BBL_3

Buttocks – Brazilian Butt Lift

Hos CeriX er vi eksperter i at udføre det brasilianske ”Butt Lift” (numseløft), som er blevet en af verdens mest populære kosmetiske operationer

 • Operationstid: 2-3 timer
 • Tilbage på arbejde: 1-2 uger
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Første kontrol: 2 uger
 • Indlæggelsestid: Ingen
 • Forberedelse: Faste
Kontant frapris
50.000 kr.

SÅDAN FOREGÅR ET BRAZILIAN BUTT LIFT

Et Brazilian Butt Lift (numseløft) indebærer brugen af dit eget kropsfedt til at forme og skulpturere balderne (autolog fedtoverførsel). Således bruges først fedtsugning til at fjerne ekstra uønsket fedt fra andre dele af din krop, særligt taljen, nedre del af ryggen og lår. På den måde benytter mange lejligheden til samtidig at få fjernet fedt fra andre steder.

Operationen udføres på CeriX Privathospital i Hellerup.

Screenshot-2020-12-16-at-15.57.45

Brazilian Butt Lift (BBL) med eget fedtvæv

Følg med fra start til slut, når Emilie får lavet en baldeforstørrelse (Brazilian Butt Lift) med eget fedtvæv på CeriX privathospital

Buttlift

Baldeforstørrelse med eget fedt

En Brazilian Butt Lift indebærer brugen af dit eget kropsfedt til at forme og skulpturere balderne 

Fedtsugning

Fedtsugning

Plastikkirurg Daniel Yadete fortæller i denne video alt om fedtsugning

Beregn prisen for din operation

Din pris*

*Prisen er et estimat, som bliver præciseret via en samtale med kirurgen, hvor dine behov bliver afdækket.

Kontant frapris
0 kr.
Bliv kontaktet

Send prisberegningen til os og vi kontakter dig for at booke en forundersøgelse hos vores kirurg.

Brazilian Butt Lift hos CeriX

Grundprincippet med Brazilian Butt Lift er at ’shape’ og skulpturere kroppen, så den får en mere ideel facon. Vi bruger således både fedtsugning og fedttransplantation for at skabe en smukt proportioneret timeglasfigur med udgangspunkt i den enkelte kvindes anatomi. Med et brasiliansk numseløft får du altså ikke kun mere volumen på bagdelen. Det område, som fedtet er taget fra, bliver også smallere, hvilket giver dig en mere proportioneret, feminin og sund fremtoning.

FØR OPERATIONEN

Forud for din beslutning om at få lavet et Brazilian Butt Lift kommer du til forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Til denne konsultation taler du med kirurgen om dine forventninger. Derudover får du en grundig gennemgang af dine muligheder, og I finder sammen frem til den bedste behandling for dig.

VI KAN IKKE OPERERE DIG, HVIS DU HAR

 • BMI over 30
 • Udfordringer med hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald

KAN JEG FÅ BRAZILIAN BUTT LIFT, HVIS JEG ER TYND?

De fleste kan få foretaget et Brazilian Butt Lift. Det kræver selvfølgelig, at du har noget fedt. Nogle har flere områder med uønskede fedtdepoter, mens andre er meget slanke. Vi kan som regel godt finde noget fedt uden at ’oversuge’ de områder, der er. Men det er en individuel vurdering, som vi taler med dig om til forundersøgelsen.

SELVE OPERATIONEN

På operationsdagen møder du på CeriX Privathospital i Hellerup, hvor din sygeplejerske tager imod dig og viser dig til rette, og du klæder om til operationstøj. Anæstesilægen taler med dig om bedøvelsen, og til slut taler du med kirurgen, som sikrer, at du føler dig tryg og velinformeret, og du bliver tegnet på inden operationen. Brazilian Butt Lift foregår i fuld bedøvelse og varer ca. 2-3 timer.

Kirurgen vil ”høste” fedtceller fra forskellige områder af kroppen, f.eks. mave, ryg og hofter. Når fedtet er fjernet, renses det, hvorefter det genindføres med en stump kanyle i dine balder.

Ved at injicere fedtet i mange og små fine kanaler og flere lag fås et flot og harmonisk resultat. Ligeledes vil du have minimale ar.  Alt efter dit udgangspunkt anbefales 1 til 3 behandlinger.

EFTER OPERATIONEN

Du bliver grundigt informeret af plastikkirurgen og sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på evt. spørgsmål, så du føler dig 100% tryg. Ligeledes taler du med den kirurg, der opererede dig inden for det første døgn, og du har et direkte nummer, du kan komme igennem til os på døgnet rundt.

Efter 7-10 dage kommer du til opfølgning hos en sygeplejerske i ambulatoriet. Du vil desuden blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen, hvor du kan forvente at se det endelige resultat.

FORHOLDSREGLER EFTER BRAZILIAN BUTT LIFT

I den første tid efter operationen skal du sørge for at få rigeligt hvile, og tillade kroppen at bruge energi på restitution. Du kan drikke og spise, som du plejer, men tilføj gerne lidt ekstra kalorier de første 4 uger, da undersøgelser har vist, at det øger fedtets chance for at overleve.

De fleste patienter vender tilbage til arbejdet inden for 1 til 2 uger efter et Brazilian Butt Lift. Til sammenligning svarer helingsprocessen efter en Brazilian Butt Lift til en fedtsugning. Det anbefales, at du bruger komprimeringsbeklædning i de første 4-6 uger efter operationen. Dette er for at reducere hævelser og hjælpe huden til at stramme op. For de fleste er det almindeligt at opleve væskeophobning, blå mærker, hævelse og midlertidig følelsesløshed i det behandlede område.

De første to uger efter operationen skal du sove på maven eller sideleje, ikke på ryggen. Det anbefales ligeledes, at du kun sidder på din bagdel i korte perioder det første stykke tid for at modvirke belastningen på bagsiden samt at sidde med ret ryg.

HVOR LANG TID HOLDER EN BRAZILIAN BUTT LIFT?

Da det er kroppens egen fedtvæv, der er brugt som fyldmateriale, er både fornemmelsen og resultatet mere naturligt. Normalt forsvinder en lille del af det transplanterede fedt. Det resultat, du ser 4 til 6 uger efter operationen, vil sandsynligvis være permanent.

Vægttab og aldring kan påvirke resultaterne. Hvis du taber efter din operation, kan din numse blive mindre. Hvis dette vægttab er forholdsvis lavt, så kan du stadig opretholde dine nye kurver i et vist omfang.

Brazilian Butt Lift med eget fedt før og efter billeder

FØR/EFTER BILLEDER FRA BRAZILIAN BUTT LIFT HOS CERIX

Hos CeriX er vi blandt de førende klinikker i Danmark inden for fedttransplantation og kosmetisk kirurgi. Her kan du se nogle af de fantastiske resultater efter Brazilian Butt Lift med eget kropsfedt.

Tilvalg og variationer:

FEDTSUGNING

Fedtsugning kan foretages på hele kroppen, hvis man kæmper med genstridige fedtdepoter og er generet af en unormal fedtfordeling

9.900 kr.

FEDTSUGNING AF UØNSKET FEDT

Fedtsugning er et indgreb, der henvender sig til både mænd og kvinder. Med en fedtsugning er det muligt at fjerne lokale fedtdepoter på lokaliserede områder.

Fedtsugning er ikke en erstatning for sund livsstil, og indgrebet skal ikke bruges som en slankekur. Fedtsugning er velegnet til at ændre kropsfaconen og trimme kroppen. Vi kan ikke udføre indgrebet på dig, hvis du har en BMI over 30.

De lokale fedtdepoter er arveligt betinget og kønsbestemt. Disse depoter vil ikke forsvinde trods slankekure og intens træning, og de vil derfor være velegnede til fedtsugning. Blandt kvinder er det ofte fedtet på hofter, lår og flanker, der driller, mens mænd ofte aflejrer fedt på maven og flankerne.

Frapris

9.900 kr.

Læs om operationen

Kvinde_Krop_45-grader_2-395x430
FEDTTRANSPLANTATION TIL ANSIGTET

Naturlig reduktion af rynkerne i ansigtet og fornyet volumen i f.eks. kinder, tindinger, læber, kæbelinje, hage eller øreflipper

14.900 kr.

NATURLIG FYLDE OG KONTURERING

Dette indgreb er til dig som ønsker at genskabe volumen i områder, hvor der tidligere har været fylde. Det er typisk områder som kinder, tindinger, nasolabialfurer, marionetlinjer og generelt i underansigtet.

Der er med dette indgreb mulighed for at definere specifikke ansigtstræk såsom læber, hage, kæbelinje, næse og øreflipper og kropsformer såsom baller og bryster.

Indgrebet foretages via minimale ”indgange”, hvor igennem der suges fedt fra lokaliserede depoter på kroppen, f.eks. på mave, flanker og lår. Fedtet transplanteres derefter til det/de ønskede områder.

Frapris

14.900 kr.

Læs om operationen

Ansigt_Kvinde_Pande-395x430
BRYSTFORSTØRRELSE MED EGET FEDT

Brystforstørrelse med eget fedt er den nyeste brystforstørrende teknik. Indgrebet har vundet stigende popularitet, da du både undgår et fremmedlegeme i kroppen efter operationen, og du får en kropsformende operation (fedtsugning) ”med i prisen”

39.900 kr.

NATURLIG BRYSTFORSTØRRELSE MED EGET FEDT

Hos CeriX lægger vi vægt på, at resultatet kommer til at fremstå i naturlig balance med kroppen, og dit endelige resultat skal være rigtigt i forhold til kroppens proportioner. Vi gør derfor meget ud af at skabe et resultat, der passer perfekt til dig.

Brystforstørrelse med eget fedt foretages via minimale ”indgange”, hvorigennem der suges fedt fra lokaliserede depoter på kroppen, f.eks. mave, flanker og lår. Derefter transplanteres fedtet til brysterne. En normal brystforstørrende operation af denne type vil ofte kræve 2-3 fedttransplantationer med ca. tre måneders mellemrum.

Hvor mange behandlinger, der er behov for, varierer fra patient til patient. Det afhænger bl.a. af, hvor store bryster du i sidste ende ønsker at få. Derudover kan det afhænge af, hvad udgangspunktet er, og dermed hvor meget ekstra fylde der er brug for.

Allerede i den indledende fase tager vi en snak om, hvilken størrelse og resultat du forventer. På den måde vil vi fra start forventningsafstemme, hvad det er for en størrelse og udseende, vi går efter. Der vil derfor ikke være nogen overraskelser i løbet af forløbet.

Frapris

39.900 kr.

Læs om operationen

Brystforstørrelse-med-eget-fedt_1-395x430
Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

PLASTIKKIRURGI I HØJ KVALITET HOS CERIX

God service, kvalitet og høj faglighed er gennemgående hos CeriX, hvor nogle af landets bedste og mest erfarne plastikkirurger er samlet. CeriX Privathospital på Strandvejen i Hellerup er en oplevelse udover det sædvanlige. Her får du en eksklusiv og unik behandling fra start til slut. Udover de behandlinger, der foretages på de øvrige CeriX klinikker, tilbydes revolutionerende plastikkirurgi i særklasse. Mantraet er, at et kosmetisk indgreb skal føles som en oplevelse af velvære med gennemført luksus fra start til slut. Fælles for al kirurgi og alle kosmetiske operationer er endvidere ønsket om at få den enkelte til at føle sig som den bedste udgave af sig selv – smukkere, friskere og mere velplejet.

Book forundersøgelse

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

Sanne Troelsgaard

Sanne Troelsgaard

Jeg kan varmt anbefale CeriX. Jeg har fra start virkelig følt mig i gode, professionelle og trygge hænder og er blevet taget fantastisk imod af et skønt personale. Jeg er meget imponeret over servicen og det faglige niveau, som personalet besidder, hvor de kan rådgive og vejlede mig til den rette behandling for at slippe af med mine pigmentforandringer.

Julie Zangenberg

Julie Zangenberg

Hos CeriX får man behandlinger, der er effektive, æstetiske og med blik for det naturlige look. Bl.a. har jeg altid været bevidst om min hals, og Rie har med enkelte finjusteringer fjernet et konstant irritationselement for mig. Skønhed handler enormt om selvværd, og det vigtigste er, at du FØLER dig skøn – det smitter. Jeg håber for alle kvinder, at de arbejder på deres selvværd dagligt og gør hvad end, der skal til for at få det godt med kvinden i spejlet.

mariaLucia

Maria Lucia

Jeg er fra starten er blevet mødt med en enormt stor ekspertise og viden. Alle sygeplejersker og Rie, som jeg kender, er bare virkelig søde og ærlige. De kunne aldrig finde på at lave noget, som ikke klæder dig. Det betyder helt vildt meget for mig personligt – og i mit arbejde – at jeg har fået lavet den her behandling med permanent hårfjerning. Det her valg gør mig virkelig, virkelig glad. Det er det bedste, jeg har gjort

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti