Kvinde_Krop-+-mave_Front_1

Tummy Tuck – løst maveskind

CeriX Privathospital er specialiseret i kosmetisk kirurgi og har stor erfaring med abdominalplastik og reduktion af løst maveskind

 • Operationstid: 2-3 timer
 • Tilbage på arbejde: 2-4 uger
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Første kontrol: 2 uger
 • Indlæggelsestid: Ingen
 • Forberedelse: Faste
Kontant frapris
22.000 kr.

SÅDAN FOREGÅR MAVEPLASTIK

En maveplastik kaldes også for en abdominalplastik. Ved operationen opstrammes huden svarende til både den øvre del af maven over navlen og den nedre under navlen. Typisk kan man kombinere operationen med fedtsugning af lokale depoter samt fedttransplantation til andre dele af kroppen, f.eks. brysterne eller ballerne.

Operationen udføres på CeriX Privathospital i Hellerup.

Maveplastik Reduktion af løst maveskind

Reduktion af løst maveskind

Ved maveplastik opstrammes huden svarende til både den øvre del af maven over navlen og den nedre under navlen  

Brystforstørrelse med eget fedtvæv

Brystforstørrelse med eget fedtvæv

I denne video kan du høre om brystforstørrende operation med eget fedt

Fedtsugning

Fedtsugning

Plastikkirurg Daniel Yadete fortæller i denne video alt om fedtsugning

Din maveskindsoperation hos CeriX

Hos CeriX lægger vi vægt på, at resultatet kommer til at fremstå i naturlig balance med kroppen, og resultatet skal være naturligt i forhold til kroppens proportioner.

FORUNDERSØGELSE

Inden beslutningen om en maveplastik kommer du til en forundersøgelse hos én af vores plastikkirurger. Her taler du med kirurgen om dine forventninger, og det vurderes hvilken behandling, der vil være mest egnet til dig , og du får en grundig gennemgang af dine muligheder. Ud fra dine ønsker og kirurgens anbefalinger planlægger I din operation.

VI KAN IKKE OPERERE DIG, HVIS DU HAR

 • BMI over 30
 • Udfordringer med hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald

SELVE OPERATIONEN

Der findes flere forskellige typer operation for løst maveskind, bl.a. den klassiske abdominalplastik og mini-abdominalplastik.

Ved den klasssiske maveplastik lægges et langt snit, og der opereres både syd for navlen og over navlen. En stor maveplastik kan ligeledes kombineres med at behandle delte mavemuskler, idet vi kan gå ind og sy en eventuelt slap bugvæg, dvs. mavemusklerne, sammen.

Ved en lille maveplastik (mini-abdominalplastik) laver plastikkirurgen et snit langs den nedre del af maven. Snittet er svagt U-formet og bliver lavet lige ved trussekanten, næsten fra hofte til hofte. Huden på maven løsnes fra bugvæggen sammen med fedt op til niveau med navlen. Det overflødige hud og fedt skæres væk. Den tilbageværende hud strammes op og syes på plads.

Begge indgreb kan kombineres med fedtsugning, hvor overskydende fedtdepoter fjernes. Afhængig af operationens omfang, dvs. om der skal foretages opstramning af mavemusklen eller fedtsuges, tager operationen ca. 2-3 timer. Fedtsugningen foretages først, dernæst fjernes hud og fedtvæv og til sidst lukkes evt. afstand mellem musklerne, og huden bliver syet.

EFTER OEPRATIONEN

Inden du skal hjem, bliver du grundigt informeret af sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på spørgsmål, så du føler dig tryg. Derudover taler du med den kirurg, der opererede dig inden for det første døgn, og du har hele tiden et direkte nummer, du kan komme igennem til os på 24/7. Du kan derfor føle dig tryg i hele forløbet.

Efter 7-10 dage kommer du til opfølgning hos en sygeplejerske i ambulatoriet. Sygeplejersken informerer dig om, hvordan du skal forholde dig fremover i forhold til arrene og smerter m.m. Du vil blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen.

FORHOLDSREGLER EFTER MAVEPLASTIK

Du kan forvente at genoptage dit arbejde efter 2-4 uger afhængig af dit arbejde. Har du et meget fysisk hårdt arbejde, skal du regne med, at der går minimum 6 uger, inden du kan genoptage det.

Maveplastik før og efter billeder

FØR/EFTER BILLEDER FRA MAVEPLASTIK HOS CERIX

Se de flotte resultater efter fjernelse af slapt maveskind. En maveplastik operation kan skabe en helt fantastisk forvandling, som både gør en forskel for dit udseende og din udstråling.

Tilvalg og variationer:

FEDTSUGNING

Fedtsugning kan foretages på hele kroppen, hvis man kæmper med genstridige fedtdepoter og er generet af en unormal fedtfordeling

9.900 kr.

FEDTSUGNING AF UØNSKET FEDT

Fedtsugning er et indgreb, der henvender sig til både mænd og kvinder. Med en fedtsugning er det muligt at fjerne lokale fedtdepoter på lokaliserede områder.

Fedtsugning er ikke en erstatning for sund livsstil, og indgrebet skal ikke bruges som en slankekur. Fedtsugning er velegnet til at ændre kropsfaconen og trimme kroppen. Vi kan ikke udføre indgrebet på dig, hvis du har en BMI over 30.

De lokale fedtdepoter er arveligt betinget og kønsbestemt. Disse depoter vil ikke forsvinde trods slankekure og intens træning, og de vil derfor være velegnede til fedtsugning. Blandt kvinder er det ofte fedtet på hofter, lår og flanker, der driller, mens mænd ofte aflejrer fedt på maven og flankerne.

Frapris

9.900 kr.

Læs om operationen

Kvinde_Krop_45-grader_2-395x430
ARKORREKTION

Korrektion af ar er en simpel behandling, som kan hjælpe dig af med generende ar

5.000 kr.

EFFEKTIV KORREKTION AF AR

Uskønne ar kan opstå af flere forskellige årsager, f.eks. efter tidligere operationer eller skader. Ar kan være æstetisk skæmmende, men også give generende fysiske symptomer som udbuling, indtrækning, stramhed og smerter. Måske danner du keloid-ar, som er fortykkede ar.

En arkorrektion kan i mange tilfælde afhjælpe generende ar, og kan (afhængig af arrets størrelse) ofte klares med en operation i lokalbedøvelse.

Frapris

5.000 kr.

Læs om behandlingen

Kvinde_Krop-+-mave_Front_1-395x430
FEDTTRANSPLANTATION TIL ANSIGTET

Naturlig reduktion af rynkerne i ansigtet og fornyet volumen i f.eks. kinder, tindinger, læber, kæbelinje, hage eller øreflipper

14.900 kr.

NATURLIG FYLDE OG KONTURERING

Dette indgreb er til dig som ønsker at genskabe volumen i områder, hvor der tidligere har været fylde. Det er typisk områder som kinder, tindinger, nasolabialfurer, marionetlinjer og generelt i underansigtet.

Der er med dette indgreb mulighed for at definere specifikke ansigtstræk såsom læber, hage, kæbelinje, næse og øreflipper og kropsformer såsom baller og bryster.

Indgrebet foretages via minimale ”indgange”, hvor igennem der suges fedt fra lokaliserede depoter på kroppen, f.eks. på mave, flanker og lår. Fedtet transplanteres derefter til det/de ønskede områder.

Frapris

14.900 kr.

Læs om operationen

Ansigt_Kvinde_Pande-395x430
ØVRE ØJENLÅG

En operation af øvre øjenlåg kan reducere overskydende hud, muskulatur og fedtposer, hvilket giver dig et mere friskt og velplejet udseende

10.300 kr.

I takt med alderen vil de fleste opleve, at huden mister en del af sin elasticitet. Dette kan medføre et overskud af hud, fedt og muskel, hvilket kan give et træt udseende med tunge, hængende øjenlåg eller poser under øjnene.

Der er stor forskel på hvor meget fedt, der poser frem over og under øjnene hos den enkelte. Tunge øjenlåg kan skyldes flere ting. Det kan f.eks. være medfødt pga. lavtsiddende øjenbryn. I de fleste tilfælde er tunge øjenlåg dog noget, der udvikler sig med årene pga. et overskud af hud, muskel og fedt. Det er oftest en kombination af slap hud på øvre øjenlåg og en nedsynkning af øjenbrynene. For nogle kan hudfolderne på de øvre øjenlåg blive så store, at de dækker ned over øjet. Dette kan medføre en indsnævring af synsfeltet, sviende røde øjne og hovedpine.

Lider du af tunge øjenlåg kan en operation af øvre øjenlåg således have et kosmetisk såvel som funktionelt formål, idet du både opnår et friskere udseende og slipper af med hovedpine eller andre fysiske gener.

Frapris

10.300 kr.

Læs om operationen

øvre-Ansigt_Kvinde_Front__Neutral_4-med-streger
Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

KVALITET, SIKKERHED OG DET NYESTE UDSTYR

Hos CeriX har vi opbygget vores eget univers af det nyeste inden for operationsudstyr, som du ikke vil opleve nogle andre steder. Samtlige af vores forskellige typer af avanceret plastikkirurgi bliver udført af de dygtigste og mest nytænkende, professionelle plastikkirurger i landet, der igennem lange specialuddannelser har tillært sig og adopteret smarte teknikker fra Hollywood. Vores unikke og brede viden på feltet gør, at vi er i stand til at yde dig den absolut bedste og mest sikre behandling i forbindelse med din operation. Vi holder os løbende opdaterede i forhold til nye trends og teknikker ud fra en ambition om konstant at udvikle os – og for at kunne garantere dig det bedste af det bedste.

Book forundersøgelse

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

Julie Ruggaard

Julie Rugaard

Efter jeg er begyndt at gå i behandling hos Rie og CeriX, er jeg ikke længere træt at se på, og jeg føler mig faktisk heller ikke helt så gammel. Det lyder måske skørt, men dét, at mit ansigt ser yngre og smukkere ud, får mig faktisk til at føle mig mere frisk, og jeg har langt mere overskud i hverdagen.

Jeg føler mig fuldstændig tryg i, at Rie giver mig den mest smagfulde og professionelle behandling. Behandlerne hos CeriX altid er opdateret på den nyeste viden inden for skønhedsbehandlinger, og der bliver ikke gået på kompromis med hverken sikkerhed eller resultater.

17

Christina

Jeg er så glad for resultatet efter min behandling med Cosmelan peeling. Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Tusind tak, CeriX – for fantastisk behandling og service. Jeg kan varmt anbefale andre at få behandling hos CeriX, hvis man er plaget af pigmentforandringer og uens hudtone.

Jackie afvent Go'

Jackie Navarro

Uanset hvad jeg har gjort og gør, har jeg aldrig rigtig kunne tage på, på numsen. Jeg har kunne tage på, på maven og på armene. Men på balderne har mine fedtceller simpelthen ikke siddet. Og så har det været svært for mig at træne mig til en numse uden at være for muskuløs. Med et Brazilian Butt Lift med eget fedt hos CeriX har jeg fået trimmet kroppen og suget fedt fra steder, hvor der var lidt i overskud efter 4 gravidteter.

Jeg er så glad for min ‘nye’ timeglasfigur og fyldige numse. Den er jo ikke kæmpestor eller noget. Den er bare helt perfekt – jeg havde faktisk ikke nogen numse overhovedet. Det var nærmest som om, den gik indad. Det er simpelthen så dejligt at få lov til at få nogle former.

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti