Ansigt_Kvinde_Profil_Hals_2

Halsløft

Hos CeriX er vi eksperter i at udføre halsløft, som reducerer overskydende hud og fedtvæv og opstrammer slap hud på halsen

 • Operationstid: 1-3 timer
 • Tilbage på arbejde: 1-2 uger
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Første kontrol: 2 uger
 • Indlæggelsestid: Ingen
 • Forberedelse: Faste
Book forundersøgelse Bliv ringet op Priser

SÅDAN FOREGÅR ET HALSLØFT

Der er forskellige former for halsløft. Er der tale om et lille hudoverskud eller en lille dobbelthage, kan det i nogle tilfælde klares ved at lægge et lille snit på halsen, hvor de fleste har en fold. Dette kan både foretages i lokal og fuld bedøvelse.

Har man meget hudoverskud på halsen, laves der et stort halsløft (udvidet halsløft). Et stort halsløft foregår i fuld bedøvelse. Snittet lægges foran øret, om bagved øret og i nogle tilfælde om til hårgrænsen, så vi kan fjerne det hudoverskud, der er. De fleste med et stort hudoverskud på halsen har også ofte løs hud langs kæben med hamsterposer. Her vi vil typisk supplere med et fuldt midface ansigtsløft eller et nedre ansigtsløft for at få strammet op og opnå en stram kæbelinje.

Halsløft

Halsløft

Halsløft egner sig til dig, der døjer med en dobbelthage eller kalkunhals

hellerup

CeriX Hellerup: Privathospital og plastikkirurgi

Se denne video om vores eksklusive privathospital i CeriX Hellerup

Ansigtsløft

CeriX Signature Facelift

Ansigtsløft er til dig, der ønsker at slippe af med tydelige aldersforandringer i ansigtet. CeriX Signature Facelift udføres med de mest innovative teknikker

Beregn prisen for din operation

Din pris*

*Prisen er et estimat, som bliver præciseret via en samtale med kirurgen, hvor dine behov bliver afdækket.

Kontant frapris
0 kr.
Bliv kontaktet

Send prisberegningen til os og vi kontakter dig for at booke en forundersøgelse hos vores kirurg.

Dit operationsforløb hos CeriX

Et halsløft er til dig, der ønsker at slippe af med den løse hud på halsen, som får dig til at se gammel og træt ud. Rynkerne reduceres eller fjernes ligeledes, og du vil komme til at ligne dig selv i en meget mere frisk og vital udgave efter operationen!

FORUNDERSØGELSE

Forud for dit halsløft kommer du til forundersøgelse hos én af vores plastikkirurger. Til forundersøgelsen tilrettelægger vi dit operationsforløb med udgangspunkt i din specifikke situation.

Kirurgen kigger på dine aldersforandringer og viser dig, hvad du kan forvente. Kirurgen kommer desuden med sin vurdering af, hvad der er den mest velegnede operation til lige præcis dig, så du får det resultat, du ønsker.

VI KAN IKKE OPERERE DIG, HVIS DU HAR

 • BMI over 30
 • Udfordringer med hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald

Der skal gå minimum 7 dage efter din forundersøgelse, før du kan blive opereret.

SELVE OPERATIONEN

På din operationsdag møder møder du op på CeriX Privathospital i Hellerup. Her vil vores sygeplejerske tage godt imod dig. Derefter hilser narkoselægen på dig, ligesom din kirurg kommer og tegner på dig, så du er helt klar til operationen, og vi sikrer, at du får et optimalt resultat.

Arret vil være lyserødt i 3 til 6 måneder efter operationen. Cirka 14 dage efter operationen vil du dog kunne dække arret med Foundation eller anden dækcreme, hvis du ønsker at skjule arret.

EFTER OPERATIONEN

Efter dit halsløft kommer du over på vores opvågning. Mange vælger at tage hjem samme dag, men du kan også tilkøbe overnatning på vores privathospital på Strandvejen i Hellerup. Inden du forlader klinikken, får du en tid til kontrol hos vores sygeplejerske, typisk efter 7 til 14 dage. Efter 3 måneder kommer du desuden til kontrol hos din kirurg. Det endelige resultat kan du forvente 6 måneder efter din operation, men du vil selvfølgelig kunne se forandringer med det samme.

Vi ringer til dig dagen efter din operation. Du får ligeledes et telefonnummer til vores akuttelefon, som du kan ringe til 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen hele året rundt.

FORHOLDSREGLER EFTER HALSLØFT

De første par uger efter dit halsløft skal du tage den med ro, dvs. ingen styrketræning eller løb m.m. Du må gerne gå ture og cykle, men du skal helst undgå fysisk aktivitet, der får puls og blodtryk unødigt op. Du skal forvente at bære hovedforbinding 1 til 2 dage efter operationen.

Tilvalg og variationer:

DIREKTE ØJENBRYNSLØFT

Med alderen synker panden og øjenbrynene nedad – hos nogle mere end andre. Et direkte øjenbrynsløft kan 'genåbne' øjenregionen

13.900 kr.

EFFEKTIVT BRYNLØFT

Med alderen synker panden og øjenbrynene nedad – hos nogle mere end andre. Dette skyldes en naturlig aldring af muskulatur og bindevæv. Ofte føles det som om, at der er for meget hud på de øvre øjenlåg, men problemet opstår i virkeligheden som følge af de hængende øjenbryn og pande.

Direkte øjenbrynsløft er et meget effektivt indgreb, der dog efterlader et lille, men synligt ar over øjenbrynene. Formålet med et direkte øjenbrynsløft er at “genåbne” øjenregionen ved at lade øjnene komme ud af skyggen fra øjenbrynet, som med alderen kan have sænket sig helt ned over øjnene. Ved et direkte øjenbrynsløft er det således muligt at opnå næsten samme resultat som ved et pandeløft.

Frapris

13.900 kr.

Læs om operationen

direkte-øjenbrynsløft-395x430
NEDRE ØJENLÅG

CeriX Signature nedre øjenlåg er et indgreb, som skånsomt fjerner hudoverskud og eventuelle fedtdepoter, som poser under øjet

13.900 kr.

POSER UNDER ØJNENE?

Ved nedre øjenlågskirurgi fjernes hudoverskud og eventuelle fedtdepoter, som kan pose ud under øjet. I nogle tilfælde kan det være en nødvendighed at sy musklen op, for at give et friskere udtryk. Hos CeriX kombinerer vi almindelig øjenkirurgi med en ny og innovativ teknik til fjernelse af den løse hud på nedre øjenlåg. Denne teknik udføres kun få steder i Danmark, og ellers kun i udlandet. En teknik, som trækker huden så effektivt op, at synligheden af ar efter operationen er minimal. Proceduren udføres som oftest i lokalbedøvelse, men kan ved behov også udføres i fuld bedøvelse.

Frapris

13.900 kr.

Læs om operationen

Ansigt_Kvinde_Front__Neutral_4-med-streger
ØVRE ØJENLÅG

En operation af øvre øjenlåg kan reducere overskydende hud, muskulatur og fedtposer, hvilket giver dig et mere friskt og velplejet udseende

10.300 kr.

TUNGE ØJENLÅG?

I takt med alderen vil de fleste opleve, at huden mister en del af sin elasticitet. Dette kan medføre et overskud af hud, fedt og muskel, hvilket kan give et træt udseende med tunge, hængende øjenlåg eller poser under øjnene.

Der er stor forskel på hvor meget fedt, der poser frem over og under øjnene hos den enkelte. Tunge øjenlåg kan skyldes flere ting. Det kan f.eks. være medfødt pga. lavtsiddende øjenbryn. I de fleste tilfælde er tunge øjenlåg dog noget, der udvikler sig med årene pga. et overskud af hud, muskel og fedt. Det er oftest en kombination af slap hud på øvre øjenlåg og en nedsynkning af øjenbrynene. For nogle kan hudfolderne på de øvre øjenlåg blive så store, at de dækker ned over øjet. Dette kan medføre en indsnævring af synsfeltet, sviende røde øjne og hovedpine.

Lider du af tunge øjenlåg kan en operation af øvre øjenlåg således have et kosmetisk såvel som funktionelt formål, idet du både opnår et friskere udseende og slipper af med hovedpine eller andre fysiske gener.

Frapris

10.300 kr.

Læs om operationen

øvre-Ansigt_Kvinde_Front__Neutral_4-med-streger
FEDTSUGNING

Fedtsugning kan foretages på hele kroppen, hvis man kæmper med genstridige fedtdepoter og er generet af en unormal fedtfordeling

14.900 kr.

FEDTSUGNING AF UØNSKET FEDT

Fedtsugning er et indgreb, der henvender sig til både mænd og kvinder. Med en fedtsugning er det muligt at fjerne lokale fedtdepoter på lokaliserede områder.

Fedtsugning er ikke en erstatning for sund livsstil, og indgrebet skal ikke bruges som en slankekur. Fedtsugning er velegnet til at ændre kropsfaconen og trimme kroppen. Vi kan ikke udføre indgrebet på dig, hvis du har en BMI over 30.

De lokale fedtdepoter er arveligt betinget og kønsbestemt. Disse depoter vil ikke forsvinde trods slankekure og intens træning, og de vil derfor være velegnede til fedtsugning. Blandt kvinder er det ofte fedtet på hofter, lår og flanker, der driller, mens mænd ofte aflejrer fedt på maven og flankerne.

Frapris

14.900 kr.

Læs om operationen

Kvinde_Krop_45-grader_2-395x430
Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

AVANCERET OG INNOVATIV PLASTIKKIRURGI HOS CERIX

Hos CeriX varetager vi på vores Privathospital på Strandvejen i Hellerup alle former for avanceret plastikkirurgi, der bliver udført af vores dygtige, nytænkende og professionelle kirurger, der er blandt de bedste på markedet. Vores plastikkirurger mestrer de nyeste og bedste teknikker, som de har tillært sig i Hollywood af branchens mest anerkendte kirurger. Vi alt fra brystkirurgi og kropskirurgi til ansigtskirurgi, og vi lægger vægt på at have det mest professionelle og veluddannede personale, der sikrer, at patienten oplever den tryghed, der er nødvendig, uanset hvilken form for plastikkirurgi der er tale om.

Book forundersøgelse

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

LS-PernilleAalund-juni18.62_150dpi

Pernille Aalund

Indimellem har rigtig mange af os behov for en hjælpende hånd, og her er der brug for hjælp fra kyndige specialister. Råd og vejledning om den helt rigtige behandling er en nødvendighed, særligt hvis de små rettelser ikke skal ’forandre’, men udelukkende forbedre. Det handler langt fra altid om at se yngre ud, men om at bevare dét, man har… længe. Lade alderen sætte sine fine, lette tegn. Jeg ved, at CeriX altid behandler med respekt for det naturlige udgangspunkt, og det gør mig tryg!

Jackie afvent Go'

Jackie Navarro

Uanset hvad jeg har gjort og gør, har jeg aldrig rigtig kunne tage på, på numsen. Jeg har kunne tage på, på maven og på armene. Men på balderne har mine fedtceller simpelthen ikke siddet. Og så har det været svært for mig at træne mig til en numse uden at være for muskuløs. Med et Brazilian Butt Lift med eget fedt hos CeriX har jeg fået trimmet kroppen og suget fedt fra steder, hvor der var lidt i overskud efter 4 gravidteter.

Jeg er så glad for min ‘nye’ timeglasfigur og fyldige numse. Den er jo ikke kæmpestor eller noget. Den er bare helt perfekt – jeg havde faktisk ikke nogen numse overhovedet. Det var nærmest som om, den gik indad. Det er simpelthen så dejligt at få lov til at få nogle former.

17

Anna

Jeg skulle have lavet et halsløft på CeriX privathospital. Jeg møder op på klinikken og bliver taget så godt imod, lige fra start. Jeg var SÅ nervøs. Så kom den sødeste anæstesilæge og tog sig af mig. Så sød, empatisk, omsorgsfuld og rolig. Han gjorde min oplevelse god. Da jeg så kom ind i operationsstuen, kunne jeg mærke, at jeg var klar til at løbe. Operationssygeplejersken kiggede mig i øjne og sagde, at hun ville passe rigtig godt på mig, og det gjorde mig helt rolig og tryg, og jeg havde 100% tillid. Jeg har aldrig følt mig i så trygge hænder som den morgen. Sikke et omsorgsfuldt og topprofessionelt  team, der ser mennesket. Jeg er så glad for at jeg igen har en hals, hage og kæbe uden fedt. Kirurgen har godt nok gjort det flot. Det var den helt rigtige beslutning. Af hjertet tusind tak for et topprofessionelt, omsorgsfuldt og dygtigt team

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti