Prettify behandling

CeriX Prettify og Stay Pretty handler om at se helheden af et ansigt. Hver behandling tilrettelægges helt specifikt udfra dit individuelle behov og ønske.

Kampagne
 • Behandlingstid: 15-45 min
 • Resultat: Individuelt
 • Bedøvelse: Individuelt
 • Holdbarhed: 6-12 måneder
 • Nedetid / Opheling: Individuelt
 • Konsultation: Gratis
Kontant frapris
16.000 kr.
20.400 kr. - spar 4.400 kr.

HVORDAN FOREGÅR PRETTIFY BEHANDLING?

CeriX Prettify og Stay Pretty tager udgangspunkt i at anskue ansigtet i sin helhed. Det er en kombination af behandlinger, som er sammensæt med fokus på ansigtets helhed samt dine individuelle behov og ønsker. Nøgleordene er at løfte, udglatte og forskønne ansigtet.

prettify3

CeriX Prettify og Stay Pretty

CeriX Prettify og Stay Pretty er en kombination af behandlinger, som er sammensæt med fokus på ansigtets helhed

FØR OG EFTER PRETTIFY

OPLEV DEN FANTASTISKE FORVANDLING

Langt de fleste vælger en kombination af flere behandlinger med f.eks. Botox, Restylane og laser (IPL). Det gør det muligt at opnå et smukt og naturligt resultat, som gør, at du ser mere frisk ud, og mindre træt og sur.

0% i rente
Fast afdrag pr. mdr

0 kr.

 • Lånebeløb: 0 kr.
 • Løbetid: 0 måneder
 • Månedlig ydelse: 0 kr.
 • Rente: 0%
 • Gebyr: 0 kr. pr. måned
 • ÅOP: 0%
 • Kreditomkostninger: 0 kr.
 • Samlet beløb til afbetaling: 0 kr.
Ansøg her
0% i rente
Fast afdrag pr. mdr

0 kr.

 • Lånebeløb: 0 kr.
 • Løbetid: 0 måneder
 • Månedlig ydelse: 0 kr.
 • Rente: 0%
 • Gebyr: 0 kr. pr. måned
 • ÅOP: 0%
 • Kreditomkostninger: 0 kr.
 • Samlet beløb til afbetaling: 0 kr.
Ansøg her
0% i rente
Fast afdrag pr. mdr

0 kr.

 • Lånebeløb: 0 kr.
 • Løbetid: 0 måneder
 • Månedlig ydelse: 0 kr.
 • Rente: 0%
 • Gebyr: 0 kr. pr. måned
 • ÅOP: 0%
 • Kreditomkostninger: 0 kr.
 • Samlet beløb til afbetaling: 0 kr.
Ansøg her

SÅDAN VIRKER PRETTIFY BEHANDLING

Når vi sammensætter alle disse fantastiske behandlinger, vil vi opnå muligheden for at stimulere huden og vævet både i dybden, men også i hudens overflade.

FORNYET VOLUMEN

En Restylane behandling er en effektiv og skånsom metode til at fjerne rynker, løfte ansigtet og give volumenforøgelse i de områder hvor volumen er forsvundet. Behandlingen er god, hurtig og ukompliceret og yderst velegnet til at opnå et naturligt smukt og friskt udseende, men uden at se ”behandlet” ud. Vi ønsker alle sammen at få det smukkeste frem i vores ansigt, så vi giver det bedste indtryk af os selv, og det er i dag muligt at gøre uden større indgreb. Behandlingen er ikke smertefuld, men der anvendes i forbindelse med behandlingen ofte en lokalbedøvende creme, for at gøre behandlingen mere behagelig. Efter behandlingen kan der forekomme let rødme og hævelse og i nogle tilfælde blåfarvning af huden i indstiksområdet.

REDUKTION AF RYNKER

Vores behandlinger med Botox anvendes typisk til de mimiske rynker eller til at skabe et slankere og løftet udtryk i underansigtet. Botox er en meget sikker metode til rynkeforebyggelse og behandling. Produktet sprøjtes direkte ind i musklen og forbliver præcis der, hvor det sprøjtes ind. Behandlingen er hurtig og effektiv, og du vil opleve ganske lidt ubehag i forbindelse med behandlingen. De fleste kan mærke et lille prik i huden, hvor det efterfølgende vil svie en smule.

