renuvion-cerix1

Renuvion

På CeriX Privathospital tilbyder vi kosmetisk kirurgi af højeste klasse. Døjer du med løs hud, som du drømmer om at få strammet op? Hos CeriX tilbyder vi som de første i Danmark Renuvion.

 • Operationstid: Individuelt
 • Tilbage på arbejde: Ca. 1 uge
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Første kontrol: 2 uger
 • Indlæggelsestid: Ingen
 • Forberedelse: Faste
Kontant frapris
9.900 kr.
Læs mere om cerix tryghedsgaranti

Hvad er Renuvion?

Renuvion er en innovativ kombination af radiofrekvensenergi og heliumplasma, som opvarmes sikkert til den optimale temperatur for maksimal vævskontraktion og køler ned på mindre end et sekund. Renuvion opstrammer løs hud og kan både stå alene, men kan også kombineres med fedtsugning. Mens fedtsugning går ind og fjerner de genstridige fedtdepoter på kroppen, er Renuvion en teknik som går ind og opstrammer løs og slap hud, hvorfor de to operationer komplimenterer hinanden godt.

CeriX-Renuvion-laar-knae

Renuvion – lår & knæ

Døjer du med løs hud, som du drømmer om at få strammet op? Hos CeriX tilbyder vi som nogle af de første i Danmark Renuvion.

arme-renuvion

Renuvion – arme

Døjer du med løs hud, som du drømmer om at få strammet op? Hos CeriX tilbyder vi som nogle af de første i Danmark Renuvion.

Dit operationsforløb hos CeriX

Når man bliver ældre mister mange ofte elastikken i huden, hvilket gør man kan få slap hud diverse steder. Andre kan have svært ved at få strammet den sidste løse hud op man døjer med, på trods af mange ture i fitnesscentret. Renuvion er en teknik som går ind og opstrammer løs og slap hud, og giver et strammere og mere spændstigt resultat. Det er desuden en god kombination til fedtsugning, hvor man først går ind og fjerner de genstridige fedtdepoter, for bagefter at opstramme huden med Renuvion.

Forundersøgelse

Dit forløb vil altid starte med en forundersøgelse hos én af vores dygtige plastikkirurger. Her taler du med kirurgen om dine ønsker og forventninger, og du får en grundigt gennemgang af dine muligheder og processen ved Renuvion, så I sammen kan finde den bedste løsning til dig.

Kontraindikationer

Vi kan ikke foretage Renuvion, hvis du har:

 • BMI over 30
 • Sygdomme i hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Epilepsi med anfald
 • Har været igennem et forløb med massivt vægt tab, eller efter kirurgi for overvægt.
 • Tidligere fedtsuget

Selve operationen

Du skal faste 6 timer inden dit mødetidspunkt, du må drikke vand eller tynd saft indtil 2 timer inden du kommer. Operationen foregår i fuld bedøvelse, og der anvendes den mest skånsomme og effektive teknik. Operationens varighed afhænger af området og om der samtidig skal foretages fedtsugning i forbindelse med Renuvion. Der laves nogle meget små incisioner (huller) i huden hvorigennem termobehandlingen med Renuvion foretages. Efter operationen får du en komprimerende bandage på, som du skal anvende i 6 uger.

Efter operationen

Når operationen er slut, kan du tage hjem umiddelbart efter du er vågen og klar og du opfylder vores opvågningskriterier. Inden du tager hjem bliver du grundigt informeret af plastikkirurgen og sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på spørgsmål, så du føler dig helt tryg. Derudover kontakter vi dig i løbet af de første dage, og du har hele tiden et direkte nummer, du kan komme igennem til os på 24/7. Du kan derfor føle dig tryg i hele forløbet.

Efter ca. 10-14 dage kommer du til opfølgning hos en sygeplejerske i ambulatoriet. Du vil blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen igen ca. 3 måneder efter operationen.

Det endelige resultat ses efter 6-9 måneder. Den kortvarige opvarmning af huden skal have lov at virke og bindevævet skal have lov til at trække sig sammen. Efter de 6-9 måneder, er resultatet holdbart og her er det den naturlige ældningsproces som fortsætter.

Forholdsregler efter Renuvion

Du kan genoptage dit arbejde ca. 1 uge efter operationen. I den første tid efter Renuvion skal du sørge for at få rigelig hvile og tillade kroppen at bruge energi på restitution. Du kan drikke og spise som du plejer, men undgå alkohol og tobak.

Du bør ikke dyrke hård motion de første 4-6 uger, men det er en god ide at bevæge sig, f.eks. gå korte ture. Der kan opstå yderligere hævelse af området, når du er aktiv, det er derfor, at du anvender den komprimerende bandage, som du bliver instrueret i.

Renuvion før og efter billeder

FØR/EFTER BILLEDER FRA RENUVION HOS CERIX

Går du også på den obligatoriske slankekur, selvom du aldrig får de resultater, du drømmer om? Så kan Renuvion være en god og permanent løsning på udfordringen med de genstridige fedtdepoter. Se blot disse flotte før/efter billeder fra forskellige behandlinger.

HØJ KVALITET, PROFESSIONALISME OG DET BEDSTE UDSTYR

Hos CeriX har vi opbygget vores eget univers af det nyeste inden for operationsudstyr, som du ikke vil opleve nogle andre steder. Samtlige af vores forskellige typer af avanceret plastikkirurgi bliver udført af de dygtigste og mest nytænkende, professionelle plastikkirurger i landet, der igennem lange specialuddannelser har tillært sig og adopteret smarte teknikker fra Hollywood. Vores unikke og brede viden på feltet gør, at vi er i stand til at yde dig den absolut bedste og mest sikre behandling i forbindelse med fedtsugning og fedttransplantation. Vi holder os løbende opdaterede i forhold til nye trends og teknikker ud fra en ambition om konstant at udvikle os – og for at kunne garantere dig det bedste af det bedste.

Book forundersøgelse

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

Jeanette Madsen

Jeanette Madsen

I min bog handler skønhed om en følelse. Og så er udstråling helt afgørende. Udstråler du, at du har det godt med dig selv, bliver du automatisk smukkere. Personligt har jeg egentlig altid haft et meget afslappet forhold til hudpleje og skønhed. Det vigtigste for mig er, at det er så rent og simpelt som muligt. Det fungerer bare bedst for mig. Jeg har tidligere døjet med uren hud og akne og blev så anbefalet IPL. Allerede efter første behandling hos Rie, kunne jeg se et positivt resultat og sværger nu til behandlingerne hos CeriX. Min hud er synligt mere ensartet, flottere og fuld af glød. Jeg lever et liv på farten, så det er ret afgørende for mig, at de behandlinger, jeg vælger, rent faktisk er tiden og effekten værd. Det, kan jeg med sikkerhed sige, er tilfældet hos CeriX

Silassorthvid

Silas Holst

Jeg har valgt at få behandling hos CeriX. Jeg har også rigtig mange venner, der tidligere har fået behandling hos CeriX, og de har alle været utroligt glade for resultatet. Min krop er en stor del af mit arbejde. Som skuespiller og danser er den på mange måder mit primære ‘arbejdsredskab’. Så for mig er det helt naturligt at være meget opmærksom på, hvordan min krop ser ud, ligesom jeg går super meget op i at holde den i så god fysisk form som overhovedet muligt! Og så gør det jo heller ikke noget, at jeg kan komme ind til CeriX og få ultimativ mig-tid!

Julie_ad3.Still002

Julie

Efter mit vægttab synes jeg, at jeg pludselig havde mange rynker i mit ansigt, især ved munden. Jeg begyndte at undersøge hvilke mulige behandlinger, der fandtes på markedet, og så fik jeg øjnene op for signaturbehandlingen (Shapes) hos CeriX. Jeg har været rigtig glad for forbedringen af min hudkvalitet med både peeling og Skinbooster, fjernelse af de mørke rander under øjnene samt botox, som også har fjernet min daglige hovedpine.

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti