Se månedens kampagner her

Denne avancerede teknik udføres kun hos i Danmark

CeriX Signature Breastlift – Brystløft gennem brystvorten

Vi har lavet et eksklusivt univers med det nyeste inden for operationsudstyr, som du ikke vil opleve nogen andre steder. Hos os er du ikke blot et nummer i rækken, og hvor du ligger på opvågning i et åbent rum med alle andre. Vi vægter altid dig og din diskretion højt
Tilbage til oversigten

Book forundersøgelse

Du kan booke din forundersøgelse hos
vores Plastikkirurg her via vores
booking service

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

BRYSTLØFT UDEN GRIMME AR?

Mange kvinder oplever efter amning, vægttab og aldring at brysterne kommer til at hænge, og pludselig er det ikke så nemt længere at have en helt almindelig bh på. Mange kvinder synes heller ikke om det at have bikini på. Ofte er det en kombination af at huden giver sig, og at der mangler volumen i brysterne. Smukke bryster er for mange et synonym med noget feminint, og det at have bryster man er glad og tilfreds med øger også mængden af livskvalitet og selvværd. Et traditionelt brystløft efterlader det man kalder et ankerformet ar, som for mange virker skæmmende, og årsag nok til ikke at ville lade sig operere.

Det er nu muligt at tilbyde en operation hvor brysterne løftes, bringes tilbage i en naturlig form og samtidig efterlader operationen ikke synlige ar.

Se dine nye bryster i 3D

Hos CeriX tilbyder vi Crisalix 3D scanning. Crisalix er en ny, innovativ software, som gør det muligt at simulere kosmetiske indgreb som f.eks. brystforstørrende operation. På den måde kan du blive meget klogere på, hvordan resultatet af din operation kommer til at se ud.

 1. Din kirurg scanner dig (3D simulation via tablet)
 2. Din kirurg vælger implantater og procedurer
 3. Du kan nu se, hvordan resultatet kan se ud

Bestil tid til forundersøgelse allerede i dag og se dit resultat!

CeriX Signature Breastlift

Dette indgreb er til dig som ønsker at få brysterne løftet og formet, til det naturlige udgangspunkt. Det kan også lade sig gøre at give brysterne mere volumen ved at kombinere løftet med et implantat, hvis man ønsker dette.

Teknikkerne bag dette indgreb er adopteret op lært fra plastikkirurg Dr. Kao fra LA, som har opkaldt proceduren efter en af hans klienter som ville have en naturlig løftet og voluminøs barm efter at have født. Vi er i CeriX derfor de eneste i Dk der kan tilbyde denne behandling.

En af hemmelighederne bag dette indgreb er den indvendige stabilitet, som bliver etableret ved hjælp af et net inden i brysterne. Det kan næsten sammenlignes med en indvendig bh. Indgrebet er til dig som ønsker:

 • Et naturligt løft
 • Mere rund form på brystet
 • Mere fylde

CeriX Signature Breastlift – Brystløft gennem brystvorten

 • Avanceret og innovativ teknik
 • Naturligt resultat uden synlige ar
 • Udføres kun få steder i verden

 

Se flere eksempler

Se Stig-Frederik forklarer om CeriX Signature Breastlift

Plastikkirurg, Stig-Frederik Kølle, fortæller i denne video om CeriX Signature Breastlift. Det er et indgreb, der er egnet til dig, der måske enten ønsker et brystløft eller en brystforstørrelse, men ønsker at det bliver foretaget med så få og usynlige ar som muligt.

FINANSIERING

Hos CeriX har vi nu den mulighed, at tilbyde vores kunder DK’s bedste finansierings løsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr rentefrit og du bestemmer selv, om du vil afdrage 499 kr, 899 kr, 999 kr pr md. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast. Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 61616117.

Ansøg Kreditansøgning

FORUNDERSØGELSE

Inden beslutningen om et brystløft kommer du til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg, som netop udfører denne unikke og avancerede behandling. Her taler du med kirurgen om dine forventninger, kirurgen vurderer hvad der vil passe bedst til din kropstype, og du får en grundig gennemgang af dine muligheder. Ud fra dine forventninger og kirurgens anbefalinger planlægger I din operation.

Følgende er kontraindikeret til denne type operation

 • BMI over 30
 • Sygdomme i hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald

EFTER OPERATIONEN

Inden du skal hjem bliver du grundigt informeret af plastikkirurgen og sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på evt. spørgsmål, så du føler dig tryg. Derudover taler du med den kirurg der opererede dig inden for det første døgn, og du har hele tiden et direkte nummer, du kan komme igennem til os på 24/7. Du kan derfor føle dig tryg i hele forløbet.
Efter 10 – 14 dage kommer du til opfølgning hos en af vores sygeplejersker. Du vil ligeledes blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen.

MØD KIRURGEN

Stig-Frederik er overlæge og speciallæge i plastikkirurgi. Han har en Ph.d.-grad og er forskningsansvarlig overlæge for det første private stamcellelaboratorium til kosmetisk plastikkirurgi.

Han er en af de førende eksperter på verdensplan indenfor fedttransplantation og stamceller til brug i både rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi. Han har publiceret mange artikler i internationale tidsskrifter, bl.a. i The Lancet som eneste danske plastikkirurg. Han er en meget brugt foredragsholder ved internationale kongresser i plastikkirurgi.

Han er ligeledes specialist indenfor rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi, og stræber altid efter perfektion og skønhedsidealet er et naturligt og velproportioneret look. Han er derudover også en af de få plastikkirurger i verdenen, der kan udføre det kendte Alexandra brystløft, som efterlader et resultat uden synlige ar.

Stig Frederik er perfektionist ud til fingerspidserne, men hans helt særlige kompetencer er:
 • Fedttransplantation til ansigt
 • Brystforstørrende operation med implantater og brystforstørrende operation med eget fedt
 • Fjernelse og udskiftning af brystimplantater
 • Alexandra brystløft og brystreduktion
 • Brystrekonstruktion
 • Fedtsugning
 • Fjernelse af slapt maveskind samt slap hud på lår og arme
 • Fjernelse af slap hud efter stort vægttab
 • Operation for mandlig brystudvikling
 • Øjenlågsoperationer
 • Rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurg