Brystløft

Brystløft

Hos CeriX tilbyder vi brystløft med det nyeste inden for operationsudstyr udført af nogle af landets bedste og mest erfarne plastikkirurger

  • Operationstid: 2-4 timer
  • Tilbage på arbejde: 1 uge
  • Bedøvelse: Fuld narkose
  • Første kontrol: 2 uger
  • Indlæggelsestid: Ingen
  • Forberedelse: Faste
Kontant frapris
26.900 kr.

SÅDAN FOREGÅR ET BRYSTLØFT

Med et brystløft kan vi fjerne overskydende hud og genskabe den ungdommelige brystform. I videoen kan du blive klogere på hele forløbet før, under og efter brystløft. Du kan vælge mellem et klassisk brystløft med et ankerformet ar og CeriX Signature Breastlift, som giver dig et smukt og velformet bryst uden synlige ar. Teknikken er udviklet af den kendte Dr. Kao fra Los Angeles. Hvad end du vælger et almindeligt brystløft eller CeriX Signature Breastlift, foregår det på vores eksklusive luksusklinik i Hellerup.

CeriX Signature Breastlift

CeriX Signature Breastlift

CeriX Signature Breastlift er egnet til dig, der ønsker et brystløft eller en brystforstørrelse, men med så få og usynlige ar som muligt  

Heidi3

#3 BRYSTFORSTØRRELSE: RESULTATET

Heidi er tilbage på CeriX Privathospital til afsluttende kontrol efter sin brystforstørrende operation (BFO). I videoen kan du se Heidis endelige resultat.

hellerup

CeriX Hellerup: Privathospital og plastikkirurgi

Se denne video om vores eksklusive privathospital i CeriX Hellerup

Beregn prisen for din operation

Din pris*

*Prisen er et estimat, som bliver præciseret via en samtale med kirurgen, hvor dine behov bliver afdækket.

Kontant frapris
0 kr.
Bliv kontaktet

Send prisberegningen til os og vi kontakter dig for at booke en forundersøgelse hos vores kirurg.

Dit brystløft hos CeriX

TRADITIONELT BRYSTLØFT ELLER CERIX SIGNATUR BREASTLIFT

Vi er stolte af, at vi kan tilbyde flere forskellige løsninger, når du ønsker en brystløftoperation. Ud over vores innovative CeriX Signature Breastlift tilbyder vi selvfølgelig også de traditionelle brystløft. Her kan vi både tilbyde et lille brystløft og et stort brystløft. Det betyder, at der er et brystløft til enhver patienttype. Uanset hvilke udfordringer du står med, står vi derfor klar med en optimal løsning til dig. 

STORT ELLER LILLE BRYSTLØFT? VI HJÆLPER MED BEGGE DELE

Det kan være meget forskelligt, hvor stort et løft der er brug for fra person til person. Nogle bryster har brug for et større løft end andre. Hos CeriX kan vi derfor tilbyde et stort brystløft og et lille brystløft. 

Ved et lille brystløft skal der typisk kun fjernes hud omkring brystvorten. Der vil derfor blive lavet et snit omkring brystvorten. Her vil der komme et ar, der er knap så synligt. Et lille brystløft er derfor til dig, som har bryster, der ikke hænger ret meget.

Et stort brystløft er til dig, der har bryster, der hænger meget. Her vil der være behov for et brystløft, hvor der skal fjernes ekstra hud, og brystvorten skal flyttes længere op. Det er derfor ikke overraskende, at et stort brystløft er mere omfattende end et lille brystløft. 

For at udføre et stort brystløft kræver det typisk et snit under brystet. Derudover skal der laves et snit fra brystvorten og ned til nederste del af brystet. Dette kaldes også for et ankersnit. Du vil derfor få et mere tydeligt ar ved disse former for brystoperationer. Når du kommer til forundersøgelse på vores klinik, kan vi vurdere, om det er et lille eller et stort brystløft, du har behov for. 

