Se månedens kampagner her

CeriX er den førende klinik i Danmark indenfor behandling med Ultherapy®

Ultherapy® – Opstramning uden kirurgi

Hos CeriX er vores kosmetiske sygeplejersker specialuddannede i at behandle med Ultherapy®. Vi bruger det nyeste og mest innovative udstyr på markedet.
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Hvad er Ultherapy®

Ultherapy® er en patenteret og FDA-godkendt fokuseret ultralydsbehandling, som gør det muligt at skabe et 100% naturligt hudløft og opstramning af huden, helt uden kirurgi. Det er en behandling med ultralyd, som behandler hudens dybeste bindevævslag, der stimuleres til at regenerere, så huden får ungdommelig elasticitet og spændstighed tilbage.

 
Før behandlingen
Efter behandlingen

FORDELE

  • Opstramning af huden uden kirurgi
  • Ingen ‘down-time’
  • Klinisk dokumenteret behandling

Se priser her

HVORDAN VIRKER ULTHERAPY®?

En behandling med Ultherapy® stimulerer huden til at danne ny frisk kollagen, og de svage kollagene fibre styrkes. Hudens naturlige kollagenproduktion styrkes, og på den måde styrkes fastheden og elasticiteten i huden over tid. Ultherapy® har en unik scanningsfunktion, der gør, at man som behandler kan se nøjagtigt hvor i huden, man behandler. Derfor er Ultherapy® velegnet til effektivt at løfte og opstramme huden flere forskellige steder i ansigtet og på kroppen, som for eksempel på hals, pande, kæbe, hage og bryst.

BEHANDLINGSOMRÅDER:

Hos CeriX er vores kosmetiske sygeplejersker specialuddannede i at behandle med Ultherapy®, og vi bruger det nyeste og mest avancerede udstyr på markedet. Ultherapy® er særligt velegnet, hvis du ønsker opstramning af:

  • Kæbelinje
  • Hals og hage
  • Bryn og øjenomgivelser
  • Dekolletage og brystområdet

GØR DET ONDT AT BLIVE BEHANDLET MED ULTHERAPY®?

Graden af gene varierer meget fra person til person og afhænger desuden af det område, man bliver behandlet på. Mange oplever en let prikken og varme – andre mærker slet ingenting.

HVOR LANG TID TAGER ULTHERAPY®?

En behandling med Ultherapy® kan tage mellem 30 og 90 minutter. Det afhænger af, hvor stort et område, man ønsker skal behandles. Én af de mange fordele er, at der ikke er nogen ’downtime’ efter behandlingen. Du kan med andre ord fortsætte din dag ugeneret direkte efter endt behandling.

Ultherapy

Se videoen med Alice Rosenkrantz Stadil og bliv meget klogere på behandling med Ultherapy®. Det er en opstrammende ultralydsbehandling. Selve behandlingen tager mellem 60-90 min., hvor fokuseret ultralydsenergi sigtes mod de dybere lag i huden. Huden opstrammes synligt, da der dannes mere af hudens byggesten: kollagen og elastin.

Anbefaling

Alice Rosenkrantz Stadil

Jeg er en MEGA beauty og sundhedsnørd. Jeg elsker ALT, der ikke kræver nål og kniv. Jeg har været en været en tur i stolen hos CeriX og prøvet Ultherapy®. Det er en behandling, hvor man med ultralyd stimulerer det lag i huden, som producerer kollagen og elastin – dét, der får os til at se unge og spændstige ud. Lige da jeg forlod briksen kunne jeg se en forskel, så jeg er SÅ tilfreds allerede nu!

Hos CeriX har man har respekt for den måde, du ser ud på, og det er vildt vigtigt, når man vælger en behandler.
★★★★★

SIKKERHED OG DOKUMENTERET EFFEKT

Ultherapy® er godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder (FDA) til ”Skin lifting”. FDA er den ledende sikkerhedsstandard for godkendelse af lægemidler og medicinsk udstyr på verdensplan og spiller en vigtig rolle i lægemiddelsikkerhed og i at sikre, at effekten af lægemidler og medicinsk udstyr er videnskabeligt dokumenteret på allerhøjeste niveau for både behandlingseffekt samt patientsikkerhed. Ultherapy®-behandlingen er klinisk dokumenteret og udviklet til behandling i hele ansigtet samt på hals og décolleté. Der er indtil videre foretaget 46 kliniske studier og 30 peer review-artikler. Ultherapy®-maskinen er desuden kåret som vinder af ”Best Energy Driven Device” i 2018 og 2019.

SPECIALUDDANNEDE BEHANDLERE

Hos CeriX er vi specialuddannede til at udføre behandling med Ultherapy®. Vi er alle registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed. Forud for en behandling skal du til en forundersøgelse, hvor du sammen med din behandler gennemgår forløbet. Du får både mundtlig og skriftlig information om behandling. Herefter har du en betænkningstid på mindst 48 timer, før du kan få foretaget selve behandlingen. Du kan booke din tid til forundersøgelse her. Behandlingen udføres bl.a. af kosmetisk sygeplejerske og ejer af CeriX, Rie Jensen.