is-fire-n-ice-cerix
 

Fire & Ice – iS Clinical

Hos CeriX København tilbyder vi ansigtsbehandlinger fra det anerkendte brand iS Clinical. Den populære Fire & Ice behandling giver dig den perfekte kombination af velvære og synlige resultater.

  • Behandlingstid: 30 min
  • Nedetid / Opheling: Ingen
  • Konsultation: Gratis
Kontant frapris
895 kr.

Red Carpet behandling

Sådan foregår behandlingen

Inden din ansigtsbehandling tilbydes du en gratis hudanalyse. Her kan vi vurdere din huds nuværende tilstand og hvilket forløb som vil give dig de mest positive og optimale resultater.

Selve ansigtsbehandlingen består af dybderens af ansigtet og de to terapeutiske masker, som henholdsvis har en peelende og beroligende effekt på huden. Derved stimuleres cellefornyelsen og huden forfines ved at minimere porer, samt fine linjer og rynker. Behandlingen afsluttes med aktive sera efter din huds behov, ansigtscreme og selvfølgelig altid solcreme.

Resultat efter behandlingen

Efter en Fire & Ice behandling vil din hud være strålende, blød og mere ensartet. For de bedste resultater, anbefaler vi et forløb på min. 3 behandlinger og efterfølgende vedligeholdende behandling hver 4.-6. uge.

Hjemmebehandling er nøglen til at forlænge og forstærke resultatet af dine ansigtsbehandlinger, derfor anbefaler vi altid at supplere med vores unikke hudplejeprodukter fra iS Clinical. Din behandler vil vejlede dig i din huds tilstand og skræddersy den helt rigtige hudplejerutine, som du vil få størst effekt af og som give dig en sund og smuk hud.

Læs mere om vores ansigtsbehandlinger og hvad CeriX ellers kan gøre for dig.

wwScreenshot-2023-02-03-at-09.30.49

Ansigtsbehandling

CeriX Signature x iS Clinical Fire & Ice

Blogindlæg forsidebillede

Hudanalyse hos CeriX

Hudanalyse er nøglen til en ny og forbedret hudplejerutine

FIRE & ICE

Fordele ved behandlingen

  • Forbedrer uren hud/acne
  • Reducerer fine linjer og rynker
  • Giver en jævn og ensartet hudstruktur
  • Genopbygger og styrker medtaget hud
  • Reducerer og minimere porer
  • Fremmer cellefornyelsen og give huden glød
  • Reducerer hyperpigmentering

Behandlingen er idéel at få inden 

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

users
Mere end 10 års erfaring

Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

user-md
Behandlingsplan

Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

hands
Høj faglighed

Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

crown
Naturlig & Æstetisk

Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

kundeudtalelser

medina_530

Medina

CeriX er et sted, hvor jeg altid er gået fra med et smil efter hver behandling, fordi jeg ser fremskridt i samtlige behandlinger for solskader og pigmentforandringer. Det bedste jeg har gjort for mig selv, siden mine solskader i ansigtet, er 100% laserbehandling. Min hud er allerede meget pænere, end jeg turde drømme om.

Julie Ruggaard

Julie Rugaard

Efter jeg er begyndt at gå i behandling hos Rie og CeriX, er jeg ikke længere træt at se på, og jeg føler mig faktisk heller ikke helt så gammel. Det lyder måske skørt, men dét, at mit ansigt ser yngre og smukkere ud, får mig faktisk til at føle mig mere frisk, og jeg har langt mere overskud i hverdagen.

Jeg føler mig fuldstændig tryg i, at Rie giver mig den mest smagfulde og professionelle behandling. Behandlerne hos CeriX altid er opdateret på den nyeste viden inden for skønhedsbehandlinger, og der bliver ikke gået på kompromis med hverken sikkerhed eller resultater.

A1140026-2

Pernille Caroline Lotus

Jeg er ret kritisk, hvad angår kirurgi, rynkereduktion og lignende, og har egentlig ventet, til jeg havde passeret de 35 år, indtil jeg turde få andre behandlinger end laser mod acne. Med min kritiske tilgang til, og måske endda nervøsitet omkring, indgreb i ansigtet har jeg længe ledt efter den bedste i branchen, og efter utallige anbefalinger af Rie og CeriX, tog jeg mig sammen og bookede en konsultation. Mødet med Rie og resten af teamet hos CeriX har givet mig mod på rynkereducerende behandlinger, da jeg ved, jeg er under kyndige hænder, og jeg ved, de lytter til, at jeg ønsker det mest naturlige look. Så disse behandlinger er egentlig blot med til, at jeg kan vedligeholde mit ungdommelige look, uden overdrivelse.