Kvinde_Krop-+-mave_Front_1

Arkorrektion

Korrektion af ar er en simpel behandling, som kan hjælpe dig af med generende ar

  • Operationstid: 30-60 minutter
  • Tilbage på arbejde: Lige efter
  • Bedøvelse: Lokal
  • Første kontrol: 1-2 uger
  • Indlæggelsestid: Ingen
  • Forberedelse: Ingen
Kontant frapris
5.000 kr.

SÅDAN FOREGÅR ARKORREKTION

Arkorrektion foretages ved en kirurgisk fjernelse af arret, hvorefter huden syes sammen. I nogle tilfælde er arret begrænset til huden, mens arret i andre tilfælde sender arstrøg ned i det underliggende fedtvæv eller helt ned i muskulaturen. Forgrener arret sig ned i fedt og muskel, er det ofte også nødvendigt at fjerne den del af arret, som går i dybden. På den måde er det muligt at opnå en mere jævn hudoverflade.

Forud for din arkorrektion kommer du til en forundersøgelse hos én af vores plastikkirurger på CeriX Privathospital i Hellerup.

hellerup

CeriX Hellerup: Privathospital og plastikkirurgi

Se denne video om vores eksklusive privathospital i CeriX Hellerup

Hudforny

Hudforyngelse og opstramning af huden

Rie fortæller i denne video, hvordan vi hos CeriX arbejder med opstramning og fornyelse af huden med bl.a. Skinbooster

Fractional Laser - Behandling af ar og strækmærker

Reduktion af ar og strækmærker

Behandling med Fractional Laser reducerer ar, strækmærker og ujævn hud

Dit forløb med arkorrektion hos CeriX

Når ar heler, er der mange faktorer, som kan påvirke helingsprocessen og dermed arrets endelige udseende. Infektion og rygning kan f.eks. resultere i grimme ar. På samme måde kan soleksponering betyde, at arret bliver misfarvet. Endelig danner nogle fra naturens side grimmere ar end andre. Disse kaldes for keloiddannere.

Efter en arkorrektion vil arret i langt de fleste tilfælde blive pænere og mindre generende, men det er vigtigt at være bevidst om, at ar altid vil være synlige.

FORUNDERSØGELSE

Inden beslutningen om en arkorrektion kommer du til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Her taler du med kirurgen om dine forventninger, kirurgen vurderer, hvad der vil passe bedst til dig, og du får en grundig gennemgang af dine muligheder. Er du meget over- eller undervægtig, er der øget risiko for komplikationer ved bedøvelse og sårheling, og det er således ikke sikkert, vi kan tilbyde dig operation. Ud fra dine forventninger og kirurgens anbefalinger planlægger I din operation.

Efter forundersøgelsen har du 7 dages betænkningstid, før du kan blive opereret.

SELVE OPERATIONEN

Operationen tager normalt mellem 3o og 60 minutter. Korrektion af ar foregår som oftest i lokalbedøvelse, hvilket betyder, at du er vågen under operationen.

Inden operationen går i gang, bliver du lokalbedøvet i hele området. Det betyder, at du vil kunne mærke, at der forgår noget i området, hvilket kan være forbundet med let ubehag, men du vil ikke mærke smerte. Herefter skæres det gamle ar væk og sys sammen igen. Til slut får du tape over sårene og eventuelt en sugende forbinding.

EFTER OPERATIONEN

Hvis operationen er foregået i lokalbedøvelse, kan du tage hjem umiddelbart efter. Du må gerne køre bil. Har du har været i fuld bedøvelse, bliver du kørt til opvågningen, hvor sygeplejersken observerer dig og passer godt på dig. Du får mad og drikke samt smertestillende, hvis du har behov for dette.

Inden du skal hjem bliver du grundigt informeret af plastikkirurgen og sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på spørgsmål, så du føler dig helt tryg. Efter 10-14 dage kommer du til opfølgning hos en sygeplejerske i ambulatoriet. Plasteret bliver taget af, og vi ser til sårene og fjerner trådene.

FORHOLDSREGLER EFTER ARKORREKTION

Afhængig af hvor på kroppen, og hvor stor arkorrektionen er, kan du som hovedregel genoptage dit arbejde umiddelbart efterfølgende. Det er dog vigtigt, at du tager det roligt de første døgn for at nedsætte risikoen for blødning og hævelse. Du bør afholde dig fra hårdt fysisk aktivitet indtil du kommer til kontrol, men du må gerne gå ture og cykle i roligt tempo.

Arkorrektion før og efter billeder

FØR/EFTER BILLEDER FRA ARKORREKTIONER HOS CERIX

Arkorrektion er i langt de fleste tilfælde et mindre indgreb, hvor formålet er at forbedre et ældre ars udseende. Hvorvidt en kosmetisk korrektion af arret er mulig, beror altid på en individuel vurdering. Her kan du se nogle af vores før og efter billeder fra arkorrektioner

Tilvalg og variationer:

FRACTIONAL LASER

For at forny din hud og mindske ar, benytter vi på klinikken det mest avancerede teknologi inden for laserbehandling

700 kr.

PROFESSIONEL BEHANDLING AF AR

Fractional Laser er en behandling, som fremmer hudens dannelse af kollagen og elastin. Det er med andre ord en behandling, der virker indefra og ud, hvilket fremmer helingen af arrene. Ønsker du en behandling af dine ar efter en operation, anbefaler vi, at første sker allerede på dagen eller dagene efter, du har fået fjernet dine sting.

Dét, at laseren er fraktioneret betyder, at den alene er målrettet en fraktion, dvs. en del af huden ad gangen. Vores laser bruger bølgelængden 1.540, som er designet til at udglatte og udjævne hudens struktur – og dermed behandle fine linjer, rynker og ardannelse.

En behandling med Fractional Laser kan i mange tilfælde kombineres med IPL (Intenst Pulserende Lys), så arrene bliver så lidt synlige som muligt.

Frapris

700 kr.

Læs om behandlingen

Ansigt_Kvinde_Pande-395x430
STRÆKMÆRKER

Med laserbehandling kan du få en effektiv og skånsom reduktion af det arvæv, der ligger under strækmærkerne, så strukturen i din hud bliver pænere, og huden generelt forynges

1.000 kr.

BEHANDLING AF STRÆKMÆRKER

Strækmærker er som oftest resultat af, at huden har strukket sig under en graviditet eller at du har vokset for hurtigt, så huden ikke kunne følge med. Strækmærker er derfor oftest placeret i store områder, og gør dem derfor synlige.

Strækmærker kan reduceres, men desværre ikke fjernes. Jo nyere strækmærkerne er, jo større procentvis reduktion vil du opnå, så det er med ikke at vente for længe.

Formålet med behandlingen er at booste vores egne bindevævsceller til at starte en reparationsproces ud fra den kontrollerede ”skade” af mikroskopiske kanaler laserstrålerne laver i huden.

Frapris

1.000 kr.

Læs om behandlingen

Ansigt_Kvinde_Øreflipper-395x430
LASERBEHANDLING MED IPL

Hos CeriX behandler vi udelukkende med de bedste og mest effektive amerikanske apparater, så vi sikrer dig det bedst mulige resultat og med højst mulig sikkerhed og kølingsystem i apparatet

3.000 kr.

REDUKTION AF UENS HUDTONE

Rejuvenation, foryngelse af huden, foregår som en kombination af IPL (Intenst Pulserende Lys) og Fractional Laser Resufacing. Dette kan give huden et yngre og friskere udseende.

Ansigt, hals og bryst kan behandles. Ved behandlingen ses ligeledes en reduktion af overfladiske karsprængninger samt pigmentforandringer, og hudens struktur og overflade vil forbedres og udjævnes. 

Frapris

3.000 kr.

Læs om behandlingen

uens-hudtone-395x430
Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

KOSMETISK KIRURGI I TOPKLASSE HOS CERIX

God service, kvalitet og høj faglighed er gennemgående hos CeriX, hvor nogle af landets bedste og mest erfarne kirurger inden for plastikkirurgi er samlet. CeriX Privathospital på Strandvejen i Hellerup er en oplevelse udover det sædvanlige. Her får du en eksklusiv behandling fra start til slut. Udover de behandlinger, der foretages på de øvrige CeriX klinikker, tilbydes revolutionerende plastikkirurgi i særklasse. Mantraet er, at et kosmetisk indgreb skal føles som en oplevelse af velvære med gennemført luksus fra start til slut. 

Book forundersøgelse

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

Jeanette Madsen

Jeanette Madsen

I min bog handler skønhed om en følelse. Og så er udstråling helt afgørende. Udstråler du, at du har det godt med dig selv, bliver du automatisk smukkere. Personligt har jeg egentlig altid haft et meget afslappet forhold til hudpleje og skønhed. Det vigtigste for mig er, at det er så rent og simpelt som muligt. Det fungerer bare bedst for mig. Jeg har tidligere døjet med uren hud og akne og blev så anbefalet IPL. Allerede efter første behandling hos Rie, kunne jeg se et positivt resultat og sværger nu til behandlingerne hos CeriX. Min hud er synligt mere ensartet, flottere og fuld af glød. Jeg lever et liv på farten, så det er ret afgørende for mig, at de behandlinger, jeg vælger, rent faktisk er tiden og effekten værd. Det, kan jeg med sikkerhed sige, er tilfældet hos CeriX

Jackie afvent Go'

Jackie Navarro

Uanset hvad jeg har gjort og gør, har jeg aldrig rigtig kunne tage på, på numsen. Jeg har kunne tage på, på maven og på armene. Men på balderne har mine fedtceller simpelthen ikke siddet. Og så har det været svært for mig at træne mig til en numse uden at være for muskuløs. Med et Brazilian Butt Lift med eget fedt hos CeriX har jeg fået trimmet kroppen og suget fedt fra steder, hvor der var lidt i overskud efter 4 gravidteter.

Jeg er så glad for min ‘nye’ timeglasfigur og fyldige numse. Den er jo ikke kæmpestor eller noget. Den er bare helt perfekt – jeg havde faktisk ikke nogen numse overhovedet. Det var nærmest som om, den gik indad. Det er simpelthen så dejligt at få lov til at få nogle former.

Silassorthvid

Silas Holst

Jeg har valgt at få behandling hos CeriX. Jeg har også rigtig mange venner, der tidligere har fået behandling hos CeriX, og de har alle været utroligt glade for resultatet. Min krop er en stor del af mit arbejde. Som skuespiller og danser er den på mange måder mit primære ‘arbejdsredskab’. Så for mig er det helt naturligt at være meget opmærksom på, hvordan min krop ser ud, ligesom jeg går super meget op i at holde den i så god fysisk form som overhovedet muligt! Og så gør det jo heller ikke noget, at jeg kan komme ind til CeriX og få ultimativ mig-tid!

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti