Se månedens kampagner her

Behandlingen udføres KUN af vores specialuddannede sygeplejersker.

Permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning er en CeriX mest populære behandlinger. Vi udfører dagligt rigtig mange laserbehandlinger til uønsket hårvækst, og anvender udelukkende det nyeste og bedste udstyr på markedet, nemlig den amerikanske ICON laser.*
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Ved permanent hårfjerning anvender vi IPL. Lyset fra IPL’en indstilles til at ”ramme” pigmentet i hårskaftet, hvilket vil sige at lyset ledes ned gennem hudens overflade, hvorefter det møder håret og omdannes til varme. Herved vil hårsækken gå til grunde. Det er således kun muligt, at fjerne mørke hår, da lyse hår ikke indeholder pigment/melanin. Det betyder også at jo lysere du er i huden, jo større effekt vil du få af behandlingen. For har du en mørk hudtype, vil lyset påvirkes af den pigment du har i huden, og ikke 100 % i hårsækken. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan behandle dig med en mørk hudtype, da vores avancerede IPL-teknologi muliggør det med en bestemt bølgelængde, og på grund det kraftige kølingssystem, som er i vores amerikanske ICON laser.

Hår har forskellige vækstfaser,

hvilket betyder at kun ca. 20 % af dine hår er aktive lige nu. Det betyder derfor, at du i gennemsnit skal forvente 5-8 behandlinger for at være hårfri. Behandlingsintervallet ligger i ansigtet mellem 2-4 uger. Forud for dine hårfjerningsbehandling med IPL skal du barbere området, så der ingen hår er at se. Således sikrer vi at lyset ledes 100 % derned hvor vi får mest gavn af det, nemlig i hårsækken. Derfor må du heller ikke vokse, epilere eller plukke hårene i den periode hvor du behandles, hvis du ønsker permanent hårfjerning, og heller ikke optil 2 uger før du påbegynder din første behandling. Til gengæld må du barbere alt det du vil mellem behandlingerne, men tro os, du vil meget hurtigt efter allerede den første behandling opleve en stor reduktion af hår, barberingsknopper og indgroede hår. Efter en hårfjerningsbehandling med IPL kan det behandlede område være en smule rødt. Dette forsvinder typisk inde for de første par timer.

EFFEKTIV BEHANDLING MED IPL LASER

IPL, også kaldet Intens Pulseret Lys er en teknologi (laser teknologi), som anvender et bredt spekter af lyskilder fra en xenonplasmalampe med forskellige bølgelængder. Det betyder at lyset fra IPL’en indstilles til at behandle forskellige farveforskelle i huden, såsom melanin i forbindelse med uønsket hårvækst. Når lyset i et milisekund ”møder” det target, også kaldet chromophorer, som vi gerne vil behandle og fjerne, omdannes lyset til varme hvorved hårsækken destrueres. Alt dette sker under hudens overflade. Behandlingen er således meget præcis og effektiv til permanent hårfjerning.

Hos CeriX går vi ikke på kompromis med vores udstyrs kvalitet, og dermed vores kunders sikkerhed. Vi kan derfor garantere dig, at vi anvender det bedste og mest effektive udstyr på markedet, nemlig IPL-systemet fra det amerikanske firma, Cynosure. Udover din sikkerhed betyder det for dig det bedste resultat på den lange bane, med hurtigt og synligt resultat, og selvfølgelig mindst muligt ubehag i forbindelse med behandlingerne.

Permanent hårfjerning

  • Det bedste udstyr
  • Markedets skarpeste priser
  • Markant reduktion efter de første par gange

 

Se flere eksempler

Video om denne behandling

Her kan du se hvordan behandlingen foregår på video.

 

HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ FØR BEHANDLINGEN

Undgå gerne soleksponering i ca. en måned før behandlingen samt brug af selvbruner og spraytan lige op til behandlingen. Vi kan ikke tilbyde dig behandling med IPL, hvis du er gravid eller ammer.

EFTER BEHANDLINGEN

Efter en behandling med IPL kan der afhængig af behandlingsindikationen opstå rødme og hævelse i det behandlede område, og i sjældne tilfælde små vabler. Derudover er det vigtig, at du ikke udsætter det behandlede område for direkte og kraftig soleksponering i op til en måned efter behandlingen. I nordeuropa betyder det således at du godt kan opholde dig ude efter en IPL behandling i langt de fleste måneder på året, så længe du husker at anvende solcreme med faktor 30 eller 50, og med både UVA og UVB filter.

Vi tilbyder permanente behandlinger af uønsket hårvækst, både i ansigtet og på kroppen. Ved denne behandling anvender vi også IPL. Lyset indstilles hertil at ”ramme” pigmentet i hårskaftet, hvilket vil sige at lyset ledes ned gennem hudens overflade, hvorefter det møder håret og omdannes til varme. På Doc24.dk er vi også blevet bedømt som den mest populære klinik indenfor permanent hårfjerning i Danmark.

Med vores behandler vil dine hårsække gå til grunde. Det er således kun muligt, at fjerne mørke hår, da lyse hår ikke indeholder pigment/melanin. Det betyder også at jo lysere du er i huden, jo større effekt vil du få af behandlingen. For har du en mørk hudtype, vil lyset påvirkes af den pigment du har i huden, og ikke 100 % i hårsækken. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan behandle dig med en mørk hudtype, da vores avancerede IPL-teknologi muliggør det med en bestemt bølgelængde.

Hår har forskellige vækstfaser, hvilket betyder at kun ca. 20 % af dine hår er aktive lige nu. Det betyder derfor, at du i gennemsnit skal forvente 5-8 behandlinger for at være hårfri. Behandlingsintervallet afhænger af, hvor på kroppen vi skal behandle, og spænder fra 2-8 uger mellem hver behandling. Forud for dine hårfjerningsbehandling med IPL skal du barbere området, så der ingen hår er at se. Således sikrer vi at lyset ledes 100 % derned hvor vi får mest gavn af det, nemlig i hårsækken. Derfor må du heller ikke vokse, epilere eller plukke hårene i den periode hvor du behandles, hvis du ønsker permanent hårfjerning. Til gengæld må du barbere alt det du vil mellem behandlingerne, men tro os, du vil meget hurtigt efter allerede den første behandling opleve en stor reduktion af hår, barberingsknopper og indgroede hår. Efter en hårfjerningsbehandling med IPL kan det behandlede område være en smule rødt. Dette forsvinder typisk inde for de første par timer.

Er du vant til at vokse eller epilere området, skal der gå 2 uger i ansigtet om 4 uger på kroppen før du kan påbegynde dit behandlingsforløb.

Vi tilbyder gratis og uforpligtende konsultation, så kom ind og hør nærmere, hvis du også er træt at altid at være afhængig af en skraber eller træt af irriterende og ikke altid charmerende knopper og indgroede hår. Vi kan med garanti hjælpe dig.