Se månedens kampagner her

Vi kan garantere dig, at vi anvender det bedste og mest effektive udstyr på markedet til fjernelse af pigmentpletter, nemlig IPL-systemet fra det amerikanske firma, Cynosure.

Gammelmandspletter på hænderne

Dit resultat er vores erfaring og ekspertise, og vi garanterer dig et fantastisk resultat.*
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

pletter på hænder

Pigmentforandringer kan være to forskellige ting. Det kan være solskadepigmenteringer, som også kommer med alderen i form af fine, små pletter i hudens overflade. Pigmentforandringer kan derudover skyldes Melasma, som er en pigmentering, der kommer af en hormonel ubalance. Det kan være ved brug af p-piller, i forbindelse med graviditet eller overgangsalder.

Gammelmandspletter eller leverpletter,

som de små mørke plamager på hænderne kaldes, har i virkeligheden intet med lever at gøre, men kommer som et resultat af alder, men også på grund af ekstrem soleksponering, som hænderne jo desværre er udsat for. De fleste kvinder sætter stor pris på et smukt og velbalanceret ydre, både med hensyn til at pleje sin ansigt og hår. Desværre ser vi en stor tendens til, at kvinder ofte glemmer at hænder, hals og bryst også kan være ekstremt alders afslørende, og i virkeligheden får én til at se ældre ud, da hudtonen bliver mere uens at se på. Vores råd er derfor altid, at vil du sikrer at der er harmoni, ikke kun i dit ansigt, men også med resten af kroppen, så skal du også fokusere på behandling af dine hænder og bryst/decolletage. Fjernelse af pigmentforandringer på hænderne er let og effektivt med laser/IPL, og du vil med garanti ikke fortryde det.

Før behandlingen
Efter behandlingen

Effektiv fjernelse af pigmentforandringer på hænderne

  • Vi anvender udelukkende det bedste amerikanske udstyr
  • Færre behandlinger end ved andre laser-metoder
  • Mærkbar forbedring allerede efter én behandling

Se flere eksempler

EFFEKTIV BEHANDLING AF PIGMENTPLETTER

IPL, også kaldet Intens Pulseret Lys er en teknologi, som anvender et bredt spekter af lyskilder fra en xenonplasmalampe med forskellige bølgelængder. Det betyder at lyset fra IPL’en indstilles til at behandle forskellige farveforskelle i huden, såsom melanin i forbindelse med pigmentforandringer i huden. Når lyset i et milisekund ”møder” det target, også kaldet chromophorer, som i det her tilfælde af melaninen (pigmentet), som vi gerne vil behandle og fjerne, omdannes lyset til varme hvorved pigmentet i huden afbleges. Alt dette sker under hudens overflade. Behandlingen er således meget præcis og effektiv. Det er derfor ligeledes vigtig ved denne behandling, at du ikke er for brun forud for behandlingen. Da pigmentet er placeret på hudens overflade, vil der modsat behandling af hår og kar, her være en synlig forandring på huden. Det betyder at pigmentpletterne i ugen efter vil blive en smule mørkere, hvor efter de vil skalle af i løbet af en uge. Det ligner lidt ”kaffegrums”, som ligger på hudens overflade. For at komme plettere helt til livs, skal du typisk forvente 2-4 behandlinger med et interval på ca. 4 uger mellem hver behandling.

Hos CeriX går vi ikke på kompromis med vores udstyrs kvalitet, og dermed vores kunders sikkerhed. Vi kan derfor garantere dig, at vi anvender det bedste og mest effektive udstyr på markedet, nemlig IPL-systemet fra det amerikanske firma, Cynosure. Udover din sikkerhed betyder det for dig det bedste resultat på den lange bane, med hurtigt og synligt resultat, og selvfølgelig mindst muligt ubehag i forbindelse med behandlingerne.

HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ FØR BEHANDLINGEN

Undgå gerne soleksponering i ca. en måned før behandlingen samt brug af selvbruner og spraytan lige op til behandlingen.

HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ EFTER BEHANDLINGEN

Efter en behandling med IPL kan der afhængig af behandlingsindikationen opstå rødme og hævelse i det behandlede område, og i sjældne tilfælde små vabler. Derudover er det vigtig, at du ikke udsætter det behandlede område for direkte og kraftig soleksponering i op til en måned efter behandlingen. I nordeuropa betyder det således at du godt kan opholde dig ude efter en IPL behandling i langt de fleste måneder på året, så længe du husker at anvende solcreme med faktor 30 eller 50, og med både UVA og UVB filter.