Brystløft

Hos CeriX tilbyder vi brystløft med det nyeste inden for operationsudstyr udført af nogle af landets bedste og mest erfarne plastikkirurger

  • Operationstid: 2-4 timer
  • Tilbage på arbejde: 1 uge
  • Bedøvelse: Fuld narkose
  • Første kontrol: 2 uger
  • Indlæggelsestid: Ingen
  • Forberedelse: Faste
Kontant frapris
45.900 kr.

SÅDAN FOREGÅR ET BRYSTLØFT

Med et brystløft kan vi fjerne overskydende hud og genskabe den ungdommelige brystform. I videoen kan du blive klogere på hele forløbet før, under og efter brystløft. Du kan vælge mellem et klassisk brystløft med et ankerformet ar og CeriX Signature Breastlift, som giver dig et smukt og velformet bryst uden synlige ar. Teknikken er udviklet af den kendte Dr. Kao fra Los Angeles. Hvad end du vælger et almindeligt brystløft eller CeriX Signature Breastlift, foregår det på vores eksklusive luksusklinik i Hellerup.

hellerup

CeriX Hellerup: Privathospital og plastikkirurgi

Se denne video om vores eksklusive privathospital i CeriX Hellerup

Beregn prisen for din operation

Din pris*

*Prisen er et estimat, som bliver præciseret via en samtale med kirurgen, hvor dine behov bliver afdækket.

Kontant frapris
0 kr.
Bliv kontaktet

Send prisberegningen til os og vi kontakter dig for at booke en forundersøgelse hos vores kirurg.

Dit brystløft hos CeriX

TRADITIONELT BRYSTLØFT ELLER CERIX SIGNATUR BREASTLIFT

Vi er stolte af, at vi kan tilbyde flere forskellige løsninger, når du ønsker en brystløftoperation. Ud over vores innovative CeriX Signature Breastlift tilbyder vi selvfølgelig også de traditionelle brystløft. Her kan vi både tilbyde et lille brystløft og et stort brystløft. Det betyder, at der er et brystløft til enhver patienttype. Uanset hvilke udfordringer du står med, står vi derfor klar med en optimal løsning til dig. 

STORT ELLER LILLE BRYSTLØFT? VI HJÆLPER MED BEGGE DELE

Det kan være meget forskelligt, hvor stort et løft der er brug for fra person til person. Nogle bryster har brug for et større løft end andre. Hos CeriX kan vi derfor tilbyde et stort brystløft og et lille brystløft. 

Ved et lille brystløft skal der typisk kun fjernes hud omkring brystvorten. Der vil derfor blive lavet et snit omkring brystvorten. Her vil der komme et ar, der er knap så synligt. Et lille brystløft er derfor til dig, som har bryster, der ikke hænger ret meget.

Et stort brystløft er til dig, der har bryster, der hænger meget. Her vil der være behov for et brystløft, hvor der skal fjernes ekstra hud, og brystvorten skal flyttes længere op. Det er derfor ikke overraskende, at et stort brystløft er mere omfattende end et lille brystløft. 

For at udføre et stort brystløft kræver det typisk et snit under brystet. Derudover skal der laves et snit fra brystvorten og ned til nederste del af brystet. Dette kaldes også for et ankersnit. Du vil derfor få et mere tydeligt ar ved disse former for brystoperationer. Når du kommer til forundersøgelse på vores klinik, kan vi vurdere, om det er et lille eller et stort brystløft, du har behov for. 

BRYSTLØFT EFTER VÆGTTAB

Har du været igennem et større vægttab, kan det efterlade spor på kroppen. Mange kvinder oplever at miste fylde i brysterne. Det kan betyde, at dine bryster begynder at hænge. Der er mange, der oplever gener ved dette. Det kan både være generelt ubehag eller et hak i selvtilliden. Du kan sagtens få flotte bryster igen efter et vægttab. Ved at få lavet et brystløft får du løftet dine bryster, så de sidder, hvor de skal. Det kan være forskelligt, om der er behov for et stort eller lille brystløft vægttab. Det afhænger af, hvor stort et vægttab du har været igennem, og hvor store bryster du havde til at starte med. Har du meget overskydende hud, kan det være nødvendigt med et stort brystløft efter vægttab. Vi sørger dog for at vurdere det enkelte tilfælde. Ved forundersøgelsen kan vi derfor snakke om, hvad der er den ideelle løsning for dig, og hvor du får det pæneste resultat. 

BRYSTLØFT KOMBINERET MED BRYSTFORSTØRRELSE

Når du skal have et brystløft, kan du også vælge at kombinere det med en brystforstørrelse. Udviklingen inden for brystkirurgi gør det nemlig muligt at kombinere de to indgrebHvis du i forvejen har mindre bryster, eller du generelt er træt af størrelsen på dine bryster, kan det være oplagt både at få brystløft og silikonebryster. Vi kan tilbyde flere forskellige implantater. Du kan derfor få løftet dine bryster og samtidig få den størrelse, du drømmer om.

FORUNDERSØGELSE

Før du beslutter dig for at få foretaget et brystløft kommer du til en forundersøgelse hos én af vores plastikkirurger. Her kan det være en god idé at notere dine spørgsmål op forhånd, så du husker at stille dem til forundersøgelsen. I forbindelse med forundersøgelsen taler du og kirurgen om dine ønsker og forventninger. På den måde kan vi lave en skræddersyet behandlingsplan til dig. Du bliver ligeledes grundigt informeret om indgrebet, forløbet samt mulige bivirkninger og komplikationer.

SELVE OPERATIONEN

Et klassisk brystløft udføres i de fleste tilfælde som dagkirurgi, hvor du kan forvente at komme hjem, når du er klar til det- som regel ca. 3-4 timer efter operationen. Operationen foregår i fuld narkose og varer mellem 1,5 og 3 timer. Under en brystløftoperation fjernes den overskydende hud, og det resterende væv og hud sys sammen omkring brystvorten, så brystet løftes. 

EFTER OEPRATIONEN

Når operationen er veloverstået, bliver du grundigt informeret af plastikkirurgen og sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på eventuelle spørgsmål, så du føler dig helt tryg. Derudover taler du med den kirurg, der opererede dig, inden for det første døgn. Du har et direkte nummer, du kan komme igennem til os på døgnet rundt. Du kan derfor føle dig tryg i hele forløbet. Efter dit brystløft kommer du til opfølgning hos én af vores sygeplejersker. Du vil ligeledes blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen.

FORHOLDREGLER EFTER BRYSTLØFT

For at få det bedst mulige resultat efter et brystløft er det vigtigt, at du overholder en række forholdsregler i tiden efter operationen. Du kan genoptage stillesiddende arbejde efter en uge. De første 6 uger må du ikke bruge armene ret meget, og du skal undgå tunge løft. Du må gå ture, når du har lyst, mens du bør vente 56 uger med anden træning som f.eks. cykling, løb og svømning.  

Brystløft før og efter billeder

FØR/EFTER BILLEDER FRA BRYSTLØFT HOS CERIX

Et brystløft kan skabe en helt fantastisk forvandling. Ikke nok med at det påvirker dit udseende, kan det også gøre en kæmpe forskel for din selvtillid og din udstråling. Vi har set store forandringer hos  patienter både før og efter et brystløft. Vi ser gladere patienter, der endelig hviler i sig selv. Brystløftoperationer kan derfor gøre meget mere end at give dine bryster det nødvendige løft. Du får også løftet din selvtillid til et helt nyt niveau. 

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

PLASTIKKIRURGI I HØJ KVALITET HOS CERIX

Hos CeriX har vi skabt et eksklusivt univers med det nyeste operationsudstyr, som du ikke vil opleve andre steder. Vores forskellige plastikkirurgiske operationer udføres af de dygtigste og mest nytænkende, plastikkirurger i landet, der gennem lange specialuddannelser har tillært sig avancerede teknikker fra Hollywood. Vores unikke og brede viden på feltet gør, at vi er i stand til at yde dig den absolut bedste og mest sikre behandling i forbindelse med din brystoperation. Vi holder os løbende opdaterede om nye trends og teknikker ud fra en ambition om konstant at udvikle os – og for at kunne garantere dig det bedste af det bedste.

Book forundersøgelse

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

Jackie afvent Go'

Jackie Navarro

Uanset hvad jeg har gjort og gør, har jeg aldrig rigtig kunne tage på, på numsen. Jeg har kunne tage på, på maven og på armene. Men på balderne har mine fedtceller simpelthen ikke siddet. Og så har det været svært for mig at træne mig til en numse uden at være for muskuløs. Med et Brazilian Butt Lift med eget fedt hos CeriX har jeg fået trimmet kroppen og suget fedt fra steder, hvor der var lidt i overskud efter 4 gravidteter.

Jeg er så glad for min ‘nye’ timeglasfigur og fyldige numse. Den er jo ikke kæmpestor eller noget. Den er bare helt perfekt – jeg havde faktisk ikke nogen numse overhovedet. Det var nærmest som om, den gik indad. Det er simpelthen så dejligt at få lov til at få nogle former.

Julie_ad3.Still002

Julie

Efter mit vægttab synes jeg, at jeg pludselig havde mange rynker i mit ansigt, især ved munden. Jeg begyndte at undersøge hvilke mulige behandlinger, der fandtes på markedet, og så fik jeg øjnene op for signaturbehandlingen (Shapes) hos CeriX. Jeg har været rigtig glad for forbedringen af min hudkvalitet med både peeling og Skinbooster, fjernelse af de mørke rander under øjnene samt botox, som også har fjernet min daglige hovedpine.

 

Jeanette Madsen

Jeanette Madsen

I min bog handler skønhed om en følelse. Og så er udstråling helt afgørende. Udstråler du, at du har det godt med dig selv, bliver du automatisk smukkere. Personligt har jeg egentlig altid haft et meget afslappet forhold til hudpleje og skønhed. Det vigtigste for mig er, at det er så rent og simpelt som muligt. Det fungerer bare bedst for mig. Jeg har tidligere døjet med uren hud og akne og blev så anbefalet IPL. Allerede efter første behandling hos Rie, kunne jeg se et positivt resultat og sværger nu til behandlingerne hos CeriX. Min hud er synligt mere ensartet, flottere og fuld af glød. Jeg lever et liv på farten, så det er ret afgørende for mig, at de behandlinger, jeg vælger, rent faktisk er tiden og effekten værd. Det, kan jeg med sikkerhed sige, er tilfældet hos CeriX

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti