Se månedens kampagner her

Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi sætter os ind i dine ønsker, og skræddersyer dit behandlingsforløb.

Cooltech fedtfrysning

Opnå PERMANENT reduktion af dine genstridige fedtdepoter uden kirurgi*
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Fedtfrysning er de senere år blevet et populært alternativ til en fedtsugning,

en meget simpel behandling, men som stadig giver et permanent resultat. Hos CeriX anvender vi CoolTech, som er en ikke-kirurgisk behandling, der går ind og fjerner genstridige fedtdepoter, som du ikke kan komme af med, selvom du træner og spiser korrekt, og taber du dig 5 kilo, så taber du dig over hele kroppen. Så kan du miste fylde i ansigtet, på ballerne og brysterne, og det er der ikke nogen kvinder der har lyst til. Så her behandler vi helt specifikt på det område, du er ked af.

Det der er vigtigt, når man arbejder med CoolTech, er at man skulpturerer kroppen, og ikke bare kigger på et fedtdepot. Vi går ind og kigger på at du kvinde, og du skal have dine former, og hvordan bevare vi dem bedst, samtidig med at vi fjerner det fedt du er ked af. Man kan næsten behandle alle områder på kroppen.

Ved hjælp af en applikator, fryser vi det genstridige område med fedt ned til -8 grader. Det kan fedtcellerne ikke tåle, de krystalliserer, altså går i stykker. Fedtcellerne kommer ikke igen, hvilket vil sige, at du ikke vil tage på i det samme område igen. Som forklaring kan man se det således, at hvis du taber dig ved hjalp af fx træning, så har du stadig præcis det samme antal fedtceller, de bliver bare mindre. Ved en behandling med CoolTech har dine fedtceller stadig samme størrelse, men efter én behandling vil du bare have cirka 20-25 % færre. Derfor kan du ikke tage på i samme omfang, som du har kunnet tidligere.

Video om denne behandling

Her kan du høre mere om Cooltech samt se hvordan behandlingen det foregår.

 

EFFEKTIV FEDTFRYSNING BEHANDLING

Permanent reduktion af irriterende fedtaflejringer på kroppen uden en fedtsugning. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke, og det er nu muligt med CoolTech systemet, som anvender kryolipolyse, hvilket betyder at fedtcellerne fryses ved hjælp af et kontrolleret kølingssystem.  Det er, hvad vi kalder for ægte fedtfrysning. Metoden er ikke-kirurgisk, sikker og effektiv, og reducerer cirka 20-25 % af fedtcellerne i det behandlede område.

Behandlingen kan anvendes til de genstridige fedtdepoter, som kan være svære at træne væk eller hvis du blot vil slankes på udvalgte dele af kroppen. Behandlingen er minimal invasiv og uden risici sammenlignet med fx en fedtsugning, og er til dig, som gerne vil undgå kirurgi og passe på din krop.

Sikkerheden og effektiviteten af CoolTech fedtfrysnings behandlingerne er dokumenteret via kliniske studier, samt ved mere end 250.000 patientbehandlinger verden rundt. Resultaterne viser blandt andet at taljemål i gennemsnit kan reduceres 5,9 cm. Derudover viser det en patienttilfredshed på min. 94% efter behandlingen. Vores behandlinger er også kåret til de bedste i København af Doc24 (kilde).

Behandlingen foregår ved at CoolTech applikatoren suger fedtvævet ind ved et vakuumtryk, hvorefter der tilføres en kontrolleret kulde, som medfører at fedtcellerne går til grunde. Herefter transporteres de væk via lymfesystemet og udskilles naturligt.

Der ses begyndende resultat efter 2 uger, og det endelige resultat ses efter ca. 8-12 uger, og er permanent. Behandlingen kan gentages efter 12 uger, hvis du ønsker yderligere fedtreduktion. I mange tilfælde ser vi dog at én er nok.

Hvis du ønsker at vide endnu mere om hvordan fedtfrysning virker, kan du finde det på denne side.

Før behandlingen
Efter behandlingen

Fedtfrysning med CoolTech

  • Permanent resultat
  • KUN sygeplejersker der behandler
  • De første i Dk med Cooltech og længst erfaring

Se flere eksempler

Skal jeg vælge fedtfrysning med maskinen fra Cooltech eller Zeltiq?

Det spørgsmål får vi dagligt, og som de eneste i Danmark har vi erfaring med begge maskiner, og oplever ingen forskel resultatmæssigt. Så hvis man skal vælge mellem de 2 maskiner – Cooltech og Zeltiq – er det ikke maskinerne, man skal se på, for de er lige gode, men behandleren bag maskinen. Erfaring med behandlingen er afgørende for resultatet. Behandleren skal have erfaring og være dygtig til at se hvordan din krop skal skulptureres! Det er altafgørende..

Men en af de helt store årsager til at CeriX har valgt, at bruge Cooltech, er at der kan behandles med to påsætninger samtidig, hvilket betyder den halve behandlingstid for dig.

CeriX var den første klinik i Danmark, som kunne tilbyde fedtfrysning med CoolTech, og er i dag den klinik med flest apparater og har størst og længst behandlingserfaring. Vores lange og brede erfaring giver os helt fantastiske resultater, og du vil med garanti føle sig i trygge hænder.

Med fedtfrysning kan vi behandle lokalt på maven, lårene, dansehåndtagene, armene eller BH-dellen. Vi behandler mange normalvægtige, der træner regelmæssigt, og har fokus på kosten, men som alligevel ikke kan slippe af med de genstridige fedtområder.

Kan du genkende denne udfordring, så kan fedtfrysning være en løsning for dig.

OMRÅDER DER KAN BEHANDLES MED COOLTECH

  • Mave, øvre og nedre
  • Flanker (dansehåndtag)
  • Bh-dellen
  • Lår, yder og inder
  • Mormorarme
  • Mandebryster
  • Dobbelthage

Synes du også behandlingen lyder interessant, så kom endelig forbi til en gratis og uforpligtende konsultation.

SMERTEFRI BEHANDLING PÅ 1TIME

Selve behandling er stort set smertefri og tager ca. 1 time pr. område. De fleste sidder og slapper af, læser eller arbejder på deres computer, så alt i alt en meget afslappende behandling. Efter behandlingen kan der i timerne efter forekomme enkelte bivirkninger såsom rødme i det behandlede område samt blå mærker, men kræver ingen downtime. Du kan derfor genoptage dine almindelig gøremål umiddelbart efter behandlingen.

Afhængig af hvilke område der behandles, kan der forekomme hævelse og ømhed i 1-2 uger. Er det maven, skal man forvente at området godt kan ”sove” de første par uger, og der kan være en brændende og stikkende fornemmelse i området. Dette kommer og går, og kan afhjælpes med is og let smertestillende, og har ikke betydning for at du ikke kan gøre, som du plejer. På de enkelte undersider kan du læse mere specifik om, hvad du kan forvente efter behandlingen.