Se månedens kampagner her

CeriX er en speciallægeklinik, som tilbyder en bred palet af kosmetiske injektions-, laserbehandlinger og peelinger af højeste kvalitet med det bedste udstyr på markedet.

Reduktion af Akne (Acne) med Acnelan

Acnelan er den mest effektive behandling til bekæmpelse af acne
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Acne kan være til stor gene

Acne i ansigtet og på kroppen kan være til stor gene og ofte også hæmme én socialt. Acne er hormonelt, og vi kan derfor ikke fjernes årsagen hertil, men symptombehandle med Acnelan hvor vi kan hjælpe til at ”reparare” og fjerne overskydende inflammation i form af acne-elementer, og forbygge at du ikke producerer så meget talg fremadrettet. På den måde kan vi holde dine udbrud af acne nede.

Acnelan acne solution fra Mesoestetic er den mest fuldendte og aktuelle behandling af acne på det kosmetiske og medicinske marked i dag. Acnelan acne solution giver en effektiv, bekvem og hurtig behandling af selv svære tilfælde af acne, og er samtidig prismæssigt overkommelig.

Kernen i formularen er det innovative m.acne complex, som er en unik kombination af aktive substanser, der bekæmper de forskellige faktorer, der forårsager acne. Behandlingen er en effektiv kombination af en intensiv, professionel klinikbehandling kombineret med en komplet medicinsk serie af acnelan produkter.

Der skal gå ca. 3 uger mellem hver behandling her på klinikken, og du ser det endelig resultat efter ca. 6 uger. Vi anbefaler 3 behandlinger til mild/moderat acne og 5 behandlinger til svær acne. Vi anbefaler herefter at du vedligeholder med en enkelt behandling hver 3 måned, da acne er hormonelt og kommer indefra.

Før behandlingen
Efter behandlingen

ACNELAN BEHANDLING

  • Behandler effektivt acneplaget hud og reducerer ar efter acne
  • Udjævner hudens tone og forbedrer dens udseende
  • Optimerer selve hudens tekstur

Se flere eksempler

EFTER BEHANDLINGEN

14 dage før din første behandling forbedrer du din hud med Salicylsyre (10%), som købes med ved konsultationen. Herefter anvender du nogle specielle produkter som reparerer og forebygger din produktion af talg. Der skal gå ca. 3 uger mellem hver behandling her på klinikken, og du ser det endelig resultat efter ca. 6 uger.

Vi anbefaler 3 behandlinger til mild/moderat acne og 5 behandlinger til svær acne. Vi anbefaler herefter at du vedligeholder med en enkelt behandling hver 3 måned, da acne er hormonelt og kommer indefra.