BBL_3

Buttocks – Brazilian Butt Lift

Hos CeriX er vi eksperter i at udføre det brasilianske ”Butt Lift” (numseløft), som er blevet en af verdens mest populære kosmetiske operationer

 • Operationstid: 2-3 timer
 • Tilbage på arbejde: 1-2 uger
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Første kontrol: 2 uger
 • Indlæggelsestid: Ingen
 • Forberedelse: Faste
Kontant frapris
50.000 kr.
Læs mere om cerix tryghedsgaranti

SÅDAN FOREGÅR ET BRAZILIAN BUTT LIFT

Et Brazilian Butt Lift (numseløft) indebærer brugen af dit eget kropsfedt til at forme og skulpturere balderne (autolog fedtoverførsel). Således bruges først fedtsugning til at fjerne ekstra uønsket fedt fra andre dele af din krop, særligt taljen, nedre del af ryggen og lår. På den måde benytter mange lejligheden til samtidig at få fjernet fedt fra andre steder.

Operationen udføres på CeriX Privathospital i Hellerup.

Screenshot-2020-12-16-at-15.57.45

Brazilian Butt Lift (BBL) med eget fedtvæv

Følg med fra start til slut, når Emilie får lavet en baldeforstørrelse (Brazilian Butt Lift) med eget fedtvæv på CeriX privathospital

Buttlift

Baldeforstørrelse med eget fedt

En Brazilian Butt Lift indebærer brugen af dit eget kropsfedt til at forme og skulpturere balderne 

Fedtsugning

Fedtsugning

Plastikkirurg Daniel Yadete fortæller i denne video alt om fedtsugning

Beregn prisen for din operation

Din pris*

*Prisen er et estimat, som bliver præciseret via en samtale med kirurgen, hvor dine behov bliver afdækket.

Kontant frapris
0 kr.
Bliv kontaktet

Send prisberegningen til os og vi kontakter dig for at booke en forundersøgelse hos vores kirurg.

Brazilian Butt Lift hos CeriX

Grundprincippet med Brazilian Butt Lift er at ’shape’ og skulpturere kroppen, så den får en mere ideel facon. Vi bruger således både fedtsugning og fedttransplantation for at skabe en smukt proportioneret timeglasfigur med udgangspunkt i den enkelte kvindes anatomi. Med et brasiliansk numseløft får du altså ikke kun mere volumen på bagdelen. Det område, som fedtet er taget fra, bliver også smallere, hvilket giver dig en mere proportioneret, feminin og sund fremtoning.

FØR OPERATIONEN

Forud for din beslutning om at få lavet et Brazilian Butt Lift kommer du til forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Til denne konsultation taler du med kirurgen om dine forventninger. Derudover får du en grundig gennemgang af dine muligheder, og I finder sammen frem til den bedste behandling for dig.

VI KAN IKKE OPERERE DIG, HVIS DU HAR

 • BMI over 30
 • Udfordringer med hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald

KAN JEG FÅ BRAZILIAN BUTT LIFT, HVIS JEG ER TYND?

De fleste kan få foretaget et Brazilian Butt Lift. Det kræver selvfølgelig, at du har noget fedt. Nogle har flere områder med uønskede fedtdepoter, mens andre er meget slanke. Vi kan som regel godt finde noget fedt uden at ’oversuge’ de områder, der er. Men det er en individuel vurdering, som vi taler med dig om til forundersøgelsen.

SELVE OPERATIONEN

På operationsdagen møder du på CeriX Privathospital i Hellerup, hvor din sygeplejerske tager imod dig og viser dig til rette, og du klæder om til operationstøj. Anæstesilægen taler med dig om bedøvelsen, og til slut taler du med kirurgen, som sikrer, at du føler dig tryg og velinformeret, og du bliver tegnet på inden operationen. Brazilian Butt Lift foregår i fuld bedøvelse og varer ca. 2-3 timer.

Kirurgen vil ”høste” fedtceller fra forskellige områder af kroppen, f.eks. mave, ryg og hofter. Når fedtet er fjernet, renses det, hvorefter det genindføres med en stump kanyle i dine balder.

Ved at injicere fedtet i mange og små fine kanaler og flere lag fås et flot og harmonisk resultat. Ligeledes vil du have minimale ar.  Alt efter dit udgangspunkt anbefales 1 til 3 behandlinger.

EFTER OPERATIONEN

Du bliver grundigt informeret af plastikkirurgen og sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på evt. spørgsmål, så du føler dig 100% tryg. Ligeledes taler du med den kirurg, der opererede dig inden for det første døgn, og du har et direkte nummer, du kan komme igennem til os på døgnet rundt.

Efter 7-10 dage kommer du til opfølgning hos en sygeplejerske i ambulatoriet. Du vil desuden blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen, hvor du kan forvente at se det endelige resultat.

FORHOLDSREGLER EFTER BRAZILIAN BUTT LIFT

I den første tid efter operationen skal du sørge for at få rigeligt hvile, og tillade kroppen at bruge energi på restitution. Du kan drikke og spise, som du plejer, men tilføj gerne lidt ekstra kalorier de første 4 uger, da undersøgelser har vist, at det øger fedtets chance for at overleve.

De fleste patienter vender tilbage til arbejdet inden for 1 til 2 uger efter et Brazilian Butt Lift. Til sammenligning svarer helingsprocessen efter en Brazilian Butt Lift til en fedtsugning. Det anbefales, at du bruger komprimeringsbeklædning i de første 4-6 uger efter operationen. Dette er for at reducere hævelser og hjælpe huden til at stramme op. For de fleste er det almindeligt at opleve væskeophobning, blå mærker, hævelse og midlertidig følelsesløshed i det behandlede område.

De første to uger efter operationen skal du sove på maven eller sideleje, ikke på ryggen. Det anbefales ligeledes, at du kun sidder på din bagdel i korte perioder det første stykke tid for at modvirke belastningen på bagsiden samt at sidde med ret ryg.

HVOR LANG TID HOLDER EN BRAZILIAN BUTT LIFT?

Da det er kroppens egen fedtvæv, der er brugt som fyldmateriale, er både fornemmelsen og resultatet mere naturligt. Normalt forsvinder en lille del af det transplanterede fedt. Det resultat, du ser 4 til 6 uger efter operationen, vil sandsynligvis være permanent.

Vægttab og aldring kan påvirke resultaterne. Hvis du taber efter din operation, kan din numse blive mindre. Hvis dette vægttab er forholdsvis lavt, så kan du stadig opretholde dine nye kurver i et vist omfang.

Brazilian Butt Lift med eget fedt før og efter billeder

FØR/EFTER BILLEDER FRA BRAZILIAN BUTT LIFT HOS CERIX

Hos CeriX er vi blandt de førende klinikker i Danmark inden for fedttransplantation og kosmetisk kirurgi. Her kan du se nogle af de fantastiske resultater efter Brazilian Butt Lift med eget kropsfedt.

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

PLASTIKKIRURGI I HØJ KVALITET HOS CERIX

God service, kvalitet og høj faglighed er gennemgående hos CeriX, hvor nogle af landets bedste og mest erfarne plastikkirurger er samlet. CeriX Privathospital på Strandvejen i Hellerup er en oplevelse udover det sædvanlige. Her får du en eksklusiv og unik behandling fra start til slut. Udover de behandlinger, der foretages på de øvrige CeriX klinikker, tilbydes revolutionerende plastikkirurgi i særklasse. Mantraet er, at et kosmetisk indgreb skal føles som en oplevelse af velvære med gennemført luksus fra start til slut. Fælles for al kirurgi og alle kosmetiske operationer er endvidere ønsket om at få den enkelte til at føle sig som den bedste udgave af sig selv – smukkere, friskere og mere velplejet.

Book forundersøgelse

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

LS-PernilleAalund-juni18.62_150dpi

Pernille Aalund

Indimellem har rigtig mange af os behov for en hjælpende hånd, og her er der brug for hjælp fra kyndige specialister. Råd og vejledning om den helt rigtige behandling er en nødvendighed, særligt hvis de små rettelser ikke skal ’forandre’, men udelukkende forbedre. Det handler langt fra altid om at se yngre ud, men om at bevare dét, man har… længe. Lade alderen sætte sine fine, lette tegn. Jeg ved, at CeriX altid behandler med respekt for det naturlige udgangspunkt, og det gør mig tryg!

A1140026-2

Pernille Caroline Lotus

Jeg er ret kritisk, hvad angår kirurgi, rynkereduktion og lignende, og har egentlig ventet, til jeg havde passeret de 35 år, indtil jeg turde få andre behandlinger end laser mod acne. Med min kritiske tilgang til, og måske endda nervøsitet omkring, indgreb i ansigtet har jeg længe ledt efter den bedste i branchen, og efter utallige anbefalinger af Rie og CeriX, tog jeg mig sammen og bookede en konsultation. Mødet med Rie og resten af teamet hos CeriX har givet mig mod på rynkereducerende behandlinger, da jeg ved, jeg er under kyndige hænder, og jeg ved, de lytter til, at jeg ønsker det mest naturlige look. Så disse behandlinger er egentlig blot med til, at jeg kan vedligeholde mit ungdommelige look, uden overdrivelse.

Josefine-Valentihn

Josefine Valentin

“Personligt har jeg fået rynkereduktion, siden jeg var 25 år. Jeg startede faktisk for at bekæmpe min kroniske hovedpine. Med behandlingen forsvandt hovedpinen, og det samme gjorde mine rynker – ren win win! Der er mange meninger (og fordomme) om brugen af rynkereducerende behandling. For mig handler det grundlæggende om at gøre dét, der får os til at føle os godt tilpas. Vi lever i en verden, hvor der er et hav muligheder – hvorfor så leve et liv, hvor du er trist over noget, du selv har magten til at ændre?

Kosmetisk behandling er i mine øjne et fantastisk hjælpemiddel, der får min hud til at se skøn og lækker ud! Mange er bange for et kunstigt look, men det opnår man ikke, hvis man – som jeg – lægger ansigtet i kyndige hænder hos CeriX. De er super dygtige og ikke mindst uddannede til at lave kosmetiske skønhedsbehandlinger. CeriX får mine varmeste anbefalinger, hvis du ønsker et flot og naturligt look”

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti