Se månedens kampagner her

Går du også på den obligatoriske slankekur, selvom du aldrig får de resultater, du drømmer om? Så kan fedtsugning være en god og permanent løsning på udfordringen med de genstridige fedtdepoter.

Fedtsugning

Går du også på den obligatoriske slankekur, selvom du aldrig får de resultater, du drømmer om? Så kan fedtsugning være en god og permanent løsning på udfordringen med de genstridige fedtdepoter
Tilbage til oversigten

Book forundersøgelse

Du kan booke din forundersøgelse hos
vores Plastikkirurg her via vores
booking service

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

GENSTRIDIGE FEDTDEPOTER

Okay, drømmer vi om samlet at tabe et par kilo eller 5, er det måske muligt, hvis vi lige tager os sammen. Men… Den svære (for de fleste umulige) opgave er, at komme af med fedtet på de steder, der irriterer os aller mest.

Ja, det er faktisk helt normalt, at du ikke kan slippe af med mave-dellen og de tilhørende (eksotiske) håndtag over hofterne, selvom du spiser OK sundt og er nok så flittig i fitness-centret (mange gange om ugen). Så har de fleste områder på kroppen hvor fedtet bare altid sætter sig, eller bare aldrig vil forsvinde fra. Og desværre kan vi ikke punkttabe os lige der, hvor vi gerne vil og taber vi os fem kilo, så er det på hele kroppen.  Og det er bare IKKE lige sagen, hvis man ikke ønsker udhulede kinder, et træt ansigt og mindre bryster, men vil af med fedtet på mave og lårbasser, vel?
Et andet problem er, at fedtcellerne ikke forsvinder, når du træner. De bliver “bare” mindre, hvilket ikke altid er helt nok.

Fedtsugning kan derfor være et rigtig godt supplement til sund kost og træning, da vi her kan gå helt lokalt ind og behandle på de områder, du har svært ved at komme til livs. På den måde er det faktisk også muligt at skulpturere kroppen, så det er muligt at lave endnu mere feminine eller maskuline former, evt ved at kombinere behandlingen med fedttransplantation. På den måde udnytter vi og gør brug af dit eget fedt i de områder, hvor det giver mening for dig. Det kan fx være brysterne, ballerne, ansigtet eller andre områder på kroppen.

FEDTSUGNING

Genstridige fedtdepoter kan være hormonelt eller genetisk betingede, og har derfor svært ved at forsvinde alene med en tur i fitness centeret. Fedtsugning skal derfor ikke ses som en erstatning for en sund livstil eller som en slankekur.

En fedtsugning fjerner selve fedtcellerne og forhindrer dermed senere ophobning af fedtdepoter. Det vil sige, at de fjernede fedtdepoter ikke vil komme igen. Det endelige resultat af fedtsugningen ses først efter 3 – 6 måneder, når vævet ikke længere er hævet, og huden har trukket sig sammen.

De mest populære områder at fedtsuge:

 • Maven
 • Flanker
 • Bh-dellerne
 • Banan-dellerne (du ved, det ekstra sæt baller, der er under ballerne)
 • Bingovingerne (eller mormor-armene, som de også kaldes)
 • Inderlårene
 • Ridebukselårene (den ekstra polstring, som sidder overraskende godt fast på yderlårene)
 • Dobbelthagen og hals
 • Venusbjerg
 • Læg
 • Ankler

Har du også svært ved at tabe dig et af de steder på kroppen? Så kan fedtsugning måske være noget for dig. Ønsker du ikke kirurgi, så læs mere om vores ikke-kirurgiske behandling med Cooltech fedtfrysning, som giver dig en permanent fedtreduktion på 20-25 % på én behandling.

Se Daniel Yadete forklare om fedtsugning

I denne video kan du høre om fedtsugning. Plastikkirurg Daniel Yadete fortæller alt om fedtsugning. Overordnet egner fedtsugning sig til dig, hvis du har nogle fedtdepoter, du har rigtig svært ved at komme af med, f.eks. under hagen, lårene eller rundt om maven.

Finansiering

Hos CeriX har vi nu den mulighed, at tilbyde vores kunder DK’s bedste finansierings løsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000kr rentefrit og du bestemmer selv, om du vil afdrage 499kr, 899kr, 999kr pr md. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast. Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 61616117.

 

FORUNDERSØGELSE OG OPERATION

Inden beslutningen om at få foretaget en fedtsugning, kommer du til forundersøgelse hos vores plastikkirurg.

Her taler du med kirurgen om dine forventninger og du får en grundig gennemgang af dine muligheder for fedtsugning, og i finder sammen frem til den bedste behandling for dig.

Til selve operationen anvender vi den mest skånsomme og effektive teknik og der lægges lokalbedøvelse samtidig, som nedsætter smerter og ubehag og mindsker risikoen for blødning.

Fedtet suges ud gennem en tynd kanyle gennem meget små indstikssteder. Disse små huller sys sammen med en fin tråd og der sættes plaster og en ekstra sugende forbinding henover. Afslutningsvis får du en komprimerende bandage på, som du skal anvende i 6 uger.

Følgende er kontraindikeret til denne type operation

 • BMI over 30
 • Sygdomme i hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald

EFTER OPERATIONEN

Inden du skal hjem bliver du grundigt informeret af plastikkirurgen og sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på evt. spørgsmål, så du føler dig tryg. Derudover taler du med den kirurg der opererede dig inden for det første døgn, og du har hele tiden et direkte nummer, du kan komme igennem til os på 24/7. Du kan derfor føle dig tryg i hele forløbet

Du kan genoptage dit arbejde ca. en uge efter operationen.

Efter 7-10 dage kommer du til opfølgning hos en sygeplejerske i ambulatoriet.  Du vil blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen.

MØD KIRURGEN

Stig-Frederik er overlæge og speciallæge i plastikkirurgi. Han har en Ph.d.-grad og er forskningsansvarlig overlæge for det første private stamcellelaboratorium til kosmetisk plastikkirurgi.

Han er en af de førende eksperter på verdensplan indenfor fedttransplantation og stamceller til brug i både rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi. Han har publiceret mange artikler i internationale tidsskrifter, bl.a. i The Lancet som eneste danske plastikkirurg. Han er en meget brugt foredragsholder ved internationale kongresser i plastikkirurgi.

Han er ligeledes specialist indenfor rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi, og stræber altid efter perfektion og skønhedsidealet er et naturligt og velproportioneret look. Han er derudover også en af de få plastikkirurger i verdenen, der kan udføre det kendte Alexandra brystløft, som efterlader et resultat uden synlige ar.

Stig Frederik er perfektionist ud til fingerspidserne, men hans helt særlige kompetencer er:
 • Fedttransplantation til ansigt
 • Brystforstørrende operation med implantater og brystforstørrende operation med eget fedt
 • Fjernelse og udskiftning af brystimplantater
 • Alexandra brystløft og brystreduktion
 • Brystrekonstruktion
 • Fedtsugning
 • Fjernelse af slapt maveskind samt slap hud på lår og arme
 • Fjernelse af slap hud efter stort vægttab
 • Operation for mandlig brystudvikling
 • Øjenlågsoperationer
 • Rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurg