karkirurgi-åreknuder-cerix2

Åreknuder

CeriX anvender de nyeste teknikker med laser for åreknuder. Åreknuder (varicer) er udvidede, slyngede blodårer lige under huden. De kan oftest ses gennem huden og buler frem på benet, særligt i læggen og på baglåret.

  • Operationstid: 30-60 minutter
  • Tilbage på arbejde: 1-2 dage
  • Bedøvelse: Lokal
  • Første kontrol: Ved behov
  • Indlæggelsestid: Ingen
  • Forberedelse: Ingen
Kontant frapris
12.000 kr.
Læs mere om cerix tryghedsgaranti

SÅDAN FOREGÅR EN ÅREKNUDE BEHANDLING

Laserbehandling, også kaldet EVLT er minimal invasiv behandling for åreknuder og hos CeriX bruger vi altid den nyeste teknik. Det vil være åreknudens størrelse og form, der afgør om vi kan behandle med laserkirurgi. Behandlingen udføres under lokalbedøvelse. Behandlingen foretages igennem et lille kanylestort hul ved knæet, hvor en laserfiber bliver ført ind i defekte vene og op til lysken. Den største fordel ved laserkirurgi er, at der foretages igennem et lille snit og at behandlingen er mindre ubehagelig end ved traditionel kirurgi.

Efter vellykket laserbehandling, fjerner vi ofte selve åreknuderne gennem små indstik i huden i lokalbedøvelse. Ingen syning – men små plastre, som fjernes efter en uge.

Afslutningsvis anbefaler vi støttestrømper, den første uge hele døgnet.

karkirurgi-cerix

Behandling af åreknuder

Åreknuder er til stor gene for mange, og kan forårsage ømhed, hævelse og uro i benene.

Dit operationsforløb hos CeriX

BEHANDLING

Hvis du ikke får behandlet åreknuderne, vil de oftest blive værre med årene. 2-5% af dem, der får åreknuder, får komplikationer med hudforandringer, som kan udvikle sig til skinnebenssår, hvorfor vi altid anbefaler behandling, hvis der er:

  • Hudforandringer
  • Sårdannelse
  • Megen uro eller kramper i benene
  • Væsentlige kosmetiske gener

Når man behandler åreknuder, går det ud på at fjerne eller ødelægge de dårligt fungerende blodårer. Der findes mange andre velfungerende vener i benet, så de syge vener kan sagtens undværes. Fjernelse af de syge åreknuder sker i mange tilfælde via lysken, hvor man fjerner et stort blodkar fra lysken og ned til knæet. Dette kalder man også for stripning. Overfladiske åreknuder og åreknuder bag på underbenet bliver behandlet i lokalbedøvelse gennem små snit i huden.

FORVENTNINGER

Formålet med operationen er at behandle dine gener ved at fjerne de overfladiske vener med defekte klapper evt. samtidig med, at de synlige åreknuder bliver fjernet.

FORUNDERSØGELSE

Før vi beslutter om dine åreknuder skal opereres kommer du til en forundersøgelse hos vores karkirurg. Her fortæller du os om dine gener. Til forundersøgelsen får du også lavet en præcis og omfattende klinisk undersøgelse, der suppleres med en ultralydsundersøgelse. Dette er med henblik på at kortlægge dine vener. Sammen bliver I enige om, at en operation er det bedste i din situation og herefter bliver du informeret om behandlingen, efterforløb samt om mulige bivirkninger og komplikationer ved operationen.

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

PLASTIKKIRURGI I HØJ KVALITET HOS CERIX

God service, kvalitet og høj faglighed er gennemgående hos CeriX, hvor nogle af landets bedste og mest erfarne plastikkirurger er samlet. CeriX Privathospital på Strandvejen i Hellerup er en oplevelse udover det sædvanlige. Her får du en eksklusiv og unik behandling fra start til slut. Udover de behandlinger, der foretages på de øvrige CeriX klinikker, tilbydes revolutionerende plastikkirurgi i særklasse. Mantraet er, at et kosmetisk indgreb skal føles som en oplevelse af velvære med gennemført luksus fra start til slut. Fælles for al kirurgi og alle kosmetiske operationer er endvidere ønsket om at få den enkelte til at føle sig som den bedste udgave af sig selv – smukkere, friskere og mere velplejet.

Book forundersøgelse

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

LS-PernilleAalund-juni18.62_150dpi

Pernille Aalund

Indimellem har rigtig mange af os behov for en hjælpende hånd, og her er der brug for hjælp fra kyndige specialister. Råd og vejledning om den helt rigtige behandling er en nødvendighed, særligt hvis de små rettelser ikke skal ’forandre’, men udelukkende forbedre. Det handler langt fra altid om at se yngre ud, men om at bevare dét, man har… længe. Lade alderen sætte sine fine, lette tegn. Jeg ved, at CeriX altid behandler med respekt for det naturlige udgangspunkt, og det gør mig tryg!

Julie_ad3.Still002

Julie

Efter mit vægttab synes jeg, at jeg pludselig havde mange rynker i mit ansigt, især ved munden. Jeg begyndte at undersøge hvilke mulige behandlinger, der fandtes på markedet, og så fik jeg øjnene op for signaturbehandlingen (Shapes) hos CeriX. Jeg har været rigtig glad for forbedringen af min hudkvalitet med både peeling og Skinbooster, fjernelse af de mørke rander under øjnene samt botox, som også har fjernet min daglige hovedpine.

 

mariaLucia

Maria Lucia

Jeg er fra starten er blevet mødt med en enormt stor ekspertise og viden. Alle sygeplejersker og Rie, som jeg kender, er bare virkelig søde og ærlige. De kunne aldrig finde på at lave noget, som ikke klæder dig. Det betyder helt vildt meget for mig personligt – og i mit arbejde – at jeg har fået lavet den her behandling med permanent hårfjerning. Det her valg gør mig virkelig, virkelig glad. Det er det bedste, jeg har gjort

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti