Indadvendte brystvorter

Hos CeriX tilbyder vi behandling af indadvendte brystvorter. Operationen udføres af de dygtigste og mest erfarne plastikkirurger i landet.

  • Operationstid: 1-2 timer
  • Tilbage på arbejde: 1-3 dage
  • Bedøvelse: Lokal/Fuld
  • Første kontrol: 2 uger
  • Indlæggelsestid: Ingen
  • Forberedelse: Faste
Kontant frapris
10.000 kr.

KORREKTION AF INDADVENDTE BRYSTVORTER HOS CERIX

Ønsker du at få opereret dine indadvendte brystvorter foregår det på vores eksklusive Privathospital i Hellerup. Dit forløb begynder med en forundersøgelse hos én af vores dygtige plastikkirurger. Her taler du med kirurgen om dine forventninger og ønsker til resultatet – alt sammen med afsæt i din krops naturlige udgangspunkt. Herefter planlægges selve indgrebet, og du modtager grundig information både mundtligt og skriftligt.

hellerup

CeriX Hellerup: Privathospital og plastikkirurgi

Se denne video om vores eksklusive privathospital i CeriX Hellerup

Heidi3

#3 BRYSTFORSTØRRELSE: RESULTATET

Heidi er tilbage på CeriX Privathospital til afsluttende kontrol efter sin brystforstørrende operation (BFO). I videoen kan du se Heidis endelige resultat.

web_1.19.1

Mandebryster: Gynækomasti

Reduktion af mandebryster er et indgreb, der henvender sig til dig, som er generet af øget volumen i brysterne

Operation for indadvendte brystvorter hos CeriX

Selvom det ikke er farligt at have indadvendte brystvorter, kan det for nogle være meget frustrerende og føre til dårligt selvværd. Derfor tilbyder vi at korrigere indadvendte brystvorter, så du kan blive endnu mere glad og tilfreds med din krop. En operation som denne kan enten stå alene eller kombineres andre indgreb, f.eks. brystforstørrelse og brystløft.

DU KOMMER ALTID TIL EN GRUNDIG FORUNDERSØGELSE 

Ønsker du at få rettet dine brystvorter til igennem en operation hos CeriX, kommer du naturligvis først og fremmest til en grundig forundersøgelse. Denne er helt uforpligtende. Til forundersøgelsen vil du og vores kirurg sammen kigge nærmere på problematikken. På baggrund af problemets karakter og dine ønsker til resultatet, vil du blive præsenteret for mulige fremgangsmåder, som kirurgen finder passende i dit specifikke tilfælde. 

Skulle der være nogen grund til, at kirurgen ikke finder det forsvarligt eller relevant at foretage et indgreb, vil vi ikke operere dig. Du kan således være sikker på, at du kun bliver opereret, hvis det giver mening, og hvis det er sikkert. 

VI ER MED DIG FRA START TIL SLUT 

Efter din forundersøgelse har du mulighed for at tænke over det og beslutte, om du vil opereres eller ej. Ønsker du at få rettet dine indadvendte brystvorter, kan du efterfølgende bestille en tid til selve operationen. Op til operationen vil du blive sat grundigt ind i, hvordan indgrebet foretages, samt hvad du skal gøre før og efter operationen for at få det bedste resultat. Du bliver med andre ord godt klædt på til at få foretaget den forskønnende operation. 

SELVE OPERATIONEN

Korrektion af indadvendte brystvorter kan foregå i lokalbedøvelse, hvor kan du tage hjem umiddelbart efter. Indgrebet udføres også i fuld bedøvelse, hvor du kan komme hjem, når du opfylder udskrivelseskriterierne, hvilket typisk er få timer efter operationen.

Ved operationen laver man et lille snit i kanten af brystvorten, hvorefter kirtel­gangene gennemskæres. Der findes forskellige teknikker til at holde brystvorten på plads. Der bliver lagt lokalbedøvelse i sårene ved operationens slutning, og i de fleste tilfælde sys sårene sammen med selvopløselige tråde. Til sidst sættes der tape over sårene og en forbinding, som holder brystvorten ude. Denne forbinding skal blive på i ca. 10-14 dage.

RISICI I FORBINDELSE MED INDADVENDTE BRYSTVORTER

Der er naturligvis altid en lille risiko forbundet med en operation. Om der er tale om plastikkirurgi eller en operation af sundhedsmæssig karakter, er der tale om et indgreb i kroppen, og det fører ganske enkelt nogle risici med sig. Heldigvis er risikoen for at få komplikationer i forbindelse med brystoperation hos CeriX meget lille. Følger du kirurgens instruktioner og anbefalinger, er der således ikke grund til at være bekymret for at blive opereret.

Hos CeriX har vi topmoderne, sikre og naturligvis helt igennem hygiejniske operationsstuer samt det mest avancerede udstyr overhovedet. Dertil kommer, at du er i hænderne på en af verdens bedste kirurger. Uanset hvor dygtig kirurgen er, kan man ikke komme uden om, at der er nogle risici ved en brystoperation, hvor brystvorterne korrigeres.

AR EFTER OPERATION FOR INDADVENDTE BRYSTVORTER

Det er blandt andet ikke muligt at garantere, hvordan arrene kommer til at se ud. I langt de fleste tilfælde bliver de dog små og lyse. Det gælder desuden, at du kan få et lidt asymmetrisk resultat med en operation af brystvorterne. Særligt hvis ikke dine brystvorter i forvejen er fuldkommen symmetriske, kan der fortsat forekomme en smule asymmetri efter et indgreb.

Når der er tale om en rettelse af brystvorterne, oplever nogle kvinder desuden nedsat følsomhed i brystvorterne efterfølgende. Mange af disse kvinder får følsomheden tilbage igen i løbet af 6-12 måneder.

INDADVENDT BRYSTVORTE: AMNING EFTER OPERATIONEN

Noget af det, du skal være særligt opmærksom på, er, at du kan miste evnen til at amme ved at få korrigeret dine brystvorter. For de få kvinder, der ikke får følsomheden tilbage efter en operation, er det ofte ensbetydende med, at de heller ikke er i stand til at amme.

Ønsker du at kunne amme dine børn, og har du endnu ikke fået alle de børn, du gerne vil have? Så er det sandsynligvis ikke anbefalelsesværdigt at få foretaget en operation for at vende brystvorterne udad. Vent i stedet, til du er færdig med at amme, så du er sikker på, at dette ikke bliver et problem. Der er ingen garanti for, at du kan amme efter operationen, og derfor er det fornuftigt at være på den sikre side og vente, hvis du gerne vil kunne amme.

Brystoperationer før og efter billeder

FØR/EFTER BILLEDER FRA BRYSTOPERATIONER HOS CERIX

En brystoperation kan skabe en helt fantastisk forvandling. Ikke nok med at det påvirker dit udseende, kan det også gøre en kæmpe forskel for din selvtillid og din udstråling. Vi har set store forandringer hos patienter både før og efter en brystoperation. Vi ser gladere patienter, der endelig hviler i sig selv. Brystoperationer kan derfor gøre meget mere end at give dine bryster fornyet fylde eller symmetri. Du får også løftet din selvtillid til et helt nyt niveau.

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

PLASTIKKIRURGI I HØJ KVALITET HOS CERIX

Hos CeriX varetager vi på vores Privathospital på Strandvejen i Hellerup alle former for avanceret plastikkirurgi, der bliver udført af vores dygtige, nytænkende og professionelle kirurger, der er blandt de bedste på markedet. Vores plastikkirurger mestrer de nyeste og bedste teknikker, som de har tillært sig i Hollywood af branchens mest anerkendte kirurger. Vi alt fra brystkirurgi og kropskirurgi til ansigtskirurgi, og vi lægger vægt på at have det mest professionelle og veluddannede personale, der sikrer, at patienten oplever den tryghed, der er nødvendig, uanset hvilken form for plastikkirurgi der er tale om.

Book forundersøgelse

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

Julie Ruggaard

Julie Rugaard

Efter jeg er begyndt at gå i behandling hos Rie og CeriX, er jeg ikke længere træt at se på, og jeg føler mig faktisk heller ikke helt så gammel. Det lyder måske skørt, men dét, at mit ansigt ser yngre og smukkere ud, får mig faktisk til at føle mig mere frisk, og jeg har langt mere overskud i hverdagen.

Jeg føler mig fuldstændig tryg i, at Rie giver mig den mest smagfulde og professionelle behandling. Behandlerne hos CeriX altid er opdateret på den nyeste viden inden for skønhedsbehandlinger, og der bliver ikke gået på kompromis med hverken sikkerhed eller resultater.

medina_530

Medina

CeriX er et sted, hvor jeg altid er gået fra med et smil efter hver behandling, fordi jeg ser fremskridt i samtlige behandlinger for solskader og pigmentforandringer. Det bedste jeg har gjort for mig selv, siden mine solskader i ansigtet, er 100% laserbehandling. Min hud er allerede meget pænere, end jeg turde drømme om.

Heidi_ad.2.Still001

Heidi

Jeg er 55 år og ønsker at se ud, som jeg føler mig indeni; frisk og yngre end mine rynker røber mig til at være. For mig er det vigtigt, at jeg er tilfreds i egen krop, og at mit udseende stemmer overens med, hvordan jeg føler mig indeni. Med Shapes by CeriX-behandlingen har jeg opnået dét, jeg ville: Jeg er igen kommet til at ligne mit yngre jeg. Det hele hænger ikke nedad længere.

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti