Se månedens kampagner her

CeriX tilbyder Profhilo behandling, som er én af de nyeste og mest innovative behandlinger til løs og slap hud på hals og ansigt.

Profhilo

Profhilo er en ny og innovativ metode til forryngelse af huden. Behandlingen bekæmper tab af hudens elasticitet i ansigt og på områder, der normalt er vanskelige at behandle, f.eks. kreppet hud på halsen.
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Slip af med slap, kreppet og løs hud

Profhilo er behandlingen for dig, der ønsker at slippe af med løs og kreppet hud i ansigt og på hals. Kort fortalt har Profhilo en bioremodelerende effekt og forynger derved alle celletyper. Hudens kollagene fibre boostes, fedtvævet regenereres, og fugten bindes på ny. Hudens naturlige foryngelsesproces boostes med andre ord.

Lidt mere specifikt er Profhilo stabiliseret hyaluronsyre, som er udviklet med den nye og patenterede NAHYCO-teknologi. Unikt for Profhilo behandlingen er, at det har en af de højeste koncentrationer af hyaluronsyre på markedet. Det gør behandlingen ideel til at genskabe en naturlig foryngelse af huden, så bindevævsfibrene genskabes af kroppen selv.

Profhilo: Sæt hudens aldringstegn på pause

Behandlingen med Profhilo er ny og innovativ og modvirker effektivt tab af hudens elasticitet i ansigtet og på de områder, som sædvanligvis er svære at behandle, f.eks. ”kalkunhuden” på halsen.

Det gælder for både fillers (f.eks. Juvéderm) og Profhilo, at de består af hyaluronsyre. Profhilo adskiller sig dog fra traditioenelle fillers, idet produktet har en mere flydende konsistens. Det skyldes, at hyaluronsyren i Profhilo ikke er krydsbundet. På den måde vil Profhilo – i modsætning til fillers – fordele sig jævnt ud i huden og således udglatte fine linjer og rynker. Behandlingen med Profhilo giver generelt huden øget spændstighed. Det er desuden markedets reneste og mest naturlige form for hyaluronsyre, idet den er fri for BDDE bindinger, som vi kender fra fillers og skinboosters.

Hyaluronsyre og hudens aldringsproces

For de fleste mister huden sin elasticitet med alderen. Den forsvindende spændstighed indtræffer kort fortalt i takt med, at mængden af hyaluronsyre i huden falder. Hyaluronsyre er et stort molekyle, som findes i kroppens bindevæv, bl.a. huden. Hyaluronsyre sørger bl.a. for at tiltrække og binde vand i huden og derved udfylde rummet mellem bindevævets øvrige strukturgivende molekyler, herunder kollagen og elastin. Hyaluronsyre er således naturens måde at give huden fylde og mekanisk modstandskraft.

Det er en helt naturlig og uundgåelig del af aldringsprocessen, at niveauet af hyaluronsyre falder. Tabet af hyaluronsyre forværres dog særligt, hvis huden udsættes for store mængder sol, ligesom rygning reducerer mængden af hyaluronsyre. Resultatet er, at huden mister sin fylde og elasticitet, og der opstår rynker og løs hud.

Ligesom hyalonsyre falder mængden af kollagen, hvilket typisk sker fra 30-årsalderen (ca. 1-2% om året). Kollagen er et protein, som findes naturligt i kroppen. Det betegnes ofte som kroppens ’lim’, og det er ikke uden grund. Sammen med elastin og hyaulonsyre (fugt) er kollagen nemlig en meget vigtig faktor, når det handler om at holde rynkerne væk og opretholde en spændstig og fast hud.

Det faldende niveau af både kollagen, elastin og hyaulonsyre er en naturlig del af aldringsprocessen, og vil som nævnt vise sig som rynker og slap hud i ansigtet og hals. De tre elementer er med andre ord meget afgørende, hvis du ønsker at opretholde hudens elasticitet og holde den løse hud fra døren. Men kollagen kan ikke bare smøres på huden som erstatning for det mistede. Det er nemlig et for stort molekyle til at trænge igennem hudens barriere og trænge ind i bindevævet. Det er her Profhilo kommer ind i billedet.

Før Profhilo behandlingen

Forud for din behandling skal du booke tid til en gratis konsultation. Her taler vi nærmere om behandlingen, forventning til resultat og den optimale mængde Profhilo til dig. Du oplyses desuden både mundtligt og skriftligt om Profhilo behandlingen i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed. Herefter har du 48 timers betænkningstid, inden vi kan udføre selve behandlingen.

Prisen for en behandling afhænger af den mængde Profhilo, der er nødvendig til lige netop din hud og det område, du ønsker behandlet.

Selve Profhilo behandlingen

Profhilo virker dels ved at genopfylde hudens hyaluronsyredepoter. Dels stimulerer Profhilo behandlingen hudens egne fedt- og bindevævsceller, således at huden ”genopfyldes” med en yngre alders fedtdepoter, og bindevævscellernes egenproduktion af hyaluronsyre, kollagen og elastiske fibre øges. Den innovative stabiliserings- og injektionsteknik betyder, at produktet virker ”selvnivellerende” ved at søge og udjævne områder med kreppet og løs hud.

Behandlingen består af punktvis injektion af Profhilo. Antallet af injektioner afhænger af det specifikke behandlingsområde. Behandlingen udføres dog efter en særlig teknik, så gelen fordeles jævnt i hele området.

Behandlingsforløb

Det anbefales, at man får to Profhilo behandlinger med ca. 4 ugers mellemrum for et ideelt resultat. Der bør foretages en opfølgende behandling efter ca. 6 måneder for at holde resultatet ved lige. Vi anbefaler, at du booker tid til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi tilrettelægger en individuel behandlingsplan, som tager udgangspunkt i din alder, hudstruktur og -kvalitet.

Efter Profhilo behandlingen

Efter behandlingen kan du opleve let rødmen, let hævelse, blå mærke og små buler i de injicerede punkter. De små buler ved indstiksstedet vil udjævnes i løbet af 12-24 timer.

Allerede 3 til 4 uger efter behandling vil du opleve synlig forskel på din hudkvalitet og elasticitet. Efter anden behandling opleves yderligere boost til huden, som resulterer i en langt glattere og mere elastisk hud i området.

Før behandlingen
Efter behandlingen

PROFHILO HOS CERIX

  • Vi anvender den nyeste og mest innovative teknologi
  • Vi behandler kun med det formål, at du får et naturligt resultat
  • Vi er registreret og godkendt ved Sundhedsstyrelsen uden anmærkninger

Se flere eksempler

PROFESSIONELLE BEHANDLERE

Behandlingen foretages af specialuddannede kosmetiske sygeplejersker med mange års erfaring. Vores behandlere lægger stor vægt på, at behandlingerne giver dig et naturligt og harmonisk udseende.  Alle behandlere os CeriX er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed. Forud for en behandling skal du til en forundersøgelse. Her vil du sammen med din behandler få al den nødvendige information og gennemgå forløbet i deltajer. Du får både mundtlig og skriftlig information om behandling. Herefter har du en betænkningstid på mindst 48 timer, før du kan få foretaget selve behandlingen. Du kan booke din tid til forundersøgelse her.

Behandlingen udføres bl.a. af kosmetisk sygeplejerske, Rie Jensen.

Profhilo er en unik behandling

Profhilo har vundet THE AESTHETICS AWARD som årets mest innovative behandling i 2018. Profhilo er hverken en filler eller en skinbooster. Produktet anses for at være en ‘bio-stimulator’, idet den får vores egen hud til at producere store mængder af kollagen og elastin, hvorfor huden opstrammes og rynker glattes.

HVEM?

Profhilo anbefales som udgangspunkt til folk fra 30 år og op. En Profhilo behandling er dog aldrig spildt uanset alder – det gælder nemlig for enhver hud, at der vil ske en regenerering af cellerne.

HOLDBARHED?

Behandlingens holdbarhed afhænger i høj grad af hudens tilstand, alder samt område. I de fleste tilfælde skal behandlingen vedligeholdes med en årlig behandling – eller hver 6. til 8. måned.

’DOWN TIME’?

Dagens gøremål kan sagtens fortsættes efter en Profhilo behandling. Du skal dog være forberedt på, at du vil have nogle små buler ved du injicerede punkter i 12-24 timer efter.

EFFEKT?

Profhilo integreres i vævet umiddelbart efter behandlingen og 4 uger frem. På den måde fire forskellige typer af kollagen og elastin i perioden. Efter ca. 4 uger vil du kunne se de første resultater og en måned efter anden behandling, vil du kunne se det fulde resultat af behandlingsforløbet.