Kvinde_Krop-+-mave_Front_1

Tummy Tuck – løst maveskind

CeriX Privathospital er specialiseret i kosmetisk kirurgi og har stor erfaring med abdominalplastik og reduktion af løst maveskind

 • Operationstid: 2-3 timer
 • Tilbage på arbejde: 2-4 uger
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Første kontrol: 2 uger
 • Indlæggelsestid: Ingen
 • Forberedelse: Faste
Kontant frapris
29.900 kr.
Læs mere om cerix tryghedsgaranti

SÅDAN FOREGÅR MAVEPLASTIK

En maveplastik kaldes også for en abdominalplastik. Ved operationen opstrammes huden svarende til både den øvre del af maven over navlen og den nedre under navlen. Typisk kan man kombinere operationen med fedtsugning af lokale depoter samt fedttransplantation til andre dele af kroppen, f.eks. brysterne eller ballerne.

Operationen udføres på CeriX Privathospital i Hellerup.

web_3.19.1

Reduktion af løst maveskind

Ved maveplastik opstrammes huden svarende til både den øvre del af maven over navlen og den nedre under navlen  

Brystforstørrelse med eget fedtvæv

Brystforstørrelse med eget fedtvæv

I denne video kan du høre om brystforstørrende operation med eget fedt

Fedtsugning

Fedtsugning

Plastikkirurg Daniel Yadete fortæller i denne video alt om fedtsugning

Din maveskindsoperation hos CeriX

Hos CeriX lægger vi vægt på, at resultatet kommer til at fremstå i naturlig balance med kroppen, og resultatet skal være naturligt i forhold til kroppens proportioner.

FORUNDERSØGELSE

Inden beslutningen om en maveplastik kommer du til en forundersøgelse hos én af vores plastikkirurger. Her taler du med kirurgen om dine forventninger, og det vurderes hvilken behandling, der vil være mest egnet til dig , og du får en grundig gennemgang af dine muligheder. Ud fra dine ønsker og kirurgens anbefalinger planlægger I din operation.

VI KAN IKKE OPERERE DIG, HVIS DU HAR

 • BMI over 30
 • Udfordringer med hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald

SELVE OPERATIONEN

Der findes flere forskellige typer operation for løst maveskind, bl.a. den klassiske abdominalplastik og mini-abdominalplastik.

Ved den klasssiske maveplastik lægges et langt snit, og der opereres både syd for navlen og over navlen. En stor maveplastik kan ligeledes kombineres med at behandle delte mavemuskler, idet vi kan gå ind og sy en eventuelt slap bugvæg, dvs. mavemusklerne, sammen.

Ved en lille maveplastik (mini-abdominalplastik) laver plastikkirurgen et snit langs den nedre del af maven. Snittet er svagt U-formet og bliver lavet lige ved trussekanten, næsten fra hofte til hofte. Huden på maven løsnes fra bugvæggen sammen med fedt op til niveau med navlen. Det overflødige hud og fedt skæres væk. Den tilbageværende hud strammes op og syes på plads.

Begge indgreb kan kombineres med fedtsugning, hvor overskydende fedtdepoter fjernes. Afhængig af operationens omfang, dvs. om der skal foretages opstramning af mavemusklen eller fedtsuges, tager operationen ca. 2-3 timer. Fedtsugningen foretages først, dernæst fjernes hud og fedtvæv og til sidst lukkes evt. afstand mellem musklerne, og huden bliver syet.

EFTER OEPRATIONEN

Inden du skal hjem, bliver du grundigt informeret af sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på spørgsmål, så du føler dig tryg. Derudover taler du med den kirurg, der opererede dig inden for det første døgn, og du har hele tiden et direkte nummer, du kan komme igennem til os på 24/7. Du kan derfor føle dig tryg i hele forløbet.

Efter 7-10 dage kommer du til opfølgning hos en sygeplejerske i ambulatoriet. Sygeplejersken informerer dig om, hvordan du skal forholde dig fremover i forhold til arrene og smerter m.m. Du vil blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen.

FORHOLDSREGLER EFTER MAVEPLASTIK

Du kan forvente at genoptage dit arbejde efter 2-4 uger afhængig af dit arbejde. Har du et meget fysisk hårdt arbejde, skal du regne med, at der går minimum 6 uger, inden du kan genoptage det.

Maveplastik før og efter billeder

FØR/EFTER BILLEDER FRA MAVEPLASTIK HOS CERIX

Se de flotte resultater efter fjernelse af slapt maveskind. En maveplastik operation kan skabe en helt fantastisk forvandling, som både gør en forskel for dit udseende og din udstråling.

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

KVALITET, SIKKERHED OG DET NYESTE UDSTYR

Hos CeriX har vi opbygget vores eget univers af det nyeste inden for operationsudstyr, som du ikke vil opleve nogle andre steder. Samtlige af vores forskellige typer af avanceret plastikkirurgi bliver udført af de dygtigste og mest nytænkende, professionelle plastikkirurger i landet, der igennem lange specialuddannelser har tillært sig og adopteret smarte teknikker fra Hollywood. Vores unikke og brede viden på feltet gør, at vi er i stand til at yde dig den absolut bedste og mest sikre behandling i forbindelse med din operation. Vi holder os løbende opdaterede i forhold til nye trends og teknikker ud fra en ambition om konstant at udvikle os – og for at kunne garantere dig det bedste af det bedste.

Book forundersøgelse

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

Heidi_ad.2.Still001

Heidi

Jeg er 55 år og ønsker at se ud, som jeg føler mig indeni; frisk og yngre end mine rynker røber mig til at være. For mig er det vigtigt, at jeg er tilfreds i egen krop, og at mit udseende stemmer overens med, hvordan jeg føler mig indeni. Med Shapes by CeriX-behandlingen har jeg opnået dét, jeg ville: Jeg er igen kommet til at ligne mit yngre jeg. Det hele hænger ikke nedad længere.

LS-PernilleAalund-juni18.62_150dpi

Pernille Aalund

Indimellem har rigtig mange af os behov for en hjælpende hånd, og her er der brug for hjælp fra kyndige specialister. Råd og vejledning om den helt rigtige behandling er en nødvendighed, særligt hvis de små rettelser ikke skal ’forandre’, men udelukkende forbedre. Det handler langt fra altid om at se yngre ud, men om at bevare dét, man har… længe. Lade alderen sætte sine fine, lette tegn. Jeg ved, at CeriX altid behandler med respekt for det naturlige udgangspunkt, og det gør mig tryg!

Silassorthvid

Silas Holst

Jeg har valgt at få behandling hos CeriX. Jeg har også rigtig mange venner, der tidligere har fået behandling hos CeriX, og de har alle været utroligt glade for resultatet. Min krop er en stor del af mit arbejde. Som skuespiller og danser er den på mange måder mit primære ‘arbejdsredskab’. Så for mig er det helt naturligt at være meget opmærksom på, hvordan min krop ser ud, ligesom jeg går super meget op i at holde den i så god fysisk form som overhovedet muligt! Og så gør det jo heller ikke noget, at jeg kan komme ind til CeriX og få ultimativ mig-tid!

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti