Ansigt_Kvinde_Tandkødssmil_3_large-print-12

Prettify behandling

CeriX Prettify og Stay Pretty handler om at se helheden af et ansigt. Hver behandling tilrettelægges helt specifikt udfra dit individuelle behov og ønske.

Kampagne
 • Behandlingstid: 15-45 min
 • Resultat: Individuelt
 • Bedøvelse: Individuelt
 • Holdbarhed: 6-12 måneder
 • Nedetid / Opheling: Individuelt
Kontant frapris
16.000 kr.
20.400 kr. - spar 4.400 kr.

HVORDAN FOREGÅR PRETTIFY BEHANDLING?

CeriX Prettify og Stay Pretty tager udgangspunkt i at anskue ansigtet i sin helhed. Det er en kombination af behandlinger, som er sammensæt med fokus på ansigtets helhed samt dine individuelle behov og ønsker. Nøgleordene er at løfte, udglatte og forskønne ansigtet.

prettify3

CeriX Prettify og Stay Pretty

CeriX Prettify og Stay Pretty er en kombination af behandlinger, som er sammensæt med fokus på ansigtets helhed

FØR OG EFTER PRETTIFY

OPLEV DEN FANTASTISKE FORVANDLING

Langt de fleste vælger en kombination af flere behandlinger med f.eks. Botox, Restylane og laser (IPL). Det gør det muligt at opnå et smukt og naturligt resultat, som gør, at du ser mere frisk ud, og mindre træt og sur.

0% i rente
Fast afdrag pr. mdr

0 kr.

 • Lånebeløb: 0 kr.
 • Løbetid: 0 måneder
 • Månedlig ydelse: 0 kr.
 • Rente: 0%
 • Gebyr: 0 kr. pr. måned
 • ÅOP: 0%
 • Kreditomkostninger: 0 kr.
 • Samlet beløb til afbetaling: 0 kr.
Ansøg her
0% i rente
Fast afdrag pr. mdr

0 kr.

 • Lånebeløb: 0 kr.
 • Løbetid: 0 måneder
 • Månedlig ydelse: 0 kr.
 • Rente: 0%
 • Gebyr: 0 kr. pr. måned
 • ÅOP: 0%
 • Kreditomkostninger: 0 kr.
 • Samlet beløb til afbetaling: 0 kr.
Ansøg her
0% i rente
Fast afdrag pr. mdr

0 kr.

 • Lånebeløb: 0 kr.
 • Løbetid: 0 måneder
 • Månedlig ydelse: 0 kr.
 • Rente: 0%
 • Gebyr: 0 kr. pr. måned
 • ÅOP: 0%
 • Kreditomkostninger: 0 kr.
 • Samlet beløb til afbetaling: 0 kr.
Ansøg her

SÅDAN VIRKER PRETTIFY BEHANDLING

Når vi sammensætter alle disse fantastiske behandlinger, vil vi opnå muligheden for at stimulere huden og vævet både i dybden, men også i hudens overflade.

FORNYET VOLUMEN

En Restylane behandling er en effektiv og skånsom metode til at fjerne rynker, løfte ansigtet og give volumenforøgelse i de områder hvor volumen er forsvundet. Behandlingen er god, hurtig og ukompliceret og yderst velegnet til at opnå et naturligt smukt og friskt udseende, men uden at se ”behandlet” ud. Vi ønsker alle sammen at få det smukkeste frem i vores ansigt, så vi giver det bedste indtryk af os selv, og det er i dag muligt at gøre uden større indgreb. Behandlingen er ikke smertefuld, men der anvendes i forbindelse med behandlingen ofte en lokalbedøvende creme, for at gøre behandlingen mere behagelig. Efter behandlingen kan der forekomme let rødme og hævelse og i nogle tilfælde blåfarvning af huden i indstiksområdet.

REDUKTION AF RYNKER

Vores behandlinger med Botox anvendes typisk til de mimiske rynker eller til at skabe et slankere og løftet udtryk i underansigtet. Botox er en meget sikker metode til rynkeforebyggelse og behandling. Produktet sprøjtes direkte ind i musklen og forbliver præcis der, hvor det sprøjtes ind. Behandlingen er hurtig og effektiv, og du vil opleve ganske lidt ubehag i forbindelse med behandlingen. De fleste kan mærke et lille prik i huden, hvor det efterfølgende vil svie en smule.

FORYNGELSE AF HUDEN

IPL/laser bruges hos CeriX til at foretage hudforyngende behandlinger, hvor kar, rødme, uens hudtone eller ujævn hudstruktur i huden reduceres. Aktiviteten i huden øges, hvilket øger produktionen af kollagen og stimulerer hudens elastin. Dette giver en let fastere og strammere hud, samt en forøget glød og vitalitet. Hos CeriX går vi ikke på kompromis med vores udstyrs kvalitet, og dermed vores kunders sikkerhed. Vi kan derfor garantere dig, at vi anvender det bedste og mest effektive udstyr på markedet, nemlig systemet fra det amerikanske firma, Cynosure. Udover din sikkerhed, betyder det for dig det bedste resultat på den lange bane, med hurtigt og synligt resultat, og selvfølgelig mindst muligt ubehag i forbindelse med behandlingerne.

MEDICINISKE PRODUKTER

Ved medicinske produkter forstås produkter der ligger under gruppen farmaceuticals, som er udviklet af hudlæger. Med disse typer produkter må vi arbejde dybere i huden og kan på den måde optimere den daglige pleje. Produkterne i CeriX Prettify er udvalgte, så de understøtter behandlingen og sikrer, at din hud samtidig får den helt optimale pleje.

DIT FORLØB

Vi tager afsæt i dit udgangspunkt og dine proportioner, hvorefter vi laver en skræddersyet og individuel plan. Behandlingen foretages, og du vil efterfølgende kaldes ind til en opfølgende samtale, hvor vi tjekker op på din behandling og sikrer, at alt er, som det skal være.

restylane

Behandling med Restylane

Restylane (ikke-permanent filler) er et meget naturligt produkt, som både udjævner furer og rynker samt former læber og ansigtskonturer

gavepakke-1

Rynkebehandling hos CeriX

Rie fortæller i denne video alt om behandling med Botox, herunder hvordan Botox virker, og hvor længe resultatet holder.

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

users
Mere end 10 års erfaring

Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

user-md
Behandlingsplan

Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

hands
Høj faglighed

Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

crown
Naturlig & Æstetisk

Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

Behandlingsområder & Tilvalg

RESTYLANE/JUVÉDERM

Restylane er en ikke-permanent filler, som bruges til reduktion af rynker og fine linjer samt til volume og konturering

2.000 kr.

REDUKTION AF RYNKER

En Restylane behandling er en effektiv og skånsom metode til at fjerne rynker og give volumenforøgelse. Restylane er en såkaldt ikke-permanent filler, som består af 98% vand og 2% hyauluronsyre. Som ordet ‘filler’ antyder, går Restylane netop ind og fylder den tabte volumen ud.

Frapris

2.000 kr.

Læs om behandlingen

Ansigt_Kvinde_Profil_Hage_Kæbe_1_large-print-7-395x430
BOTOX

Med Botox er det muligt at udglatte huden. Botox afslapper de muskler, der skaber "skaden" (rynken) i huden, så huden får ro til at reparere sig selv

1.750 kr.

REDUKTION AF RYNKER

Botox er en injektionsbehandling, der bruges til mimiske rynker og linjer i ansigtet. Dvs. rynker, som opstår, når du bevæger ansigtet. Det kan være, når du ser bekymret ud (bekymringsrynke), når du løfter dine bryn (panderynke), når du smiler eller bruger din mund (‘smilerynker’ og ‘hønserøv’). 

Frapris

1.750 kr.

Læs om behandlingen

Ansigt_Kvinde_Pande-395x430
HUDFORYNGELSE MED LASER

IPL Rejuvenation er en hudforyngende laserbehandling, som styrker og stimulerer hudens egne celler og bindevæv, så huden løftes og opstrammes

3.000 kr.

REDUKTION AF FINE LINJER

Det er helt almindeligt, at hudens tone og struktur bliver mere ujævn med alderen. Mange får desuden mørke plamager, pigmentpletter og karsprængninger, hvilket kan give et ældre udseende. IPL Rejuvenation er en hudforyngende laserbehandling, som giver en mere ensartet og velplejet hud.

Frapris

3.000 kr.

Læs om behandlingen

Ansigt_Kvinde_Front_Tindinger_4-395x430
garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

kundeudtalelser

Silassorthvid

Silas Holst

Jeg har valgt at få behandling hos CeriX. Jeg har også rigtig mange venner, der tidligere har fået behandling hos CeriX, og de har alle været utroligt glade for resultatet. Min krop er en stor del af mit arbejde. Som skuespiller og danser er den på mange måder mit primære ‘arbejdsredskab’. Så for mig er det helt naturligt at være meget opmærksom på, hvordan min krop ser ud, ligesom jeg går super meget op i at holde den i så god fysisk form som overhovedet muligt! Og så gør det jo heller ikke noget, at jeg kan komme ind til CeriX og få ultimativ mig-tid!

Sanne Troelsgaard

Sanne Troelsgaard

Jeg kan varmt anbefale CeriX. Jeg har fra start virkelig følt mig i gode, professionelle og trygge hænder og er blevet taget fantastisk imod af et skønt personale. Jeg er meget imponeret over servicen og det faglige niveau, som personalet besidder, hvor de kan rådgive og vejlede mig til den rette behandling for at slippe af med mine pigmentforandringer.

medina_530

Medina

CeriX er et sted, hvor jeg altid er gået fra med et smil efter hver behandling, fordi jeg ser fremskridt i samtlige behandlinger for solskader og pigmentforandringer. Det bedste jeg har gjort for mig selv, siden mine solskader i ansigtet, er 100% laserbehandling. Min hud er allerede meget pænere, end jeg turde drømme om.