Ansigt_Kvinde_Profil_Hals_2

Halsløft

Hos CeriX er vi eksperter i at udføre halsløft, som reducerer overskydende hud og fedtvæv og opstrammer slap hud på halsen

 • Operationstid: 1-3 timer
 • Tilbage på arbejde: 1-2 uger
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Første kontrol: 2 uger
 • Indlæggelsestid: Ingen
 • Forberedelse: Faste
Book forundersøgelse Bliv ringet op Priser

SÅDAN FOREGÅR ET HALSLØFT

Der er forskellige former for halsløft. Er der tale om et lille hudoverskud eller en lille dobbelthage, kan det i nogle tilfælde klares ved at lægge et lille snit på halsen, hvor de fleste har en fold. Dette kan både foretages i lokal og fuld bedøvelse.

Har man meget hudoverskud på halsen, laves der et stort halsløft (udvidet halsløft). Et stort halsløft foregår i fuld bedøvelse. Snittet lægges foran øret, om bagved øret og i nogle tilfælde om til hårgrænsen, så vi kan fjerne det hudoverskud, der er. De fleste med et stort hudoverskud på halsen har også ofte løs hud langs kæben med hamsterposer. Her vi vil typisk supplere med et fuldt midface ansigtsløft eller et nedre ansigtsløft for at få strammet op og opnå en stram kæbelinje.

Halsløft

Halsløft

Halsløft egner sig til dig, der døjer med en dobbelthage eller kalkunhals

hellerup

CeriX Hellerup: Privathospital og plastikkirurgi

Se denne video om vores eksklusive privathospital i CeriX Hellerup

Ansigtsløft

CeriX Signature Facelift

Ansigtsløft er til dig, der ønsker at slippe af med tydelige aldersforandringer i ansigtet. CeriX Signature Facelift udføres med de mest innovative teknikker

Beregn prisen for din operation

Din pris*

*Prisen er et estimat, som bliver præciseret via en samtale med kirurgen, hvor dine behov bliver afdækket.

Kontant frapris
0 kr.
Bliv kontaktet

Send prisberegningen til os og vi kontakter dig for at booke en forundersøgelse hos vores kirurg.

Dit operationsforløb hos CeriX

Et halsløft er til dig, der ønsker at slippe af med den løse hud på halsen, som får dig til at se gammel og træt ud. Rynkerne reduceres eller fjernes ligeledes, og du vil komme til at ligne dig selv i en meget mere frisk og vital udgave efter operationen!

FORUNDERSØGELSE

Forud for dit halsløft kommer du til forundersøgelse hos én af vores plastikkirurger. Til forundersøgelsen tilrettelægger vi dit operationsforløb med udgangspunkt i din specifikke situation.

Kirurgen kigger på dine aldersforandringer og viser dig, hvad du kan forvente. Kirurgen kommer desuden med sin vurdering af, hvad der er den mest velegnede operation til lige præcis dig, så du får det resultat, du ønsker.

VI KAN IKKE OPERERE DIG, HVIS DU HAR

 • BMI over 30
 • Udfordringer med hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald

Der skal gå minimum 7 dage efter din forundersøgelse, før du kan blive opereret.

SELVE OPERATIONEN

På din operationsdag møder møder du op på CeriX Privathospital i Hellerup. Her vil vores sygeplejerske tage godt imod dig. Derefter hilser narkoselægen på dig, ligesom din kirurg kommer og tegner på dig, så du er helt klar til operationen, og vi sikrer, at du får et optimalt resultat.

Arret vil være lyserødt i 3 til 6 måneder efter operationen. Cirka 14 dage efter operationen vil du dog kunne dække arret med Foundation eller anden dækcreme, hvis du ønsker at skjule arret.

EFTER OPERATIONEN

Efter dit halsløft kommer du over på vores opvågning. Mange vælger at tage hjem samme dag, men du kan også tilkøbe overnatning på vores privathospital på Strandvejen i Hellerup. Inden du forlader klinikken, får du en tid til kontrol hos vores sygeplejerske, typisk efter 7 til 14 dage. Efter 3 måneder kommer du desuden til kontrol hos din kirurg. Det endelige resultat kan du forvente 6 måneder efter din operation, men du vil selvfølgelig kunne se forandringer med det samme.

Vi ringer til dig dagen efter din operation. Du får ligeledes et telefonnummer til vores akuttelefon, som du kan ringe til 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen hele året rundt.

FORHOLDSREGLER EFTER HALSLØFT

De første par uger efter dit halsløft skal du tage den med ro, dvs. ingen styrketræning eller løb m.m. Du må gerne gå ture og cykle, men du skal helst undgå fysisk aktivitet, der får puls og blodtryk unødigt op. Du skal forvente at bære hovedforbinding 1 til 2 dage efter operationen.

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

AVANCERET OG INNOVATIV PLASTIKKIRURGI HOS CERIX

Hos CeriX varetager vi på vores Privathospital på Strandvejen i Hellerup alle former for avanceret plastikkirurgi, der bliver udført af vores dygtige, nytænkende og professionelle kirurger, der er blandt de bedste på markedet. Vores plastikkirurger mestrer de nyeste og bedste teknikker, som de har tillært sig i Hollywood af branchens mest anerkendte kirurger. Vi alt fra brystkirurgi og kropskirurgi til ansigtskirurgi, og vi lægger vægt på at have det mest professionelle og veluddannede personale, der sikrer, at patienten oplever den tryghed, der er nødvendig, uanset hvilken form for plastikkirurgi der er tale om.

Book forundersøgelse

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

mariaLucia

Maria Lucia

Jeg er fra starten er blevet mødt med en enormt stor ekspertise og viden. Alle sygeplejersker og Rie, som jeg kender, er bare virkelig søde og ærlige. De kunne aldrig finde på at lave noget, som ikke klæder dig. Det betyder helt vildt meget for mig personligt – og i mit arbejde – at jeg har fået lavet den her behandling med permanent hårfjerning. Det her valg gør mig virkelig, virkelig glad. Det er det bedste, jeg har gjort

Heidi 2.00_13_50_21.Still006

Heidi

Efter min brystforstørrende operation har det været helt fantastisk. Jeg har ikke haft de smerter, jeg troede, jeg ville have. Det har været dejligt. Jeg var på arbejde efter 12 dage uden nogle smerter og form for problemer. Det er meget utroligt, at jeg ikke har gjort det noget før. Det var slet ikke så slemt, og jeg behøvede egentlig heller ikke have 5 års tilløb for at få den her operation. Jeg skulle have gjort det fra start.

Dét, at tage en stram, eller for den sags skyld en nedringet, bluse på, er simpelthen den bedste følelse, for jeg behøver ikke at tænke over det. Jeg behøver faktisk ikke engang at gå med BH. Jeg troede aldrig nogensinde, jeg skulle have den følelse! Det gør rigtig meget for selvværdet sådan en operation. Jeg troede ikke, det ville være så vigtigt for mig, men det er det. Rigtig vigtigt.

benedikteutzon

Benedikte Utzon

CeriX og Rie blev min redning for uønsket hårvækst i ansigtet! Egentligt startede det med, at jeg konstant begyndte at pille hår ud af ansigtet. Som uønskede venner, der bare angreb mit ansigt. Men den slags venner man bare ikke gider have uanmeldt besøg af. Mænd taler ofte højlydt om, at hårene i ørene, næsen og øjenbrynene vælter frem efter, de er fyldt 35. De synes på en eller anden måde, at det er lidt sejt. Men at vi kvinder begynder at få hår i ansigtet… dét, synes vi, altså ikke er særligt sejt eller kvindeligt. Så derfor besluttede jeg at gøre noget ved det og havde hørt fra mange andre, at CeriX bare var de bedste på området. Som ekstra bonus kan jeg sige, at din hud bliver meget glattere og yngre at se på efter laserbehandling. Så girls: Se og få gjort noget ved det og læg den pincet

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

Covid-19
+

Alle CeriX klinikker holder åbent

Vi følger myndighedernes retningslinjer i forhold til at begrænse smittespredning med coronavirus. Vi anbefaler dig at blive testet inden din behandling, men dette er ikke et krav, idet offentlige og private sygehuse og klinikker mv. er undtaget krav om coronapas. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 61616117 eller info@cerix.dk, hvis du har spørgsmål.
Corona-tiltag
 • Mød ikke op, hvis du ikke føler dig rask
 • Bær mundbind, når du er i klinikken
 • Mød op alene til din konsultation/behandling
 • Sprit dine hænder af ved ankomst
 • Hold så vidt muligt afstand (1-2 meter)
Kirurgi
 • Fremvis en negativ test for covid-19 (maks. 72 timer gammel) på operationsdagen
  Covid-19 og vaccine
  • Ekstremt sjælden og ufarlig reaktion. Læs artikel her.