Hårfjerning_Ben_Kvinde_2

Hårfjerning ved bikinilinje

Permanent hårfjerning ved bikinilinjen er en populær behandling hos CeriX. Ved brug af det bedste udstyr på markedet kan vi hjælpe dig med at blive helt fri for uønsket hårvækst ved bikinilinjen. 

  • Behandlingstid: 15-30 min.
  • Resultat: 8-12 behandlinger
  • Bedøvelse: Ingen
  • Holdbarhed: Permanent
  • Nedetid / Opheling: Ingen
  • Konsultation: Gratis
Kontant frapris
700 kr.

SÅDAN FOREGÅR PERMANENT HÅRFJERNING VED BIKINILINJEN

Hos CeriX anvender vi IPL-laserteknologi ved permanent hårfjerning. En IPL-laser bruger intenst pulserende lys til at ramme hårsækkene, hvilket mindsker eller standser hårvæksten permanent.

Når lyset møder pigmentet i hårsækken, omdannes det til varme og beskadiger derved hårsækken eller destruerer dem helt. På den måde enten mindskes eller standses hårvæksten i et givent område af kroppen. IPL-lasere kan anvendes til permanent hårfjerning flere forskellige steder på kroppen herunder på armene, benene, ryggen, ved armhulerne samt ved bikinilinjen.

IPL-behandlinger er velegnede til personer med mørke hår, da den ødelæggende varme forekommer idet det mørke pigment i hårsækken møder lyset fra laseren. Det betyder også, at jo lysere din hud er, jo større effekt vil du få af behandlingen da laseren har let ved at finde pigmenten i hårsækkene. Hvis du har en mørk hudtype, vil lyset nemlig blive påvirket af det pigment, du har i din hud – og ikke 100% rettet mod hårsækken.

Forud for alle behandlinger med permanent hårfjerning vil du blive indkaldt til en uforpligtende konsultation, hvor vi vil gennemgå behandlingen med dig og give dig vores bud på, hvad du kan forvente dig af behandlingen. Du vil også få mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte have til behandlingen.

 

haarfjerning

Permanent hårfjerning med laser

Følg med, når skuespiller og CeriX ambassadør Lise Baastrup får lavet permanent hårfjerning med laser

PERMANENT HÅRFJERNING FØR OG EFTER

OPLEV DEN FANTASTISKE FORVANDLING

Hos CeriX er vi specialuddannede til at udføre permanent hårfjerning med IPL (laser). Vi har mange års erfaring med permanent hårfjerning i f.eks. ansigt, på hage, hage og ryg eller ben og intimområdet. CeriX har de bedste og kraftigste maskiner, som sørger for, at du får det absolut bedste resultat – med færrest behandlinger

SÅDAN VIRKER PERMANENT HÅRFJERNING MED LASER

Hos CeriX har vi mange års erfaring med at udføre permanent hårfjerning hos både mænd og kvinder mange forskellige steder på kroppen. Du kan se et af vores flotte resultater til højre eller se flere eksempler på kunder vi har behandlet gennem tiden her.Alt vores personale er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, og du vil altid få en forundersøgelse inden behandlingen starter. Til forundersøgelsen vil du få forklaret hele behandlingen af en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker. Derudover har du mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte have til behandlingen. Du skal endelig ikke holde dig tilbage, da der næppe er et spørgsmål vi ikke har hørt før.

Efter din forundersøgelse har du mindst 48 timers betænkningstid, inden du kan få foretaget behandlingen.

SÅDAN FORLØBER DIN BEHANDLING

Selvom en hårfjerningsbehandling med IPL-laser ikke er en kompliceret behandling, så er der alligevel en række skridt du skal igennem. Nedenfor kan du blive klogere på, hvordan behandlingen konkret forløber hos os.
INDEN BEHANDLINGEN

Hvis du planlægger at få en permanent hårfjerning i bikinilinjen med IPL-laser, er det vigtigt, at du i ugerne op til behandlingen tager visse forholdsregler.

Du bør undgå solpåvirkning så meget som muligt. Dette indebærer solbadning og solarium tre uger inden behandling, samt brug af selvbruner. To uger inden behandlingen må du desuden hverken vokse eller epilere bikinilinjen, da det kan påvirke laserens evne til at ramme hærsækkene præcist.

Inden du kommer til din IPL-hårfjerningsbehandling skal du dog sørge for at barbere området, så ingen hår er synlige. Dette sikrer, at lyset bliver rettet 100% derhen, hvor det vil gøre mest gavn – nemlig i hårsækken under huden.

SELVE BEHANDLINGEN

Ved permanent hårfjerning anvendes laser, som sender lys henover huden på benene. Lyset absorberes af den mørke farve (pigment) i håret, hvorved lyset omdannes til varme i håret. Det kan hårsækkens celler ikke tåle, og cellerne destrueres således – og de kommer aldrig igen. Det er kun muligt at fjerne mørke hår, da lyse hår ikke indeholder pigment. Det betyder også, at jo lysere du er i huden, jo større effekt vil du få af behandlingen. Har du en mørk hudtype, vil lyset påvirkes af den pigment, du har i huden – og ikke 100% ledes ned i hårsækken.

GØR PERMANENT HÅRFJERNING VED BIKINILINJEN ONDT?

Hvert stød tager en brøkdel af et sekund, og du mærker et lille, varmt stik. Nogle oplever det som en kortvarig varme, hvor andre synes, at det niver lidt under behandlingen. Denne smerte bør dog ikke være generende og den vil hurtigt aftage igen.

Din cyklus kan dog påvirke dit smerteniveau, da præmenstruelle kvinder kan være mere ømskindet. Men vi vil selvfølgelig altid tage hensyn til dette, og forsøge at koordinere behandlingsdagene med din cyklus, så du ikke oplever ekstra ubehag under behandlingen.

EFTER BEHANDLING

Huden i området kan føles en smule varm lige efter behandlingen. Det aftager efter ganske få timer. Herefter kan huden være lidt rød og hævet, men det forsvinder også efter få dage. Du kan gå direkte på arbejde og fortsætte dine daglige gøremål efter behandling med laser på benene. Det er vigtigt, at du ikke udsætter det behandlede område for direkte og kraftig soleksponering i op til 4 uger efter behandling med laser. I Nordeuropa betyder det således, at du godt kan opholde dig ude efter en laserbehandling i langt de fleste måneder på året, så længe du husker at anvende solcreme med faktor 30 eller 50 med både UVA og UVB filter.

HVOR LANG TID HOLDER HÅRFJERNING MED LASER?

Resultatet af permanent hårfjerning med laser varierer fra person til person afhængig af hårfarve og hudtype. Langt de fleste oplever en permanent reduktion på 70-90% . De ødelagte hårsække danner ikke hår igen, men der kan komme nye hårsække i forbindelse med hormonelle forandringer. Uanset hvad kan du dog være sikker på at opnå en stærk reducering af hårvæksten i behandlingsområdet.

HVOR OFTE SKAL MAN BEHANDLES MED LASER?

Hver hårsæk har sin egen vækstcyklus, hvilket betyder, at omtrent 20% af vores hår er aktive ad gangen. Da laseren kun rammer hårsækkene i vækstfasen, vil der naturligt være behov for flere behandlinger, før du kan være helt hårfri.

Derfor skal du i gennemsnit forvente ca. 8-12 behandlinger for at være hårfri med et behandlingsinterval på 2-4 uger. Antallet af behandlinger er dog individuelt og kan variere fra person til person.

KLIPPEKORT OG RABAT

Få rabat på dine behandlinger hos CeriX.

Et forløb med permanent hårfjerning kræver typisk ca. 8-12 behandlinger. Som kunde hos CeriX har du derfor mulighed for at få rabat på dine behandlinger ved at købe et af vores klippekort. Ved at købe et klippekort til 8 behandlinger får du hele 2 gratis behandlinger med i bonus.

Hvis der er flere steder på kroppen, hvor du er generet af uønsket hårvækst, tilbyder vi desuden en rabatordning der indebærer, at du betaler fuld pris for det dyreste område, men sparer hele 50% på alle andre områder.

header-behandlinger-i-cerix

Behandlinger hos CeriX

CeriX er specialist i laser og kosmetiske behandlinger. Det er udelukkende specialuddannet personale, der udfører behandlingerne    

MariaLucia2

Permanent hårfjerning med IPL (laser)

Se hvordan permanent hårfjerning med IPL foregår, når Maria Lucia får fjernet hår på benene hos CeriX

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

users
Mere end 10 års erfaring

Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

user-md
Behandlingsplan

Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

hands
Høj faglighed

Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

crown
Naturlig & Æstetisk

Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

kundeudtalelser

17

Johanne Emilie

Daniel har givet mig bryster, som jeg ikke troede, jeg kunne få – samt den glæde og selvtillid, der følger med, når man kan se sig selv rigtigt i spejlet og være glad for det, man ser. 

De varmeste anbefalinger herfra – både til Daniel, men så sandelig også til hele CeriX, der altid er topprofessionelle, imødekommende og hjælpsomme.

LS-PernilleAalund-juni18.62_150dpi

Pernille Aalund

Indimellem har rigtig mange af os behov for en hjælpende hånd, og her er der brug for hjælp fra kyndige specialister. Råd og vejledning om den helt rigtige behandling er en nødvendighed, særligt hvis de små rettelser ikke skal ’forandre’, men udelukkende forbedre. Det handler langt fra altid om at se yngre ud, men om at bevare dét, man har… længe. Lade alderen sætte sine fine, lette tegn. Jeg ved, at CeriX altid behandler med respekt for det naturlige udgangspunkt, og det gør mig tryg!

A1140026-2

Pernille Caroline Lotus

Jeg er ret kritisk, hvad angår kirurgi, rynkereduktion og lignende, og har egentlig ventet, til jeg havde passeret de 35 år, indtil jeg turde få andre behandlinger end laser mod acne. Med min kritiske tilgang til, og måske endda nervøsitet omkring, indgreb i ansigtet har jeg længe ledt efter den bedste i branchen, og efter utallige anbefalinger af Rie og CeriX, tog jeg mig sammen og bookede en konsultation. Mødet med Rie og resten af teamet hos CeriX har givet mig mod på rynkereducerende behandlinger, da jeg ved, jeg er under kyndige hænder, og jeg ved, de lytter til, at jeg ønsker det mest naturlige look. Så disse behandlinger er egentlig blot med til, at jeg kan vedligeholde mit ungdommelige look, uden overdrivelse.