Se månedens kampagner her

Operationen udføres af de dygtigste og mest erfarne plastikkirurger i landet.

Indadvendte brystvorter

Vores dygtige og erfarne personale er til for dig, og for at give dig den bedste og mest trygge oplevelse i eksklusive rammer, som ikke ses andre steder i Danmark
Tilbage til oversigten

Book forundersøgelse

Du kan booke din forundersøgelse hos
vores Plastikkirurg her via vores
booking service

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Behandling af indadvendte brystvorter

Hos CeriX har vi mulighed for at hjælpe dig, hvis du har problemer med, at dine brystvorter vender indad. Vi kan generelt foretage en lang række forskellige indgreb inden for brystkirurgi, så kontakt os endelig, hvis du er interesseret i dette. 

Her kan du læse mere om indadvendte brystvorter, og hvad man kan gøre ved denne problematik. Derudover vil vi komme ind på, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med en operation for indadvendte brystvorter – blandt andet i forhold til amning. 

Hvorfor har nogle kvinder indadvendte brystvorter? 

Det er meget almindeligt for især piger og unge kvinder at have indadvendte brystvorter. Hos nogle ”retter de sig ud” med tiden, imens de hos andre forbliver indadvendte. Hos nogle kvinder er begge vorter indadvendte, imens andre blot har en enkelt indadvendt brystvorte. 

Det kan være frustrerende, at brystvorterne vender indad af kosmetiske årsager, men det er ikke noget, der er farligt. Ligeledes er en indadvendt brystvorte og amning ikke uforenelige. Skal du amme, og har du indadvendte brystvorter, kan det være nødvendigt at være lidt særligt opmærksom for at få amningen til at fungere. En indadvendt brystvorte ved amning er imidlertid ikke i sig selv en hindring. 

Har du ikke tidligere haft indadvendte brystvorter, hvorefter en eller begge pludselig vender sig indad, kan det i visse tilfælde være tegn på sygdom. Selvom det ikke er farligt i sig selv, at brystvorten vender indad, kan ændringen fra en strittende brystvorte til en indadvendt brystvorte altså være tegn på andre ændringer i kroppen, som potentielt kan være farlige. Konsultér derfor din læge, hvis en eller begge dine brystvorter pludselig begynder at vende indad, og de tidligere har struttet. 

Brystvorteoperation hos CeriX 

Selvom det ikke er farligt at have indadvendte brystvorter, kan det for nogle være meget frustrerende og føre til dårligt selvværd. Hos CeriX ser vi ingen grund til, at du skal gå rundt med en problematik i mange år, hvis den nemt kan afhjælpes. Derfor tilbyder vi også at korrigere indadvendte brystvorter, så du kan blive endnu mere glad og tilfreds med din krop. 

En operation som denne kan enten stå alene eller kombineres med andre indgreb. Vi tilbyder blandt andet også brystforstørrelse og brystløft hos CeriX, og disse operationer kan kombineres med korrigering af brystvorterne.

Du kommer altid til en grundig forundersøgelse 

Ønsker du at få rettet dine brystvorter til igennem en operation hos CeriX, kommer du naturligvis først og fremmest til en grundig forundersøgelse. Denne er helt uforpligtende. 

Til forundersøgelsen kan du og vores kirurg – som er en af de førende på verdensplan – sammen kigge nærmere på problematikken. På baggrund af problemets karakter og dine ønsker til resultatet vil du blive præsenteret for mulige fremgangsmåder, som kirurgen finder passende i dit specifikke tilfælde. Du er aldrig bare et nummer i køen hos os, og vi sørger derfor også for at tilpasse forløbet og indgrebet til lige præcis dig. 

Skulle der være nogen grund til, at kirurgen ikke finder det forsvarligt eller relevant at foretage et indgreb, vil vi ikke operere dig. Du kan således være ganske sikker på, at du kun bliver opereret, hvis det giver mening, og hvis det er sikkert. 

Vi er med dig fra start til slut 

Efter din forundersøgelse har du mulighed for at tænke over mulighederne og beslutte, om du vil opereres eller ej. Ønsker du at få rettet dine indadvendte brystvorter, kan du efterfølgende bestille en tid til selve operationen.

Op til operationen vil du blive sat grundigt ind i, hvordan indgrebet foretages, samt hvad du skal gøre før og efter operationen for at få det bedste resultat. Du bliver med andre ord godt klædt på til at få foretaget den forskønnende operation. 

Skulle du efter operationen have nogle spørgsmål, kan du naturligvis altid kontakte klinikken. Desuden kan du komme til tjek hos kirurgen for at sikre, at alt er, som det skal være. 

Dette skal du være opmærksom på i forbindelse med en operation 

Der er naturligvis altid en lille risiko forbundet med en operation. Om der er tale om plastikkirurgi eller en operation af sundhedsmæssig karakter, er der tale om et indgreb i kroppen, og det fører ganske enkelt nogle risici med sig.

Heldigvis er risikoen for at få komplikationer i forbindelse med brystoperation hos CeriX meget lille. Følger du kirurgens instruktioner og anbefalinger, er der således ikke grund til at være bekymret for at blive opereret. Hos CeriX har vi topmoderne, sikre og naturligvis helt igennem hygiejniske operationsstuer samt det mest avancerede udstyr overhovedet. Dertil kommer, at du er i hænderne på en af verdens bedste kirurger. 

Uanset hvor dygtig kirurgen er, kan man ikke komme uden om, at der er nogle risici ved en brystoperation, hvor brystvorterne korrigeres. Det er blandt andet ikke muligt at garantere, hvordan arrene kommer til at se ud. I langt de fleste tilfælde bliver de dog små og lyse. 

Det gælder desuden, at du kan få et lidt asymmetrisk resultat med en operation af brystvorterne. Særligt hvis ikke dine brystvorter i forvejen er fuldkommen symmetriske, kan der fortsat forekomme en smule asymmetri efter et indgreb. Desuden kan en lille asymmetri opstå som følge af indgrebet. Oftest vil det ikke være tilfældet, men det kan ske. 

Når der er tale om en rettelse af brystvorterne, oplever nogle kvinder desuden nedsat følsomhed i brystvorterne efterfølgende. Mange af disse kvinder får følsomheden tilbage igen i løbet af 6-12 måneder, men for nogle er den endegyldigt tabt. 

Indadvendt brystvorte: Amning efter operationen 

Noget af det, du skal være særligt opmærksom på, er, at du kan miste evnen til at amme ved at få korrigeret dine brystvorter. For de få kvinder, der ikke får følsomheden tilbage efter en operation, er det ofte ensbetydende med, at de heller ikke er i stand til at amme. 

Ønsker du at kunne amme dine børn, og har du endnu ikke fået alle de børn, du gerne vil have? Så er det sandsynligvis ikke anbefalelsesværdigt at få foretaget en operation for at vende brystvorterne udad. Vent i stedet, til du er færdig med at amme, så du er sikker på, at dette ikke bliver et problem. Der er ingen garanti for, at du kan amme efter operationen, og derfor er det fornuftigt at være på den sikre side og vente, hvis du gerne vil kunne amme.

MØD KIRURGEN

Stig-Frederik er overlæge og speciallæge i plastikkirurgi. Han har en Ph.d.-grad og er forskningsansvarlig overlæge for det første private stamcellelaboratorium til kosmetisk plastikkirurgi.

Han er en af de førende eksperter på verdensplan indenfor fedttransplantation og stamceller til brug i både rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi. Han har publiceret mange artikler i internationale tidsskrifter, bl.a. i The Lancet som eneste danske plastikkirurg. Han er en meget brugt foredragsholder ved internationale kongresser i plastikkirurgi.

Han er ligeledes specialist indenfor rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi, og stræber altid efter perfektion og skønhedsidealet er et naturligt og velproportioneret look. Han er derudover også en af de få plastikkirurger i verdenen, der kan udføre det kendte Alexandra brystløft, som efterlader et resultat uden synlige ar.

Stig Frederik er perfektionist ud til fingerspidserne, men hans helt særlige kompetencer er:
 • Fedttransplantation til ansigt
 • Brystforstørrende operation med implantater og brystforstørrende operation med eget fedt
 • Fjernelse og udskiftning af brystimplantater
 • Alexandra brystløft og brystreduktion
 • Brystrekonstruktion
 • Fedtsugning
 • Fjernelse af slapt maveskind samt slap hud på lår og arme
 • Fjernelse af slap hud efter stort vægttab
 • Operation for mandlig brystudvikling
 • Øjenlågsoperationer
 • Rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurg

FINANSIERING

Hos CeriX har vi nu den mulighed, at tilbyde vores kunder DK’s bedste finansierings løsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr rentefrit og du bestemmer selv, om du vil afdrage 499 kr, 899 kr, 999 kr pr md. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast. Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 61616117.

Ansøg Kreditansøgning