Ansigt_Kvinde_Front_Tindinger_4

Gammelmandspletter på hænderne

Hos CeriX anvender vi kun det bedste og mest effektive udstyr på markedet til fjernelse af pigmentpletter, nemlig IPL-systemet fra Cynosure

  • Behandlingstid: 30-45 minutter
  • Resultat: 1-4 behandlinger
  • Bedøvelse: Ingen
  • Holdbarhed: Individuelt
  • Nedetid / Opheling: 1-2 dage
Kontant frapris
1.600 kr.

HVORDAN FOREGÅR FJERNELSE AF PIGMENTPLETTER PÅ HÆNDER?

Pigmentpletter er områder i huden, hvor der er en overproduktion af pigment (Melanin). Når solens stråler rammer hudens melaninproducerende celler, danner huden pigment som en naturlig form for UV-beskyttelse. Det er den proces, der giver huden den solbrune farve. Vedvarende soleksponering kan dog resultere i pigmentpletter, som skyldes solskader i huden. IPL er en teknologi, hvor lysenergi absorberes i hudens pigment, hvor energien afsættes som varme og destruerer det farvede element (pigmentet) i huden.

Fjernelse af pigment

Fjernelse af pigment

Hos CeriX anvender vi kun det bedste og mest gennemtestede på markedet til fjernelse af pigmentpletter

FØR OG EFTER PIGMENTFJERNELSE

OPLEV DEN FANTASTISKE FORVANDLING

Med IPL (Intenst Pulserende Lys) kan vi sikkert og effektivt behandle solskader og pigmentforandringer i følgende områder i både ansigt, på hals, bryst og hænder. Hos CeriX anvender vi kun udstyr af højeste kvalitet samt erfarne og professionelle behandlere, så du er sikret et godt resultat af din behandling

SÅDAN VIRKER PIGMENTFJERNELSE PÅ HÆNDERNE MED IPL

Pigmentforandringer på hænderne kan både være et resultat af solskader og hudens naturlige aldringsproces, som resulterer i ‘leverpletter’. Det er heldigvis muligt at behandle uens hudtone på hænderne med IPL (Intenst Pulserende Lys).

HVORDAN VIRKER BEHANDLING MED IPL?

IPL er en teknologi, som anvender et bredt spekter af lyskilder fra en xenonplasmalampe med forskellige bølgelængder. Lyset fra IPL’en indstilles til at behandle forskellige farveforskelle i huden, såsom Melanin i forbindelse med pigmentforandringer i huden. Når lyset i et milisekund ”møder” det target, dvs. pigmentet, som vi gerne vil behandle og fjerne, omdannes lyset til varme. På den måde afbleges og destrueres pigmentet i huden Alt dette sker under hudens overflade. Behandlingen er således meget præcis og effektiv.

FØR BEHANDLING AF HÆNDER MED IPL

Før vi kan behandle dig med IPL, skal vi se dig til en gratis konsultation på én af vores klinikker. Til konsultationen vurderer vores hudlæge og kosmetiske sygeplejerske hvilken type pigmentering, du har. Derefter udarbejder vi en skræddersyet behandlingsplan til dig, så du får det resultat, du ønsker.

Det er vigtigt, at det område, du skal have behandlet, ikke udsættes for direkte sollys i ca. 4 uger før din behandling med IPL (laser). Ligeledes skal du undgå at bruge selvbruner og spraytan op til behandlingen.

SELVE BEHANDLINGEN AF HÆNDER MED IPL

Selve behandlingen varer normalt 30 til 45 minutter. Huden renses, hvorefter der påføres et tyndt lag gel. Derefter holdes laseren mod huden i det behandlede område, og der udsendes korte, kraftige lysglimt. Under behandlingen bærer du et par beskyttelsesbriller, så du undgår det kraftige lys fra laseren. 

GØR BEHANDLING AF HÆNDER MED IPL ONDT?

De fleste beskriver følelsen af behandling med IPL (laser) som en intens varmefornemmelse. Når laseren føres henover huden føles det typisk som en smerte svarende til et svip med en elastik. 

EFTER BEHANDLING AF HÆNDER MED IPL

Efter en behandling med IPL kan der opstå rødme og hævelse i det behandlede område. Det er vigtig, at du ikke udsætter det behandlede område for direkte og kraftig soleksponering i op til en måned efter behandlingen. I Nordeuropa betyder det, at du godt kan opholde dig ude efter en IPL behandling i langt de fleste måneder på året, så længe du husker at anvende solcreme med faktor 30 eller 50 med både UVA og UVB filter.

Da pigmentet er placeret på hudens overflade, vil der modsat behandling af hår og kar, være en synlig forandring på huden. I dagene efter din behandling vil pigmentpletterne således blive en smule mørkere, hvorefter de vil skalle af i løbet af en uge. Det ligner ”kaffegrums”, som ligger på hudens overflade.

HVOR LANG TID HOLDER BEHANDLING MED IPL?

Du skal forvente, at der skal gives mellem 1-4 behandlinger for at opnå det ønskede resultat. Behandlingerne kan gives med minimum 4 ugers mellemrum. Det nødvendige antal behandlinger og slutresultatet afhænger af din hudkvalitet. Desuden er det altafgørende for et godt og varigt resultat, at du følger de givne retningslinjer for efterforløbet.

RABAT VED KØB AF KLIPPEKORT

Du kan opnå en samlet og fordelagtig pris ved køb af klippekort på 3 behandlinger. Klippekortet er personligt og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre behandlinger.

Fjernelse af karsprængninger med laser

Fjernelse af karsprængninger med laser

Laserbehandling (IPL) er en meget effektiv metode til at fjerne de fine kar i ansigtet

Hudforny

Hudforyngelse og opstramning af huden

Rie fortæller i denne video, hvordan vi hos CeriX arbejder med opstramning og fornyelse af huden med bl.a. Skinbooster

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

users
Mere end 10 års erfaring

Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

user-md
Behandlingsplan

Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

hands
Høj faglighed

Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

crown
Naturlig & Æstetisk

Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

Behandlingsområder & Tilvalg

KAR I ANSIGTET

Hos CeriX har vi stor erfaring med at fjerne karsprængninger i ansigtet ved hjælp af laserudstyr af højeste kvalitet

900 kr.

FJERNELSE AF KAR I ANSIGTET

Behandling af karsprængninger i ansigtet sker ved hjælp af IPL laser (Intenst Pulserende Lys). Laserbehandlingen udsætter huden for et kraftigt lys af millisekunders varighed. Lyset optages af blodets røde farvestof. Energien fra laseren omdannes herefter til varme, som ødelægger karvæggen og fjerner karsprængningerne

Frapris

900 kr.

Læs om behandlingen

Ansigt_Kvinde_Øreflipper-395x430
KAR PÅ BEN

Karsprængninger på benene fjernes effektivt med Sklerosering. Vi har mere end 10 års erfaring med Sklerosering i CeriX

2.500 kr.

FJERNELSE AF KAR PÅ BEN

Sklerosering er en behandling, hvor der indføres en lille mængde af enten en højkoncentration af saltvand eller en meget virksom væske. Væsken medfører en lokal irritation inde i karret, som får karvæggene til at klistre sig sammen. Blodet får derved ikke længere passage, og karret vil langsomt nedbrydes.

Frapris

2.500 kr.

Læs om behandlingen

Kvinde_Krop_45-grader_2-395x430
KAR PÅ BRYSTET

Uens hudtone og farveforskelle på brystet er et almindeligt problem, som effektivt kan reduceres ved hjælp af laserbehandling

2.000 kr.

FJERNSELSE AF KAR PÅ BRYSTET

Både vind, vejr og sol er medvirkende til, at mange udvikler karsprængninger i ansigtet og på brystet. Disse kar kan heldigvis skånsomt og effektivt reduceres ved brug af innovativ laserteknologi. Når de udvidede blodkar påvirkes af opvarmningen fra laserlyset, lukker de sig sammen og forsvinder

Frapris

2.000 kr.

Læs om behandlingen

Ansigt_Kvinde_Front__Neutral_4-395x430
HUDFORYNGELSE MED LASER

IPL Rejuvenation gør det muligt at opnå en mere ensartet hud med færre fine linjer. Laserbehandlingen reducerer også karsprængninger og pigmentpletter m.m.

3.000 kr.

REDUKTION AF FINE LINJER

Det er helt almindeligt, at hudens tone og struktur bliver mere ujævn med alderen. Mange får desuden mørke plamager, pigmentpletter og karsprængninger, hvilket kan give et ældre udseende. IPL Rejuvenation er en hudforyngende laserbehandling, som giver en mere ensartet og velplejet hud.

Frapris

3.000 kr.

Læs om behandlingen

Ansigt_Kvinde_Front_Tindinger_4-395x430
garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

kundeudtalelser

LS-PernilleAalund-juni18.62_150dpi

Pernille Aalund

Indimellem har rigtig mange af os behov for en hjælpende hånd, og her er der brug for hjælp fra kyndige specialister. Råd og vejledning om den helt rigtige behandling er en nødvendighed, særligt hvis de små rettelser ikke skal ’forandre’, men udelukkende forbedre. Det handler langt fra altid om at se yngre ud, men om at bevare dét, man har… længe. Lade alderen sætte sine fine, lette tegn. Jeg ved, at CeriX altid behandler med respekt for det naturlige udgangspunkt, og det gør mig tryg!

Silassorthvid

Silas Holst

Jeg har valgt at få behandling hos CeriX. Jeg har også rigtig mange venner, der tidligere har fået behandling hos CeriX, og de har alle været utroligt glade for resultatet. Min krop er en stor del af mit arbejde. Som skuespiller og danser er den på mange måder mit primære ‘arbejdsredskab’. Så for mig er det helt naturligt at være meget opmærksom på, hvordan min krop ser ud, ligesom jeg går super meget op i at holde den i så god fysisk form som overhovedet muligt! Og så gør det jo heller ikke noget, at jeg kan komme ind til CeriX og få ultimativ mig-tid!

Alice1

Alice Rosenkrantz Stadil

Jeg er en MEGA beauty og sundhedsnørd. Jeg elsker ALT, der ikke kræver nål og kniv. Jeg har været en været en tur i stolen hos CeriX og prøvet Ultherapy®. Det er en behandling, hvor man med ultralyd stimulerer det lag i huden, som producerer kollagen og elastin – dét, der får os til at se unge og spændstige ud. Lige da jeg forlod briksen kunne jeg se en forskel, så jeg er SÅ tilfreds allerede nu!

Hos CeriX har man har respekt for den måde, du ser ud på, og det er vildt vigtigt, når man vælger en behandler.