Se månedens kampagner her

Vi kan garantere dig, at vi anvender det bedste og mest effektive udstyr på markedet til fjernelse af pigmentpletter, nemlig IPL-systemet fra det amerikanske firma, Cynosure.

Solskader på brystet

Dit resultat er vores erfaring og ekspertise, og vi garanterer dig et fantastisk resultat.*
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

I nyere tid er vi heldigvis blevet klogere på, hvor store skader solen kan gøre på huden

Sol er ikke kun medvirkende årsag til forandringer i huden som cancer. Sol ødelægger også vores hud, således at vi mister vores kollagen produktion, og vi begynder at overproducere melanin. Bare for 20-30 år siden var solcreme noget, de fleste synes var overvurderet, og mange havde endda et solarium derhjemme. Det har resulteret i, at ”solarie-generation”, som er kvinder 30+ i dag oplever, at deres hud har tendens til rynker, men i særdeleshed også pigmentforandringer, især i ansigtet og på brystet/decolletage. Det forhindrer desværre mange i at gå i V-udskæringer, da det plettede udseende på brystet får én til at se ældre ud, og i virkeligheden kan man ikke ligefrem sige, at det pynter.

Heldigvis er det med det rigtige udstyr let at fjerne eller reducere. Hos CeriX anvender vi det bedste og nyeste amerikanske laserudstyr, som både sikrer dig et godt og effektivt resultat, men som også har et så kraftigt kølingssystem indbygget, at det gør det muligt for os netop at behandle i ansigtet og på brystet, hvor huden eller er mere tynd og sensitiv.

solskader bryst

Pigmentforandringer kan være to forskellige ting. Det kan være solskadepigmenteringer, som også kommer med alderen i form af fine, små pletter i hudens overflade. Pigmentforandringer kan derudover skyldes Melasma, som er en pigmentering, der kommer af en hormonel ubalance. Det kan være ved brug af p-piller, i forbindelse med graviditet eller overgangsalder.

Før behandlingen
Efter behandlingen

Effektiv fjernelse af solskader på brystet

  • Vi anvender udelukkende det bedste amerikanske udstyr
  • Færre behandlinger end ved andre laser-metoder
  • Mærkbar forbedring allerede efter én behandling

Se flere eksempler

Anbefaling

Medina

CeriX er et sted, hvor jeg altid er gået fra med et smil efter hver behandling, fordi jeg ser fremskridt i samtlige behandlinger for solskader og pigmentforandringer. Det bedste jeg har gjort for mig selv, siden mine solskader i ansigtet, er 100% laserbehandling. Min hud er allerede meget pænere, end jeg turde drømme om.

★★★★★

EFFEKTIV BEHANDLING AF SOLSKADER

IPL, også kaldet Intens Pulseret Lys er en teknologi, som anvender et bredt spekter af lyskilder fra en xenonplasmalampe med forskellige bølgelængder. Det betyder, at lyset fra IPL’en indstilles til at behandle forskellige farveforskelle i huden, såsom melanin i forbindelse med pigmentforandringer i huden. Når lyset i et milisekund ”møder” det target, også kaldet chromophorer, som i det her tilfælde er melaninen (pigmentet), som vi gerne vil behandle og fjerne, omdannes lyset til varme, hvorved pigmentet i huden afbleges. Alt dette sker under hudens overflade. Behandlingen er således meget præcis og effektiv. Det er derfor ligeledes vigtigt ved denne behandling, at du ikke er for brun forud for behandlingen. Da pigmentet er placeret på hudens overflade, vil der modsat behandling af hår og kar, være en synlig forandring på huden. Det betyder, at pigmentpletterne i ugen efter vil blive en smule mørkere, hvorefter de vil skalle af i løbet af en uge. Det ligner lidt ”kaffegrums”, som ligger på hudens overflade. For at komme plettere helt til livs, skal du typisk forvente 2 til 4 behandlinger med et interval på ca. 4 uger mellem hver behandling.

Hos CeriX går vi ikke på kompromis med vores udstyrs kvalitet og dermed vores kunders sikkerhed. Vi kan derfor garantere dig, at vi anvender det bedste og mest effektive udstyr på markedet, nemlig IPL-systemet fra det amerikanske firma, Cynosure. Udover din sikkerhed betyder det for dig det bedste resultat på den lange bane med hurtigt og synligt resultat og selvfølgelig mindst muligt ubehag i forbindelse med behandlingerne.

FØR BEHANDLINGEN

Undgå gerne soleksponering i ca. en måned før behandlingen samt brug af selvbruner og spraytan lige op til behandlingen.

EFTER BEHANDLINGEN

Efter en behandling med IPL kan der afhængig af behandlingsindikationen opstå rødme og hævelse i det behandlede område, og i sjældne tilfælde små vabler. Derudover er det vigtig, at du ikke udsætter det behandlede område for direkte og kraftig soleksponering i op til en måned efter behandlingen. I nordeuropa betyder det således at du godt kan opholde dig ude efter en IPL behandling i langt de fleste måneder på året, så længe du husker at anvende solcreme med faktor 30 eller 50, og med både UVA og UVB filter. Eftersom pigmentpletter på brystet kommer på grund af kraftig soleksponering, er det vigtigt at anvende solcreme med faktor 50, hvis området udsættes for sol, for at forebygge nye pigmentforandringer, så meget som muligt.