Fire & Ice – iS Clinical

Hos CeriX København tilbyder vi ansigtsbehandlinger fra det anerkendte brand iS Clinical. Den populære Fire & Ice behandling giver dig den perfekte kombination af velvære og synlige resultater.

  • Behandlingstid: 30 min
  • Nedetid / Opheling: Ingen
  • Konsultation: Gratis
Kontant frapris
895 kr.

Red Carpet behandling

Sådan foregår behandlingen

Inden din ansigtsbehandling tilbydes du en gratis hudanalyse. Her kan vi vurdere din huds nuværende tilstand og hvilket forløb som vil give dig de mest positive og optimale resultater.

Selve ansigtsbehandlingen består af dybderens af ansigtet og de to terapeutiske masker, som henholdsvis har en peelende og beroligende effekt på huden. Derved stimuleres cellefornyelsen og huden forfines ved at minimere porer, samt fine linjer og rynker. Behandlingen afsluttes med aktive sera efter din huds behov, ansigtscreme og selvfølgelig altid solcreme.

Resultat efter behandlingen

Efter en Fire & Ice behandling vil din hud være strålende, blød og mere ensartet. For de bedste resultater, anbefaler vi et forløb på min. 3 behandlinger og efterfølgende vedligeholdende behandling hver 4.-6. uge.

Hjemmebehandling er nøglen til at forlænge og forstærke resultatet af dine ansigtsbehandlinger, derfor anbefaler vi altid at supplere med vores unikke hudplejeprodukter fra iS Clinical. Din behandler vil vejlede dig i din huds tilstand og skræddersy den helt rigtige hudplejerutine, som du vil få størst effekt af og som give dig en sund og smuk hud.

Læs mere om vores ansigtsbehandlinger og hvad CeriX ellers kan gøre for dig.

wwScreenshot-2023-02-03-at-09.30.49

Ansigtsbehandling

CeriX Signature x iS Clinical Fire & Ice

Blogindlæg forsidebillede

Hudanalyse hos CeriX

Hudanalyse er nøglen til en ny og forbedret hudplejerutine

FIRE & ICE

Fordele ved behandlingen

  • Forbedrer uren hud/acne
  • Reducerer fine linjer og rynker
  • Giver en jævn og ensartet hudstruktur
  • Genopbygger og styrker medtaget hud
  • Reducerer og minimere porer
  • Fremmer cellefornyelsen og give huden glød
  • Reducerer hyperpigmentering

Behandlingen er idéel at få inden 

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

users
Mere end 10 års erfaring

Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

user-md
Behandlingsplan

Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

hands
Høj faglighed

Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

crown
Naturlig & Æstetisk

Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

kundeudtalelser

Jeanette Madsen

Jeanette Madsen

I min bog handler skønhed om en følelse. Og så er udstråling helt afgørende. Udstråler du, at du har det godt med dig selv, bliver du automatisk smukkere. Personligt har jeg egentlig altid haft et meget afslappet forhold til hudpleje og skønhed. Det vigtigste for mig er, at det er så rent og simpelt som muligt. Det fungerer bare bedst for mig. Jeg har tidligere døjet med uren hud og akne og blev så anbefalet IPL. Allerede efter første behandling hos Rie, kunne jeg se et positivt resultat og sværger nu til behandlingerne hos CeriX. Min hud er synligt mere ensartet, flottere og fuld af glød. Jeg lever et liv på farten, så det er ret afgørende for mig, at de behandlinger, jeg vælger, rent faktisk er tiden og effekten værd. Det, kan jeg med sikkerhed sige, er tilfældet hos CeriX

A1140026-2

Pernille Caroline Lotus

Jeg er ret kritisk, hvad angår kirurgi, rynkereduktion og lignende, og har egentlig ventet, til jeg havde passeret de 35 år, indtil jeg turde få andre behandlinger end laser mod acne. Med min kritiske tilgang til, og måske endda nervøsitet omkring, indgreb i ansigtet har jeg længe ledt efter den bedste i branchen, og efter utallige anbefalinger af Rie og CeriX, tog jeg mig sammen og bookede en konsultation. Mødet med Rie og resten af teamet hos CeriX har givet mig mod på rynkereducerende behandlinger, da jeg ved, jeg er under kyndige hænder, og jeg ved, de lytter til, at jeg ønsker det mest naturlige look. Så disse behandlinger er egentlig blot med til, at jeg kan vedligeholde mit ungdommelige look, uden overdrivelse.

Jackie afvent Go'

Jackie Navarro

Uanset hvad jeg har gjort og gør, har jeg aldrig rigtig kunne tage på, på numsen. Jeg har kunne tage på, på maven og på armene. Men på balderne har mine fedtceller simpelthen ikke siddet. Og så har det været svært for mig at træne mig til en numse uden at være for muskuløs. Med et Brazilian Butt Lift med eget fedt hos CeriX har jeg fået trimmet kroppen og suget fedt fra steder, hvor der var lidt i overskud efter 4 gravidteter.

Jeg er så glad for min ‘nye’ timeglasfigur og fyldige numse. Den er jo ikke kæmpestor eller noget. Den er bare helt perfekt – jeg havde faktisk ikke nogen numse overhovedet. Det var nærmest som om, den gik indad. Det er simpelthen så dejligt at få lov til at få nogle former.