, og det er vildt vigtigt, når man vælger en behandler.

Jackie afvent Go'

Jackie Navarro

Uanset hvad jeg har gjort og gør, har jeg aldrig rigtig kunne tage på, på numsen. Jeg har kunne tage på, på maven og på armene. Men på balderne har mine fedtceller simpelthen ikke siddet. Og så har det været svært for mig at træne mig til en numse uden at være for muskuløs. Med et Brazilian Butt Lift med eget fedt hos CeriX har jeg fået trimmet kroppen og suget fedt fra steder, hvor der var lidt i overskud efter 4 gravidteter.

Jeg er så glad for min ‘nye’ timeglasfigur og fyldige numse. Den er jo ikke kæmpestor eller noget. Den er bare helt perfekt – jeg havde faktisk ikke nogen numse overhovedet. Det var nærmest som om, den gik indad. Det er simpelthen så dejligt at få lov til at få nogle former.

benedikteutzon

Benedikte Utzon

CeriX og Rie blev min redning for uønsket hårvækst i ansigtet! Egentligt startede det med, at jeg konstant begyndte at pille hår ud af ansigtet. Som uønskede venner, der bare angreb mit ansigt. Men den slags venner man bare ikke gider have uanmeldt besøg af. Mænd taler ofte højlydt om, at hårene i ørene, næsen og øjenbrynene vælter frem efter, de er fyldt 35. De synes på en eller anden måde, at det er lidt sejt. Men at vi kvinder begynder at få hår i ansigtet… dét, synes vi, altså ikke er særligt sejt eller kvindeligt. Så derfor besluttede jeg at gøre noget ved det og havde hørt fra mange andre, at CeriX bare var de bedste på området. Som ekstra bonus kan jeg sige, at din hud bliver meget glattere og yngre at se på efter laserbehandling. Så girls: Se og få gjort noget ved det og læg den pincet

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti