Ansigt_Kvinde_Tandkødssmil_3_large-print-12

CeriX Signature Facelift

CeriX Signature Facelift er et ansigtsløft, som efterlader minimale ar. Indgrebet inkluderer endoskopisk pandeløft, udvidet halsløft, midface samt øvre og nedre øjenlåg samt lipotransplantation

Kampagne
 • Operationstid: 4-12 timer
 • Tilbage på arbejde: 10-14 dage
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Første kontrol: 1 uge
 • Indlæggelsestid: 1 døgn
 • Forberedelse: Faste
Kontant frapris
190.000 kr.
194.000 kr. - spar 4.000 kr.

SÅDAN FOREGÅR ET ANSIGTSLØFT

Et ansigtsløft er en operation, hvor den løse og overflødige hud fjernes samt eventuel fedt. På den måde strammes bindevæv og muskler op, hvilket giver dig et sundere og mere ungdommeligt udseende. CeriX Signature Facelift kan med fordel kombineres med et halsløft, hvis du også har slap hud på halsen. Operationen individualiseres altid til de aldersforandringer, du har i ansigtet. Et facelift er den mest effektive metode til at modvirke aldringstegn i ansigtet. For de fleste er det et realistisk mål er at opnå et omkring 10-15 år yngre og friskere udseende.

CeriX Signature Facelift udføres på vores eksklusive Privathospital i Hellerup.

 

endoskopiTHUMB4

Ansigtsløft inkl. endoskoptisk pandeløft

Kom med før, under og efter ansigtsløft på CeriX privathospital i Hellerup

Ansigtsløft

CeriX Signature Facelift

Ansigtsløft er til dig, der ønsker at slippe af med tydelige aldersforandringer i ansigtet. CeriX Signature Facelift udføres med de mest innovative teknikker

Halsløft

Halsløft

Halsløft egner sig til dig, der døjer med en dobbelthage eller kalkunhals

CeriX Signature Facelift

De fleste har nok hørt nogen sige, at det hele med alderen drager sydpå, og her tænker vi ikke kun på ansigtet. Men vi holder os dog til ansigtet for nu. Inden vi har set os om, hænger vores naturlige fylde i kinderne nede på kæben og giver os såkaldte ‘hamsterposer’. Kæbelinjen bliver  mere uskarp, og netop disse “poser” er noget af det, de fleste henvender sig for at få gjort noget ved. For nogle kan Restylane være den rigtige løsning, mens det for andre er kirurgi, der er den bedste løsning for at få det mest optimale løft.

CeriX Signature Facelift er et løft af ansigtet, som respekterer ansigtets naturlige anatomi og opbygning. Ansigtet løftes i en vertikal retning – og ikke i en horisontal retning som ved et traditionelt ansigtløft. Du undgår således det traditionelle ‘vindblæste’ udtryk, som et traditionelt ansigtsløft i mange tilfælde efterlader, idet huden trækkes mod ørene, hvilket ændrer udtrykket ved øjne og mund. Med CeriX Signature Facelift får du et mere ungdommeligt og friskere udseende på en harmonisk og naturlig måde, som ikke får dig til at se kunstig ud.

FORUNDERSØGELSE

Før du beslutter dig for at få foretaget et ansigtsløft, kommer du til en uforpligtende forundersøgelse hos én af vores plastikkirurger på CeriX Privathospital i Hellerup. Her taler du med kirurgen om dine ønsker og forventninger, og kirurgen forklarer dig om indgrebet og dine muligheder. Til forundersøgelse får du grundig information om alt fra selve indgrebet, forløbet efterfølgende samt mulige ricisi og komplikationer. På den måde kan du føle dig tryg hele vejen. Under forundersøgelsen sikrer vi os, at du ikke er placeret i nogen af de særlige risikogrupper, der kan opleve komplikationer ved vores operation.

KONTRAINDIKATIONER

Vi kan ikke operere dig, hvis du har:

 • BMI over 30
 • Sygdomme i hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald

SELVE OPERATIONEN

Ved operationen foretages et løft af brynene samtidig med, at huden på kinderne og halsen strammes op. Ofte kombineres dette med at give volumen de steder, der mangler fylde, f.eks kindben og læber, volumen genskabes med dit eget fedtvæv fra andre steder på kroppen.

CeriX Signature ansigtsløft foregår i fuld bedøvelse, og selve operationen varer mellem 4 og 12 timer. Du ankommer til klinikken fastende, hvor du vil blive taget imod af vores sygeplejerske. Efterfølgende kommer narkoselægen og kirurgen ind og hilser på dig. Derefter tegner kirurgen på dig i forhold til, hvordan dit facelift skal udføres. Til sidst kommer du ind på operationsstuen, hvor du bliver lagt til at sove af narkoselægen. 

Metoden indebærer ansigtsløft uden synlige ar, og kaldes for et endoskopisk indgreb. Det vil sige, at der er bliver lavet en minimal “indgang” ved hjælp af en innovativ kikkertteknik med små indstik, som kirurgen kan arbejde igennem. Selve operationsdetaljerne vil kirurgen gennemgå med dig.

Hvis du har en frisure, hvor det er svært at dække arret, tilrettelægger vi indgrebet, så det er skræddersyet til dig, således du får det bedst mulige resultat i forhold til de aldersforandringer, du har i ansigtet.

EFTER OPERATIONEN

Efter operationen kommer du over på vores opvågningsafsnit, hvor du bliver modtaget af én af vores opvågningssygeplejersker, som holder øje med dig og passer godt på dig efter operationen. Derudover kommer kirurgen og ser, at alt er, som det skal være. Dvs. at resultatet er blevet, som det skal, og at du er smertedækket og opfylder dét, vi kalder for ’udskrivningskriterierne’.

Du vil få en hovedforbinding på, som sørger for, at selve operationsfeltet bliver holdt godt på plads. Du skal typisk bære hovedforbindingen i et par dage. De fleste vælger at tage hjem på operationsdagen. Når du får foretaget CeriX Signature Facelift, kan du dog også vælge at tilkøbe overnatning på CeriX Privathospital.

Du får udleveret nummeret på vores akuttelefon. Vi har nemlig vagtberedskab 24 timer i døgnet, dvs., du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis der opstår noget akut.

Du kan således føle dig helt tryg. Du bliver desuden ringet op dagen efter din operation, ligesom du får tid til kontrol efter cirka 1 uge. Efter 3 til 6 måneder kommer du til endelig kontrol hos kirurgen.

FORHOLDSREGLER EFTER ANSIGTSLØFT

Du skal regne med at være sygemeldt i op til 1 til 2 uger efter operationen, da du kan opleve at være hævet og få misfarvninger i huden. Du må ikke dyrke sport og løfte tunge ting i de første uger efter operationen. Du vil modtage grundig og detaljeret information om alle de forholdsregler, du skal tage i forbindelse med dit ansigtsløft.

CeriX Signature Facelift før og efter billeder

FØR/EFTER BILLEDER FRA CERIX SIGNATURE FACELIFT HOS CERIX

CeriX Signature Facelift kan skabe en helt fantastisk forvandling. Ikke nok med at det påvirker dit udseende, kan det også gøre en kæmpe forskel for din selvtillid og din udstråling. Vi har set store forandringer hos patienter både før og efter en sådanne operation. Vi ser gladere patienter, der endelig hviler i sig selv. Du får også løftet din selvtillid til et helt nyt niveau.

Tilvalg og variationer:

HALSLØFT

Harmonerer din hals ikke med resten af dit ansigt? Eller har du meget løs hud på halsen? Så kan et halsløft måske være noget for dig

19.900 kr.

LØS HUD PÅ HALSEN?

Dobbelthage eller ‘kalkunhals’ opstår som følge af den naturlige aldring, hvor vævet mister sin elasticitet, og huden begynder at hænge. Derudover er der en arvelig faktor, som gør, at dette også ses hos yngre. Ved hjælp af et halsløft kan man forbedre dette problem.

Dette indgreb er til dig, som ønsker et mere defineret underansigt, hvor halsen fremstår uden overskydende hud. Muskulaturen i halsen bliver mere slap med alderen og kan ligefrem fremstå som ”halsbånd”. Kombinationen af manglende elasticitet og styrke i huden, gør huden mere slap og rynket med alderen.

Frapris

19.900 kr.

Læs om operationen

halsløft-395x430
UDVIDET HALSLØFT VED ANSIGTSLØFT

Ved halsløft fjernes en kosmetisk generende stor lodret fold på halsen gående fra hagen til nederst på halsen

25.000 kr.

HALSFOLD ELLER DOBBELTHAGE?

I nogle tilfælde giver det god mening at kombinere et ansigtsløft med halsløft. Et halsløft foretages principielt på samme måde som ved et ansigtsløft. Målet med indgrebet er, at konturen af nedre ansigt og hals genskabes, dvs. at de tunge kindposer forsvinder, og underansigtets ovale form set forfra genskabes. De dybe folder reduceres desuden mellem kinder og mund, hage-halsvinklen genskabes, og halsfolderne udjævnes, mens overflødig, slap hud fjernes.

Frapris

25.000 kr.

Læs om operationen

Ansigt_Kvinde_Profil_Kæbe_Med-hånd_KAMPAGNE-395x430
DIREKTE ØJENBRYNSLØFT

Med alderen synker panden og øjenbrynene nedad – hos nogle mere end andre. Et direkte øjenbrynsløft kan 'genåbne' øjenregionen

13.900 kr.

EFFEKTIVT BRYNLØFT

Med alderen synker panden og øjenbrynene nedad – hos nogle mere end andre. Dette skyldes en naturlig aldring af muskulatur og bindevæv. Ofte føles det som om, at der er for meget hud på de øvre øjenlåg, men problemet opstår i virkeligheden som følge af de hængende øjenbryn og pande.

Direkte øjenbrynsløft er et meget effektivt indgreb, der dog efterlader et lille, men synligt ar over øjenbrynene. Formålet med et direkte øjenbrynsløft er at “genåbne” øjenregionen ved at lade øjnene komme ud af skyggen fra øjenbrynet, som med alderen kan have sænket sig helt ned over øjnene. Ved et direkte øjenbrynsløft er det således muligt at opnå næsten samme resultat som ved et pandeløft.

Frapris

13.900 kr.

Læs om operationen

direkte-øjenbrynsløft-395x430
NEDRE ØJENLÅG

CeriX Signature nedre øjenlåg er et indgreb, som skånsomt fjerner hudoverskud og eventuelle fedtdepoter, som poser under øjet

13.900 kr.

POSER UNDER ØJNENE?

Ved nedre øjenlågskirurgi fjernes hudoverskud og eventuelle fedtdepoter, som kan pose ud under øjet. I nogle tilfælde kan det være en nødvendighed at sy musklen op, for at give et friskere udtryk. Hos CeriX kombinerer vi almindelig øjenkirurgi med en ny og innovativ teknik til fjernelse af den løse hud på nedre øjenlåg. Denne teknik udføres kun få steder i Danmark, og ellers kun i udlandet. En teknik, som trækker huden så effektivt op, at synligheden af ar efter operationen er minimal. Proceduren udføres som oftest i lokalbedøvelse, men kan ved behov også udføres i fuld bedøvelse.

Frapris

13.900 kr.

Læs om operationen

Ansigt_Kvinde_Front__Neutral_4-395x430
Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

PLASTIKKIRURGI I HØJ KVALITET HOS CERIX

Hos CeriX gør vi en stor dyd ud af at udføre vores behandlingsforløb ud fra skrappe etiske krav og regler. Det betyder blandt andet, at alle vores kosmetiske operationer foretages med dyb respekt for den enkelte kundes behov, ønsker og følelser – vi garanterer dig desuden fuld diskretion og tavshedspligt gennem hele forløbet. Alt dette er tænkt med henblik på at skabe en samlet oplevelse af din operation, hvor vi styrker din selvtillid og dit selvværd gennem professionelle kirurger, det nyeste udstyr og priser, der tilsvarende matcher denne kvalitet. Med andre ord: Du er i gode, trygge hænder.

Book forundersøgelse

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

A1140026-2

Pernille Caroline Lotus

Jeg er ret kritisk, hvad angår kirurgi, rynkereduktion og lignende, og har egentlig ventet, til jeg havde passeret de 35 år, indtil jeg turde få andre behandlinger end laser mod acne. Med min kritiske tilgang til, og måske endda nervøsitet omkring, indgreb i ansigtet har jeg længe ledt efter den bedste i branchen, og efter utallige anbefalinger af Rie og CeriX, tog jeg mig sammen og bookede en konsultation. Mødet med Rie og resten af teamet hos CeriX har givet mig mod på rynkereducerende behandlinger, da jeg ved, jeg er under kyndige hænder, og jeg ved, de lytter til, at jeg ønsker det mest naturlige look. Så disse behandlinger er egentlig blot med til, at jeg kan vedligeholde mit ungdommelige look, uden overdrivelse.

theresakj

Theresa Kofoed

CeriX tilbyder mere end de klassiske kosmetiske behandlinger. De tilbyder fantastiske peelinger som f.eks. mesoeclat. Med den behandling bliver min hud babyblød og får den skønneste glans, og fine linjer bliver udglattet. Jeg stoler fuldt ud på det kyndige, dygtige personale, når jeg ligger mig i stolen og bliver altid mødt med den største venlighed og professionel vejledning. Jeg anbefaler Rie og CeriX til alle jeg kender!

Josefine-Valentihn

Josefine Valentin

“Personligt har jeg fået rynkereduktion, siden jeg var 25 år. Jeg startede faktisk for at bekæmpe min kroniske hovedpine. Med behandlingen forsvandt hovedpinen, og det samme gjorde mine rynker – ren win win! Der er mange meninger (og fordomme) om brugen af rynkereducerende behandling. For mig handler det grundlæggende om at gøre dét, der får os til at føle os godt tilpas. Vi lever i en verden, hvor der er et hav muligheder – hvorfor så leve et liv, hvor du er trist over noget, du selv har magten til at ændre?

Kosmetisk behandling er i mine øjne et fantastisk hjælpemiddel, der får min hud til at se skøn og lækker ud! Mange er bange for et kunstigt look, men det opnår man ikke, hvis man – som jeg – lægger ansigtet i kyndige hænder hos CeriX. De er super dygtige og ikke mindst uddannede til at lave kosmetiske skønhedsbehandlinger. CeriX får mine varmeste anbefalinger, hvis du ønsker et flot og naturligt look”

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti