CeriX-Signature-breastlift_2

Brystløft gennem brystvorten

CeriX Signature Breastlift er brystløft gennem brystvorten, som udføres via en avanceret teknik, der kun tilbydes hos CeriX i Danmark

 • Operationstid: 4-6 timer
 • Tilbage på arbejde: 2 uger
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Første kontrol: 2 uger
 • Indlæggelsestid: Ingen
 • Forberedelse: Faste
Kontant frapris
105.000 kr.
Læs mere om cerix tryghedsgaranti

SÅDAN FOREGÅR CERIX SIGNATURE BREASTLIFT

CeriX Signature Breastlift er et avanceret indgreb, der er egnet til dig, der måske enten ønsker et brystløft eller en brystforstørrelse, men ønsker at det bliver foretaget med så få og usynlige ar som muligt.

Én af hemmelighederne bag indgrebet er den indvendige stabilitet, som bliver etableret ved hjælp af et net inden i brysterne. Det kan næsten sammenlignes med en indvendig BH.

CeriX Signature Breastlift

CeriX Signature Breastlift

CeriX Signature Breastlift er egnet til dig, der ønsker et brystløft eller en brystforstørrelse, men med så få og usynlige ar som muligt  

hellerup

CeriX Hellerup: Privathospital og plastikkirurgi

Se denne video om vores eksklusive privathospital i CeriX Hellerup

blackX1

Ultimativ eksklusivitet med CeriX Black X

Kosmetisk kirurgi er en intim og privat sag. Med Black X giver vi dig fuld diskretion. 

CeriX Signature Breastlift operationsforløb

CeriX Signature Breastlift er en procedure, der egner sig godt til de situationer, hvor man gerne vil lave en brystforstørrende operation samtidig med et brystløft – specielt fordi man her kan få arrene til at blive smalle og pæne. Normalt vil det være en fordel, hvis  brystløftet foretages først og heler, inden der laves en brystforstørrende operation. Det giver de pæneste og smalleste ar efterfølgende.

FORUNDERSØGELSE

Inden din endelige beslutning om at få foretaget CeriX Signature Breastlift indkalder dig til en forundersøgelse hos én af vores plastikkirurger. Her foretager kirurgen en nøje forventningsafstemning med dig og kommer således med sin fagligt kvalificerede vurdering af, hvad der vil passe bedst til din kropstype.

Derudover gennemgås samtlige af dine muligheder grundigt, så du kan træffe en informeret beslutning efterfølgende. Ud fra dine forventninger og kirurgens anbefalinger planlægger I sammen selve brystoperationen samt forløbet efter operationen, så du konstant er orienteret om forløbet.

Under forundersøgelsen sikrer vi os yderligere, at du ikke er placeret i nogen af de særlige risikogrupper, der kan opleve komplikationer ved vores operation.

KONTRAINDIKATIONER

Vi kan ikke operere dig, hvis du har:

 • BMI over 30
 • Sygdomme i hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald

Du kan altid vide dig sikker på, at en behandling hos CeriX aldrig foretages på bekostning af din sundhed og dit gode helbred.

SELVE OPERATIONEN

CeriX Signature Breastlift adskiller sig bl.a.  fra et almindeligt brystløft, idet arrene placeres rundt omkring brystvorten. Ved et klassisk brystløft laves dét, der kaldes et ’anker-ar’, dvs. et ar rundt omkring brystvorten, ned i midtlinjen og ligeledes et ar under brystet. Det er ikke tilfældet ved CeriX Signature Breastlift, som efterlader minimale ar. Her laves dét, der kaldes en ’intern BH’, hvor der benyttes et opløseligt net, som bliver syet ind under huden og former brystet, inden huden syes ind til selve brystvorten. Nettet er med til at støtte brystet og holde på det, så huden uden stramning kan hele ind til brystvorten. Nettet opløses, ligesom den tråd der sys med, opløses over ca. 12 måneder. Resultat er et smalt og fint ar.

Teknikken er meget omstændelig i forhold til et klassisk brystløft og brystforstørrende operation. CeriX Signature Breastlift tager således væsentligt længere tid at udføre. Indgrebet tager typisk 6 til 8 timer fremfor et almindeligt brystløft, der tager 2 til 3 timer.

EFTER OPERATIONEN

Efter operationen kommer du over på vores opvågningsafsnit, hvor du bliver modtaget af én af vores opvågningssygeplejersker, som holder øje med dig og passer på dig efter operationen. Derudover kommer kirurgen og ser, at alt er, som det skal være. Dvs. at resultatet er blevet, som det skal, og at du er smertedækket og opfylder dét, vi kalder for ’udskrivningskriterierne’.

Når du får foretaget CeriX Signature Breastlift overnatter du på CeriX Privathospital. Derudover får du anlagt to dræn, som leder evt. blod og sårvæske væk fra sårfladerne, der skal hele. Omkring 5 dage efter operationen kommer du til en kontrol, hvor drænene skal fjernes. Derudover får du noget forebyggende antibiotika, som du skal tage i 10 dage efter operationen.

Du får udleveret nummeret på vores akuttelefon. Vi har nemlig vagtberedskab 24 timer i døgnet, dvs., du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis der opstår noget akut. Du kan således føle dig helt tryg.

Brystoperationer før og efter billeder

FØR/EFTER BILLEDER FRA BRYSTFORSTØRRELSER HOS CERIX

En brystforstørrende operation (BFO) kan skabe en helt fantastisk forvandling. Ikke nok med at det påvirker dit udseende, kan det også gøre en kæmpe forskel for din selvtillid og din udstråling. Vi har set store forandringer hos patienter både før og efter en brystforstørrende operation. Vi ser gladere patienter, der endelig hviler i sig selv. Brystoperationer kan derfor gøre meget mere end at give dine bryster fornyet fylde eller symmetri. Du får også løftet din selvtillid til et helt nyt niveau.

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

PLASTIKKIRURGI I HØJ KVALITET HOS CERIX

Hos CeriX gør vi en stor dyd ud af at udføre vores behandlingsforløb ud fra skrappe etiske krav og regler. Det betyder blandt andet, at alle vores brystoperationer foretages med dyb respekt for den enkelte kundes behov, ønsker og følelser – vi garanterer dig desuden fuld diskretion og tavshedspligt gennem hele forløbet. Alt dette er tænkt med henblik på at skabe en samlet oplevelse af din brystoperation, hvor vi styrker din selvtillid og dit selvværd gennem professionelle kirurger, det nyeste udstyr og priser, der tilsvarende matcher denne kvalitet. Med andre ord: Du er i gode, trygge hænder.

Book forundersøgelse

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

Lise Sorthvid

Lise Baastrup

CoolTech er en perfekt behandling for mig, hvor jeg hverken skal under kniven eller ændrer radikalt udseende. Fedtfrysning er jo en behandling, som går ind og reducerer 20-25% af de fedtceller, der bliver behandlet i det givne område. Efterfølgende udskiller man fedtcellerne via kroppens lymfesystem – og de kommer IKKE igen. Hvis det ikke er smart, så ved jeg snart ikke?! Så for mig er fedtfrysning et rigtig godt supplement til min træning. Man skal altså virkelig huske, at fedtfrysning ikke er en vægttabsting. Hvis du skal tabe dig, så skal du arbejde hårdt selv. Du skal træne, og du skal spise sundt. Fedtfrysning er for mig et supplement, som ligesom går ind og ”forkæler” de dér sidste områder, der har brug for en kærlig (om end ret kølig) hånd

mariaLucia

Maria Lucia

Jeg er fra starten er blevet mødt med en enormt stor ekspertise og viden. Alle sygeplejersker og Rie, som jeg kender, er bare virkelig søde og ærlige. De kunne aldrig finde på at lave noget, som ikke klæder dig. Det betyder helt vildt meget for mig personligt – og i mit arbejde – at jeg har fået lavet den her behandling med permanent hårfjerning. Det her valg gør mig virkelig, virkelig glad. Det er det bedste, jeg har gjort

Silassorthvid

Silas Holst

Jeg har valgt at få behandling hos CeriX. Jeg har også rigtig mange venner, der tidligere har fået behandling hos CeriX, og de har alle været utroligt glade for resultatet. Min krop er en stor del af mit arbejde. Som skuespiller og danser er den på mange måder mit primære ‘arbejdsredskab’. Så for mig er det helt naturligt at være meget opmærksom på, hvordan min krop ser ud, ligesom jeg går super meget op i at holde den i så god fysisk form som overhovedet muligt! Og så gør det jo heller ikke noget, at jeg kan komme ind til CeriX og få ultimativ mig-tid!

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti