Se månedens kampagner her

Hos CeriX anvender vi udelukkende det bedste amerikanske udstyr, og KUN specialuddannede sygeplejersker, som udfører behandlingen

Ar efter Akne (Acnear)

Ar efter akne kan være et generende og socialt hæmmende problem, men er heldigvis muligt at reducere med det rette udstyr*
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Ar efter akne

Fractional er en relativt ny amerikansk teknik. Behandlingen reducerer arvæv, men uden at lave sår på hudens overflade. Der laves en kontrolleret skade i hudens bindevæv. Det er en behandling for dig, der har ar, strækmærker og ujævn hud.

PERMANENT REDUKTION AF AR EFTER AKNE MED FRACTIONAL LASER

Akne kan være en meget generende hudsygdom, som kan give ar. Hvis du gerne vil i behandling for ar fra akne, er der mange gode muligheder. På CeriX udfører vi nogle meget effektive og skånsomme behandlinger mod ar fra akne, og vi har en bred viden og erfaring inden for netop denne behandling.
Ar efter akne kan reduceres, men desværre ikke fjernes. Jo nyere arrene er, jo større procentvis reduktion vil du opnå, så det er med ikke at vente for længe.

Hos CeriX anvender vi den amerikanske teknik Fractional laser, som modsat andre lasere som fx CO2 –lasere, gør det muligt at reducere arvæv uden at lave sår på hudens overflade. Det gør det hos CeriX til en meget populær behandling, da du ikke har sår i det behandlede område i flere uger efter behandlingen. Der er her tale om en non-ablativ laserbehandling, hvilket betyder at vi med en meget præcis og målrettet behandling kan opnå effektiv reduktion af arvæv, men uden at påføre det yderste hudlag skade, altså uden at lave sår på hudens overflade. Fordelen ved dette er at downtime efter behandlingen minimeres, og din hud oftest ser normal ud efter få dage. Du behøver således ikke tage fri fra arbejde etc. Ydermere kan Fractional laseren også foretages på alle hudtyper.

Før behandlingen
Efter behandlingen

Redution af ar efter akne

  • Bedste udstyr på markedet med høj sikkerhed
  • KUN sygeplejersker der behandler
  • Permanent resultat

Se flere eksempler

PROFESSIONEL AKNE AR BEHANDLING HOS CERIX

For at forny din hud og mindske ar efter akne, benytter vi på klinikken det mest avancerede teknologi inden for laserbehandling. ICON Fractional Laser Er: Glass 1540 nm kommer ligesom CeriX’ IPL fra det amerikanske og anerkendte firma Cynosure. Cynosure tilbyder udelukkende det absolut ypperste udstyr inden for laserbehandlinger. Denne avancerede og revolutionerende metode tilbydes kun ganske få steder i Danmark.
Med ICON Fractional laser har vi altså mulighed for at give dig en effektiv og skånsom reduktion af arvæv efter akne, så strukturen i din hud bliver pænere og huden generelt forynges. Ved den avancerede teknik, kan vi med Fractional behandlingen booste vores egne bindevævsceller til at starte en reparationsproces ud fra den kontrollerede ”skade” af mikroskopiske kanaler laserstrålerne laver i huden. I takt med at kroppen reparerer, ligesom hvis du fx havde fået et sår på hånden, deler cellerne. Denne cellefornyelse medfører at der dannes ny kollagen samtidig med at vores elastin repareres. Kollagen er et protein som dannes i de celler vi kalder, fibroplaster. Kollagen og elastin er vores bindevævs fibre, og ligesom vores huds eleastikker, hvilket gør det muligt for os at trække arrene sammen. Samtidig med det, kan vi ved cellefornyelse reducere det arvæv, som er med til at trække den i huden overflade, hvilket gør at vi får et løft. Med denne teknik, er det derfor muligt at gøre strukturen i huden pænere og mere jævn. Alt dette er fortjenesten af hudens egen og naturlige reparationsproces, hvor det yderste lag af vores hud holdes intakt.

Hos CeriX anbefaler vi at kombinere behandling med ICON Fractional laser med SkinCeutials medicinske produkter som hjemmebehandling for at opnå det bedste resultat. Denne kombination vil reducere arene efter akne og få huden til at fremstå mere jævn, glat og ensfarvet. Behandlingen vil give huden en ny frisk glød og vitalitet. Hos CeriX har vi sammensat forskellige attraktive behandlingspakker, så du kan få det bedste resultat ud fra netop dine behov.

HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ FØR BEHANDLINGEN

Før en evt. behandling med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm er det vigtigt du kommer ind til en gratis og uforpligtende konsultation. Her vil vi sammen med udgangspunkt i dit hudproblem, grundigt gennemgå den bedst mulige behandling for netop dig, så du føler dig tryg og velinformeret, til at gå i gang med et behandlingsforløb hos os. Vi har mange års erfaring, og ønsker at gøre dig ekspert på din behandling, så du hele tiden er en aktiv del af dit eget forløb. Alle behandlinger med laser udføres hos CeriX kun af specialuddannede sygeplejersker, som alle er registreret hos Sundhedsstyrelsen. Det garanterer dig en behandling af høj kvalitet, og du risikerer således ikke hos os, at blive behandlet af personale, som ikke har den nødvendige baggrund og forudsætning for at udføre disse typer af behandlinger. Dette er selvfølgelig gældende for alle vores behandlinger. Ved konsultationen vil du ligeledes informeres om formodet antal af behandlinger, priser osv.

Forud for behandlingen påfører vi området som skal behandles en lokalbedøvende creme. Således er der stort set intet ubehag ved behandlingen

HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ EFTER BEHANDLINGEN

ICON Fractional Laser Er: Glass 1540 nm anses grundet den meget præcise og kontrollerede behandling som meget sikker, og alvorlige bivirkninger ses derfor sjældent. Af almindelig bivirkninger ses rødme og let hævelse efter behandlingen, hvor størstedelen aftager i løbet af de første timer efter behandlingen. Der forekommer ingen sår på hudens overflade, men huden kan føles tør og enkelte får et mindre midlertidigt udbrud af små bumselignende knopper, som oftest aftager i løbet af et par dage. Skulle du have tendens til dette, anbefaler vi, at du anvender en speciel aknereducerende væske før og efter behandlingen. I meget sjældne tilfælde kan der på hudens overflade ses små knappenålslignende prikker, som er midlertidige og forsvinder igen.

Antallet af behandlinger afhænger af hvor gamle dine ar er, og hvor brede og dybt de ligger. Arreduktionen er permanent, og derfor en investering du gør i dig selv.