Se månedens kampagner her

Bliv behandlet af nogle af landets bedste og mest innovative plastikkirurger hos CeriX

Butttocks – Brazilian Butt Lift

Den brasilianske ”Butt Lift” (numseløft) er blevet en af verdens mest populære kosmetiske operationer. Det er et indgreb, som er idéelt for dig, der ønsker en rundere og mere fyldig form på din bagdel.
Tilbage til oversigten

Book forundersøgelse

Du kan booke din forundersøgelse hos
vores Plastikkirurg her via vores
booking service

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Brazilian Butt Lift med dit eget fedt

En Brazilian Butt Lift indebærer brugen af dit eget kropsfedt til at forme og skulpturere balderne (autolog fedtoverførsel). Således bruges først fedtsugning til at fjerne ekstra uønsket fedt fra andre dele af din krop, særligt taljen, nedre del af ryggen og lår. På den måde benytter mange lejligheden til samtidig at få fjernet fedt fra andre steder.

Når fedtet er fjernet, renses det, hvorefter det genindføres i din bagdel. Resultatet er en slankere, mere harmonisk kropskontur med fyldigere og rundere balder. Balderne vil få et langt mere naturligt udseende og følelse end dét, der kan opnås med silikoneimplantater. Risikoen for, at kroppen afviser fedtet, er ligeledes stort set elimineret, da det er dit eget fedt, der bruges til at forme din numse.

Med et brasiliansk numseløft får du altså ikke kun mere volumen på bagdelen. Det område, som fedtet er taget fra, bliver også smallere, hvilket giver dig en mere proportioneret, feminin og sund fremtoning.

Brazilian Butt Lift

 • Brug af eget fedt til numseløft
 • Mindre invasiv operation end andre forstørrelsesoperationer
 • Muligt at opnå hurtigere bedring
 • Nedsat risiko for komplikationer

 

Book tid til forundersøgelse

Se Daniel Yadete forklare om Brazilian Butt Lift

Plastikkirurg, Daniel Yadete, fortæller i denne video om den brasilianske ”Butt Lift” (numseløft) eller baldeforstørrelse med eget fedt, der er blevet én af verdens mest populære kosmetiske operationer. Det er et indgreb, som er idéelt for dig, der ønsker en rundere og mere fyldig form på din bagdel.

FØR OPERATIONEN

Forud for din beslutning om at få lavet en Brazilian Butt Lift kommer du til forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Til denne konsultation taler du med kirurgen om dine forventninger. Derudover får du en grundig gennemgang af dine muligheder, og I finder sammen frem til den bedste behandling for dig.

SELVE OPERATIONEN

Brazilian Butt Lift udføres både under lokalbedøvelse og generel anæstesi eller narkose. Kirurgen vil som nævnt ”høste” fedtceller fra forskellige områder af kroppen, f.eks. mave, ryg og hofter. Fedtcellerne transplanteres derefter ind i dine balder. Ved at injicere fedtet i mange og små fine kanaler og flere lag fås et flot og harmonisk resultat.

Alt efter dit udgangspunkt anbefales 1 til 3 behandlinger.

EFTER OPERATIONEN

Du bliver grundigt informeret af plastikkirurgen og sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på evt. spørgsmål, så du føler dig 100% tryg. Ligeledes taler du med den kirurg, der opererede dig inden for det første døgn, og du har et direkte nummer, du kan komme igennem til os på døgnet rundt.

De fleste patienter vender tilbage til arbejdet inden for en uge efter et Brazilian Butt Lift.

Efter 7-10 dage kommer du til opfølgning hos en sygeplejerske i ambulatoriet. Du vil desuden blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen.

Til sammenligning svarer helingsprocessen efter en Brazilian Butt Lift til en fedtsugning. Det anbefales, at du bruger komprimeringsbeklædning i de første 4-6 uger efter operationen. Dette er for at reducere hævelser og hjælpe huden til at stramme op. For de fleste er det almindeligt at opleve væskeophobning, blå mærker, hævelse og midlertidig følelsesløshed i det behandlede område.

De første to uger efter operationen skal du sove på maven eller sideleje, ikke på ryggen. Det anbefales ligeledes, at du kun sidder på din bagdel i korte perioder det første stykke tid for at modvirke belastningen på bagsiden samt at sidde med ret ryg.

HVOR LANG TID HOLDER EN BRAZILIAN BUTT LIFT?

Da det er kroppens egen fedtvæv, der er brugt som fyldmateriale, er både fornemmelsen og resultatet mere naturligt. Normalt forsvinder en lille del af det transplanterede fedt. Det resultat, du ser fire til seks uger efter operationen, vil sandsynligvis være permanent.

Vægttab og aldring kan påvirke resultaterne. Hvis du taber efter din operation, kan din numse blive mindre. Hvis dette vægttab er forholdsvis lavt, så du stadig kan opretholde dine nye kurver i et vist omfang.

Find priser her.

MØD KIRURGEN

Stig-Frederik er overlæge og speciallæge i plastikkirurgi. Han har en Ph.d.-grad og er forskningsansvarlig overlæge for det første private stamcellelaboratorium til kosmetisk plastikkirurgi.

Han er en af de førende eksperter på verdensplan indenfor fedttransplantation og stamceller til brug i både rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi. Stig-Frederik har publiceret en lang række artikler i internationale tidsskrifter, bl.a. i The Lancet som eneste danske plastikkirurg. Derudover er Stig-Frederik er en meget brugt foredragsholder ved internationale kongresser i plastikkirurgi.

Karakteristisk for Stig-Frederik er hans kompromisløshed og evindelige stræben efter perfektion. For Stig-Frederik er skønhedsidealet et naturligt og harmonisk look. Hans helt særlige kompetencer er:

 • Brazilian Butt Lift med eget fedt
 • Fedttransplantation til ansigt
 • Brystforstørrende operation med implantater og brystforstørrende operation med eget fedt
 • Fjernelse og udskiftning af brystimplantater
 • Alexandra brystløft og brystreduktion
 • Brystrekonstruktion
 • Fedtsugning
 • Fjernelse af slapt maveskind samt slap hud på lår og arme
 • Fjernelse af slap hud efter stort vægttab
 • Operation for mandlig brystudvikling
 • Øjenlågsoperationer
 • Rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurg