Se månedens kampagner her

Med en brystreduktion kan vi hurtigt og effektivt mindske eller fjerne gener, der kan opstå, hvis man har meget store bryster.

Brystreduktion

Vores dygtige og erfarende personale er til for dig, og for at give dig den bedste og mest trygge oplevelse i eksklusive rammer som ikke ses andre steder i Danmark
Tilbage til oversigten

Book forundersøgelse

Du kan booke din forundersøgelse hos
vores Plastikkirurg her via vores
booking service

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Har du smerter og andre former for gener på grund af dine bryster? Eller er du generelt bare træt af at have store bryster? Der kan være mange grunde til, at store bryster giver gener eller ubehag. Hos CeriX kan vi derfor tilbyde en brystreduktion, så du kan føle dig fri igen.

Vores team af kirurger og sygeplejersker står klar til at hjælpe dig. Vi har den nødvendige ekspertise i brystoperationer, der skal til, så du får et flot resultat og slipper for smerter og ubehag. Book allerede nu tid til en forundersøgelse, eller læs mere om, hvad vi kan tilbyde her på siden.

FÅ BUGT MED GENERNE MED EN BRYSTREDUKTION

Store bryster er ikke altid lutter lagkage. De kan skabe flere forskellige problemer, som kan være yderst generende i hverdagen. Kvinder med store bryster har blandt andet store gener på grund af den byrde, de skal bære rundt på.

Kvinder med store bryster kan opleve store smerter i ryg, nakke og skuldre. Det er noget, der kan sætte en masse begrænsninger i det daglige. Derudover kan det dræne dig for en masse energi.

Flere kvinder oplever også, at det kan være ubehageligt at dyrke sport. Brysterne er enten i vejen, eller det kan gøre ondt at skulle bevæge sig meget, da en bh ikke altid er nok til at holde brysterne i ro.

Der kan være yderst frustrerende, hvis du rent faktisk gerne vil kunne dyrke aktiviteter uden besvær og have en normal hverdag uden smerter. Vi har heldigvis løsningen.

En brystreduktion kan være svaret på dine bønner. Vi kan hjælpe dig med at få en normal hverdag uden smerter, ubehag og gener.

ERFARNE PLASTIKKIRURGER STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE

Vi har en yderst erfaren plastikkirurg, der står klar til at hjælpe dig med at få en normal hverdag uden smerter. Han har hjulpet mange kvinder med at få mindre bryster og et liv, hvor de ikke skulle døje med smerter og lignende på grund af den tunge vægt fra deres bryster.

Vi står vi med et team af eksperter, der kan hjælpe dig med at få det resultat, du drømmer om. Det betyder, at du slipper for ubehag, men samtidig får et flot resultat, som du vil blive glad for at se i spejlet hver dag.

Vi har allerede hjulpet mange patienter med forskellige former for brystkirurgi. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig med et flot og naturligt resultat, når du ønsker en brystreduktion.

Brystreduktion før og efter – en verden til forskel

Der vil være en verden til forskel, når du får en brystreduktion. Du vil med det samme mærke, at du er kommet af med en byrde. Det kan nemlig være rigtig tungt at bære rundt på store bryster. Ikke nok med at du slipper for smerter, så vil du også få en mere rank holdning.

Vi har oplevet, at mange kvinder får en pænere holdning. Det skyldes, at det ikke er nært så udmattende at skulle rette ryggen som før. Den reducerede størrelse på brysterne gør nemlig, at du får lettere ved at bevæge dig rundt og holde ryggen lige.

Det er netop også med til at fjerne nogle af dine smerter. Det kan blandt andet betyde, at du endelig får bugt med rygsmerterne.

Når du får lavet en reducering af brysterne, vil du spørge dig selv, hvorfor du ikke har fået gjort det noget før. Det kan nemlig give dig en helt anden livsglæde, hvor du endelig kan være mere aktiv uden at skulle døje med smerter efterfølgende.

 

Video om denne behandling

Her kan du se hvordan behandlingen foregår på video.

 

Vi foretager en grundig forundersøgelse forud for operationen

Når du har besluttet dig for, at du skal have en brystreduktion, er du i trygge hænder fra start til slut. Vi starter altid et forløb med en grundig forundersøgelse. Dette er både til gavn for dig og for os.

Vi tager en snak om, hvad det er for nogle gener, du oplever i dagligdagen, og hvorfor du ønsker mindre bryster. Derudover taler vi også om, hvad det er for nogle forventninger, du har til det endelige resultat.

Derudover sørger vi selvfølgelig også for at lave en undersøgelse af dig. Her undersøger vores plastikkirurg, hvilke muligheder der er, og hvilket indgreb der er det mest optimale for dig.

I samråd finder vi frem til, hvad der er den bedste løsning for dig, hvorefter vi planlægger tidspunktet for operationen. Allerede ved forundersøgelsen gør vi derfor meget ud af at forventningsafstemme.

Sådan foregår en brystreduktion

Mange tror fejlagtigt, at der kun er tale om en reducering af fedtet, når der udføres en brystreduktion. Få at få et smukt resultat skal der dog mere til end det. Vi gør meget ud af at hjælpe patienter af med deres gener, uden det skal være på bekostning af deres udseende. Vi gør derfor meget ud af at foretage et indgreb, hvor du ender med et naturligt og flot resultat.

Ved en brystreducerende operation fjerner vi både fedt, overflødig hud og dele af brystkirtlen. Det er med til at reducere størrelsen på brysterne betydeligt.

Når det er gjort, vil dine bryster blive formet på ny. Det betyder, at vi skaber en ny og mindre form. Dette indebærer ofte et brystløft, hvor brystvorterne bliver flyttet højere op. Med en brystreduktion vil du derfor opleve, at dine bryster kommer til at se anderledes ud.

Har du indadvendte brystvorter, er det også noget, vi kan hjælpe med, når vi skal foretage en brystreducerende operation. Vi kommer derfor med den løsning, der giver dig det pæneste resultat.

Vi sender dig velinformeret hjem efter et godt forløb

Efter operationen vil vores plastikkirurg og en af vores sygeplejersker give dig de nødvendige informationer, inden du kan tage hjem. Her gør vi dig opmærksom på, hvad du kan forvente i den kommende tid, og hvilke aktiviteter og lignende du skal undgå.

Har du spørgsmål, står både kirurgen og vores sygeplejerske klar til at besvare dem. Vi gør nemlig meget ud af, at du er tryg ved at tage hjem. Skulle der opstå spørgsmål, efter du er taget hjem, er der også mulighed for at ringe direkte til vores klinik.

Inden du tager hjem, vil vores plastikkirurg også undersøge dig for at sikre, at alt ser ud, som det skal. På den måde kan du trygt tage hjem.

Brystreduktion til mænd

Brystreduktion behøver ikke nødvendigvis være forbeholdt kvinder. Brystreduktion kan også være for mænd. På vores klinik er det derfor også noget, vi har specialiseret os i.

Ved mænd kaldes det for gynækomasti, når en mand har forstørret kirtelvæv. Det kan være, at du altid har haft større bryster. Det kan også være, at du på grund af vægtøgning eller vægttab har fået større bryster.

Noget medicin kan indeholde hormoner, der gør ind og påvirker udviklingen af kirtelvævet. Har du været igennem en hormonbehandling, kan det derfor også være årsagen til, at dine bryster pludselig er blevet større.

Vi har mødt mange mænd, som har været kede af deres udseende udelukkende på grund af forstørrede bryster. Vi har hjulpet dem med en brystreduktion til mænd, der har skabt et flot resultat, hvor brysterne er blevet mindre.

FINANSIERING

Hos CeriX har vi nu den mulighed, at tilbyde vores kunder DK’s bedste finansierings løsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr rentefrit og du bestemmer selv, om du vil afdrage 499 kr, 899 kr, 999 kr pr md. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast. Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 61616117.

Ansøg Kreditansøgning

Hvad koster en brystreduktion?

Vores priser afhænger af, hvor omfattende indgrebet er. Hos nogle reducerer vi brystets fylde, hvilket kan gøres med en fedtsugning. Hos andre skal der både fjernes kirtelvæv, fedt og hud. Den endelige pris vil derfor være variere fra tilfælde til tilfælde.

Skal du igennem en brystreduktion, vil en fjernelse af kirtelvæv eller en fedtsugning koste 20.000 kroner. Skal du både have fjernet kirtelvæv og overskydende hud, koster det 35.000 kroner.

Dertil kommer der omkostninger til fuld narkose, hvilket koster 5.000 kroner. Forundersøgelsen koster 800 kroner.

Vi har flere forskellige tilvalg, du kan vælge imellem. Disse tilvalg vil dog koste ekstra. Af tilvalg kan der blandt andet nævnes enestue.

Vil du læse mere om vores priser, kan du finde dem her.

MØD KIRURGEN

Stig-Frederik er overlæge og speciallæge i plastikkirurgi. Han har en Ph.d.-grad og er forskningsansvarlig overlæge for det første private stamcellelaboratorium til kosmetisk plastikkirurgi.

Han er en af de førende eksperter på verdensplan indenfor fedttransplantation og stamceller til brug i både rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi. Han har publiceret mange artikler i internationale tidsskrifter, bl.a. i The Lancet som eneste danske plastikkirurg. Han er en meget brugt foredragsholder ved internationale kongresser i plastikkirurgi.

Han er ligeledes specialist indenfor rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi, og stræber altid efter perfektion og skønhedsidealet er et naturligt og velproportioneret look. Han er derudover også en af de få plastikkirurger i verdenen, der kan udføre det kendte Alexandra brystløft, som efterlader et resultat uden synlige ar.

Stig Frederik er perfektionist ud til fingerspidserne, men hans helt særlige kompetencer er:
 • Fedttransplantation til ansigt
 • Brystforstørrende operation med implantater og brystforstørrende operation med eget fedt
 • Fjernelse og udskiftning af brystimplantater
 • Alexandra brystløft og brystreduktion
 • Brystrekonstruktion
 • Fedtsugning
 • Fjernelse af slapt maveskind samt slap hud på lår og arme
 • Fjernelse af slap hud efter stort vægttab
 • Operation for mandlig brystudvikling
 • Øjenlågsoperationer
 • Rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurg