Se månedens kampagner her

Vores plastikkirurg guider dig til det rette bodylift

Maveplastik – løst maveskind

Løst maveskind kan være et generende og psykisk hæmmende problem. Der findes dog en løsning, som kan hjælpe dig tilbage til den faste mave
Tilbage til oversigten

Book forundersøgelse

Du kan booke din forundersøgelse hos
vores Plastikkirurg her via vores
booking service

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

LØS HUD

Der kan være mange årsager til løst maveskind, men oftest er et stort vægttab eller graviditet synderen, men med alderen mister vi også vores elasticitet i huden, som derved gøre det svære for huden at trække sig sammen igen. Typisk begynder huden at blive løs og hænge og der kan også opstå en udbuling af bugmusklen, især efter graviditet hvor mavens muskulatur bliver udvidet. Generne er ofte kosmetiske, og pludselig kan det være svært at vise sig i fx badetøj. Men i nogle tilfælde kan den løse hud også give fysiske gener i form af hudproblemer, fx fugt og svamp.

Maveplastik

En maveplastik kaldes også for en abdominalplastik. Ved operationen opstrammes huden både svarende til den øvre del af maven over navlen og den nedreunder navlen.  Typisk kan man kombinere operationen med fedtsugning af lokale depoter samt evt fedttransplantation til andre dele af kroppen, fx brysterne eller ballerne.

Hvis bugmusklen er gledet fra hinanden (fx efter graviditet) kan det være nødvendigt at foretage en opstramning af bugmuskulaturen. Operationen foretages i fuld narkose.

Maveplastik

 • Få din form tilbage
 • Sikkerhed og tryghed
 • Dygtig og erfaren kirurg

 

Se flere eksempler

Finansiering

Hos CeriX har vi nu den mulighed, at tilbyde vores kunder DK’s bedste finansierings løsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000kr rentefrit og du bestemmer selv, om du vil afdrage 499kr, 899kr, 999kr pr md. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast. Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 61616117.

 

FORUNDERSØGELSE

Inden beslutningen om en maveplastik kommer du til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg.

Her taler du med kirurgen om dine forventninger, og det vurderes hvilken behandling der vil være mest egnet til dig , og du får en grundig gennemgang af dine muligheder. Ud fra dine ønsker og kirurgens anbefalinger planlægger I din operation.

Følgende er kontraindikeret til denne type operation

 • BMI over 30
 • Sygdomme i hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald

EFTER OPERATIONEN

Inden du skal hjem bliver du grundigt informeret af plastikkirurgen og sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på evt. spørgsmål, så du føler dig tryg. Derudover taler du med den kirurg der opererede dig inden for det første døgn, og du har hele tiden et direkte nummer, du kan komme igennem til os på 24/7. Du kan derfor føle dig tryg i hele forløbet.

Du kan forvente at genoptage dit arbejde efter 2-4 uger afhængig af dit arbejde. Har du et meget fysisk hårdt arbejde, skal du regne med at der går minimum 6 uger inden du kan genoptage det.

Efter 7-10 dage kommer du til opfølgning hos en sygeplejerske i ambulatoriet. Sygeplejersken informerer dig om, hvordan du skal forholde dig fremover i forhold til arrene, evt. smerter m.m. Du vil blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen.

MØD KIRURGEN

Stig-Frederik er overlæge og speciallæge i plastikkirurgi. Han har en Ph.d.-grad og er forskningsansvarlig overlæge for det første private stamcellelaboratorium til kosmetisk plastikkirurgi.

Han er en af de førende eksperter på verdensplan indenfor fedttransplantation og stamceller til brug i både rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi. Han har publiceret mange artikler i internationale tidsskrifter, bl.a. i The Lancet som eneste danske plastikkirurg. Han er en meget brugt foredragsholder ved internationale kongresser i plastikkirurgi.

Han er ligeledes specialist indenfor rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi, og stræber altid efter perfektion og skønhedsidealet er et naturligt og velproportioneret look. Han er derudover også en af de få plastikkirurger i verdenen, der kan udføre det kendte Alexandra brystløft, som efterlader et resultat uden synlige ar.

Stig Frederik er perfektionist ud til fingerspidserne, men hans helt særlige kompetencer er:
 • Fedttransplantation til ansigt
 • Brystforstørrende operation med implantater og brystforstørrende operation med eget fedt
 • Fjernelse og udskiftning af brystimplantater
 • Alexandra brystløft og brystreduktion
 • Brystrekonstruktion
 • Fedtsugning
 • Fjernelse af slapt maveskind samt slap hud på lår og arme
 • Fjernelse af slap hud efter stort vægttab
 • Operation for mandlig brystudvikling
 • Øjenlågsoperationer
 • Rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurg