Renuvion

På CeriX Privathospital tilbyder vi kosmetisk kirurgi af højeste klasse. Døjer du med løs hud, som du drømmer om at få strammet op? Hos CeriX tilbyder vi som de første i Danmark Renuvion.

 • Operationstid: Individuelt
 • Tilbage på arbejde: Ca. 1 uge
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Første kontrol: 2 uger
 • Indlæggelsestid: Ingen
 • Forberedelse: Faste
Kontant frapris
11.900 kr.

Hvad er Renuvion?

Renuvion er en innovativ kombination af radiofrekvensenergi og heliumplasma, som opvarmes sikkert til den optimale temperatur for maksimal vævskontraktion og køler ned på mindre end et sekund. Renuvion opstrammer løs hud og kan både stå alene, men kan også kombineres med fedtsugning. Mens fedtsugning går ind og fjerner de genstridige fedtdepoter på kroppen, er Renuvion en teknik som går ind og opstrammer løs og slap hud, hvorfor de to operationer komplimenterer hinanden godt.

arme-renuvion

Renuvion – arme

Døjer du med løs hud, som du drømmer om at få strammet op? Hos CeriX tilbyder vi som nogle af de første i Danmark Renuvion.

hellerup

CeriX Hellerup: Privathospital og plastikkirurgi

Se denne video om vores eksklusive privathospital i CeriX Hellerup

CeriX-Renuvion-laar-knae

Renuvion – lår & knæ

Døjer du med løs hud, som du drømmer om at få strammet op? Hos CeriX tilbyder vi som nogle af de første i Danmark Renuvion.

Dit operationsforløb hos CeriX

Når man bliver ældre mister mange ofte elastikken i huden, hvilket gør man kan få slap hud diverse steder. Andre kan have svært ved at få strammet den sidste løse hud op man døjer med, på trods af mange ture i fitnesscentret. Renuvion er en teknik som går ind og opstrammer løs og slap hud, og giver et strammere og mere spændstigt resultat. Det er desuden en god kombination til fedtsugning, hvor man først går ind og fjerner de genstridige fedtdepoter, for bagefter at opstramme huden med Renuvion.

Forundersøgelse

Dit forløb vil altid starte med en forundersøgelse hos én af vores dygtige plastikkirurger. Her taler du med kirurgen om dine ønsker og forventninger, og du får en grundigt gennemgang af dine muligheder og processen ved Renuvion, så I sammen kan finde den bedste løsning til dig.

Kontraindikationer

Vi kan ikke foretage Renuvion, hvis du har:

 • BMI over 30
 • Sygdomme i hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Epilepsi med anfald
 • Har været igennem et forløb med massivt vægt tab, eller efter kirurgi for overvægt.
 • Tidligere fedtsuget

Selve operationen

Du skal faste 6 timer inden dit mødetidspunkt, du må drikke vand eller tynd saft indtil 2 timer inden du kommer. Operationen foregår i fuld bedøvelse, og der anvendes den mest skånsomme og effektive teknik. Operationens varighed afhænger af området og om der samtidig skal foretages fedtsugning i forbindelse med Renuvion. Der laves nogle meget små incisioner (huller) i huden hvorigennem termobehandlingen med Renuvion foretages. Efter operationen får du en komprimerende bandage på, som du skal anvende i 6 uger.

Efter operationen

Når operationen er slut, kan du tage hjem umiddelbart efter du er vågen og klar og du opfylder vores opvågningskriterier. Inden du tager hjem bliver du grundigt informeret af plastikkirurgen og sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på spørgsmål, så du føler dig helt tryg. Derudover kontakter vi dig i løbet af de første dage, og du har hele tiden et direkte nummer, du kan komme igennem til os på 24/7. Du kan derfor føle dig tryg i hele forløbet.

Efter ca. 10-14 dage kommer du til opfølgning hos en sygeplejerske i ambulatoriet. Du vil blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen igen ca. 3 måneder efter operationen.

Det endelige resultat ses efter 6-9 måneder. Den kortvarige opvarmning af huden skal have lov at virke og bindevævet skal have lov til at trække sig sammen. Efter de 6-9 måneder, er resultatet holdbart og her er det den naturlige ældningsproces som fortsætter.

Forholdsregler efter Renuvion

Du kan genoptage dit arbejde ca. 1 uge efter operationen. I den første tid efter Renuvion skal du sørge for at få rigelig hvile og tillade kroppen at bruge energi på restitution. Du kan drikke og spise som du plejer, men undgå alkohol og tobak.

Du bør ikke dyrke hård motion de første 4-6 uger, men det er en god ide at bevæge sig, f.eks. gå korte ture. Der kan opstå yderligere hævelse af området, når du er aktiv, det er derfor, at du anvender den komprimerende bandage, som du bliver instrueret i.

Renuvion før og efter billeder

FØR/EFTER BILLEDER FRA RENUVION HOS CERIX

Går du også på den obligatoriske slankekur, selvom du aldrig får de resultater, du drømmer om? Så kan Renuvion være en god og permanent løsning på udfordringen med de genstridige fedtdepoter. Se blot disse flotte før/efter billeder fra forskellige behandlinger.

HØJ KVALITET, PROFESSIONALISME OG DET BEDSTE UDSTYR

Hos CeriX har vi opbygget vores eget univers af det nyeste inden for operationsudstyr, som du ikke vil opleve nogle andre steder. Samtlige af vores forskellige typer af avanceret plastikkirurgi bliver udført af de dygtigste og mest nytænkende, professionelle plastikkirurger i landet, der igennem lange specialuddannelser har tillært sig og adopteret smarte teknikker fra Hollywood. Vores unikke og brede viden på feltet gør, at vi er i stand til at yde dig den absolut bedste og mest sikre behandling i forbindelse med fedtsugning og fedttransplantation. Vi holder os løbende opdaterede i forhold til nye trends og teknikker ud fra en ambition om konstant at udvikle os – og for at kunne garantere dig det bedste af det bedste.

Book forundersøgelse

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

17

Anette Lang

“Jeg går altid ret grundigt til værks, når det handler om skønhed og sundhed. Så jeg har selvfølgelig scannet markedet og hørt rigtig meget om forskellige steder. Ud fra dét har jeg valgt CeriX – både fordi jeg ved, at behandlerne er erfarne og super professionelle, men også fordi jeg ved, at CeriX aldrig vil lave noget, der ser unaturligt ud! Hos CeriX har man har respekt for den måde, du ser ud på, og det er vildt vigtigt, når man vælger en behandler.”

theresakj

Theresa Kofoed

CeriX tilbyder mere end de klassiske kosmetiske behandlinger. De tilbyder fantastiske peelinger som f.eks. mesoeclat. Med den behandling bliver min hud babyblød og får den skønneste glans, og fine linjer bliver udglattet. Jeg stoler fuldt ud på det kyndige, dygtige personale, når jeg ligger mig i stolen og bliver altid mødt med den største venlighed og professionel vejledning. Jeg anbefaler Rie og CeriX til alle jeg kender!

17

Christina

Jeg er så glad for resultatet efter min behandling med Cosmelan peeling. Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Tusind tak, CeriX – for fantastisk behandling og service. Jeg kan varmt anbefale andre at få behandling hos CeriX, hvis man er plaget af pigmentforandringer og uens hudtone.

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti