Indadvendte-brystvorter_2

Indadvendte brystvorter

Hos CeriX tilbyder vi behandling af indadvendte brystvorter. Operationen udføres af de dygtigste og mest erfarne plastikkirurger i landet.

  • Operationstid: 1-2 timer
  • Tilbage på arbejde: 1-3 dage
  • Bedøvelse: Lokal/Fuld
  • Første kontrol: 2 uger
  • Indlæggelsestid: Ingen
  • Forberedelse: Faste
Kontant frapris
10.000 kr.

KORREKTION AF INDADVENDTE BRYSTVORTER HOS CERIX

Ønsker du at få opereret dine indadvendte brystvorter foregår det på vores eksklusive Privathospital i Hellerup. Dit forløb begynder med en forundersøgelse hos én af vores dygtige plastikkirurger. Her taler du med kirurgen om dine forventninger og ønsker til resultatet – alt sammen med afsæt i din krops naturlige udgangspunkt. Herefter planlægges selve indgrebet, og du modtager grundig information både mundtligt og skriftligt.

hellerup

CeriX Hellerup: Privathospital og plastikkirurgi

Se denne video om vores eksklusive privathospital i CeriX Hellerup

Heidi3

#3 BRYSTFORSTØRRELSE: RESULTATET

Heidi er tilbage på CeriX Privathospital til afsluttende kontrol efter sin brystforstørrende operation (BFO). I videoen kan du se Heidis endelige resultat.

manboobs

Mandebryster: Gynækomasti

Reduktion af mandebryster er et indgreb, der henvender sig til dig, som er generet af øget volumen i brysterne

Operation for indadvendte brystvorter hos CeriX

Selvom det ikke er farligt at have indadvendte brystvorter, kan det for nogle være meget frustrerende og føre til dårligt selvværd. Derfor tilbyder vi at korrigere indadvendte brystvorter, så du kan blive endnu mere glad og tilfreds med din krop. En operation som denne kan enten stå alene eller kombineres andre indgreb, f.eks. brystforstørrelse og brystløft.

DU KOMMER ALTID TIL EN GRUNDIG FORUNDERSØGELSE 

Ønsker du at få rettet dine brystvorter til igennem en operation hos CeriX, kommer du naturligvis først og fremmest til en grundig forundersøgelse. Denne er helt uforpligtende. Til forundersøgelsen vil du og vores kirurg sammen kigge nærmere på problematikken. På baggrund af problemets karakter og dine ønsker til resultatet, vil du blive præsenteret for mulige fremgangsmåder, som kirurgen finder passende i dit specifikke tilfælde. 

Skulle der være nogen grund til, at kirurgen ikke finder det forsvarligt eller relevant at foretage et indgreb, vil vi ikke operere dig. Du kan således være sikker på, at du kun bliver opereret, hvis det giver mening, og hvis det er sikkert. 

VI ER MED DIG FRA START TIL SLUT 

Efter din forundersøgelse har du mulighed for at tænke over det og beslutte, om du vil opereres eller ej. Ønsker du at få rettet dine indadvendte brystvorter, kan du efterfølgende bestille en tid til selve operationen. Op til operationen vil du blive sat grundigt ind i, hvordan indgrebet foretages, samt hvad du skal gøre før og efter operationen for at få det bedste resultat. Du bliver med andre ord godt klædt på til at få foretaget den forskønnende operation. 

SELVE OPERATIONEN

Korrektion af indadvendte brystvorter kan foregå i lokalbedøvelse, hvor kan du tage hjem umiddelbart efter. Indgrebet udføres også i fuld bedøvelse, hvor du kan komme hjem, når du opfylder udskrivelseskriterierne, hvilket typisk er få timer efter operationen.

Ved operationen laver man et lille snit i kanten af brystvorten, hvorefter kirtel­gangene gennemskæres. Der findes forskellige teknikker til at holde brystvorten på plads. Der bliver lagt lokalbedøvelse i sårene ved operationens slutning, og i de fleste tilfælde sys sårene sammen med selvopløselige tråde. Til sidst sættes der tape over sårene og en forbinding, som holder brystvorten ude. Denne forbinding skal blive på i ca. 10-14 dage.

RISICI I FORBINDELSE MED INDADVENDTE BRYSTVORTER

Der er naturligvis altid en lille risiko forbundet med en operation. Om der er tale om plastikkirurgi eller en operation af sundhedsmæssig karakter, er der tale om et indgreb i kroppen, og det fører ganske enkelt nogle risici med sig. Heldigvis er risikoen for at få komplikationer i forbindelse med brystoperation hos CeriX meget lille. Følger du kirurgens instruktioner og anbefalinger, er der således ikke grund til at være bekymret for at blive opereret.

Hos CeriX har vi topmoderne, sikre og naturligvis helt igennem hygiejniske operationsstuer samt det mest avancerede udstyr overhovedet. Dertil kommer, at du er i hænderne på en af verdens bedste kirurger. Uanset hvor dygtig kirurgen er, kan man ikke komme uden om, at der er nogle risici ved en brystoperation, hvor brystvorterne korrigeres.

AR EFTER OPERATION FOR INDADVENDTE BRYSTVORTER

Det er blandt andet ikke muligt at garantere, hvordan arrene kommer til at se ud. I langt de fleste tilfælde bliver de dog små og lyse. Det gælder desuden, at du kan få et lidt asymmetrisk resultat med en operation af brystvorterne. Særligt hvis ikke dine brystvorter i forvejen er fuldkommen symmetriske, kan der fortsat forekomme en smule asymmetri efter et indgreb.

Når der er tale om en rettelse af brystvorterne, oplever nogle kvinder desuden nedsat følsomhed i brystvorterne efterfølgende. Mange af disse kvinder får følsomheden tilbage igen i løbet af 6-12 måneder.

INDADVENDT BRYSTVORTE: AMNING EFTER OPERATIONEN

Noget af det, du skal være særligt opmærksom på, er, at du kan miste evnen til at amme ved at få korrigeret dine brystvorter. For de få kvinder, der ikke får følsomheden tilbage efter en operation, er det ofte ensbetydende med, at de heller ikke er i stand til at amme.

Ønsker du at kunne amme dine børn, og har du endnu ikke fået alle de børn, du gerne vil have? Så er det sandsynligvis ikke anbefalelsesværdigt at få foretaget en operation for at vende brystvorterne udad. Vent i stedet, til du er færdig med at amme, så du er sikker på, at dette ikke bliver et problem. Der er ingen garanti for, at du kan amme efter operationen, og derfor er det fornuftigt at være på den sikre side og vente, hvis du gerne vil kunne amme.

SE DINE NYE BRYSTER I 3D

Hos CeriX tilbyder vi Crisalix 3D scanning. Crisalix er en ny, innovativ software, som gør det muligt at simulere kosmetiske indgreb som f.eks. brystforstørrende operation. På den måde kan du blive meget klogere på, hvordan resultatet af din operation kommer til at se ud.

  1. Din kirurg scanner dig (3D simulation via tablet)
  2. Din kirurg vælger implantater og procedurer
  3. Du kan nu se, hvordan resultatet kan se ud

Bestil tid til forundersøgelse allerede i dag og se dit resultat!

Brystoperationer før og efter billeder

FØR/EFTER BILLEDER FRA BRYSTOPERATIONER HOS CERIX

En brystoperation kan skabe en helt fantastisk forvandling. Ikke nok med at det påvirker dit udseende, kan det også gøre en kæmpe forskel for din selvtillid og din udstråling. Vi har set store forandringer hos patienter både før og efter en brystoperation. Vi ser gladere patienter, der endelig hviler i sig selv. Brystoperationer kan derfor gøre meget mere end at give dine bryster fornyet fylde eller symmetri. Du får også løftet din selvtillid til et helt nyt niveau.

Tilvalg og variationer:

BRYSTLØFT

Et brystløft er et indgreb, som har til formål at løfte brystet, hvis du er generet af et hængende bryst. Det kan foretages hos kvinder i alle aldre og kombineres med andre indgreb for at opnå den barm, du drømmer om

26.900 kr.

BRYSTLØFT TILPASSET DIT BEHOV

Mange kvinder oplever efter amning, vægttab og aldring, at brysterne kommer til at hænge, og pludselig er det ikke så nemt at have en helt almindelig bh på. På samme måde synes mange kvinder heller ikke om at have bikini på. Ofte er det en kombination af, at huden giver sig, og at der mangler volumen i brysterne.

Er dit bryst i forvejen stort, tungt og hængende, er det oftest nødvendigt også at få foretaget en brystreduktion. De to operationer har mange ligheder og går ofte hånd i hånd. Ved at få foretaget en brystreduktion samt et brystløft vil du få en mindre barm, som ikke hænger.

Det kan også være nødvendigt at få lavet en brystforstørrelse sammen med dit brystløft, for at du kan få den barm, du ønsker. Efter amning, graviditet eller vægttab er det nemlig ikke unormalt, at brystet har mistet så meget fylde, at et brystløft alene vil resultere i et mindre bryst.

Der er således mange, der kombinerer et brystløft med enten en brystreduktion eller en brystforstørrelse for at få det perfekte resultat. I nogle tilfælde kan brystløftet i sig selv være nok til at få den barm, man ønsker. Vores fornemste opgave er at nå frem til et resultat, som du er glad for i mange år frem, og derfor gør vi meget ud af at give dig grundig og kompetent vejledning igennem hele forløbet.

Frapris

26.900 kr.

Læs om operationen

Brystløft-395x430
BRYSTREDUKTION

Store bryster er ikke altid lutter lagkage. De kan skabe flere forskellige problemer, som kan være yderst generende i hverdagen

44.900 kr.

BRYSTREDUKTION ER IDEELT TIL DIG MED STORE OG TUNGE BRYSTER

Har du smerter eller andre former for gener på grund af dine bryster? Eller er du generelt bare træt af at have store bryster? Der kan være mange grunde til, at store bryster giver gener eller ubehag. Hos CeriX kan vi derfor tilbyde en brystreduktion, så du kan føle dig fri igen.

Ved en brystreduktion fjernes en del af brystkirtlen, underhudsfedt og overflødig brysthud. I forbindelse med en brystreduktion kan det ofte være nødvendigt at løfte brystvorterne sammen med tilhørende blodårer, nerver og en del af brystkirtlen. Ligeledes kan indgrebet i nogle tilfælde med fordel kombineres med fedtsugning for at opnå et bedre kosmetisk resultat.

Det er vigtigt, at du ikke er overvægtig for at få et tilfredsstillende resultat. Ligeledes anbefaler vi, at du venter med at få en brystreduktion, hvis du overvejer at få børn inden for den nærmeste tid. I det tilfælde er det bedst at udsætte operationen til efter fødsel og amning. 

Frapris

44.900 kr.

Læs om operationen

Brystreduktion_1-395x430
BRYSTFORSTØRRELSE MED EGET FEDT

Dette indgreb er til dig, som ønsker at få brysterne løftet og formet til det naturlige udgangspunkt med minimale ar. Det kan også lade sig gøre at give brysterne mere volumen ved at kombinere løftet med et implantat (brystløft med implantat)

39.900 kr.

NATURLIG BRYSTFORSTØRRELSE MED EGET FEDT

Hos CeriX lægger vi vægt på, at resultatet kommer til at fremstå i naturlig balance med kroppen, og dit endelige resultat skal være rigtigt i forhold til kroppens proportioner. Vi gør derfor meget ud af at skabe et resultat, der passer perfekt til dig.

Brystforstørrelse med eget fedt foretages via minimale ”indgange”, hvorigennem der suges fedt fra lokaliserede depoter på kroppen, f.eks. mave, flanker og lår. Derefter transplanteres fedtet til brysterne. En normal brystforstørrende operation af denne type vil ofte kræve 2-3 fedttransplantationer med ca. tre måneders mellemrum.

Hvor mange behandlinger, der er behov for, varierer fra patient til patient. Det afhænger bl.a. af, hvor store bryster du i sidste ende ønsker at få. Derudover kan det afhænge af, hvad udgangspunktet er, og dermed hvor meget ekstra fylde der er brug for.

Allerede i den indledende fase tager vi en snak om, hvilken størrelse og resultat du forventer. På den måde vil vi fra start forventningsafstemme, hvad det er for en størrelse og udseende, vi går efter. Der vil derfor ikke være nogen overraskelser i løbet af forløbet.

Frapris

39.900 kr.

Læs om operationen

Brystforstørrelse-med-eget-fedt_1-395x430
Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

PLASTIKKIRURGI I HØJ KVALITET HOS CERIX

Hos CeriX varetager vi på vores Privathospital på Strandvejen i Hellerup alle former for avanceret plastikkirurgi, der bliver udført af vores dygtige, nytænkende og professionelle kirurger, der er blandt de bedste på markedet. Vores plastikkirurger mestrer de nyeste og bedste teknikker, som de har tillært sig i Hollywood af branchens mest anerkendte kirurger. Vi alt fra brystkirurgi og kropskirurgi til ansigtskirurgi, og vi lægger vægt på at have det mest professionelle og veluddannede personale, der sikrer, at patienten oplever den tryghed, der er nødvendig, uanset hvilken form for plastikkirurgi der er tale om.

Book forundersøgelse

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

benedikteutzon

Benedikte Utzon

CeriX og Rie blev min redning for uønsket hårvækst i ansigtet! Egentligt startede det med, at jeg konstant begyndte at pille hår ud af ansigtet. Som uønskede venner, der bare angreb mit ansigt. Men den slags venner man bare ikke gider have uanmeldt besøg af. Mænd taler ofte højlydt om, at hårene i ørene, næsen og øjenbrynene vælter frem efter, de er fyldt 35. De synes på en eller anden måde, at det er lidt sejt. Men at vi kvinder begynder at få hår i ansigtet… dét, synes vi, altså ikke er særligt sejt eller kvindeligt. Så derfor besluttede jeg at gøre noget ved det og havde hørt fra mange andre, at CeriX bare var de bedste på området. Som ekstra bonus kan jeg sige, at din hud bliver meget glattere og yngre at se på efter laserbehandling. Så girls: Se og få gjort noget ved det og læg den pincet

Jackie afvent Go'

Jackie Navarro

Uanset hvad jeg har gjort og gør, har jeg aldrig rigtig kunne tage på, på numsen. Jeg har kunne tage på, på maven og på armene. Men på balderne har mine fedtceller simpelthen ikke siddet. Og så har det været svært for mig at træne mig til en numse uden at være for muskuløs. Med et Brazilian Butt Lift med eget fedt hos CeriX har jeg fået trimmet kroppen og suget fedt fra steder, hvor der var lidt i overskud efter 4 gravidteter.

Jeg er så glad for min ‘nye’ timeglasfigur og fyldige numse. Den er jo ikke kæmpestor eller noget. Den er bare helt perfekt – jeg havde faktisk ikke nogen numse overhovedet. Det var nærmest som om, den gik indad. Det er simpelthen så dejligt at få lov til at få nogle former.

medina_530

Medina

CeriX er et sted, hvor jeg altid er gået fra med et smil efter hver behandling, fordi jeg ser fremskridt i samtlige behandlinger for solskader og pigmentforandringer. Det bedste jeg har gjort for mig selv, siden mine solskader i ansigtet, er 100% laserbehandling. Min hud er allerede meget pænere, end jeg turde drømme om.

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti