SÅDAN FOREGÅR FEDTTRANSPLANTATION

Fedttransplantation eller lipofilling har de seneste år vundet stor popularitet. Ved fedttransplantation flyttes kroppens egne fedtceller, f.eks. fra maven, lårene eller flankerne, til andre områder, f.eks. ansigtet, brysterne eller ballerne, hvor fedtcellerne skaber fornyet volumen. Kroppens fedtceller indeholder et stort antal stamceller, som er celler, der kan producere nye celler, hvilket gør, at behandlingen både skaber en øget fylde i ansigtet og har en foryngende effekt på selve huden.

Operationen foregår på CeriX Privathospital i Hellerup, hvor vi har samlet nogle af landets førende eksperter indenfor kosmetisk kirurgi med eget fedt.

hellerup

CeriX Hellerup: Privathospital og plastikkirurgi

Se denne video om vores eksklusive privathospital i CeriX Hellerup

Buttlift

Baldeforstørrelse med eget fedt

En Brazilian Butt Lift indebærer brugen af dit eget kropsfedt til at forme og skulpturere balderne 

Brystforstørrelse med eget fedtvæv

Brystforstørrelse med eget fedtvæv

I denne video kan du høre om brystforstørrende operation med eget fedt

Beregn prisen for din operation

Din pris*

*Prisen er et estimat, som bliver præciseret via en samtale med kirurgen, hvor dine behov bliver afdækket.

Kontant frapris
0 kr.
Bliv kontaktet

Send prisberegningen til os og vi kontakter dig for at booke en forundersøgelse hos vores kirurg.

Din fedttransplantation hos CeriX

Rynker og furer i ansigtet kan behandles på flere måder. Du kan læse mere om den ikke-kirurgiske behandling her. Fedttransplantation til ansigtet er en permanent løsning, hvor fedtcellerne fedtsuges fra steder på kroppen med uønsket fedt. Fedtet oprenses herefter og sprøjtes ind under huden i ansigtet ved hjælp af en tynd kanyle. På den måde er det muligt at reducere rynkerne og skabe fornyet fylde i ansigtet.

FORUNDERSØGELSE

Inden beslutningen om en fedttransplantation med eget fedt kommer du til en forundersøgelse hos én af vores plastikkirurger. Her taler du med kirurgen om dine forventninger, kirurgen vurderer, hvad der vil passe bedst til dit ansigt, hvorfra fedtet skal tages, og du får en grundig gennemgang af dine muligheder.

VI KAN IKKE OPERERE DIG, HVIS DU HAR

 • BMI over 30
 • Udfordringer med hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald

  SELVE OPERATIONEN

  Fedttransplantation er et indgreb, som både kan udføres i lokal og fuld bedøvelse. Hvorvidt indgrebet udføres i lokal eller fuld bedøvelse, afhænger bl.a. af hvor meget fedt, der skal indsprøjtes.

  Du skal møde fastende op på CeriX Privathospital, hvis operationen foregår i fuld bedøvelse. Når du ankommer til klinikken, vil din sygeplejerske vise dig til rette, hvorefter vores anæstesilæge kommer forbi og forklarer dig om forløbet. Endelig vil din plastikkirurg kigge på dig, tegne dig op og svare på de spørgsmål, du måtte have.

  Indgrebet varer normalt omkring 2 timer, og foretages via minimale ”indgange”, hvorigennem der suges fedt fra lokaliserede depoter på kroppen, f.eks. mave, flanker og lår. Fedtet transplanteres derefter til de ønskede områder. Ved en fedttransplantation vil en vis procentdel af fedtcellerne almindeligvis gå til grunde, hvorved der skal forventes 2-3 behandlinger for at opnå et permanent tilfredsstillende resultat. Du vil kun få ganske små ar i de områder, hvor der fedtsuges. Ligeledes vil de små huller i huden, som fedtet sprøjtes ind i næsten ikke være synlige efterfølgende.

  EFTER OPERATIONEN

  Når operationen er færdig, køres du på vores opvågningsafsnit, hvor vores opvågningssygeplejerske vil passe på dig og sørge for, at du er smertedækket. Du vil normalt være klar til udskrivelse nogle timer efter operationen. Inden du forlader klinikken, får du smertestillende medicin med hjem, ligesom du modtager nøje anvisninger på hvordan og hvor hyppigt, du skal tage tabletterne. De fleste er sygemeldt i 1 uge efter operationen. Efter 10-14 dage skal vi se dig til en kontrol, hvor vi ser, at alt er, som det skal være. Efter 3 til 6 måneder kommer du til den endelige kontrol.

  Du kan allerede begynde at gå korte ture dagen efter operationen. Du bør vente 2-3 uger med at genoptage motion som løb og cykling, mens krævende sportsaktiviteter kan genoptages efter 6-8 uger.

  Ansigtskirurgi før og efter billeder

  FØR/EFTER BILLEDER FRA ANSIGTSKIRURGI  HOS CERIX

  Kosmetisk kirurgi kan for mange medføre en helt fantastisk forvandling. Ikke nok med at det påvirker dit udseende, kan det også gøre en kæmpe forskel for din selvtillid og din udstråling. Vi har set store forandringer hos  patienter både før og efter fedttransplantation. Vi ser gladere patienter, der endelig hviler i sig selv. 

  Hos CeriX er du i gode hænder
  Læs mere om os
  user-lock
  Patientsikkerhed

  Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

  user-md
  Dygtigste kirurger

  Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

  syringe
  Nyeste udstyr

  Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

  hands
  Patientforsikring

  Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

  crown
  Naturlig & Æstetisk

  Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

  PLASTIKKIRURGI I HØJ KVALITET HOS CERIX

  God service, kvalitet og høj faglighed er gennemgående hos CeriX, hvor nogle af landets bedste og mest erfarne plastikkirurger er samlet. CeriX Privathospital på Strandvejen i Hellerup er en oplevelse udover det sædvanlige. Her får du en eksklusiv og unik behandling fra start til slut. Udover de behandlinger, der foretages på de øvrige CeriX klinikker, tilbydes revolutionerende plastikkirurgi i særklasse. Mantraet er, at et kosmetisk indgreb skal føles som en oplevelse af velvære med gennemført luksus fra start til slut. Fælles for al kirurgi og alle kosmetiske operationer er endvidere ønsket om at få den enkelte til at føle sig som den bedste udgave af sig selv – smukkere, friskere og mere velplejet.

  Book forundersøgelse

  Finansiering

  Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

  Finansiering

  Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

  reception-600x400

  kundeudtalelser

  Alice1

  Alice Rosenkrantz Stadil

  Jeg er en MEGA beauty og sundhedsnørd. Jeg elsker ALT, der ikke kræver nål og kniv. Jeg har været en været en tur i stolen hos CeriX og prøvet Ultherapy®. Det er en behandling, hvor man med ultralyd stimulerer det lag i huden, som producerer kollagen og elastin – dét, der får os til at se unge og spændstige ud. Lige da jeg forlod briksen kunne jeg se en forskel, så jeg er SÅ tilfreds allerede nu!

  Hos CeriX har man har respekt for den måde, du ser ud på, og det er vildt vigtigt, når man vælger en behandler.

  LS-PernilleAalund-juni18.62_150dpi

  Pernille Aalund

  Indimellem har rigtig mange af os behov for en hjælpende hånd, og her er der brug for hjælp fra kyndige specialister. Råd og vejledning om den helt rigtige behandling er en nødvendighed, særligt hvis de små rettelser ikke skal ’forandre’, men udelukkende forbedre. Det handler langt fra altid om at se yngre ud, men om at bevare dét, man har… længe. Lade alderen sætte sine fine, lette tegn. Jeg ved, at CeriX altid behandler med respekt for det naturlige udgangspunkt, og det gør mig tryg!

  Lise Sorthvid

  Lise Baastrup

  CoolTech er en perfekt behandling for mig, hvor jeg hverken skal under kniven eller ændrer radikalt udseende. Fedtfrysning er jo en behandling, som går ind og reducerer 20-25% af de fedtceller, der bliver behandlet i det givne område. Efterfølgende udskiller man fedtcellerne via kroppens lymfesystem – og de kommer IKKE igen. Hvis det ikke er smart, så ved jeg snart ikke?! Så for mig er fedtfrysning et rigtig godt supplement til min træning. Man skal altså virkelig huske, at fedtfrysning ikke er en vægttabsting. Hvis du skal tabe dig, så skal du arbejde hårdt selv. Du skal træne, og du skal spise sundt. Fedtfrysning er for mig et supplement, som ligesom går ind og ”forkæler” de dér sidste områder, der har brug for en kærlig (om end ret kølig) hånd

  garanti

  CeriX Kvalitetsgaranti

  Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

  Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

  LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti