Ansigt_Kvinde_Tandkødssmil_3_large-print-12

Prettify behandling

CeriX Prettify og Stay Pretty handler om at se helheden af et ansigt. Hver behandling tilrettelægges helt specifikt udfra dit individuelle behov og ønske.

Kampagne
 • Behandlingstid: 15-45 min
 • Resultat: Individuelt
 • Bedøvelse: Individuelt
 • Holdbarhed: 6-12 måneder
 • Nedetid / Opheling: Individuelt
 • Konsultation: Gratis
Kontant frapris
16.000 kr.
20.400 kr. - spar 4.400 kr.

HVORDAN FOREGÅR PRETTIFY BEHANDLING?

CeriX Prettify og Stay Pretty tager udgangspunkt i at anskue ansigtet i sin helhed. Det er en kombination af behandlinger, som er sammensæt med fokus på ansigtets helhed samt dine individuelle behov og ønsker. Nøgleordene er at løfte, udglatte og forskønne ansigtet.

prettify3

CeriX Prettify og Stay Pretty

CeriX Prettify og Stay Pretty er en kombination af behandlinger, som er sammensæt med fokus på ansigtets helhed

FØR OG EFTER PRETTIFY

OPLEV DEN FANTASTISKE FORVANDLING

Langt de fleste vælger en kombination af flere behandlinger med f.eks. Botox, Restylane og laser (IPL). Det gør det muligt at opnå et smukt og naturligt resultat, som gør, at du ser mere frisk ud, og mindre træt og sur.

0% i rente
Fast afdrag pr. mdr

0 kr.

 • Lånebeløb: 0 kr.
 • Løbetid: 0 måneder
 • Månedlig ydelse: 0 kr.
 • Rente: 0%
 • Gebyr: 0 kr. pr. måned
 • ÅOP: 0%
 • Kreditomkostninger: 0 kr.
 • Samlet beløb til afbetaling: 0 kr.
Ansøg her
0% i rente
Fast afdrag pr. mdr

0 kr.

 • Lånebeløb: 0 kr.
 • Løbetid: 0 måneder
 • Månedlig ydelse: 0 kr.
 • Rente: 0%
 • Gebyr: 0 kr. pr. måned
 • ÅOP: 0%
 • Kreditomkostninger: 0 kr.
 • Samlet beløb til afbetaling: 0 kr.
Ansøg her
0% i rente
Fast afdrag pr. mdr

0 kr.

 • Lånebeløb: 0 kr.
 • Løbetid: 0 måneder
 • Månedlig ydelse: 0 kr.
 • Rente: 0%
 • Gebyr: 0 kr. pr. måned
 • ÅOP: 0%
 • Kreditomkostninger: 0 kr.
 • Samlet beløb til afbetaling: 0 kr.
Ansøg her

SÅDAN VIRKER PRETTIFY BEHANDLING

Når vi sammensætter alle disse fantastiske behandlinger, vil vi opnå muligheden for at stimulere huden og vævet både i dybden, men også i hudens overflade.

FORNYET VOLUMEN

En Restylane behandling er en effektiv og skånsom metode til at fjerne rynker, løfte ansigtet og give volumenforøgelse i de områder hvor volumen er forsvundet. Behandlingen er god, hurtig og ukompliceret og yderst velegnet til at opnå et naturligt smukt og friskt udseende, men uden at se ”behandlet” ud. Vi ønsker alle sammen at få det smukkeste frem i vores ansigt, så vi giver det bedste indtryk af os selv, og det er i dag muligt at gøre uden større indgreb. Behandlingen er ikke smertefuld, men der anvendes i forbindelse med behandlingen ofte en lokalbedøvende creme, for at gøre behandlingen mere behagelig. Efter behandlingen kan der forekomme let rødme og hævelse og i nogle tilfælde blåfarvning af huden i indstiksområdet.

REDUKTION AF RYNKER

Vores behandlinger med Botox anvendes typisk til de mimiske rynker eller til at skabe et slankere og løftet udtryk i underansigtet. Botox er en meget sikker metode til rynkeforebyggelse og behandling. Produktet sprøjtes direkte ind i musklen og forbliver præcis der, hvor det sprøjtes ind. Behandlingen er hurtig og effektiv, og du vil opleve ganske lidt ubehag i forbindelse med behandlingen. De fleste kan mærke et lille prik i huden, hvor det efterfølgende vil svie en smule.

