Se månedens kampagner her

Hormonelle pigmentforandringer som Melasma kan være svære at fjernes, men med Cosmelan Depigmentation kan vi virkelig gøre en forskel og opnå et fantastisk resultat på én behandling.*

Melasma

En Cosmelan behandling kan udføres på alle hudtyper, også om sommeren. Alle behandlinger sikres af vores specialuddannede sygeplejersker. Dit resultat er vores erfaring og ekspertise.
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Melasma

Pigmentforandringer kan være to forskellige ting. Det kan være solskadepigmenteringer, som også kommer med alderen i form af fine, små pletter i hudens overflade. Pigmentforandringer kan derudover skyldes Melasma, som er en pigmentering, der kommer af en hormonel ubalance. Det kan være ved brug af p-piller, i forbindelse med graviditet eller overgangsalder.

BEHANDLING AF MELASMA OG MISFARVNINGER I HUDEN MED COSMELAN PEELING

Pigmentforandringer og ujævn hudtone/hudfarve kan være til stor gene, og svært at dække med make-up. Studier viser, at pigmentfejl får huden til at se 10-15 år ældre ud. Der kan være mange årsager til udvikling af pigmentpletter i ansigtet og på kroppen, så som solskader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller og årgangsalder. Disse hormonelle forandringer kaldes også for Melasma. Derudover kan der komme mørke misfarvninger i huden i forbindelse med ardannelse efter akne. Hos CeriX har vi prøvet rigtig mange forskellige behandlinger i forhold til reduktion af Melasma. Pigmentforandringerne ved Melasma kommer grundet hormonelle forandringer, og tilstanden er derfor kronisk, da vi ikke kan fjerne årsagen. Men med Cosmelan Depigmentation har vi fundet en behandling, som giver fantastiske resultater på Melasma. Melasma kan fx ikke behandles med laser, som almindelig solskadede pigmenteringer.

Er du i tvivl, om du dine pigmentforandringer er Melasma, så lad os endelig vejlede dig ved en gratis og uforpligtende konsultation.

Før behandlingen
Efter behandlingen

Behandling af Melasma

  • Cosmelan er verdenskendt for sin effekt på Melasma
  • Cosmelan kan anvendes på alle hudtyper
  • Der står altid en specialuddannet sygeplejerske bag behandlingen

Se flere eksempler

Anbefaling

Rikke Gøransson – tv-vært

Cerix betyder Metime ❤️. Jeg elsker at komme hos CeriX og Rie. Jeg har i mange år arbejdet i solen, og det har sat sine spor på min hud. Dem bliver der taget kærlig hånd om hos CeriX. Det er meget individuelt, hvad der gør, man føler sig smuk og sund. Jeg elsker, at min hud altid skinner og er så fin som overhovedet muligt, og det hjælper CeriX mig med.

★★★★★

EFFEKTIV BEHANDLING AF MELASMA

Cosmelan Depigmentation påvirker melanindannelsen direkte og giver mulighed for at fjerne hyperpigmenteringer effektivt, således at huden bliver mere ensartet, glat og får glød. Dette foregår ved at hæmme enzymet tyrosinase, som medvirker til dannelse af melanin/pigment.

Cosmelan behandling er kendt verden over for dens effektivitet og høje sikkerhedsmargin, og kan anvendes på alle hudtyper og hele året rundt.

Ved behandling

Selve Comelan behandlingen foregår i 2 trin, hvor det trin 1 er på klinikken, og trin 2 foregår derhjemme.

Trin 1 i klinikken: Cosmelan Depigmentation programmet indeholder en effektiv pigmentreducerende maske ”Cosmelan 1”. Masken påføres på klinikken, og skal forblive på huden i 8-12 timer, hvorefter den vaskes af.

Trin 2 – vedligeholdelse derhjemme: ”Cosmelan 2” virker ved at reducere pigmenteringerne yderligere og samtidig forhindrer Cosmelan 2 dannelsen af nye mørke pletter.

Efter behandlingen

I 99 % af tilfældene forsvinder pigmentpletterne og det giver forbedringer på 95 %.

7-10 dage efter opstart med Cosmelan Depigmentation behandlingen vil der ses en tydelig forbedring af farveforskellene i huden, huden bliver mere ensartet og fornyet. Efter 7-8 uger (lidt længere tid for mørkere hudtyper) opnås maksimalt resultat. Udover reduktion af farveforskellene i huden reducerer Cosmelan ligeldes talg- og fedtproduktionen og mindsker porerne i huden, og er derfor også yderst effektiv til acneplaget hud med pigmenteringer.

Lige efter behandlingen og op til 10 dage efter kan huden være rød, tør, stram og kan skalle af. Af sjældne bivirkninger, 1 %, udvikles en allergisk reaktion.