Se månedens kampagner her

Til dig som gerne vil gøre noget for dig selv i trygge og eksklusive rammer

Brystløft

Vores dygtige og erfarende personale er til for dig, og for at give dig den bedste og mest trygge oplevelse i eksklusive rammer som ikke ses andre steder i Danmark
Tilbage til oversigten

Book forundersøgelse

Du kan booke din forundersøgelse hos
vores Plastikkirurg her via vores
booking service

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Vi har lavet et eksklusivt univers med det nyeste inden for operationsudstyr, som du ikke vil opleve andre steder. Vi sørger for, at du er i trygge hænder igennem hele forløbet, når du ønsker et brystløft. 

Brystløft uden grimme ar?

Mange kvinder oplever efter amning, vægttab og aldring, at brysterne kommer til at hænge, og pludselig er det ikke så nemt at have en helt almindelig bh på. Mange kvinder synes heller ikke om det at have bikini på. Ofte er det en kombination af, at huden giver sig, og at der mangler volumen i brysterne. 

Smukke bryster er for mange lig med det at være kvinde, og det at have bryster, man er glad for og tilfreds med, øger livskvaliteten. Et traditionelt brystløft efterlader det, man kalder et ankerformet ar, som for mange virker skæmmende og er årsag nok til ikke at ville lade sig operere.

Det er nu muligt at tilbyde en operation, hvor brysterne løftes, bringes tilbage i en naturlig form og efterlader ar, der ikke er synlige.

CeriX Signature Breastlift

Denne operation er til dig, som ønsker at få brysterne løftet og formet til det naturlige udgangspunkt. Det kan også lade sig gøre at give brysterne mere volumen ved at kombinere løftet med et implantat, hvis man ønsker dette.

Teknikkerne bag dette indgreb stammer fra plastikkirurg Dr. Kao fra LA, som har opkaldt proceduren efter en af hans klienter som ville have en naturlig løftet og voluminøs barm efter at have født. Vi er i CeriX derfor de eneste i Danmark, der kan tilbyde denne behandling.

En af hemmelighederne bag denne brystløftoperation er den indvendige stabilitet, som bliver etableret ved hjælp af et net i brysterne. Det kan næsten sammenlignes med en indvendig bh. Indgrebet er til dig, som ønsker:

 • et naturligt løft.
 • en mere rund form på brystet.
 • mere fylde.

Få et traditionelt brystløft eller det revolutionerende CeriX Signatur Breastlift

Vi er stolte af, at vi kan tilbyde flere forskellige løsninger, når du ønsker en brystløftoperation. Ud over vores innovative CeriX Signature Breastlift tilbyder vi selvfølgelig også de traditionelle brystløft. 

Her kan vi både tilbyde et lille brystløft og et stort brystløft. Det betyder, at der er et brystløft til enhver patienttype. Uanset hvilke udfordringer du står med, står vi derfor klar med en optimal løsning til dig. 

Stort eller lille brystløft? Vi hjælper med begge dele

Det kan være meget forskelligt, hvor stort et løft der er brug for fra person til person. Nogle bryster har brug for et større løft end andre. Hos CeriX kan vi derfor tilbyde et stort brystløft og et lille brystløft. 

Ved et lille brystløft skal der typisk kun fjernes hud omkring brystvorten. Der vil derfor blive lavet et snit omkring brystvorten. Her vil der komme et ar, der er knap så synligt. Et lille brystløft er derfor til dig, som har bryster, der ikke hænger ret meget

Et stort brystløft er til dig, der har bryster, der hænger meget. Her vil der være behov for et brystløft, hvor der skal fjernes ekstra hud, og brystvorten skal flyttes længere op. Det er derfor ikke overraskende, at et stort brystløft er mere omfattende end et lille brystløft. 

For at udføre et stort brystløft kræver det typisk et snit under brystet. Derudover skal der laves et snit fra brystvorten og ned til nederste del af brystet. Dette kaldes også for et ankersnit. Du vil derfor få et mere tydeligt ar ved disse former for brystoperationer.

Når du kommer til forundersøgelse på vores klinik, kan vi vurdere, om det er et lille eller et stort brystløft, du har behov for. 

Brystløft kombineret med brystforstørrelse

Når du skal have et brystløft, kan du også vælge at kombinere det med en brystforstørrelse. Udviklingen inden for brystkirurgi gør det nemlig muligt at kombinere de to indgreb. 

Hvis du i forvejen har mindre bryster, eller du generelt er træt af størrelsen på dine bryster, kan det være oplagt både at få brystløft og silikonebryster. Vi kan tilbyde flere forskellige implantater. Du kan derfor få løftet dine bryster og samtidig få den størrelse, du går og drømmer om. 

Brystløft efter vægttab – få flotte bryster igen

Har du været igennem et større vægttab, kan det efterlade spor på kroppen. Mange kvinder oplever at miste fylde i brysterne. Det kan betyde, at dine bryster begynder at hænge. Der er mange, der oplever gener ved dette. Det kan både være generelt ubehag eller et hak i selvtilliden. 

Du kan sagtens få flotte bryster igen efter et vægttab. Ved at få lavet et brystløft får du løftet dine bryster, så de sidder, hvor de skal.

Det kan være forskelligt, om der er behov for et stort eller lille brystløft efter vægttab. Det afhænger af, hvor stort et vægttab du har været igennem, og hvor store bryster du havde til at starte med. Har du meget overskydende hud, kan det være nødvendigt med et stort brystløft efter vægttab. 

Vi sørger dog for at vurdere det enkelte tilfælde. Ved forundersøgelsen kan vi derfor snakke om, hvad der er den ideelle løsning for dig, og hvor du får det pæneste resultat. 

Brystløft før og efter – oplev den fantastiske forvandling

Et brystløft kan skabe en helt fantastisk forvandling. Ikke nok med at det påvirker dit udseende, kan det også gøre en kæmpe forskel for din selvtillid og din udstråling. Vi har set store forandringer hos  patienter både før og efter et brystløft. 

Vi ser gladere patienter, der endelig hviler i sig selv. Brystløftoperationer kan derfor gøre meget mere end at give dine bryster det nødvendige løft. Du får også løftet din selvtillid til et helt nyt niveau. 

Brystløftpriser – hvad koster et brystløft?

Og hvad koster et brystløft så? Priserne på brystløft varierer, alt efter hvilken af vores brystløftoperationer du skal have foretaget. Vores brystløftpriser starter fra 28.000 kroner for et lille brystløft. Skal du have et stort brystløft, starter prisen ved 36.000 kroner. 

Dette er dog kun for selve operationen. Forundersøgelsen koster 800 kroner. Ønsker du at foretage nogle tilvalg, koster det ekstra. Det kan blandt andet være, at du ønsker at vågne op på en enestue.

Skal du have foretaget et CeriX Signature Breastlift, koster det 150.000 kroner. Du kan læse mere om vores priser her.

MØD KIRURGEN

Stig-Frederik er overlæge og speciallæge i plastikkirurgi. Han har en Ph.d.-grad og er forskningsansvarlig overlæge for det første private stamcellelaboratorium til kosmetisk plastikkirurgi.

Han er en af de førende eksperter på verdensplan indenfor fedttransplantation og stamceller til brug i både rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi. Han har publiceret mange artikler i internationale tidsskrifter, bl.a. i The Lancet som eneste danske plastikkirurg. Han er en meget brugt foredragsholder ved internationale kongresser i plastikkirurgi.

Han er ligeledes specialist indenfor rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi, og stræber altid efter perfektion og skønhedsidealet er et naturligt og velproportioneret look. Han er derudover også en af de få plastikkirurger i verdenen, der kan udføre det kendte Alexandra brystløft, som efterlader et resultat uden synlige ar.

Stig Frederik er perfektionist ud til fingerspidserne, men hans helt særlige kompetencer er:
 • Fedttransplantation til ansigt
 • Brystforstørrende operation med implantater og brystforstørrende operation med eget fedt
 • Fjernelse og udskiftning af brystimplantater
 • Alexandra brystløft og brystreduktion
 • Brystrekonstruktion
 • Fedtsugning
 • Fjernelse af slapt maveskind samt slap hud på lår og arme
 • Fjernelse af slap hud efter stort vægttab
 • Operation for mandlig brystudvikling
 • Øjenlågsoperationer
 • Rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurg

FINANSIERING

Hos CeriX har vi nu den mulighed, at tilbyde vores kunder DK’s bedste finansierings løsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr rentefrit og du bestemmer selv, om du vil afdrage 499 kr, 899 kr, 999 kr pr md. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast. Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 61616117.

Ansøg Kreditansøgning