Se månedens kampagner her

Som noget helt nyt og revolutionerende præsenterer CeriX nu Prettify.

CeriX Prettify og Stay Pretty handler om at se helheden af et ansigt. Hver behandling tilrettelægges helt specifikt udfra dit individuelle behov og ønske.

Prettify – Full Face behandling

Vi anvender udelukkende de bedste og mest gennemtestede produkter
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

HVORFOR PRETTIFY?

Lige siden at CeriX for år tilbage indtog den kosmetiske verden, har vores største fokus været, at gøre vores kunder gladere, smukkere og en bedre udgave af sig selv.

Igennem årene har fokus i vores branche generelt været at rette op på specifikke problemstillinger, så som rynker, render under øjnene, manglende fylde i læber og meget mere. Det er efterhånden blevet helt okay at gøre gode ting for sig selv og det er naturligt for os, at investere i os selv og en smukkere hud. Hos CeriX mener vi, at det er vigtigt, at vi ser på helheden af et ansigt og ikke kun problematikkerne. På den måde sikrer vi, at vores kunder går herfra med et resultat og ikke bare en behandling, til en pris der er til at gennemskue.

CeriX Prettify er en sammensætning af laser/IPL, botox og Restylanebehandlinger, samt specielt udvalgte medicinske produkter, som sammensættes specifikt til dig.

Løbende i året efter din behandling vil du, hvis ønsket, indgå i vores CeriX Stay Pretty program. Vedligeholdende behandlinger sikrer, at din behandling ikke bare bliver en engangsforestilling, men at du også beholder det resultat du har opnået, på en naturlig måde. Vi vil sammen med dig, sammensætte et helt unikt vedligeholdelse forløb, hvor vi tilgodeser alle de elementer som gør sig gældende, for at du kan forblive smuk og velhydreret fremadrettet.

Prettify

CeriX Prettify og Stay Pretty tager udgangspunkt i at anskue ansigtet i sin helhed. Det er en kombination af behandlinger, som er sammensæt med fokus på ansigtets helhed samt dine individuelle behov og ønsker. Nøgleordene er at løfte, udglatte og forskønne ansigtet.

BEHANDLING MED RESTYLANE, BOTOX, IPL/LASER OG MEDICINSKE PRODUKTER.

Når vi sammensætter alle disse fantastiske behandlinger, vil vi opnå muligheden for at stimulere huden og vævet både i dybden, men også i hudens overflade.

Restylane:

En Restylane behandling er en effektiv og skånsom metode til at fjerne rynker, løfte ansigtet og give volumenforøgelse i de områder hvor volumen er forsvundet. Behandlingen er god, hurtig og ukompliceret og yderst velegnet til at opnå et naturligt smukt og friskt udseende, men uden at se ”behandlet” ud. Vi ønsker alle sammen at få det smukkeste frem i vores ansigt, så vi giver det bedste indtryk af os selv, og det er i dag muligt at gøre uden større indgreb. Behandlingen er ikke smertefuld, men der anvendes i forbindelse med behandlingen ofte en lokalbedøvende creme, for at gøre behandlingen mere behagelig. Efter behandlingen kan der forekomme let rødme og hævelse og i nogle tilfælde blåfarvning af huden i indstiksområdet.

Botox/Vistabel:

Vores behandlinger med Botox/Vistabel anvendes typisk til de mimiske rynker eller til at skabe et slankere og løftet udtryk i underansigtet. Botox er varemærkenavne for lægemidlet, Botulinum Toxin Type A og er en meget sikker metode til rynkeforebyggelse og behandling. Produktet sprøjtes direkte ind i musklen og forbliver præcis der hvor det sprøjtes ind. Behandling er hurtig og effektiv, og du vil opleve ganske lidt ubehag i forbindelse med behandlingen. De fleste kan mærke et lille prik i huden, hvor det efterfølgende vil svie en smule.

IPL/laser:

IPL/laser bruges hos CeriX til at foretage hudforyngende behandlinger, hvor kar, rødme, uens hudtone eller ujævn hudstruktur i huden reduceres. Aktiviteten i huden øges, hvilket øger produktionen af collagen og stimulerer hudens elastin. Dette giver en let fastere og strammere hud, samt en forøget glød og vitalitet. Hos CeriX går vi ikke på kompromis med vores udstyrs kvalitet, og dermed vores kunders sikkerhed. Vi kan derfor garantere dig, at vi anvender det bedste og mest effektive udstyr på markedet, nemlig systemet fra det amerikanske firma, Cynosure. Udover din sikkerhed, betyder det for dig det bedste resultat på den lange bane, med hurtigt og synligt resultat, og selvfølgelig mindst muligt ubehag i forbindelse med behandlingerne.

Medicinske produkter:

Ved medicinske produkter forstås produkter der ligger under gruppen farmaceuticals, som er udviklet af hudlæger. Med disse typer produkter må vi arbejde dybere i huden og kan på den måde optimere den daglige pleje. Produkterne i CeriX Prettify er udvalgte, så de understøtter behandlingen og sikrer at din hud samtidig får den helt optimale pleje.

 

Før behandlingen
Efter behandlingen

PRETTIFY HOS CERIX

Se flere eksempler

SÅDAN VIL DIT FORLØB VÆRE

CeriX opfylder samtlige krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed. Det er i Danmark et lovkrav, at alle kunder skal modtage både skriftlig og mundtlig information og forinden at de samtykker til en behandling. Vi finder det samtidig meget vigtigt, at alle kunder er fuldt informeret og medinddraget i den behandling som de modtager hos os. Konsultationen er gratis og uforpligtende.

Vi tager udgangspunkt i dig, dit udgangspunkt og dine proportioner, hvorefter vi laver en skræddersyet og individuel plan omkring opfølgning og videre forløb. Behandlingen foretages og du vil efterfølgende kaldes ind til en opfølgende samtale, hvor vi tjekker op på din behandling, og sikrer at alt er som det skal være.

Vurderingen af hvilken behandling som er bedst egnet til den enkelte, vil behandlersygeplejersken nøje vurdere sammen med den enkelte kunde.

PRISER PÅ CERIX PRETTIFY

CeriX Prettify henvender sig til kunden som ønsker et naturligt resultat, men også et resultat som kan mærkes og ses på aldersskalaen. Man kan med CeriX Prettify forvente en mere ensartet hudtone, færre rynker, et løft af underansigtet, en let opstramning af huden og en markant forbedring af hudens vitalitet og glød.

Prettify Soft: Denne behandling er til dig der gerne vil give ansigtet en blid behandling, hvor der er fokus på et let løft, samt en mere jævn hudtone og forøget vitalitet.

Pris: 17.500 kr. Spar: 3.250,-

Prettify Moderate: Dette er behandlingen til dig der ønsker et resultat, som kan lidt mere. Du vil opnå et effektivt løft og udglatning af huden, samt en mere jævn hudtone og forøget vitalitet.

Pris: 22.900 kr.Spar 5.250,-

Prettify Full: Dette er behandlingen til dig som både ønsker mere og har behov for mere. Vi har fokus på hudens struktur, tone og vitalitet, men viser ekstra opmærksomhed i forhold til løft og udglatning af både nede og øvre ansigt.

Pris: 28.200 kr. Spar 9.350,-