Se månedens kampagner her

Opnå PERMANENT reduktion af dine genstridige fedtdepoter uden kirurgi.*

Uønsket fedtdepoter

Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi sætter os ind i dine ønsker, og skræddersyer dit behandlingsforløb.
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

uønsket fedtdepoter

Hos CeriX har vi sammensat en kombineret pakke af PCO behandlinger.
PCO er en hormonel ubalance, som bl.a. betyder, at man som kvinde producerer for meget mandligt kønshormon. PCO er typisk kendetegnet ved øget tendens til uønsket hårvækst, f.eks. i ansigtet og på halsen

PCO BEHANDLING IMOD UØNSKEDE FEDTDEPOTER!

En af de kosmetiske symptomer, som kendetegner PCO/PCOS er ophobning af uønskede fedtdepoter på kroppen, så med den rette kost og træning alligevel kan være svære at træne væk. Det kan blandt andet være på maveregionen, arme og ben. Hos CeriX har vi god effekt med at reducere disse fedtdepoter med fedtfrysning, CoolTech. CoolTech er en mimimalt invasiv behandling, hvor vi uden nogen former for kirurgiske indgreb kan fjerne de fedtdepoter, som generer. Dette med et permanent resultat. Hvis du er egnet til behandlingen fjerner vi 20-25 % af dine fedtceller og fedt i det behandlede område på én behandling. Herefter kan behandlingen gentages, hvis der ønskes yderligere permanent fedtreduktion. Nogle vælger også at stoppe efter én behandling, og er tilfredse med det resultat. CoolTech fjerner således fedtcellerne på bestemte og ønskede områder af kroppen, og er derfor ikke et wildcard til at kunne leve af chokolade resten af livet, da du stadig kan tage på alle andre steder på kroppen.

EFFEKTIV FEDTFRYSNING BEHANDLING

Permanent reduktion af irriterende fedtaflejringer på kroppen uden en fedtsugning. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke, og det er nu muligt med CoolTech systemet, som anvender kryolipolyse, hvilket betyder at fedtcellerne fryses ved hjælp af et kontrolleret kølingssystem.  Det er, hvad vi kalder for ægte fedtfrysning. Metoden er ikke-kirurgisk, sikker og effektiv, og reducerer 20-25 % af fedtcellerne i det behandlede område.

Behandlingen kan anvendes til de genstridige fedtdepoter, som kan være svære at træne væk eller hvis du blot vil slankes på udvalgte dele af kroppen. Behandlingen er minimal invasiv og uden risici sammenlignet med fx en fedtsugning, og er til dig, som gerne vil undgå kirurgi og passe på din krop.

Sikkerheden og effektiviteten af CoolTech fedtfrysnings behandlingerne er dokumenteret via kliniske studier, samt ved mere end 250.000 patientbehandlinger verden rundt. Resultaterne viser blandt andet at taljemål i gennemsnit kan reduceres 5,9 cm. Derudover viser det en patienttilfredshed på min. 94% efter behandlingen.

Behandlingen foregår ved at CoolTech applikatoren suger fedtvævet ind ved et vakuumtryk, hvorefter der tilføres en kontrolleret kulde, som medfører at fedtcellerne går til grunde. Herefter transporteres de væk via lymfesystemet og udskilles naturligt.

Der ses begyndende resultat efter 2 uger, og det endelige resultat ses efter ca. 8-12 uger, og er permanent. Behandlingen kan gentages efter 12 uger, hvis du ønsker yderligere fedtreduktion. I mange tilfælde ser vi dog at én er nok.

Du kan læse mere om de specifikke områder, vi kan behandle med CoolTech her.

Før behandlingen
Efter behandlingen

Før/efter billeder

  • Permanent resultat
  • KUN sygeplejersker der behandler
  • CeriX var den første klinik til at blive certificeret i Cooltech

Se flere eksempler

Skal jeg vælge fedtfrysning med maskinen fra Cooltech eller Zeltiq?

“Det spørgsmål får jeg dagligt, og som den eneste i Danmark der har arbejdet med begge maskiner, oplever jeg ingen forskel resultatmæssigt. Så hvis man skal vælge mellem de 2 maskiner – Cooltech og Zeltiq – er det ikke maskinerne, man skal se på, for de er lige gode, men behandleren bag maskinen. Erfaring med behandlingen er afgørende for resultatet. Behandleren skal have erfaring og være dygtig til at se hvordan din krop skal skulptureres! Det er altafgørende…”, siger Mette, Kosmetisk sygeplejerske.

Hos CeriX var vi i december 2016 så heldige, at Mette startede hos os. Mette er den sygeplejerske i Danmark, som har længst erfaring med behandling med fedtfrysning. Mettes lange og brede erfaring giver os helt fantastiske resultater, og du vil med garanti føle sig i trygge hænder.

Du har følgende muligheder:

  • Du kan kontakte os direkte for en gratis og uforpligtende samtale, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder for behandling af dine kosmetiske gener ved PCO.
  • Du kan kontakte os, hvis du vil springe ventetiden over, og straks komme i gang med dit behandlingsforløb, uden tilskud fra sygesikringen.
  • Du kan kontakte os, hvis du har et ønske om, at få fjernet dine uønskede hår på kroppen, hvor det ikke er muligt at få vederlagsfrie behandlinger over sygesikringen.
  • Du kan kontakte os, hvis du allerede har benyttet dig af dine vederlagsfrie behandlinger fra sygesikringen

I og med, at behandlingspakkerne tilrettelægges individuelt, er priserne på pakkerne også forskellige. Vi anbefaler derfor altid at du kommer ind til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor du vil få al den information, du har brug for samt priser.

Vi har behandlingspakker for følgende indikationer:

  • Permanent hårfjerning af uønsket hårvækst
  • Permanent reduktion af uønskede fedtdepoter på kroppen med CoolTech
  • Permanent reduktion af ar efter akne med Fractional laser

Vi kan garantere dig behandlinger med de mest effektive kvalitets-lasere på markedet.

Sammen ønsker de to stiftere af CeriX, Rie Jensen & Cecilie Hother, at hjælpe kvinder til at få et bedre selvværd ved at mindske de kosmetiske gener ved sygdommen, og at finde nye og mere effektive muligheder for behandling af PCO/PCOS. Vi håber at CeriX kan være et sted, hvor man finder behandling og svar på sine spørgsmål.

Du kan også læse mere på PCO-foreningen hjemmeside: www.PCOinfo.dk

Behandling af kosmetiske gener ved PCO/PCOS:

Hos Cerix behandler vi de kosmetiske gener ved PCO/PCOS. (Har du fertilitetsproblemer bør du kontakte din egen læge).
Hos CeriX kan vi, med det udstyr vi har, som er det nyeste af det nyeste, behandle alt fra uønsket hårvækst, til genstridige fedtdepoter, ar efter akne og aktiv akne. Vi kan tilbyde alle behandlinger i forbindelse med de kosmetiske gener PCO/PCOS forsager, og garanterer de bedste kvalitets lasere.

De ramte kvinder kan på den måde få et specialtilpasset behandlingsforløb til en speciel pris.

Man kan også hjælpe sig selv med at forbedre generne, ved hjælp af kostomlægning og motion, som evt kan kombineres med Metformin, som kan udskrives af egen læge.