Book forundersøgelse

Du kan booke din forundersøgelse hos
vores Plastikkirurg her via vores
booking service

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

MARKANTE OG IØJENFALDENDE AR

Uskønne ar kan opstå af flere forskellige årsager, efter fx tidligere operationer eller skader. Ar kan være æstetisk skæmmende, men også give generende fysiske symptomer som udbuling, indtrækning, stramhed og smerter. Måske danner du keloid-ar, som er fortykkede ar.

Kigger du på dit ar dagligt, måske minder det dig om noget dårligt. Så kan en arkorrektion i mange tilfælde afhjælpe dette og kan (afhængig af arrets størrelse) ofte klares med en operation i lokalbedøvelse.

Arkorrektion

Operationen tager ca.  ½-1 time..

Indledningsvis gør sygeplejersken klar til operationen og får du anlagt lokalbedøvelse af kirurgen. Det anlægges med en meget tynd kanyle og kan godt svie lidt, men det er hurtigt overstået og efter få minutter virker bedøvelsen. Herefter skæres det gamle ar væk og sys sammen igen. Til slut får du tape over sårene og evt. en sugende forbinding.

Arplastik

 • Foretages af plastikkirurg
 • Tryghed og sikkerhed
 • Fokus på dig og dine ønsker

 

Se flere eksempler

Finansiering

Hos CeriX har vi nu den mulighed, at tilbyde vores kunder DK’s bedste finansierings løsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000kr rentefrit og du bestemmer selv, om du vil afdrage 499kr, 899kr, 999kr pr md. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast. Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 61616117.

 

FORUNDERSØGELSE

Inden beslutningen om en arkorrektion kommer du til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Her taler du med kirurgen om dine forventninger, kirurgen vurderer hvad der vil passe bedst til dig og du får en grundig gennemgang af dine muligheder. Ud fra dine forventninger og kirurgens anbefalinger planlægger I din operation.

Bemærk blot, at du ifølge loven først kan give dit samtykke til operationen og blive opereret, når du har haft 7 dages betænkningstid efter forundersøgelsen.

EFTER OPERATIONEN

Hvis operationen er foregået i lokal bedøvelse kan du tage hjem umiddelbart efter. Du må gerne køre bil.

Inden du skal hjem bliver du grundigt informeret af plastikkirurgen og sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på evt. spørgsmål, så du føler dig tryg.

Efter 10 – 14 dage kommer du til opfølgning hos en sygeplejerske i ambulatoriet. Plasteret bliver taget af, og vi ser til sårene og fjernet trådene.

MØD KIRURGEN

Stig-Frederik er overlæge og speciallæge i plastikkirurgi. Han har en Ph.d.-grad og er forskningsansvarlig overlæge for det første private stamcellelaboratorium til kosmetisk plastikkirurgi.

Han er en af de førende eksperter på verdensplan indenfor fedttransplantation og stamceller til brug i både rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi. Han har publiceret mange artikler i internationale tidsskrifter, bl.a. i The Lancet som eneste danske plastikkirurg. Han er en meget brugt foredragsholder ved internationale kongresser i plastikkirurgi.

Han er ligeledes specialist indenfor rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi, og stræber altid efter perfektion og skønhedsidealet er et naturligt og velproportioneret look. Han er derudover også en af de få plastikkirurger i verdenen, der kan udføre det kendte Alexandra brystløft, som efterlader et resultat uden synlige ar.

Stig Frederik er perfektionist ud til fingerspidserne, men hans helt særlige kompetencer er:
 • Fedttransplantation til ansigt
 • Brystforstørrende operation med implantater og brystforstørrende operation med eget fedt
 • Fjernelse og udskiftning af brystimplantater
 • Alexandra brystløft og brystreduktion
 • Brystrekonstruktion
 • Fedtsugning
 • Fjernelse af slapt maveskind samt slap hud på lår og arme
 • Fjernelse af slap hud efter stort vægttab
 • Operation for mandlig brystudvikling
 • Øjenlågsoperationer
 • Rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurg