Se månedens kampagner her

Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi sætter os ind i dine ønsker og skræddersyer dit behandlingsforløb.

Cooltech fedtfrysning

Opnå PERMANENT reduktion af dine genstridige fedtdepoter uden kirurgi*
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Fedtfrysning er de senere år blevet et populært alternativ til en fedtsugning

Fedtfrysning er en meget simpel behandling,  som dog giver et permanent resultat. Hos CeriX anvender vi CoolTech. Det er en ikke-kirurgisk behandling, der går ind og fjerner genstridige fedtdepoter, som du ikke kan komme af med, selvom du træner og spiser korrekt. Taber du dig f.eks. 5 kilo, så taber du dig over hele kroppen, og du mister måske fylde i ansigtet, på ballerne og brysterne – det er der ikke mange kvinder, der har lyst til. Med fedtfrysning behandler vi helt specifikt på det område, du er ked af.

Dét, der er vigtigt, når man arbejder med CoolTech, er, at man skulpturerer kroppen, og ikke bare kigger på et fedtdepot. Vi går ind og kigger på, at du f.eks. er kvinde – og du skal have dine former – og vurderer, hvordan vi bedst bevarer dem, samtidig med at vi fjerner det fedt, du er ked af. Man kan næsten behandle alle områder på kroppen.

Ved hjælp af en applikator, fryser vi det genstridige område med fedt ned til -8 grader. Det kan fedtcellerne ikke tåle, de krystalliserer, dvs. de går i stykker. Fedtcellerne kommer ikke igen, hvilket vil sige, at du ikke vil tage på i det samme område igen. Som forklaring kan man se det således, at hvis du taber dig ved hjælp af f.eks. træning, så har du stadig præcis det samme antal fedtceller, de bliver bare mindre. Ved en behandling med CoolTech har dine fedtceller stadig samme størrelse, men efter én behandling vil du bare have cirka 20-25% færre fedtceller! Derfor kan du ikke tage på i samme omfang, som du har kunnet tidligere.

Video om CoolTech

Skuespiller, Lise Baastrup, har været i stolen hos CeriX til behandling med CoolTech. Trods intens træning, sund livsstil og deraf vægttab efter graviditet og fødsel, døjer hun nemlig stadig med de dér stædige fedtdepoter, som bare ikke vil give slip. Derfor har hun valgt at blive behandlet med CoolTech (fedtfrysning) hos CeriX.

Se videoen og bliv meget klogere på behandling med CoolTech. Det er en behandling, hvor fedtcellerne i det behandlede område fryses ned til minus 8 grader. Ved fedtfrysning ses en reduktion på 20-25% af de fedtceller, der bliver behandlet i det givne område

 

EFFEKTIV FEDTFRYSNING BEHANDLING

Permanent reduktion af irriterende fedtaflejringer på kroppen uden en fedtsugning. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke, og det er nu muligt med CoolTech systemet, som anvender kryolipolyse, hvilket betyder, at fedtcellerne fryses ved hjælp af et kontrolleret kølingssystem.  Det er, hvad vi kalder for ægte fedtfrysning. Metoden er ikke-kirurgisk, sikker og effektiv, og reducerer cirka 20-25% af fedtcellerne i det behandlede område.

Behandlingen kan anvendes til de genstridige fedtdepoter, som kan være svære at træne væk, eller hvis du blot vil slankes på udvalgte dele af kroppen. Behandlingen er minimal invasiv og uden risici sammenlignet med f.eks. en fedtsugning, og er egnet til dig, som gerne vil undgå kirurgi og passe på din krop.

Sikkerheden og effektiviteten af CoolTech fedtfrysnings behandlingerne er dokumenteret via kliniske studier, samt ved mere end 250.000 patientbehandlinger verden rundt. Resultaterne viser blandt andet, at taljemål i gennemsnit kan reduceres 5,9 cm. Derudover viser studierne en patienttilfredshed på min. 94% efter behandlingen. Vores behandlinger er også kåret til de bedste i København af Doc24.

Behandlingen foregår ved, at CoolTech applikatoren suger fedtvævet ind ved et vakuumtryk, hvorefter der tilføres en kontrolleret kulde, som medfører, at fedtcellerne går til grunde. Herefter transporteres de væk via lymfesystemet og udskilles naturligt.

Der ses begyndende resultat efter 2 uger, og det endelige resultat ses efter ca. 8-12 uger, og er permanent. Behandlingen kan gentages efter 12 uger, hvis du ønsker yderligere fedtreduktion. I mange tilfælde ser vi dog, at én er nok.

Hvis du ønsker at vide endnu mere om, hvordan fedtfrysning virker, kan du finde det på denne side.

Før behandlingen
Efter behandlingen

Fedtfrysning med CoolTech

  • Permanent resultat
  • KUN sygeplejersker der behandler
  • De første i Dk med Cooltech og længst erfaring

Se flere eksempler

OMRÅDER DER KAN BEHANDLES MED COOLTECH

  • Mave, øvre og nedre
  • Flanker (dansehåndtag)
  • Bh-dellen
  • Lår, yder og inder
  • Mormorarme
  • Mandebryster
  • Dobbelthage

Synes du også behandlingen lyder interessant, så kom endelig forbi til en gratis og uforpligtende konsultation.

SMERTEFRI BEHANDLING PÅ 1TIME

Selve behandling er stort set smertefri og tager ca. 1 time pr. område. De fleste sidder og slapper af, læser eller arbejder på deres computer, så alt i alt en meget afslappende behandling. Efter behandlingen kan der i timerne efter forekomme enkelte bivirkninger, såsom rødme i det behandlede område samt blå mærker, men behandlingen kræver ingen downtime. Du kan derfor genoptage dine almindelige gøremål umiddelbart efter behandlingen.

Afhængig af hvilket område, der behandles, kan der forekomme hævelse og ømhed i 1-2 uger. Er det maven, skal man forvente, at området godt kan ”sove” de første par uger, og der kan være en brændende og stikkende fornemmelse i området. Dette kommer og går, og det kan afhjælpes med is og let smertestillende. Det betyder ikke, at du ikke kan gøre, som du plejer. På de enkelte undersider kan du læse mere specifik om, hvad du kan forvente efter behandlingen.

Skal jeg vælge fedtfrysning med maskinen fra Cooltech eller Zeltiq?

Det spørgsmål får vi dagligt, og som de eneste i Danmark har vi erfaring med begge maskiner, og vi oplever ingen forskel resultatmæssigt. Så hvis man skal vælge mellem de 2 maskiner – Cooltech og Zeltiq – er det ikke maskinerne, man skal se på, for de er lige gode, men behandleren bag maskinen. Erfaring med behandlingen er afgørende for resultatet. Behandleren skal have erfaring og være dygtig til at se, hvordan din krop skal skulptureres! Det er altafgørende..

Én af de afgørende årsager til, at CeriX har valgt at bruge CoolTech, er, at der kan behandles med to påsætninger samtidig, hvilket betyder den halve behandlingstid for dig.

CeriX var den første klinik i Danmark, som kunne tilbyde fedtfrysning med CoolTech, og er i dag den klinik med flest apparater og har størst og længst behandlingserfaring. Vores lange og brede erfaring giver os helt fantastiske resultater, og du vil med garanti føle sig i trygge hænder.

Med fedtfrysning kan vi behandle lokalt på maven, lårene, dansehåndtagene, armene eller BH-dellen. Vi behandler mange normalvægtige, der træner regelmæssigt, og har fokus på kosten, men som alligevel ikke kan slippe af med de genstridige fedtområder.

Kan du genkende denne udfordring, så kan fedtfrysning være en løsning for dig.

Video om CoolTech 2

Lise Baastrup fortæller om sit forløb og de resultater, hun har opnået med CoolTech fedtfrysning. I videoen løfter Lise bl.a. sløret for, hvilke områder hun har fået behandling, hvordan fedtfrysning med CoolTech føles, og hvornår hun så de første resultater.

Se videoen og bliv meget klogere på behandling med CoolTech. Det er en behandling, hvor fedtcellerne i det behandlede område fryses ned til minus 8 grader. Ved fedtfrysning ses en reduktion på 20-25% af de fedtceller, der bliver behandlet i det givne område