FORYNGELSE AF HUDEN

IPL/laser bruges hos CeriX til at foretage hudforyngende behandlinger, hvor kar, rødme, uens hudtone eller ujævn hudstruktur i huden reduceres. Aktiviteten i huden øges, hvilket øger produktionen af kollagen og stimulerer hudens elastin. Dette giver en let fastere og strammere hud, samt en forøget glød og vitalitet. Hos CeriX går vi ikke på kompromis med vores udstyrs kvalitet, og dermed vores kunders sikkerhed. Vi kan derfor garantere dig, at vi anvender det bedste og mest effektive udstyr på markedet, nemlig systemet fra det amerikanske firma, Cynosure. Udover din sikkerhed, betyder det for dig det bedste resultat på den lange bane, med hurtigt og synligt resultat, og selvfølgelig mindst muligt ubehag i forbindelse med behandlingerne.

MEDICINISKE PRODUKTER

Ved medicinske produkter forstås produkter der ligger under gruppen farmaceuticals, som er udviklet af hudlæger. Med disse typer produkter må vi arbejde dybere i huden og kan på den måde optimere den daglige pleje. Produkterne i CeriX Prettify er udvalgte, så de understøtter behandlingen og sikrer, at din hud samtidig får den helt optimale pleje.

DIT FORLØB

Vi tager afsæt i dit udgangspunkt og dine proportioner, hvorefter vi laver en skræddersyet og individuel plan. Behandlingen foretages, og du vil efterfølgende kaldes ind til en opfølgende samtale, hvor vi tjekker op på din behandling og sikrer, at alt er, som det skal være.

restylane

Behandling med Restylane

Restylane (ikke-permanent filler) er et meget naturligt produkt, som både udjævner furer og rynker samt former læber og ansigtskonturer

thunb-to-botox2

Rynkebehandling hos CeriX

Rie fortæller i denne video alt om behandling med Botox, herunder hvordan Botox virker, og hvor længe resultatet holder.

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

users
Mere end 10 års erfaring

Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

user-md
Behandlingsplan

Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

hands
Høj faglighed

Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

crown
Naturlig & Æstetisk

Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

kundeudtalelser

Jackie afvent Go'

Jackie Navarro

Uanset hvad jeg har gjort og gør, har jeg aldrig rigtig kunne tage på, på numsen. Jeg har kunne tage på, på maven og på armene. Men på balderne har mine fedtceller simpelthen ikke siddet. Og så har det været svært for mig at træne mig til en numse uden at være for muskuløs. Med et Brazilian Butt Lift med eget fedt hos CeriX har jeg fået trimmet kroppen og suget fedt fra steder, hvor der var lidt i overskud efter 4 gravidteter.

Jeg er så glad for min ‘nye’ timeglasfigur og fyldige numse. Den er jo ikke kæmpestor eller noget. Den er bare helt perfekt – jeg havde faktisk ikke nogen numse overhovedet. Det var nærmest som om, den gik indad. Det er simpelthen så dejligt at få lov til at få nogle former.

Julie_ad3.Still002

Julie

Efter mit vægttab synes jeg, at jeg pludselig havde mange rynker i mit ansigt, især ved munden. Jeg begyndte at undersøge hvilke mulige behandlinger, der fandtes på markedet, og så fik jeg øjnene op for signaturbehandlingen (Shapes) hos CeriX. Jeg har været rigtig glad for forbedringen af min hudkvalitet med både peeling og Skinbooster, fjernelse af de mørke rander under øjnene samt botox, som også har fjernet min daglige hovedpine.

 

Heidi_ad.2.Still001

Heidi

Jeg er 55 år og ønsker at se ud, som jeg føler mig indeni; frisk og yngre end mine rynker røber mig til at være. For mig er det vigtigt, at jeg er tilfreds i egen krop, og at mit udseende stemmer overens med, hvordan jeg føler mig indeni. Med Shapes by CeriX-behandlingen har jeg opnået dét, jeg ville: Jeg er igen kommet til at ligne mit yngre jeg. Det hele hænger ikke nedad længere.