BRYSTLØFT EFTER VÆGTTAB

Har du været igennem et større vægttab, kan det efterlade spor på kroppen. Mange kvinder oplever at miste fylde i brysterne. Det kan betyde, at dine bryster begynder at hænge. Der er mange, der oplever gener ved dette. Det kan både være generelt ubehag eller et hak i selvtilliden. Du kan sagtens få flotte bryster igen efter et vægttab. Ved at få lavet et brystløft får du løftet dine bryster, så de sidder, hvor de skal. Det kan være forskelligt, om der er behov for et stort eller lille brystløft vægttab. Det afhænger af, hvor stort et vægttab du har været igennem, og hvor store bryster du havde til at starte med. Har du meget overskydende hud, kan det være nødvendigt med et stort brystløft efter vægttab. Vi sørger dog for at vurdere det enkelte tilfælde. Ved forundersøgelsen kan vi derfor snakke om, hvad der er den ideelle løsning for dig, og hvor du får det pæneste resultat. 

BRYSTLØFT KOMBINERET MED BRYSTFORSTØRRELSE

Når du skal have et brystløft, kan du også vælge at kombinere det med en brystforstørrelse. Udviklingen inden for brystkirurgi gør det nemlig muligt at kombinere de to indgrebHvis du i forvejen har mindre bryster, eller du generelt er træt af størrelsen på dine bryster, kan det være oplagt både at få brystløft og silikonebryster. Vi kan tilbyde flere forskellige implantater. Du kan derfor få løftet dine bryster og samtidig få den størrelse, du drømmer om.

FORUNDERSØGELSE

Før du beslutter dig for at få foretaget et brystløft kommer du til en forundersøgelse hos én af vores plastikkirurger. Her kan det være en god idé at notere dine spørgsmål op forhånd, så du husker at stille dem til forundersøgelsen. I forbindelse med forundersøgelsen taler du og kirurgen om dine ønsker og forventninger. På den måde kan vi lave en skræddersyet behandlingsplan til dig. Du bliver ligeledes grundigt informeret om indgrebet, forløbet samt mulige bivirkninger og komplikationer.

SELVE OPERATIONEN

Et klassisk brystløft udføres i de fleste tilfælde som dagkirurgi, hvor du kan forvente at komme hjem, når du er klar til det- som regel ca. 3-4 timer efter operationen. Operationen foregår i fuld narkose og varer mellem 1,5 og 3 timer. Under en brystløftoperation fjernes den overskydende hud, og det resterende væv og hud sys sammen omkring brystvorten, så brystet løftes. 

EFTER OEPRATIONEN

Når operationen er veloverstået, bliver du grundigt informeret af plastikkirurgen og sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på eventuelle spørgsmål, så du føler dig helt tryg. Derudover taler du med den kirurg, der opererede dig, inden for det første døgn. Du har et direkte nummer, du kan komme igennem til os på døgnet rundt. Du kan derfor føle dig tryg i hele forløbet. Efter dit brystløft kommer du til opfølgning hos én af vores sygeplejersker. Du vil ligeledes blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen.

FORHOLDREGLER EFTER BRYSTLØFT

For at få det bedst mulige resultat efter et brystløft er det vigtigt, at du overholder en række forholdsregler i tiden efter operationen. Du kan genoptage stillesiddende arbejde efter en uge. De første 6 uger må du ikke bruge armene ret meget, og du skal undgå tunge løft. Du må gå ture, når du har lyst, mens du bør vente 56 uger med anden træning som f.eks. cykling, løb og svømning.  

SE DINE NYE BRYSTER I 3D

Hos CeriX tilbyder vi Crisalix 3D scanning. Crisalix er en ny, innovativ software, som gør det muligt at simulere kosmetiske indgreb som f.eks. brystforstørrende operation. På den måde kan du blive meget klogere på, hvordan resultatet af din operation kommer til at se ud.

  1. Din kirurg scanner dig (3D simulation via tablet)
  2. Din kirurg vælger implantater og procedurer
  3. Du kan nu se, hvordan resultatet kan se ud

Bestil tid til forundersøgelse allerede i dag og se dit resultat!

Brystløft før og efter billeder

FØR/EFTER BILLEDER FRA BRYSTLØFT HOS CERIX

Et brystløft kan skabe en helt fantastisk forvandling. Ikke nok med at det påvirker dit udseende, kan det også gøre en kæmpe forskel for din selvtillid og din udstråling. Vi har set store forandringer hos  patienter både før og efter et brystløft. Vi ser gladere patienter, der endelig hviler i sig selv. Brystløftoperationer kan derfor gøre meget mere end at give dine bryster det nødvendige løft. Du får også løftet din selvtillid til et helt nyt niveau. 

Tilvalg og variationer:

UDSKIFTNING AF BRYSTIMPLANTATER

Inden en udskiftning af dine brystimplantater kommer du til en grundig forundersøgelse hos én af vores dygtige plastikkirurger. Plastikkirurgen vil i samråd med dig planlægge den helt rigtige løsning

39.900 kr.

TRÆNGER DINE BRYSTIMPLANTATER TIL AT BLIVE SKIFTET?

De implantater, vi anvender hos CeriX, kan i princippet holde hele livet. Producenterne Mentor og Motiva giver livstidsgaranti på implantaterne. På samme måde kan du også regne med, at dine implantater kan tåle det samme pres og tryk, som din egen krop kan. Er du tilfreds med størrelse, form og placering, og har du ingen smerter, er der som udgangspunkt ingen grund til at udskifte implantaterne. 

Men er du ked af dit nuværende kosmetiske udseende af dine bryster, eller har du gener fra dine brystimplantater, så kan det være tid til at få dine brystimplantater skiftet. Det kan f.eks. være, at der er sket ændringer i dit eget brystvævs størrelse og form, at implantaterne er gået i stykker, at du ønsker større implantater, eller at du har fået kapseldannelse.

Uanset hvad grunden er, er det vigtigt, at du før konsultationen gør dig klart, hvad du forventer, og hvad du ønsker dig af udskiftningen, så kirurgen på bedst mulig vis kan gøre alt for at indfri dine ønsker og forventninger.

Frapris

39.900 kr.

Læs om operationen

Udskiftning-af-implantater_1_large-print-52-395x430
BRYSTFORSTØRRELSE MED EGET FEDT

Brystforstørrelse med eget fedt er den nyeste brystforstørrende teknik. Indgrebet har vundet stigende popularitet, da det er et meget naturligt alternativ til implantater, ligesom du får en kropsformende operation (fedtsugning)

39.900 kr.

NATURLIG BRYSTFORSTØRRELSE MED EGET FEDT

Hos CeriX lægger vi vægt på, at resultatet kommer til at fremstå i naturlig balance med kroppen, og dit endelige resultat skal være rigtigt i forhold til kroppens proportioner. Vi gør derfor meget ud af at skabe et resultat, der passer perfekt til dig.

Brystforstørrelse med eget fedt foretages via minimale ”indgange”, hvorigennem der suges fedt fra lokaliserede depoter på kroppen, f.eks. mave, flanker og lår. Derefter transplanteres fedtet til brysterne. En normal brystforstørrende operation af denne type vil ofte kræve 2-3 fedttransplantationer med ca. tre måneders mellemrum.

Hvor mange behandlinger, der er behov for, varierer fra patient til patient. Det afhænger bl.a. af, hvor store bryster du i sidste ende ønsker at få. Derudover kan det afhænge af, hvad udgangspunktet er, og dermed hvor meget ekstra fylde der er brug for.

Allerede i den indledende fase tager vi en snak om, hvilken størrelse og resultat du forventer. På den måde vil vi fra start forventningsafstemme, hvad det er for en størrelse og udseende, vi går efter. Der vil derfor ikke være nogen overraskelser i løbet af forløbet.

Frapris

39.900 kr.

Læs om operationen

Brystforstørrelse-med-eget-fedt_1-395x430
CERIX SIGNATURE BREASTLIFT

Dette indgreb er til dig, som ønsker at få brysterne løftet og formet til det naturlige udgangspunkt med minimale ar. Det kan også lade sig gøre at give brysterne mere volumen ved at kombinere løftet med et implantat (brystløft med implantat)

105.000 kr.

BRYSTLØFT UDEN GRIMME AR?

Mange kvinder oplever efter amning, vægttab og aldring, at brysterne kommer til at hænge, og pludselig er det ikke så nemt længere at have en helt almindelig bh eller bikini på. Ofte er det en kombination af, at huden giver sig, og at der mangler volumen i brysterne.

CeriX Signature Breastlift er en operation, hvor brysterne løftes og bringes tilbage i en naturlig form, og samtidig efterlader operationen ikke synlige ar. Teknikkerne bag indgrebet er adopteret fra plastikkirurg Dr. Kao fra LA, som har opkaldt proceduren efter én af hans klienter, som ville have en naturlig løftet og voluminøs barm efter at have født. Vi er i CeriX derfor de eneste i Danmark, der kan tilbyde denne behandling.

Én af hemmelighederne bag dette indgreb er den indvendige stabilitet, som bliver etableret ved hjælp af et net indeni brysterne. Det kan næsten sammenlignes med en indvendig bh. Indgrebet er til dig, som ønsker et naturligt løft, mere fylde og en rund form på brystet.

Frapris

105.000 kr.

Læs om operationen

CeriX-Signature-breastlift_2-395x430
Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

PLASTIKKIRURGI I HØJ KVALITET HOS CERIX

Hos CeriX har vi skabt et eksklusivt univers med det nyeste operationsudstyr, som du ikke vil opleve andre steder. Vores forskellige plastikkirurgiske operationer udføres af de dygtigste og mest nytænkende, plastikkirurger i landet, der gennem lange specialuddannelser har tillært sig avancerede teknikker fra Hollywood. Vores unikke og brede viden på feltet gør, at vi er i stand til at yde dig den absolut bedste og mest sikre behandling i forbindelse med din brystoperation. Vi holder os løbende opdaterede om nye trends og teknikker ud fra en ambition om konstant at udvikle os – og for at kunne garantere dig det bedste af det bedste.

Book forundersøgelse

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

benedikteutzon

Benedikte Utzon

CeriX og Rie blev min redning for uønsket hårvækst i ansigtet! Egentligt startede det med, at jeg konstant begyndte at pille hår ud af ansigtet. Som uønskede venner, der bare angreb mit ansigt. Men den slags venner man bare ikke gider have uanmeldt besøg af. Mænd taler ofte højlydt om, at hårene i ørene, næsen og øjenbrynene vælter frem efter, de er fyldt 35. De synes på en eller anden måde, at det er lidt sejt. Men at vi kvinder begynder at få hår i ansigtet… dét, synes vi, altså ikke er særligt sejt eller kvindeligt. Så derfor besluttede jeg at gøre noget ved det og havde hørt fra mange andre, at CeriX bare var de bedste på området. Som ekstra bonus kan jeg sige, at din hud bliver meget glattere og yngre at se på efter laserbehandling. Så girls: Se og få gjort noget ved det og læg den pincet

theresakj

Theresa Kofoed

CeriX tilbyder mere end de klassiske kosmetiske behandlinger. De tilbyder fantastiske peelinger som f.eks. mesoeclat. Med den behandling bliver min hud babyblød og får den skønneste glans, og fine linjer bliver udglattet. Jeg stoler fuldt ud på det kyndige, dygtige personale, når jeg ligger mig i stolen og bliver altid mødt med den største venlighed og professionel vejledning. Jeg anbefaler Rie og CeriX til alle jeg kender!

17

Anna

Jeg skulle have lavet et halsløft på CeriX privathospital. Jeg møder op på klinikken og bliver taget så godt imod, lige fra start. Jeg var SÅ nervøs. Så kom den sødeste anæstesilæge og tog sig af mig. Så sød, empatisk, omsorgsfuld og rolig. Han gjorde min oplevelse god. Da jeg så kom ind i operationsstuen, kunne jeg mærke, at jeg var klar til at løbe. Operationssygeplejersken kiggede mig i øjne og sagde, at hun ville passe rigtig godt på mig, og det gjorde mig helt rolig og tryg, og jeg havde 100% tillid. Jeg har aldrig følt mig i så trygge hænder som den morgen. Sikke et omsorgsfuldt og topprofessionelt  team, der ser mennesket. Jeg er så glad for at jeg igen har en hals, hage og kæbe uden fedt. Kirurgen har godt nok gjort det flot. Det var den helt rigtige beslutning. Af hjertet tusind tak for et topprofessionelt, omsorgsfuldt og dygtigt team

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti