Se månedens kampagner her

CeriX er en speciallægeklinik, som tilbyder kosmetiske injektions-, laserbehandlinger samt peelinger af højeste kvalitet med det bedste udstyr på markedet.

Fine linjer og manglende glød/vitalitet

Vi har mange års erfaring og vejleder dig gerne i hvilken behandling der er bedst for netop din hud
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

hudforyngelse

Hos CeriX tilbyder vi generel opstramning og fornyelse af huden. Med alderen mister vi helt naturligt fedtdepoter, kollagene fibre og produktionen af hyaluronsyre bliver mindre. Hudens evne til at binde fugt svækkes i takt med alderen, og volumen trækkes nedad i ansigtet.

Få en fin og babyblød hud med Mesoeclat peeling

Mesoéclat peelingen fra Mesoestetic er en meget intensiv Anti Aging behandling med øjeblikkelig glød og lifting effekt. Peelingen med en pH på 3 anbefales til reduktion af fine rynker, ujævn struktur og hudtone i ansigtet, på hals og bryst.

Peelingen er et godt supplement til andre kosmetiske behandlinger for at forlænge holdbarheden af Fillerbehandlinger, men også for at arbejde med helheden af ansigtet. Peelingen kan dog også være et alternativ til dig der ønsker en anti-aging peeling uden botox og fillers. Behandlingen er bedre kendt som ” The Red-carpet Treatment,” da Mesoeclat er en af de mest anvendte peelinger i USA, før en tur på den røde løber.

MESOECLAT PEELING

  • Fin og babyblød hud
  • Øjeblikkelig virkning
  • CeriX har 10 års erfaring

Se flere eksempler

Anbefaling

Theresa Kofoed
”CeriX tilbyder de mere end fillers og botox. De tilbyder fantastiske peelinger som f.eks. mesoeclat. Med den behandling bliver min hud babyblød og får den skønneste glans, og fine linjer bliver udglattet. Jeg stoler fuldt ud på det kyndige, dygtige personale, når jeg ligger mig i stolen og bliver altid mødt med den største venlighed og professionel vejledning. Jeg anbefaler Rie og CeriX til alle jeg kender!”

★★★★★

BEHANDLING MED MESOECLAT

Mesoéclat peelingen er en solution af forskellige peelinger som i kombination har en yderst fugtighedsgivende og regenererende effekt på cellerne, men følgende formål:

  • Keratolytisk virkning: Fjerner døde hudceller
  • Antiseptisk og dybderensende: Effektiv behandling mod urenheder
  • Styrker kollagen produktionen og regenererer elastinet i huden så fine linjer og porer mindskes
  • Øger fugtigheds-niveauet og blødgør huden således at hudtonen udjævnes og bliver mere ens

De fleste har hørt om frugtsyrebehandlinger, Mesoeclat peelingen er endnu stærkere og virksom og må kun udføres på lægeklinikker. Det er din garanti for en peeling, som giver dig større effekt end en almindelig kosmetolog peeling, og din garanti for sikkerhed, da vi som klinik har den rette uddannelse.

SELVE BEHANDLINGEN OG VEDLIGEHOLDELSE

Mesoéclat er udvilket med det formål at stimulere hudens defensive mekanismer i kampen mod aldring, og består af Mesoéclat solution, Mesoéclat ampuller og Mesoéclat Firming Creme. Der kan forekomme let afskalning rødme i dagene efter behandlingen, da Mesoeclat fjerner det forhornede lag af døde celler samt affaldsstoffer.

Allerede efter første behandling vil huden få mere glød og vitalitet, træthedstegn forsvinder, porerne mindskes og huden bliver silkeblød.

Der anbefales 5 behandlinger med 1-2 ugers interval og herefter vedligeholdende behandling hver 6-8 uge, så huden forbliver aktiv i kombination med med bestemte og virksomme medicinske produkter. Behandlingen kan dog laves som en enkelt behandling, men vi anbefaler en kur på 5 behandlinger.