FORYNGELSE AF HUDEN

IPL/laser bruges hos CeriX til at foretage hudforyngende behandlinger, hvor kar, rødme, uens hudtone eller ujævn hudstruktur i huden reduceres. Aktiviteten i huden øges, hvilket øger produktionen af kollagen og stimulerer hudens elastin. Dette giver en let fastere og strammere hud, samt en forøget glød og vitalitet. Hos CeriX går vi ikke på kompromis med vores udstyrs kvalitet, og dermed vores kunders sikkerhed. Vi kan derfor garantere dig, at vi anvender det bedste og mest effektive udstyr på markedet, nemlig systemet fra det amerikanske firma, Cynosure. Udover din sikkerhed, betyder det for dig det bedste resultat på den lange bane, med hurtigt og synligt resultat, og selvfølgelig mindst muligt ubehag i forbindelse med behandlingerne.

MEDICINISKE PRODUKTER

Ved medicinske produkter forstås produkter der ligger under gruppen farmaceuticals, som er udviklet af hudlæger. Med disse typer produkter må vi arbejde dybere i huden og kan på den måde optimere den daglige pleje. Produkterne i CeriX Prettify er udvalgte, så de understøtter behandlingen og sikrer, at din hud samtidig får den helt optimale pleje.

DIT FORLØB

Vi tager afsæt i dit udgangspunkt og dine proportioner, hvorefter vi laver en skræddersyet og individuel plan. Behandlingen foretages, og du vil efterfølgende kaldes ind til en opfølgende samtale, hvor vi tjekker op på din behandling og sikrer, at alt er, som det skal være.

restylane

Behandling med Restylane

Restylane (ikke-permanent filler) er et meget naturligt produkt, som både udjævner furer og rynker samt former læber og ansigtskonturer

gavepakke-1

Rynkebehandling hos CeriX

Rie fortæller i denne video alt om behandling med Botox, herunder hvordan Botox virker, og hvor længe resultatet holder.

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

users
Mere end 10 års erfaring

Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

user-md
Behandlingsplan

Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

hands
Høj faglighed

Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

crown
Naturlig & Æstetisk

Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

kundeudtalelser

Geggo.

Stephanie Karma Salvarli (Geggo)

Jeg har fået behandling for hormonelle pigmentforandringer hos CeriX. Jeg har oplevet fuldstændige vanvittige resultater med Cosmelan peeling! Jeg er SÅ glad for mit forløb, og jeg tror, at alle, der døjer med pigmenteringsproblemer, vil blive forbløffede over, hvor meget behandlingen har gjort! Jeg kigger nogle gange på mine ’før/efter-billeder’ – jeg var fuldstændig sort over min overlæbe og i panden… jeg er simpelthen så oprigtigt glad for og tilfreds med resultatet!

Josefine-Valentihn

Josefine Valentin

“Personligt har jeg fået rynkereduktion, siden jeg var 25 år. Jeg startede faktisk for at bekæmpe min kroniske hovedpine. Med behandlingen forsvandt hovedpinen, og det samme gjorde mine rynker – ren win win! Der er mange meninger (og fordomme) om brugen af rynkereducerende behandling. For mig handler det grundlæggende om at gøre dét, der får os til at føle os godt tilpas. Vi lever i en verden, hvor der er et hav muligheder – hvorfor så leve et liv, hvor du er trist over noget, du selv har magten til at ændre?

Kosmetisk behandling er i mine øjne et fantastisk hjælpemiddel, der får min hud til at se skøn og lækker ud! Mange er bange for et kunstigt look, men det opnår man ikke, hvis man – som jeg – lægger ansigtet i kyndige hænder hos CeriX. De er super dygtige og ikke mindst uddannede til at lave kosmetiske skønhedsbehandlinger. CeriX får mine varmeste anbefalinger, hvis du ønsker et flot og naturligt look”

A1140026-2

Pernille Caroline Lotus

Jeg er ret kritisk, hvad angår kirurgi, rynkereduktion og lignende, og har egentlig ventet, til jeg havde passeret de 35 år, indtil jeg turde få andre behandlinger end laser mod acne. Med min kritiske tilgang til, og måske endda nervøsitet omkring, indgreb i ansigtet har jeg længe ledt efter den bedste i branchen, og efter utallige anbefalinger af Rie og CeriX, tog jeg mig sammen og bookede en konsultation. Mødet med Rie og resten af teamet hos CeriX har givet mig mod på rynkereducerende behandlinger, da jeg ved, jeg er under kyndige hænder, og jeg ved, de lytter til, at jeg ønsker det mest naturlige look. Så disse behandlinger er egentlig blot med til, at jeg kan vedligeholde mit ungdommelige look, uden overdrivelse.