Se månedens kampagner her

Brystforstørrelse med dit eget fedt sikrer dig et naturligt resultat

Brystforstørrelse med eget fedt

Vores dygtige og erfarende personale er til for dig, og for at give dig den bedste og mest trygge oplevelse i eksklusive rammer som ikke se andre steder i Danmark
Tilbage til oversigten

Book forundersøgelse

Du kan booke din forundersøgelse hos
vores Plastikkirurg her via vores
booking service

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

NYE BRYSTER MED EGET FEDT?

Med alderen mister brystet volume og elasticitet, og det smukke feminine bryst forsvinder. Måske du aldrig har haft så meget volume eller måske du har asymmetri. Årsagerne til at få opfyldt et ønske om brystforstørrelse kan være mange. Udover at forstørre brystet med implantater, er det faktisk muligt at forstørre med eget fedt.

For de fleste ganske tiltagende, og en brystforstørrende operation med eget fedt er blevet meget populært de seneste år i takt med at teknikkerne er blevet udviklet. Fordelen ved at anvende eget fedt frem for implantater er bl.a.  at brysternes form bliver mere naturlig og der fjernes fedt fra et uønsket område samtidig. Desuden undgås evt. komplikationer ved brystimplantater, som fx kapseldannelse.

Hos CeriX har vi lavet et eksklusivt univers med det nyeste inden for operationsudstyr, som du ikke vil opleve nogen andre steder. Hos os er du ikke blot et nummer i rækken, og hvor du ligger på opvågning i et åbent rum med alle andre. Vi vægter altid dig og din diskretion højt.

Fedttransplantation

Dette indgreb er til dig der ikke kan leve med at dine bryster er i disharmoni med resten af kroppen eller blot har et ønske om større bryster, men med et naturligt og diskret resultat.

Bryster er unikke!

Hos CeriX lægger vi vægt på, at resultatet kommer til at fremstå i naturlig balance med kroppen, og dit endelige resultat skal være rigtigt i forhold til kroppens proportioner.

Indgrebet foretages via minimale ”indgange”, hvor igennem der suges fedt fra lokaliserede depoter på kroppen evt. på mave, flanker og lår, hvorefter fedtet transplanteres til brysterne. En normal brystforstørrende operation af denne type vil ofte kræve 2-3 fedttransplantationer med ca. 3 måneders mellemrum.

 

Brystforstørrelse med eget fedt

 • Naturligt og harmonisk resultat
 • Fuld diskretion
 • Kun erfarende plastikkirurger

 

Se flere eksempler

Hos CeriX har vi nu den mulighed, at tilbyde vores kunder DK’s bedste finansierings løsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000kr rentefrit og du bestemmer selv, om du vil afdrage 499kr, 899kr, 999kr pr md. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast. Det giver total budgetsikkerhed!

Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 61616117.

FORUNDERSØGELSE

Inden beslutningen om en brystforstørrelse med eget fedt kommer du til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Her taler du med kirurgen om dine forventninger, kirurgen vurderer hvad der vil passe bedst til din kropstype, hvorfra fedtet skal tages og du får en grundig gennemgang af dine muligheder. Ud fra dine forventninger og kirurgens anbefalinger planlægger I din operation.

Følgende er kontraindikeret til denne type operation

 • BMI over 30
 • Sygdomme i hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald

EFTER OPERATIONEN

Inden du skal hjem bliver du grundigt informeret af plastikkirurgen og sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på evt. spørgsmål, så du føler dig tryg. Derudover taler du med den kirurg der opererede dig inden for det første døgn, og du har hele tiden et direkte nummer, du kan komme igennem til os på 24/7. Du kan derfor føle dig tryg i hele forløbet.
Efter 10 – 14 dage kommer du til opfølgning hos en af vores sygeplejersker. Du vil ligeledes blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen.

MØD KIRURGEN

Stig-Frederik er overlæge og speciallæge i plastikkirurgi. Han har en Ph.d.-grad og er forskningsansvarlig overlæge for det første private stamcellelaboratorium til kosmetisk plastikkirurgi.

Han er en af de førende eksperter på verdensplan indenfor fedttransplantation og stamceller til brug i både rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi. Han har publiceret mange artikler i internationale tidsskrifter, bl.a. i The Lancet som eneste danske plastikkirurg. Han er en meget brugt foredragsholder ved internationale kongresser i plastikkirurgi.

Han er ligeledes specialist indenfor rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi, og stræber altid efter perfektion og skønhedsidealet er et naturligt og velproportioneret look. Han er derudover også en af de få plastikkirurger i verdenen, der kan udføre det kendte Alexandra brystløft, som efterlader et resultat uden synlige ar.

Stig Frederik er perfektionist ud til fingerspidserne, men hans helt særlige kompetencer er:
 • Fedttransplantation til ansigt
 • Brystforstørrende operation med implantater og brystforstørrende operation med eget fedt
 • Fjernelse og udskiftning af brystimplantater
 • Alexandra brystløft og brystreduktion
 • Brystrekonstruktion
 • Fedtsugning
 • Fjernelse af slapt maveskind samt slap hud på lår og arme
 • Fjernelse af slap hud efter stort vægttab
 • Operation for mandlig brystudvikling
 • Øjenlågsoperationer
 • Rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurg