Ultherapy_Underansigt_Kvinde_Kvinde_1

Ultherapy® – Opstramning uden kirurgi

CeriX er den førende klinik i Danmark indenfor behandling med Ultherapy®

 • Behandlingstid: 30-90 minuttter
 • Resultat: 2-3 måneder
 • Bedøvelse: Ingen
 • Holdbarhed: 1-2 år
 • Nedetid / Opheling: Ingen
Kontant frapris
7.000 kr.

HVORDAN FOREGÅR ULTHERAPY®-BEHANDLING?

Se videoen med Alice Rosenkrantz Stadil og bliv meget klogere på behandling med Ultherapy®. Det er en opstrammende ultralydsbehandling. Selve behandlingen tager mellem 30-90 min., hvor fokuseret ultralydsenergi sigtes mod hudens dybeste bindevævslag, der stimuleres til at regenerere, så huden får ungdommelig elasticitet og spændstighed tilbage. Huden opstrammes synligt, da der dannes mere af hudens byggesten: kollagen og elastin.

 

Alice1

Ultherapy® med Alice Rosenkrantz Stadil

Ultherapy® tilfører fokuseret ultralyd til hudens dybeste lag, hvorved huden opstrammes naturligt indefra

ULTHERAPY® FØR OG EFTER

OPLEV DEN FANTASTISKE FORVANDLING

Hos CeriX er vores kosmetiske sygeplejersker specialuddannede i at behandle med Ultherapy®, og vi bruger det nyeste og mest avancerede udstyr på markedet. Ultherapy® er særligt velegnet, hvis du ønsker opstramning af kæbelinje, hals og hage, bryn og øjenomgivelser, dekolletage og brystområdet.

SÅDAN VIRKER ULTHERAPY® BEHANDLING

En behandling med Ultherapy® stimulerer huden til at danne ny frisk kollagen, og de svage kollagene fibre styrkes. Hudens naturlige kollagenproduktion styrkes, og på den måde styrkes fastheden og elasticiteten i huden over tid. Ultherapy® har en unik scanningsfunktion, der gør, at man som behandler kan se nøjagtigt hvor i huden, man behandler. Derfor er Ultherapy® velegnet til effektivt at løfte og opstramme huden flere forskellige steder i ansigtet og på kroppen, som for eksempel på hals, pande, kæbe, hage og bryst.

HVORDAN VIRKER BEHANDLING MED ULTHERAPY®?

Modsat lasere, radiofrekvens og andre teknologier går Ultherapy® udenom hudoverfladen for at tilhøre energi i en optimal dybde, temperatur og nøjagtig præcision. Det er bevist i et klinisk studie, at patienter, som har fået behandlingen i den ene side af ansigtet og ikke den anden, har opnået en kvantitativ øgning af kollagenproduktionen som følge af Ultherapy®.

Ultherapy® øgede kollagenproduktionen med gennemsnitligt 1,4 gange. Dette er især tilfældet for kollagentyperne I og III — de typer, som oftest forbindes med aldring — hvor graden af kollagenproduktion på den Ultherapy-behandlede side var 21–68 % højere sammenlignet med den ubehandlede side.

FØR BEHANDLING MED ULTHERAPY®

Inden din behandling med Ultherapy® kommer du til konsultation, hvor du modtager mundtlig såvel som skriftlig information om behandlingen. Herefter skal der gå mindst 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen.

SELVE BEHANDLINGEN MED ULTHERAPY®

Selve Ultherapy®-behandlingen foregår ved, at de områder, der skal behandles, optegnes. Behandleren smører derefter et tyndt lag ultralydsgel på området, og din hudstruktur scannes ved hjælp af et ultralydsbillede, så de nøjagtige strukturer under hudens overflade identificeres. Behandleren kan således hele tiden kan se de vævslag, der behandles. På den måde sikres det, at energien tilføres sikkert og mest fordelagtigt til de korrekte hudlag.

En behandling med Ultherapy® kan tage mellem 30 og 90 minutter. Det afhænger af, hvor stort et område, man ønsker skal behandles og din personlige behandlingsplan.

GØR ULTHERAPY®-BEHANDLING ONDT?

Graden af gene varierer meget fra person til person og afhænger desuden af det område, man bliver behandlet på. Når ultralydenergien tilføres, vil du føle, at bittesmå mængder af energi placeres i præcise dybder, hvilket indikerer, at kollagen-opbygningsprocessen er gået i gang. Komfortniveauet varierer fra person til person, men følelsen varer kun, mens ultralydenergien tilføres. Din behandler vil sørge for at gøre behandlingen så behagelig som mulig for dig, og de fleste patienter går også hjem med en følelse af velbehag og glæder sig til at opleve de gode resultater, der venter.

EFTER BEHANDLING MED ULTHERAPY®

Én af de mange fordele ved Ultherapy®-behandling er, at der ikke er nogen ’downtime’ efter behandlingen. Du kan med andre ord fortsætte din dag ugeneret direkte efter endt behandling. Du behøver ikke tage særlige forholdsregler efter behandlingen. Det kan være en god idé at holde sig fra sauna og varme bade dagene efter behandling. Make-up og hudpleje kan anvendes med det samme.

Nogle oplever en umiddelbart effekt straks efter behandlingen, men de endelige resultater vil først være synlige i løbet af 2 til 3 måneder og frem til 6-12 måneder efter behandling, hvor det slappe kollagen erstattes af nyt kollagen og således gradvist løfter og opstrammer huden i det behandlede område.

HVOR LANG TID HOLDER ULTHERAPY®?

Da huden fortsat ældes, kan fremtidige og vedligeholdende behandlinger hjælpe med at være på forkant med den naturlige aldringsproces.

SIKKERHED OG DOKUMENTERET EFFEKT

Ultherapy® er godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder (FDA) til ”Skin lifting”. FDA er den ledende sikkerhedsstandard for godkendelse af lægemidler og medicinsk udstyr på verdensplan og spiller en vigtig rolle i lægemiddelsikkerhed og i at sikre, at effekten af lægemidler og medicinsk udstyr er videnskabeligt dokumenteret på allerhøjeste niveau for både behandlingseffekt samt patientsikkerhed. Ultherapy®-maskinen er desuden kåret som vinder af ”Best Energy Driven Device” i 2018 og 2019.

Hudforny

Hudforyngelse og opstramning af huden

Rie fortæller i denne video, hvordan vi hos CeriX arbejder med opstramning og fornyelse af huden med bl.a. Skinbooster

Ultherapy

Naturlig opstramning med Ultherapy®

Ultherapy® er en patenteret og FDA-godkendt behandling, som gør det muligt at skabe en 100% naturligt opstramning af huden

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

users
Mere end 10 års erfaring

Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

user-md
Behandlingsplan

Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

hands
Høj faglighed

Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

crown
Naturlig & Æstetisk

Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

kundeudtalelser

A1140026-2

Pernille Caroline Lotus

Jeg er ret kritisk, hvad angår kirurgi, rynkereduktion og lignende, og har egentlig ventet, til jeg havde passeret de 35 år, indtil jeg turde få andre behandlinger end laser mod acne. Med min kritiske tilgang til, og måske endda nervøsitet omkring, indgreb i ansigtet har jeg længe ledt efter den bedste i branchen, og efter utallige anbefalinger af Rie og CeriX, tog jeg mig sammen og bookede en konsultation. Mødet med Rie og resten af teamet hos CeriX har givet mig mod på rynkereducerende behandlinger, da jeg ved, jeg er under kyndige hænder, og jeg ved, de lytter til, at jeg ønsker det mest naturlige look. Så disse behandlinger er egentlig blot med til, at jeg kan vedligeholde mit ungdommelige look, uden overdrivelse.

benedikteutzon

Benedikte Utzon

CeriX og Rie blev min redning for uønsket hårvækst i ansigtet! Egentligt startede det med, at jeg konstant begyndte at pille hår ud af ansigtet. Som uønskede venner, der bare angreb mit ansigt. Men den slags venner man bare ikke gider have uanmeldt besøg af. Mænd taler ofte højlydt om, at hårene i ørene, næsen og øjenbrynene vælter frem efter, de er fyldt 35. De synes på en eller anden måde, at det er lidt sejt. Men at vi kvinder begynder at få hår i ansigtet… dét, synes vi, altså ikke er særligt sejt eller kvindeligt. Så derfor besluttede jeg at gøre noget ved det og havde hørt fra mange andre, at CeriX bare var de bedste på området. Som ekstra bonus kan jeg sige, at din hud bliver meget glattere og yngre at se på efter laserbehandling. Så girls: Se og få gjort noget ved det og læg den pincet

Geggo.

Stephanie Karma Salvarli (Geggo)

Jeg har fået behandling for hormonelle pigmentforandringer hos CeriX. Jeg har oplevet fuldstændige vanvittige resultater med Cosmelan peeling! Jeg er SÅ glad for mit forløb, og jeg tror, at alle, der døjer med pigmenteringsproblemer, vil blive forbløffede over, hvor meget behandlingen har gjort! Jeg kigger nogle gange på mine ’før/efter-billeder’ – jeg var fuldstændig sort over min overlæbe og i panden… jeg er simpelthen så oprigtigt glad for og tilfreds med resultatet!

Covid-19
+

Alle CeriX klinikker holder åbent

Vi følger myndighedernes retningslinjer i forhold til at begrænse smittespredning med coronavirus. Vi anbefaler dig at blive testet inden din behandling, men dette er ikke et krav, idet offentlige og private sygehuse og klinikker mv. er undtaget krav om coronapas. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 61616117 eller info@cerix.dk, hvis du har spørgsmål.
Corona-tiltag
 • Mød ikke op, hvis du ikke føler dig rask
 • Bær mundbind, når du er i klinikken
 • Mød op alene til din konsultation/behandling
 • Sprit dine hænder af ved ankomst
 • Hold så vidt muligt afstand (1-2 meter)
Kirurgi
 • Fremvis en negativ test for covid-19 (maks. 72 timer gammel) på operationsdagen
  Covid-19 og vaccine
  • Ekstremt sjælden og ufarlig reaktion. Læs artikel her.