Ansigt_Kvinde_Tandkødssmil_3_large-print-12

CeriX Signature Facelift

CeriX Signature Facelift er et ansigtsløft, som efterlader minimale ar. Indgrebet inkluderer endoskopisk pandeløft, udvidet halsløft, midface samt øvre og nedre øjenlåg samt lipotransplantation

Kampagne
 • Operationstid: 4-12 timer
 • Tilbage på arbejde: 10-14 dage
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Første kontrol: 1 uge
 • Indlæggelsestid: 1 døgn
 • Forberedelse: Faste
Kontant frapris
180.000 kr.
198.500 kr. - spar 18.500 kr.
Læs mere om cerix tryghedsgaranti

SÅDAN FOREGÅR ET ANSIGTSLØFT

Et ansigtsløft er en operation, hvor den løse og overflødige hud fjernes samt eventuel fedt. På den måde strammes bindevæv og muskler op, hvilket giver dig et sundere og mere ungdommeligt udseende. CeriX Signature Facelift kan med fordel kombineres med et halsløft, hvis du også har slap hud på halsen. Operationen individualiseres altid til de aldersforandringer, du har i ansigtet. Et facelift er den mest effektive metode til at modvirke aldringstegn i ansigtet. For de fleste er det et realistisk mål er at opnå et omkring 10-15 år yngre og friskere udseende.

CeriX Signature Facelift udføres på vores eksklusive Privathospital i Hellerup.

 

endoskopiTHUMB4

Ansigtsløft inkl. endoskoptisk pandeløft

Kom med før, under og efter ansigtsløft på CeriX privathospital i Hellerup

Ansigtsløft

CeriX Signature Facelift

Ansigtsløft er til dig, der ønsker at slippe af med tydelige aldersforandringer i ansigtet. CeriX Signature Facelift udføres med de mest innovative teknikker

Halsløft

Halsløft

Halsløft egner sig til dig, der døjer med en dobbelthage eller kalkunhals

CeriX Signature Facelift

De fleste har nok hørt nogen sige, at det hele med alderen drager sydpå, og her tænker vi ikke kun på ansigtet. Men vi holder os dog til ansigtet for nu. Inden vi har set os om, hænger vores naturlige fylde i kinderne nede på kæben og giver os såkaldte ‘hamsterposer’. Kæbelinjen bliver  mere uskarp, og netop disse “poser” er noget af det, de fleste henvender sig for at få gjort noget ved. For nogle kan Restylane være den rigtige løsning, mens det for andre er kirurgi, der er den bedste løsning for at få det mest optimale løft.

CeriX Signature Facelift er et løft af ansigtet, som respekterer ansigtets naturlige anatomi og opbygning. Ansigtet løftes i en vertikal retning – og ikke i en horisontal retning som ved et traditionelt ansigtløft. Du undgår således det traditionelle ‘vindblæste’ udtryk, som et traditionelt ansigtsløft i mange tilfælde efterlader, idet huden trækkes mod ørene, hvilket ændrer udtrykket ved øjne og mund. Med CeriX Signature Facelift får du et mere ungdommeligt og friskere udseende på en harmonisk og naturlig måde, som ikke får dig til at se kunstig ud.

FORUNDERSØGELSE

Før du beslutter dig for at få foretaget et ansigtsløft, kommer du til en uforpligtende forundersøgelse hos én af vores plastikkirurger på CeriX Privathospital i Hellerup. Her taler du med kirurgen om dine ønsker og forventninger, og kirurgen forklarer dig om indgrebet og dine muligheder. Til forundersøgelse får du grundig information om alt fra selve indgrebet, forløbet efterfølgende samt mulige ricisi og komplikationer. På den måde kan du føle dig tryg hele vejen. Under forundersøgelsen sikrer vi os, at du ikke er placeret i nogen af de særlige risikogrupper, der kan opleve komplikationer ved vores operation.

KONTRAINDIKATIONER

Vi kan ikke operere dig, hvis du har:

 • BMI over 30
 • Sygdomme i hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald

SELVE OPERATIONEN

Ved operationen foretages et løft af brynene samtidig med, at huden på kinderne og halsen strammes op. Ofte kombineres dette med at give volumen de steder, der mangler fylde, f.eks kindben og læber, volumen genskabes med dit eget fedtvæv fra andre steder på kroppen.

CeriX Signature ansigtsløft foregår i fuld bedøvelse, og selve operationen varer mellem 4 og 12 timer. Du ankommer til klinikken fastende, hvor du vil blive taget imod af vores sygeplejerske. Efterfølgende kommer narkoselægen og kirurgen ind og hilser på dig. Derefter tegner kirurgen på dig i forhold til, hvordan dit facelift skal udføres. Til sidst kommer du ind på operationsstuen, hvor du bliver lagt til at sove af narkoselægen. 

Metoden indebærer ansigtsløft uden synlige ar, og kaldes for et endoskopisk indgreb. Det vil sige, at der er bliver lavet en minimal “indgang” ved hjælp af en innovativ kikkertteknik med små indstik, som kirurgen kan arbejde igennem. Selve operationsdetaljerne vil kirurgen gennemgå med dig.

Hvis du har en frisure, hvor det er svært at dække arret, tilrettelægger vi indgrebet, så det er skræddersyet til dig, således du får det bedst mulige resultat i forhold til de aldersforandringer, du har i ansigtet.

EFTER OPERATIONEN

Efter operationen kommer du over på vores opvågningsafsnit, hvor du bliver modtaget af én af vores opvågningssygeplejersker, som holder øje med dig og passer godt på dig efter operationen. Derudover kommer kirurgen og ser, at alt er, som det skal være. Dvs. at resultatet er blevet, som det skal, og at du er smertedækket og opfylder dét, vi kalder for ’udskrivningskriterierne’.

Du vil få en hovedforbinding på, som sørger for, at selve operationsfeltet bliver holdt godt på plads. Du skal typisk bære hovedforbindingen i et par dage. De fleste vælger at tage hjem på operationsdagen. Når du får foretaget CeriX Signature Facelift, kan du dog også vælge at tilkøbe overnatning på CeriX Privathospital.

Du får udleveret nummeret på vores akuttelefon. Vi har nemlig vagtberedskab 24 timer i døgnet, dvs., du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis der opstår noget akut.

Du kan således føle dig helt tryg. Du bliver desuden ringet op dagen efter din operation, ligesom du får tid til kontrol efter cirka 1 uge. Efter 3 til 6 måneder kommer du til endelig kontrol hos kirurgen.

FORHOLDSREGLER EFTER ANSIGTSLØFT

Du skal regne med at være sygemeldt i op til 1 til 2 uger efter operationen, da du kan opleve at være hævet og få misfarvninger i huden. Du må ikke dyrke sport og løfte tunge ting i de første uger efter operationen. Du vil modtage grundig og detaljeret information om alle de forholdsregler, du skal tage i forbindelse med dit ansigtsløft.

CeriX Signature Facelift før og efter billeder

FØR/EFTER BILLEDER FRA CERIX SIGNATURE FACELIFT HOS CERIX

CeriX Signature Facelift kan skabe en helt fantastisk forvandling. Ikke nok med at det påvirker dit udseende, kan det også gøre en kæmpe forskel for din udstråling. Vi har set store forandringer hos patienter både før og efter sådan en operation. Vi ser gladere patienter, der endelig hviler i sig selv og føler det ydre harmonerer bedre med det indre.

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

PLASTIKKIRURGI I HØJ KVALITET HOS CERIX

Hos CeriX gør vi en stor dyd ud af at udføre vores behandlingsforløb ud fra skrappe etiske krav og regler. Det betyder blandt andet, at alle vores kosmetiske operationer foretages med dyb respekt for den enkelte kundes behov, ønsker og følelser – vi garanterer dig desuden fuld diskretion og tavshedspligt gennem hele forløbet. Alt dette er tænkt med henblik på at skabe en samlet oplevelse af din operation, hvor vi styrker din selvtillid og dit selvværd gennem professionelle kirurger, det nyeste udstyr og priser, der tilsvarende matcher denne kvalitet. Med andre ord: Du er i gode, trygge hænder.

Book forundersøgelse

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

Jackie afvent Go'

Jackie Navarro

Uanset hvad jeg har gjort og gør, har jeg aldrig rigtig kunne tage på, på numsen. Jeg har kunne tage på, på maven og på armene. Men på balderne har mine fedtceller simpelthen ikke siddet. Og så har det været svært for mig at træne mig til en numse uden at være for muskuløs. Med et Brazilian Butt Lift med eget fedt hos CeriX har jeg fået trimmet kroppen og suget fedt fra steder, hvor der var lidt i overskud efter 4 gravidteter.

Jeg er så glad for min ‘nye’ timeglasfigur og fyldige numse. Den er jo ikke kæmpestor eller noget. Den er bare helt perfekt – jeg havde faktisk ikke nogen numse overhovedet. Det var nærmest som om, den gik indad. Det er simpelthen så dejligt at få lov til at få nogle former.

03.cerix_30s_16x9.00_00_06_21.Still003

Natasha

Efter jeg er blevet mor, har min krop og hud ændret sig meget. Jeg har fået rynker hist og her, og ser træt ud. Behandlingen (Shapes by CeriX) har fornyet min hud, mit udtryk og min selvtillid. Det har været dejligt at tage hånd om mig selv, og kunne kigge i spejlet og se en version af mig, som jeg genkender. Jeg elsker især filler i tåretrugen. Det er så flot, og de dage, hvor min datter sover dårligt, kan overhovedet ikke ses på mig. Jeg er vild med det! Skinbooster har også gjort min hud smuk. Jeg har slet ikke det samme behov for makeup længere!

Sanne Troelsgaard

Sanne Troelsgaard

Jeg kan varmt anbefale CeriX. Jeg har fra start virkelig følt mig i gode, professionelle og trygge hænder og er blevet taget fantastisk imod af et skønt personale. Jeg er meget imponeret over servicen og det faglige niveau, som personalet besidder, hvor de kan rådgive og vejlede mig til den rette behandling for at slippe af med mine pigmentforandringer.

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti