Se månedens kampagner her

Bliv behandlet af nogle af landets bedste og mest innovative plastikkirurger hos CeriX

Mommy Makeover

På vores privathospital i CeriX Hellerup tilbyder vi revolutionerende plastikkirurgi i særklasse
Tilbage til oversigten

Book forundersøgelse

Du kan booke din forundersøgelse hos
vores Plastikkirurg her via vores
booking service

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Mommy Makeover efter graviditet og amning

Synes du, at graviditet og amning har gjort din mave trænger til at blive strammet op? Og trænger dine bryster at få fylden tilbage eller at blive løftet? Så kan en Mommy Makeover operation måske være den rigtige løsning for dig.

Mommy Makeover er et begreb, som dækker over en kombination af forskellige kosmetiske kirurgiske operationer, som udføres samtidigt for at forbedre de fysiske forandringer, der opstår efter graviditet og amning.

I daglig tale drejer det sig typisk om en maveskindsoperation (abdominalplastik eller mini-abdominalplastik) i kombination med en operation på brystet (brystforstørrelse med implantat, brystforstørrelse med eget fedt eller brystløft).

Ovenstående kan så kombineres med yderligere kosmetiske kirurgiske operationer, hvis man skønner det nødvendigt. Det er oftest fedtsugning af genstridige fedtdepoter og korrektion af slap hud på øjenlåg.

Forundersøgelse

Inden en Mommy Makeover kommer du til en grundig forundersøgelse hos én af vores dygtige plastikkirurger.

Plastikkirurgen vil i samråd med dig planlægge den helt rigtige løsning.

Book tid til forundersøgelse

CeriX Black X: Loyalitet, diskretion og tillid

For langt de fleste er det en meget intim og privat sag at få foretaget kosmetisk kirurgi og plastikkirurgi. Det har vi stor forståelse og respekt for i CeriX.  Værdier som loyalitet, diskretion og tillid udgør grundkernen i vores DNA. Det er et værdisæt, som vi har manifesteret i konceptet Black X. Det er et koncept, der netop udspringer fra et helt konkret ønske om diskretion, vi møder fra flere og flere af vores kunder”, lyder det fra indehaver af CeriX, Rie Jensen.

Med Black X-konceptet tilbyder CeriX afhentning af privatchauffør, indgang ad VIP-indgang samt egen private stue indrettet med tunge velourgardiner og sengetøj af lækker kvalitet. Heller ikke efter operationen er der sparet på noget med et stort, lækkert menukort med alt, hvad hjertet begærer. Black X er en oplevelse udover det sædvanlige, når det kommer til kvalitet og eksklusivitet. Ikke alene sikres 100% diskretion, men også kosmetisk plastikkirurgi med de nyeste, mest innovative og avancerede teknikker – alt sammen udført på vores luksuriøse privathospital på Strandvejen i Hellerup.

Stig-Frederik Kølle

Stig-Frederik er overlæge og speciallæge i plastikkirurgi. Han har en Ph.d.-grad og er forskningsansvarlig overlæge for det første private stamcellelaboratorium til kosmetisk plastikkirurgi. Han er en af de førende eksperter på verdensplan indenfor fedttransplantation og stamceller til brug i både rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi. Stig-Frederik har publiceret en lang række artikler i internationale tidsskrifter, bl.a. i The Lancet som eneste danske plastikkirurg. Derudover er Stig-Frederik er en meget brugt foredragsholder ved internationale kongresser i plastikkirurgi.

Karakteristisk for Stig-Frederik er hans kompromisløshed og evindelige stræben efter perfektion. For Stig-Frederik er skønhedsidealet et naturligt og harmonisk look. Hans helt særlige kompetencer er:

 • Brazilian Butt Lift med eget fedt
 • Fedttransplantation til ansigt
 • Brystforstørrende operation med implantater og brystforstørrende operation med eget fedt
 • Fjernelse og udskiftning af brystimplantater
 • Alexandra brystløft og brystreduktion
 • Brystrekonstruktion
 • Fedtsugning
 • Fjernelse af slapt maveskind samt slap hud på lår og arme
 • Fjernelse af slap hud efter stort vægttab
 • Operation for mandlig brystudvikling
 • Øjenlågsoperationer
 • Rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurg

Daniel Yadete

Daniel Yadete er speciallæge i plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi fra Herlev Universitetshospital, Odense Universitetshospital og Vejle Sygehus. Han er bredt uddannet indenfor det plastikkirurgiske felt med stor erfaring indenfor almen plastikkirurgi, rekonstruktionskirurgi, mikrokirurgisk rekonstruktion og kosmetisk kirurgi.

Daniel stræber altid efter perfektion, og skønhedsidealet er et harmonisk, balanceret, naturligt og vitalt look. Daniels faglighed og vedligeholdelse samt udvidelse af kompetencer og nye teknikker ligger ham meget på sinde, hvorved han på trods af lang behandlingserfaring forsat deltager i nationale såvel som internationale kurser og kongresser.

Særlige kompetencer og interesseområder:

 • Kosmetisk ansigtskirurg fx ansigtsløft, halsløft, pandeløft og tindinge-/øjenbrynsløft
 • Øjenlågsoperationer
 • Fedttransplantation til ansigt
 • Brystforstørrende operation med implantater og brystforstørrende operation med eget fedt
 • Fjernelse og udskiftning af brystimplantater
 • Brystløft og brystreduktion
 • Fedtsugning
 • Fjernelse af slapt maveskind samt slap hud på lår og arme
 • Fjernelse af slap hud efter stort vægttab (fx arme, bryst, mave og lår)
 • Brystrekonstruktion
 • Operation for mandlig brystudvikling

FINANSIERING

Hos CeriX har vi nu den mulighed, at tilbyde vores kunder Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr rentefrit og du bestemmer selv, om du vil afdrage 499 kr., 899 kr. eller 999 kr. pr måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast. Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 61616117.

Ansøg Kreditansøgning