Se månedens kampagner her

Behandlingen som kun udføres af de førende og dygtigste plastikkirurger

CeriX Signature Facelift

Dette facelift er til dig, som ønsker de bedste, mest sikre samt innovative teknikker. Vi sikrer dig denne banebrydende behandling, som pt kun udføres hos CeriX og på et privathospital i Hollywood. Vi taler altså om toppen af poppen inden for plastikkirurgi.
Tilbage til oversigten

Book forundersøgelse

Du kan booke din forundersøgelse hos
vores Plastikkirurg her via vores
booking service

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

HÆNGER HUDEN?

De fleste har nok hørt nogen sige, at det hele med alderen drager sydpå, og her tænker vi ikke kun på ansigtet. Men vi holder os dog her til ansigtet. Vores naturlige volume på kindbenene hænger, inden vi har set os om, nede på kæben, og giver os såkaldte ‘hamsterposer’. Kæbelinjen bliver på den måde mere uskarp, og netop disse “poser” er noget af det, de fleste henvender sig for at få gjort noget ved. For nogen kan Restylane være den rigtige løsning, mens det for andre er kirurgien, der er den bedste løsning for at få det mest optimale løft.

Så føler du, at ansigtet ikke længere holder de dimensioner, du engang havde? Kinderne har mistet volumen, at huden i underansigtet ligner hamsterposer? Så er et Facelift måske det rette indgreb for dig. Ansigtet afspejler, hvordan vi har det og fortæller livets historie. Det er dog ofte sådan, at vores indre energi ikke altid afspejler det billede, vi ser i spejlet. Ansigtets dimensioner ændrer sig nemlig markant med alderen.

CeriX Signature Facelift

Knogler, muskler, fedtdepoter og hudens kvalitet ændrer karakter med alderen, og er medvirkende til at dimensionerne ændrer sig til en ”nedadgående” retning. For at håndtere og respektere anatomiens opbygning i ansigtet, skal ansigtet løftes i vertikal retning og ikke horisontal retning, som et traditionelt ansigtsløft udføres i.

CeriX Signature Facelift er baseret på den mest eftertragtede teknik i verden, som kun udføres af ganske få kirurger verden over.

Denne innovative teknik udføres endoskopisk og efterlader minimale ar, der kan skjules i hårgrænsen, og med et ”Full Face Lift” effekt, som svarer til, at hele ansigtets løftes op i mere ungdommelige dimensioner, uden at ændre på dit ansigtsudtryk og uden at efterlade skæmmende ar.

Dette indgreb er til dig, som ønsker et længerevarende ungdommeligt udtryk og til dig, som ønsker at se markant friskere ud. Resultatet er at sikre de mest naturlige dimensioner i ansigtet, så du undgår det traditionelle ”vindblæste” udtryk som et traditionelt ansigtsløft efterlader, hvor huden trækkes ud mod ørene, som ændrer udtrykket ved øjne og mund.

Proceduren udføres kun i fuld bedøvelse. Uanset hvad sørger vores kirurg for den bedste løsning og bruger de mest innovative og skånsomme teknikker

Vi snakker altså her om et naturligt og harmonisk løft, som ikke får dig til at se kunstig ud.

CeriX Signature Facelift

 • Avanceret og innovativ plastikkirugi
 • Ingen synlige ar
 • Udføres kun hos CeriX og i Hollywood

 

Se flere eksempler

Se Daniel Yadete forklare om Ansigtsløft

Et ansigtsløft er en operation til dig, som er ked af, at der er kommet aldersforandringer i ansigtet. Kinderne er måske begyndt at falde nedad. Mundvigene er begyndt at være nedadvendte. Hamsterposerne hænger og kæbelinjen er uskarp.

MØD KIRURGEN

Du kan bl.a. blive opereret af Daniel Yadete, som er speciallæge i plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi fra Herlev Universitetshospital, Odense Universitetshospital og Vejle Sygehus. Han er bredt uddannet indenfor det plastikkirurgiske felt med stor erfaring indenfor almen plastikkirurgi, rekonstruktionskirurgi, mikrokirurgisk rekonstruktion og kosmetisk kirurgi.

Centralt for Daniel er en evig stræben efter  perfektion. Skønhedsidealet er et harmonisk, balanceret, naturligt og vitalt look. Daniels faglighed og vedligeholdelse samt udvidelse af kompetencer og nye teknikker ligger ham meget på sinde, hvorved han på trods af lang behandlingserfaring forsat deltager i nationale såvel som internationale kurser og kongresser.

Særlige kompetencer og interesseområder:

 • Kosmetisk ansigtskirurg fx ansigtsløft, halsløft, pandeløft og tindinge-/øjenbrynsløft
 • Øjenlågsoperationer
 • Fedttransplantation til ansigt
 • Brystforstørrende operation med implantater og brystforstørrende operation med eget fedt
 • Fjernelse og udskiftning af brystimplantater
 • Brystløft og brystreduktion
 • Fedtsugning
 • Fjernelse af slapt maveskind samt slap hud på lår og arme
 • Fjernelse af slap hud efter stort vægttab (fx arme, bryst, mave og lår)
 • Brystrekonstruktion
 • Operation for mandlig brystudvikling

FINANSIERING

Hos CeriX har vi nu den mulighed, at tilbyde vores kunder Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr rentefrit og du bestemmer selv, om du vil afdrage 499 kr., 899 kr. eller 999 kr. pr måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast. Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 61616117.

Ansøg Kreditansøgning