Se månedens kampagner her

Pigmentforandringer i ansigtet kan let og effektivt fjernes med laser/IPL. Kom ind til en gratis konsultation og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Pigmentforandringer i ansigtet

Vi har markedet mest effektive apparat, hvilket giver dig synlige og mærkbare resultater allerede efter første behandling.*
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Vi kender dem alle sammen…

De små mørke pletter i ansigtet, som kommer snigende med alderen. De færreste synes, at disse pigmentforandringer pynter på hudens overflade, og studier viser bl.a., at pigmentforandringer får en til at se ældre ud, end hvad dåbsattesten viser, da hudtonen bliver plettet og uens at se på. Det medvirker også til, at det bliver sværere at ligge makeup. Men fortvivl ikke, pigmentforandringer i huden kan, hvis der er tale om solskader og ”gammelmandspletter/leverpletter”, let fjernes eller reduceres med IPL. Resultatet af det, vil være en mere ensartet og ensfarvet hud, som stråler mere, og ikke behøver et tykt lag af foundation for netop at komme til at se mere jævn ud.

Lider du af Melasma, som er hormonelle pigmentforandringer, skal der oftest planlægges et andet behandlingsforløb, med en Cosmelan peeling. Dette vurderes ved en konsultation, som er gratis og uforpligtende. Du kan læse mere om Cosmelan peelinger i oversigten.

pigment ansigt

Pigmentforandringer kan være to forskellige ting. Det kan være solskadepigmenteringer, som også kommer med alderen i form af fine, små pletter i hudens overflade. Pigmentforandringer kan derudover skyldes Melasma, som er en pigmentering, der kommer af en hormonel ubalance. Det kan være ved brug af p-piller, i forbindelse med graviditet eller overgangsalder.

Før behandlingen
Efter behandlingen

Effektiv fjernelse af pigmentforandringer

  • Vi anvender udelukkende det bedste amerikanske udstyr
  • Færre behandlinger end ved andre laser-metoder
  • Mærkbar forbedring allerede efter én behandling

Se flere eksempler

Anbefaling

Stephanie Karma Salvarli (Geggo)

Jeg har fået behandling for hormonelle pigmentforandringer hos CeriX. Jeg har oplevet fuldstændige vanvittige resultater med Cosmelan peeling! Jeg er SÅ glad for mit forløb, og jeg tror, at alle, der døjer med pigmenteringsproblemer, vil blive forbløffede over, hvor meget behandlingen har gjort! Jeg kigger nogle gange på mine ’før/efter-billeder’ – jeg var fuldstændig sort over min overlæbe og i panden… jeg er simpelthen så oprigtigt glad for og tilfreds med resultatet!

★★★★★

EFFEKTIV BEHANDLING AF PIGMENTPLETTER

IPL, også kaldet Intens Pulseret Lys er en teknologi, som anvender et bredt spekter af lyskilder fra en xenonplasmalampe med forskellige bølgelængder. Det betyder, at lyset fra IPL’en indstilles til at behandle forskellige farveforskelle i huden, såsom melanin i forbindelse med pigmentforandringer i huden. Når lyset i et milisekund ”møder” det target, også kaldet chromophorer, som i det her tilfælde af melaninen (pigmentet), som vi gerne vil behandle og fjerne, omdannes lyset til varme, hvorved pigmentet i huden afbleges. Alt dette sker under hudens overflade. Behandlingen er således meget præcis og effektiv. Det er derfor ligeledes vigtig ved denne behandling, at du ikke er for brun forud for behandlingen. Da pigmentet er placeret på hudens overflade, vil der modsat behandling af hår og kar, være en synlig forandring på huden. Det betyder, at pigmentpletterne i ugen efter vil blive en smule mørkere, hvorefter de vil skalle af i løbet af en uge. Det ligner lidt ”kaffegrums”, som ligger på hudens overflade. Du må gerne anvende makeup umiddelbart efter behandlingen. For at komme pletterne helt til livs, skal du typisk forvente 2-4 behandlinger med et interval på ca. 4 uger mellem hver behandling.

Hos CeriX går vi ikke på kompromis med vores udstyrs kvalitet og dermed vores kunders sikkerhed. Vi kan derfor garantere dig, at vi anvender det bedste og mest effektive udstyr på markedet, nemlig IPL-systemet fra det amerikanske firma, Cynosure. Udover din sikkerhed betyder det for dig det bedste resultat på den lange bane med hurtigt og synligt resultat – og selvfølgelig mindst muligt ubehag i forbindelse med behandlingerne.

HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ FØR BEHANDLINGEN

Undgå gerne soleksponering i ca. en måned før behandlingen samt brug af selvbruner og spraytan lige op til behandlingen.

HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ EFTER BEHANDLINGEN

Efter en behandling med IPL kan der afhængig af behandlingsindikationen opstå rødme og hævelse i det behandlede område, og i sjældne tilfælde små vabler. Derudover er det vigtigt, at du ikke udsætter det behandlede område for direkte og kraftig soleksponering i op til en måned efter behandlingen. I Nordeuropa betyder det således, at du godt kan opholde dig ude efter en IPL behandling i langt de fleste måneder på året, så længe du husker at anvende solcreme med faktor 30 eller 50 med både UVA og UVB filter. Årsagen til dette er, at vi gerne vil have, at kontrasten fra huden til pigmentforandringerne er så stor som overhovedet muligt.

Eftersom pigmentpletter typisk kommer pga soleksponering, er det vigtigt at anvende solcreme med faktor 50 hele året rundt for at forebygge nye pigmentforandringer så meget som muligt.