Se månedens kampagner her

Brystforstørrelse med dit eget fedt sikrer dig et naturligt resultat

Brystforstørrelse med eget fedt

Vores dygtige og erfarende personale er til for dig, og for at give dig den bedste og mest trygge oplevelse i eksklusive rammer som ikke ses andre steder i Danmark
Tilbage til oversigten

Book forundersøgelse

Du kan booke din forundersøgelse hos
vores Plastikkirurg her via vores
booking service

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Nye bryster med eget fedt?

Med alderen mister brystet volumen og elasticitet, og det smukke feminine bryst forsvinder. Måske du aldrig har haft så meget volumen, eller måske du har asymmetri. Årsagerne til at få opfyldt et ønske om brystforstørrelse kan være mange.

Ud over at forstørre brystet med implantater er det muligt at få en brystforstørrelse med eget fedt. Der er derfor et alternativ til silikonebryster. Vi kan tilbyde flere forskellige former for brystforstørrende operationer.

For de fleste ganske tiltalende og en brystoperation med eget fedt er blevet meget populært de seneste år, i takt med at teknikkerne er blevet endnu bedre.

Fordelen ved at anvende sit eget fedt frem for brystimplantater er bl.a., at brysternes form bliver mere naturlig, og der fjernes fedt fra et andet område på kroppen. Desuden undgås evt. komplikationer ved brystimplantater, som fx kapseldannelse, når du i stedet får en brystforstørrelse med eget fedt.

Hos CeriX har vi lavet et eksklusivt univers med det nyeste inden for operationsudstyr, som du ikke vil opleve nogle andre steder.

Se dine nye bryster i 3D

Hos CeriX tilbyder vi Crisalix 3D scanning. Crisalix er en ny, innovativ software, som gør det muligt at simulere kosmetiske indgreb som f.eks. brystforstørrende operation. På den måde kan du blive meget klogere på, hvordan resultatet af din operation kommer til at se ud.

 1. Din kirurg scanner dig (3D simulation via tablet)
 2. Din kirurg vælger implantater og procedurer
 3. Du kan nu se, hvordan resultatet kan se ud

Bestil tid til forundersøgelse allerede i dag og se dit resultat!

Se Stig-Frederik forklarer om BFO med eget fedt

I denne video kan du høre om brystforstørrende operation med eget fedt, når plastikkirurg, Stig-Frederik Kølle, fortæller om alt fra fedtsugning, ar og fordelene ved en brystforstørrende operation med eget fedt.

Fedttransplantation i forbindelse med brystoperation med eget fedt

Brystforstørrelse med eget fedt er til dig, der ikke kan leve med, at dine bryster er i disharmoni med resten af kroppen eller blot har et ønske om større bryster, men med et naturligt og diskret resultat.

Hos CeriX lægger vi vægt på, at resultatet kommer til at fremstå i naturlig balance med kroppen, og dit endelige resultat skal være rigtigt i forhold til kroppens proportioner. Vi gør derfor meget ud af at skabe et resultat, der passer perfekt til dig.

Indgrebet foretages via minimale ”indgange”, hvorigennem der suges fedt fra lokaliserede depoter på kroppen evt. på mave, flanker og lår, hvorefter fedtet transplanteres til brysterne. En normal brystforstørrende operation af denne type vil ofte kræve 2-3 fedttransplantationer med ca. tre måneders mellemrum.

Hvor mange behandlinger, der er behov for, varierer fra patient til patient. Det afhænger blandt andet af, hvor store bryster du i sidste ende ønsker at få. Derudover kan det afhænge af, hvad udgangspunktet er, og dermed hvor meget ekstra fylde der er brug for.

Allerede i den indledende fase tager vi en snak om, hvilken størrelse og resultat du forventer. På den måde vil vi fra start forventningsafstemme, hvad det er for en størrelse og udseende, vi går efter. Der vil derfor ikke være nogen overraskelser i løbet af forløbet.

 

Brystforstørrelse med eget fedt

 • Naturligt og harmonisk resultat
 • Fuld diskretion
 • Kun erfarende plastikkirurger

 

Se flere eksempler

FINANSIERING

Hos CeriX har vi nu den mulighed, at tilbyde vores kunder DK’s bedste finansierings løsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr rentefrit og du bestemmer selv, om du vil afdrage 499 kr, 899 kr, 999 kr pr md. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast. Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 61616117.

Ansøg Kreditansøgning

En klinik med trygge og behagelige rammer

Når du kommer på vores klinik og skal have en brystforstørrelse med eget fedt, sørger vi for de helt rigtige omgivelser. Vores klinik er placeret på Strandvejen i Hellerup, hvor du befinder dig i de mest fantastiske omgivelser.

Her kan du virkelig føle dig godt tilpas, hvor du i ro og mag kan komme igennem din brystforstørrelse med eget fedt. Derudover er vores klinik udstyret med lækkert interiør, der gør, at du føler, at det er behageligt at være her, mens du er indlagt. Vi har gjort det eksklusivt og lækkert for dig.

Vores personale sørger selvfølgelig for at gøre det så bekvemt for dig som muligt, når du skal have en brystforstørrelse med eget fedt. Du er derfor i trygge og behagelige rammer igennem hele forløbet hos CeriX. Det er lige fra forundersøgelsen, til du bliver indlagt og skal have foretaget din brystoperation med eget fedt.

Vi er eksperterne, der kan sikre dig et flot resultat

Vi har nogle af de bedste eksperter samlet på vores klinik. Det betyder, at vi tilbyder ekspertise ud over det sædvanlige. Vores team har en masse erfaring med brystforstørrelse med eget fedt og andre former for plastikkirurgiske operationer. Vi har derfor helt styr på, hvordan vi skal gribe det an, så du får et fantastisk resultat, du bliver glad for.

Ekspertise er dog ikke det eneste, vi kan tilbyde, når du skal have en brystoperation med eget fedt. Vi sørger også for det nyeste og bedste inden for operationsudstyr. Her går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi ved nemlig, at det rigtige udstyr sikrer din sikkerhed bedst muligt. Derudover giver det os de bedste arbejdsforhold.

Disse former for operationsudstyr er derfor med til at sikre dig, at får et smukt resultat.

Forundersøgelse inden behandlingen

Inden beslutningen om en brystforstørrelse med eget fedt kommer du til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Her taler du med kirurgen om dine forventninger, kirurgen vurderer, hvad der vil passe bedst til din kropstype, hvorfra fedtet skal tages, og du får en grundig gennemgang af dine muligheder. Ud fra dine forventninger og kirurgens anbefalinger planlægger I din brystforstørrelse med eget fedt.

Følgende er kontraindikeret til brystoperation med eget fedt:

 • BMI over 30
 • Sygdomme i hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald.

Efter brystoperation med eget fedt

Inden du skal hjem efter en brystforstørrelse med eget fedt, bliver du grundigt informeret af plastikkirurgen og sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på eventuelle spørgsmål, så du føler dig tryg. Derudover taler du med den kirurg, der opererede dig, inden for det første døgn, og du har hele tiden et direkte nummer, du kan komme igennem til os på 24/7. Du kan derfor føle dig tryg i hele forløbet.

Efter 10-14 dage kommer du til opfølgning hos en af vores sygeplejersker. Du vil ligeledes blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen.

MØD KIRURGEN

Stig-Frederik er overlæge og speciallæge i plastikkirurgi. Han har en Ph.d.-grad og er forskningsansvarlig overlæge for det første private stamcellelaboratorium til kosmetisk plastikkirurgi.

Han er en af de førende eksperter på verdensplan indenfor fedttransplantation og stamceller til brug i både rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi. Han har publiceret mange artikler i internationale tidsskrifter, bl.a. i The Lancet som eneste danske plastikkirurg. Han er en meget brugt foredragsholder ved internationale kongresser i plastikkirurgi.

Han er ligeledes specialist indenfor rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi, og stræber altid efter perfektion og skønhedsidealet er et naturligt og velproportioneret look. Han er derudover også en af de få plastikkirurger i verdenen, der kan udføre det kendte Alexandra brystløft, som efterlader et resultat uden synlige ar.

Stig Frederik er perfektionist ud til fingerspidserne, men hans helt særlige kompetencer er:
 • Fedttransplantation til ansigt
 • Brystforstørrende operation med implantater og brystforstørrende operation med eget fedt
 • Fjernelse og udskiftning af brystimplantater
 • Alexandra brystløft og brystreduktion
 • Brystrekonstruktion
 • Fedtsugning
 • Fjernelse af slapt maveskind samt slap hud på lår og arme
 • Fjernelse af slap hud efter stort vægttab
 • Operation for mandlig brystudvikling
 • Øjenlågsoperationer
 • Rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurg