Kjenneth860
Tilbage til oversigten

KJENNETH

CEO & CO-FOUNDER

Kjenneth er CEO og co-stifter af CeriX og har helt fra begyndelsen været en central drivkraft bag både konceptualisering, drift og forretningsudvikling. Kjenneth står i spidsen for klinikåbninger, konceptudvikling, systemteknologi, markedsføring og personaleudvikling – alt sammen i tæt parløb med Rie:

”Rie er én af de mest driftige forretningspartnere, jeg har arbejdet med. Hun yder altid sit ypperste, og hun forstår ikke mindst at skabe et unikt energifelt af perfektion og passion, som gennemsyrer hele organisationens DNA. CeriX består derfor kun af de bedste i deres felt, og CeriX teamet er noget helt særligt, som jeg er meget beæret af at være en del af. Sammen har hele CeriX teamet skabt noget helt unik”

 

Er tilknyttet følgende klinikker:
 • #Administration
 • #Bestyrelse
 • #Privathospital

Baggrund og information

Kjenneth har over 20 års erfaring som iværksætter og har udviklet en lang række virksomheder. Kjenneth har også været adviser, hvor han har hjulpet mange start-ups og igangværende virksomheder. Han har også et stort international netværk, hvor han bl.a. har arbejdet sammen med Joe Vitale (filmen The Secret), Janet Attwood (skaberen af The Passion Test), marketingguruen Dan Kurschell m.fl.

Kjenneth har en meget bred erfaring med salg, branding og forretningsudvikling. Foruden den store praktiske erfaring står Kjenneth også bag konceptet LitUpp.com – en streamingtjeneste for coaching, hvor han og hans team har filmet og produceret online coaching-programmer rundt i verden med nogle af de største trænere i sit felt. Han er også selv med sine 300+ foredrag en meget erfaren foredragsholder og coach indenfor personlig selvledelse:

”Alting handler om mennesker. Der skal være værdi for alle parter i en virksomhed. Det er en balance, som ofte er meget svær at skabe, specielt i en virksomhed i eksplosiv vækst. Hos CeriX har vi skabt et helt unikt eco-system, som bygger på passioneret faglig dedikation, fællesskab og et oprigtigt ønske om at tilbyde vores kunder den bedste service og det bedste produkt. Branchen bærer præg af aktører, som primært har opmærksomheden rettet mod ’fame and money’. Det udfordrer den generelle troværdighed. Det har dog den positive konsekvens, at vi hos CeriX sætter barren endnu højere, når det kommer til troværdighed og kvalitet”.

Entreprenørskab, iværksætteri, passion, innovation og udvikling er centrale nøgleord i beskrivelsen af Kjenneth.

Udvalg af tidligere projekter

 • LitUpp.com a international community of coaches
 • Byghjemme.dk og Billigbyg.dk. Danmarks første online byggevarehus (est. 2004). Solgt til Bygghemma Group AB i 2011
 • RCCentret
 • Solcelleselskabet.dk
 • InternetGiganten A/S
 • Prosupply.dk
 • KlubJet
 • m.f