Hårfjerning_Ben_Kvinde_2

Hårfjerning på ryggen

Hos CeriX har vi hjulpet mange mænd med at fjerne deres uønskede hår på ryggen. Vi anvender udelukkende det nyeste og bedste udstyr på markedet til vores permanente hårfjerning

  • Behandlingstid: 30-45 minutter
  • Resultat: 8-12 behandlinger
  • Bedøvelse: Ingen
  • Holdbarhed: Permanent
  • Nedetid / Opheling: Ingen
  • Konsultation: Gratis
Kontant frapris
1.700 kr.

SÅDAN FOREGÅR PERMANENT HÅRFJERNING PÅ RYGGEN

IPL-laserbehandling virker ved at udsende et lys med høj intensitet, som absorberes af pigmentet i hårsækkene. Dette ødelægger hårsækken og forhindrer det behandlede hår i at vokse igen. Med IPL laser får du en smuk og glat ryg, i modsætning til for eksempel barbering, hvor de nye hår vokser som skarpe stubbe.

 IPL-laser hårfjerning på ryggen kræver typisk flere behandlinger for at give et permanent og tilfredsstillende resultat. Disse behandlinger skal ydermere foretages med et par ugers mellemrum for at kroppen kan nå at hele. Permanent hårfjerning med IPL-laser er ikke desto mindre en yderst sikker og effektiv behandlingsform, hvilket gør det til et ideelt valg for alle, der ønsker at få foretaget hårfjerning i særligt følsomme områder på kroppen.

haarfjerning

Permanent hårfjerning med laser

Følg med, når skuespiller og CeriX ambassadør Lise Baastrup får lavet permanent hårfjerning med laser

PERMANENT HÅRFJERNING FØR OG EFTER

OPLEV DEN FANTASTISKE FORVANDLING

Hos CeriX er vi specialuddannede til at udføre permanent hårfjerning med IPL (laser). Vi har mange års erfaring med permanent hårfjerning i f.eks. ansigt, på hage, hage og ryg eller ben og intimområdet. CeriX har de bedste og kraftigste maskiner, som sørger for, at du får det absolut bedste resultat – med færrest behandlinger

FØR OG EFTER HÅRFJERNING PÅ RYGGEN

Hårfjerning på ryggen er en populær kosmetisk behandling. Mænd har ofte uønskede hår på ryggen, skuldrene, balderne og brystet. Med en IPL-laser kan du få en kraftig reduktion af hårvæksten, og i mange tilfælde vil du kunne få glæde af den glatte ryg enten permanent eller langt ud i fremtiden.

Hos CeriX er vi specialuddannede i at udføre permanent hårfjerning med IPL-laser, og har stor erfaring med at skabe effektive resultater.  

SÅDAN FOREGÅR HÅRFJERNING PÅ RYGGEN MED IPL LASER

IPL, eller Intenst Pulserende Lys, er en laserteknologi, der anvender et bredt spektrum af lyskilder fra en xenonplasmalampe. Dette IPL lys er skræddersyet til at behandle forskellige hudfarveforskelle, f.eks. melanin i hårsækkene.

IPL bruges til permanent hårfjerning på ryggen ved at sende lys over huden, som absorberes af den mørke pigmentfarve i hårsækken. Lyset omdannes til varme ved kontakt med dette pigment, som ødelægger hårsækken, så den ikke genopstår.

Da lyst hår ikke indeholder pigment, er permanent hårfjerning på ryggen derfor kun muligt, hvis du har mørke hår. Det betyder også, at jo lysere din hudfarve er, jo mere effektivt vil du se resultater af behandlingen. Hvis du har en mørk hudfarve, vil lyset nemlig blive påvirket af pigmentet i huden i stedet for at være 100 % fokuseret på hårsækkene.

INDEN BEHANDLINGEN

Inden du får permanent hårfjerning på ryggen med IPL, skal du til en indledende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Du skal komme til for konsultationen med synlige hår på ryggen, da sygeplejersken bl.a. skal kunne zoome ind via et foto, for at vurdere din nuværende situation. Herudover skal du svare på et spørgeskema, så er vi informerede om bl.a. medicin og allergener.

Som forberedelse til selve hårfjerningen på ryggen, er det vigtigt, at du ikke tager sol eller bruger selvbruner, så laseren kan ramme pigmentet i huden i stedet for at have 100% fokus på hårsækkene.

Hvis du plejer at få vokset din ryg, skal du derudover pause med dette to til fire uger frem til den permanente hårfjerning, da laseren ikke kan destruere hårsækkene, hvis de ikke er der. Du skal dog barbere behandlingsområdet før din aftale, så laseren kan ramme hårsækkene mere præcist.

SELVE BEHANDLINGEN

Selve behandlingen starter med at huden på ryggen køle ned med en kold rulle, for at dulme de milde gener fra laserbehandlingen.

Laseren, der ligner enden af et mundstykke til en håndstøvsuger, presses derefter mod ryggen og bevæges langsomt frem med små tryk. Hvis du har en større hårpragt fordelt på hele ryggen, kan denne behandling godt tage længere tid end ved for eksempel hårfjerning på benene eller i ansigtet.

GØR PERMANENT HÅRFJERNING I ARMNHULEN ONDT?

En behandling med IPL-laser kræver ingen bedøvelse. Fornemmelsen under hårfjerning på ryggen beskrives af de fleste som værende et lille smæld med en elastik.

Det kan også føles som en kortvarig varme, som hurtigt forsvinder igen i takt med, at laseren bevæger sig videre på ryggen. Det er oftest muligt at slappe af under hele behandlingen, og de fleste oplever minimalt ubehag.

EFTER BEHANDLING

Behandlingen kan give en varm hudfornemmelse umiddelbart efter hårfjerningen, som vil gå over efter et par timer. Huden kan ligeledes være lidt rød og hævet, som kan ses tydeligere end ved andre hårfjerninger kvag det store behandlingsområde.

Der er ingen nedetid efter en permanent hårfjerning på ryggen, og du kan fortsætte med arbejde og daglige rutiner direkte efter.

Det er dog vigtigt, at du ikke udsætter det behandlede område for direkte eller kraftigt sollys i mindst 4 uger efter hårfjerningen, da huden er særligt følsom efter laserbehandlingen. Så længe du husker at bruge solcreme med en solbeskyttelsesfaktor på 30 eller 50 med både UVA- og UVB-filter, kan du dog opholde dig udendørs i langt de fleste måneder i Norden.

De behandlede hår er vokset og faldet ud omkring to uger efter behandlingen. Du vil først se en betydelig reduktion af hårvæksten efter et par behandlinger, da det først er efter flere hårfjerninger på ryggen, at størstedelen af hårsækkene rammes.

HVOR LANG TID HOLDER HÅRFJERNING MED LASER?

Resultatet af permanent hårfjerning med laser varierer fra person til person afhængig af hårfarve og hudtype. Langt de fleste oplever en permanent reduktion på 70-90% . De ødelagte hårsække danner ikke hår igen, men der kan komme nye hårsække i forbindelse med hormonelle forandringer. Uanset hvad kan du dog være sikker på at opnå en stærk reducering af hårvæksten i behandlingsområdet.

HVOR OFTE SKAL MAN BEHANDLES MED LASER?

Hver hårsæk har sin egen vækstcyklus, hvilket betyder, at omtrent 20% af vores hår er aktive ad gangen. Da laseren kun rammer hårsækkene i vækstfasen, vil der naturligt være behov for flere behandlinger, før du kan være helt hårfri.

Derfor skal du i gennemsnit forvente ca. 8-12 behandlinger for at være hårfri med et behandlingsinterval på 2-6 uger. Antallet af behandlinger er dog individuelt og kan variere fra person til person.

KLIPPEKORT OG RABAT

Få rabat på dine behandlinger hos CeriX.

Et forløb med permanent hårfjerning kræver typisk ca. 8-12 behandlinger. Som kunde hos CeriX har du derfor mulighed for at få rabat på dine behandlinger ved at købe et af vores klippekort. Ved at købe et klippekort til 8 behandlinger får du hele 2 gratis behandlinger med i bonus.

Hvis der er flere steder på kroppen, hvor du er generet af uønsket hårvækst, tilbyder vi desuden en rabatordning der indebærer, at du betaler fuld pris for det dyreste område, men sparer hele 50% på alle andre områder.

header-behandlinger-i-cerix

Behandlinger hos CeriX

CeriX er specialist i laser og kosmetiske behandlinger. Det er udelukkende specialuddannet personale, der udfører behandlingerne    

MariaLucia2

Permanent hårfjerning med IPL (laser)

Se hvordan permanent hårfjerning med IPL foregår, når Maria Lucia får fjernet hår på benene hos CeriX

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

users
Mere end 10 års erfaring

Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

user-md
Behandlingsplan

Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

hands
Høj faglighed

Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

crown
Naturlig & Æstetisk

Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

kundeudtalelser

benedikteutzon

Benedikte Utzon

CeriX og Rie blev min redning for uønsket hårvækst i ansigtet! Egentligt startede det med, at jeg konstant begyndte at pille hår ud af ansigtet. Som uønskede venner, der bare angreb mit ansigt. Men den slags venner man bare ikke gider have uanmeldt besøg af. Mænd taler ofte højlydt om, at hårene i ørene, næsen og øjenbrynene vælter frem efter, de er fyldt 35. De synes på en eller anden måde, at det er lidt sejt. Men at vi kvinder begynder at få hår i ansigtet… dét, synes vi, altså ikke er særligt sejt eller kvindeligt. Så derfor besluttede jeg at gøre noget ved det og havde hørt fra mange andre, at CeriX bare var de bedste på området. Som ekstra bonus kan jeg sige, at din hud bliver meget glattere og yngre at se på efter laserbehandling. Så girls: Se og få gjort noget ved det og læg den pincet

17

Christina

Jeg er så glad for resultatet efter min behandling med Cosmelan peeling. Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Tusind tak, CeriX – for fantastisk behandling og service. Jeg kan varmt anbefale andre at få behandling hos CeriX, hvis man er plaget af pigmentforandringer og uens hudtone.

Josefine-Valentihn

Josefine Valentin

“Personligt har jeg fået rynkereduktion, siden jeg var 25 år. Jeg startede faktisk for at bekæmpe min kroniske hovedpine. Med behandlingen forsvandt hovedpinen, og det samme gjorde mine rynker – ren win win! Der er mange meninger (og fordomme) om brugen af rynkereducerende behandling. For mig handler det grundlæggende om at gøre dét, der får os til at føle os godt tilpas. Vi lever i en verden, hvor der er et hav muligheder – hvorfor så leve et liv, hvor du er trist over noget, du selv har magten til at ændre?

Kosmetisk behandling er i mine øjne et fantastisk hjælpemiddel, der får min hud til at se skøn og lækker ud! Mange er bange for et kunstigt look, men det opnår man ikke, hvis man – som jeg – lægger ansigtet i kyndige hænder hos CeriX. De er super dygtige og ikke mindst uddannede til at lave kosmetiske skønhedsbehandlinger. CeriX får mine varmeste anbefalinger, hvis du ønsker et flot og naturligt look”