Ansigt_Kvinde_Front__Neutral_4ny

Fedttransplantation til ansigtet

Hos CeriX er vi førende indenfor kosmetisk kirurgi med eget fedt og fedttransplantation (lipofilling)

 • Operationstid: 2-3 timer
 • Tilbage på arbejde: 1-2 uger
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Første kontrol: 2 uger
 • Indlæggelsestid: Ingen
 • Forberedelse: Faste
Book forundersøgelse Bliv ringet op Priser

SÅDAN FOREGÅR FEDTTRANSPLANTATION

Fedttransplantation eller lipofilling har de seneste år vundet stor popularitet. Ved fedttransplantation flyttes kroppens egne fedtceller, f.eks. fra maven, lårene eller flankerne, til andre områder, f.eks. ansigtet, brysterne eller ballerne, hvor fedtcellerne skaber fornyet volumen. Kroppens fedtceller indeholder et stort antal stamceller, som er celler, der kan producere nye celler, hvilket gør, at behandlingen både skaber en øget fylde i ansigtet og har en foryngende effekt på selve huden.

Operationen foregår på CeriX Privathospital i Hellerup, hvor vi har samlet nogle af landets førende eksperter indenfor kosmetisk kirurgi med eget fedt.

hellerup

CeriX Hellerup: Privathospital og plastikkirurgi

Se denne video om vores eksklusive privathospital i CeriX Hellerup

Buttlift

Baldeforstørrelse med eget fedt

En Brazilian Butt Lift indebærer brugen af dit eget kropsfedt til at forme og skulpturere balderne 

Brystforstørrelse med eget fedtvæv

Brystforstørrelse med eget fedtvæv

I denne video kan du høre om brystforstørrende operation med eget fedt

Beregn prisen for din operation

Din pris*

*Prisen er et estimat, som bliver præciseret via en samtale med kirurgen, hvor dine behov bliver afdækket.

Kontant frapris
0 kr.
Bliv kontaktet

Send prisberegningen til os og vi kontakter dig for at booke en forundersøgelse hos vores kirurg.

Din fedttransplantation hos CeriX

Rynker og furer i ansigtet kan behandles på flere måder. Du kan læse mere om den ikke-kirurgiske behandling her. Fedttransplantation til ansigtet er en permanent løsning, hvor fedtcellerne fedtsuges fra steder på kroppen med uønsket fedt. Fedtet oprenses herefter og sprøjtes ind under huden i ansigtet ved hjælp af en tynd kanyle. På den måde er det muligt at reducere rynkerne og skabe fornyet fylde i ansigtet.

FORUNDERSØGELSE

Inden beslutningen om en fedttransplantation med eget fedt kommer du til en forundersøgelse hos én af vores plastikkirurger. Her taler du med kirurgen om dine forventninger, kirurgen vurderer, hvad der vil passe bedst til dit ansigt, hvorfra fedtet skal tages, og du får en grundig gennemgang af dine muligheder.

VI KAN IKKE OPERERE DIG, HVIS DU HAR

 • BMI over 30
 • Udfordringer med hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald

  SELVE OPERATIONEN

  Fedttransplantation er et indgreb, som både kan udføres i lokal og fuld bedøvelse. Hvorvidt indgrebet udføres i lokal eller fuld bedøvelse, afhænger bl.a. af hvor meget fedt, der skal indsprøjtes.

  Du skal møde fastende op på CeriX Privathospital, hvis operationen foregår i fuld bedøvelse. Når du ankommer til klinikken, vil din sygeplejerske vise dig til rette, hvorefter vores anæstesilæge kommer forbi og forklarer dig om forløbet. Endelig vil din plastikkirurg kigge på dig, tegne dig op og svare på de spørgsmål, du måtte have.

  Indgrebet varer normalt omkring 2 timer, og foretages via minimale ”indgange”, hvorigennem der suges fedt fra lokaliserede depoter på kroppen, f.eks. mave, flanker og lår. Fedtet transplanteres derefter til de ønskede områder. Ved en fedttransplantation vil en vis procentdel af fedtcellerne almindeligvis gå til grunde, hvorved der skal forventes 2-3 behandlinger for at opnå et permanent tilfredsstillende resultat. Du vil kun få ganske små ar i de områder, hvor der fedtsuges. Ligeledes vil de små huller i huden, som fedtet sprøjtes ind i næsten ikke være synlige efterfølgende.

  EFTER OPERATIONEN

  Når operationen er færdig, køres du på vores opvågningsafsnit, hvor vores opvågningssygeplejerske vil passe på dig og sørge for, at du er smertedækket. Du vil normalt være klar til udskrivelse nogle timer efter operationen. Inden du forlader klinikken, får du smertestillende medicin med hjem, ligesom du modtager nøje anvisninger på hvordan og hvor hyppigt, du skal tage tabletterne. De fleste er sygemeldt i 1 uge efter operationen. Efter 10-14 dage skal vi se dig til en kontrol, hvor vi ser, at alt er, som det skal være. Efter 3 til 6 måneder kommer du til den endelige kontrol.

  Du kan allerede begynde at gå korte ture dagen efter operationen. Du bør vente 2-3 uger med at genoptage motion som løb og cykling, mens krævende sportsaktiviteter kan genoptages efter 6-8 uger.

  Ansigtskirurgi før og efter billeder

  FØR/EFTER BILLEDER FRA ANSIGTSKIRURGI  HOS CERIX

  Kosmetisk kirurgi kan for mange medføre en helt fantastisk forvandling. Ikke nok med at det påvirker dit udseende, kan det også gøre en kæmpe forskel for din selvtillid og din udstråling. Vi har set store forandringer hos  patienter både før og efter fedttransplantation. Vi ser gladere patienter, der endelig hviler i sig selv. 

  Tilvalg og variationer:

  FEDTSUGNING

  Fedtsugning kan foretages på hele kroppen, hvis man kæmper med genstridige fedtdepoter og er generet af en unormal fedtfordeling

  9.900 kr.

  FEDTSUGNING AF UØNSKET FEDT

  Fedtsugning er et indgreb, der henvender sig til både mænd og kvinder. Med en fedtsugning er det muligt at fjerne lokale fedtdepoter på lokaliserede områder.

  Fedtsugning er ikke en erstatning for sund livsstil, og indgrebet skal ikke bruges som en slankekur. Fedtsugning er velegnet til at ændre kropsfaconen og trimme kroppen. Vi kan ikke udføre indgrebet på dig, hvis du har en BMI over 30.

  De lokale fedtdepoter er arveligt betinget og kønsbestemt. Disse depoter vil ikke forsvinde trods slankekure og intens træning, og de vil derfor være velegnede til fedtsugning. Blandt kvinder er det ofte fedtet på hofter, lår og flanker, der driller, mens mænd ofte aflejrer fedt på maven og flankerne.

  Frapris

  9.900 kr.

  Læs om operationen

  fedtsugning-395x430
  BRYSTFORSTØRRELSE MED EGET FEDT

  Brystforstørrelse med eget fedt er den nyeste brystforstørrende teknik. Indgrebet har vundet stigende popularitet, da det er et meget naturligt alternativ til implantater, ligesom du får en kropsformende operation (fedtsugning)

  39.900 kr.

  NATURLIG BRYSTFORSTØRRELSE MED EGET FEDT

  Hos CeriX lægger vi vægt på, at resultatet kommer til at fremstå i naturlig balance med kroppen, og dit endelige resultat skal være rigtigt i forhold til kroppens proportioner. Vi gør derfor meget ud af at skabe et resultat, der passer perfekt til dig.

  Brystforstørrelse med eget fedt foretages via minimale ”indgange”, hvorigennem der suges fedt fra lokaliserede depoter på kroppen, f.eks. mave, flanker og lår. Derefter transplanteres fedtet til brysterne. En normal brystforstørrende operation af denne type vil ofte kræve 2-3 fedttransplantationer med ca. tre måneders mellemrum.

  Hvor mange behandlinger, der er behov for, varierer fra patient til patient. Det afhænger bl.a. af, hvor store bryster du i sidste ende ønsker at få. Derudover kan det afhænge af, hvad udgangspunktet er, og dermed hvor meget ekstra fylde der er brug for.

  Allerede i den indledende fase tager vi en snak om, hvilken størrelse og resultat du forventer. På den måde vil vi fra start forventningsafstemme, hvad det er for en størrelse og udseende, vi går efter. Der vil derfor ikke være nogen overraskelser i løbet af forløbet.

  Frapris

  39.900 kr.

  Læs om operationen

  Brystforstørrelse-med-eget-fedt_1-395x430
  BRAZILIAN BUTT LIFT

  Baldeforstørrelse med eget fedt er et indgreb, hvor dit eget fedt bruges til at skabe fylde på steder med manglende fylde

  50.000 kr.

  BALDEFORSTØRRELSE MED EGET FEDT

  Den brasilianske ”Butt Lift” (numseløft) er blevet en af verdens mest populære kosmetiske operationer. Det er et indgreb, som er idéelt for dig, der ønsker en rundere og mere fyldig form på din bagdel.

  En Brazilian Butt Lift indebærer brugen af dit eget kropsfedt til at forme og skulpturere balderne (autolog fedtoverførsel). Således bruges først fedtsugning til at fjerne ekstra uønsket fedt fra andre dele af din krop, særligt taljen, nedre del af ryggen og lår. På den måde benytter mange lejligheden til samtidig at få fjernet fedt fra andre steder.

   

  Frapris

  50.000 kr.

  Læs om operationen

  bbl-3-395x430-2
  Hos CeriX er du i gode hænder
  Læs mere om os
  user-lock
  Patientsikkerhed

  Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

  user-md
  Dygtigste kirurger

  Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

  syringe
  Nyeste udstyr

  Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

  hands
  Patientforsikring

  Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

  crown
  Naturlig & Æstetisk

  Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

  PLASTIKKIRURGI I HØJ KVALITET HOS CERIX

  God service, kvalitet og høj faglighed er gennemgående hos CeriX, hvor nogle af landets bedste og mest erfarne plastikkirurger er samlet. CeriX Privathospital på Strandvejen i Hellerup er en oplevelse udover det sædvanlige. Her får du en eksklusiv og unik behandling fra start til slut. Udover de behandlinger, der foretages på de øvrige CeriX klinikker, tilbydes revolutionerende plastikkirurgi i særklasse. Mantraet er, at et kosmetisk indgreb skal føles som en oplevelse af velvære med gennemført luksus fra start til slut. Fælles for al kirurgi og alle kosmetiske operationer er endvidere ønsket om at få den enkelte til at føle sig som den bedste udgave af sig selv – smukkere, friskere og mere velplejet.

  Book forundersøgelse

  Finansiering

  Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

  Finansiering

  Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

  reception-600x400

  kundeudtalelser

  Silassorthvid

  Silas Holst

  Jeg har valgt at få behandling hos CeriX. Jeg har også rigtig mange venner, der tidligere har fået behandling hos CeriX, og de har alle været utroligt glade for resultatet. Min krop er en stor del af mit arbejde. Som skuespiller og danser er den på mange måder mit primære ‘arbejdsredskab’. Så for mig er det helt naturligt at være meget opmærksom på, hvordan min krop ser ud, ligesom jeg går super meget op i at holde den i så god fysisk form som overhovedet muligt! Og så gør det jo heller ikke noget, at jeg kan komme ind til CeriX og få ultimativ mig-tid!

  Julie Ruggaard

  Julie Rugaard

  Efter jeg er begyndt at gå i behandling hos Rie og CeriX, er jeg ikke længere træt at se på, og jeg føler mig faktisk heller ikke helt så gammel. Det lyder måske skørt, men dét, at mit ansigt ser yngre og smukkere ud, får mig faktisk til at føle mig mere frisk, og jeg har langt mere overskud i hverdagen.

  Jeg føler mig fuldstændig tryg i, at Rie giver mig den mest smagfulde og professionelle behandling. Behandlerne hos CeriX altid er opdateret på den nyeste viden inden for skønhedsbehandlinger, og der bliver ikke gået på kompromis med hverken sikkerhed eller resultater.

  medina_530

  Medina

  CeriX er et sted, hvor jeg altid er gået fra med et smil efter hver behandling, fordi jeg ser fremskridt i samtlige behandlinger for solskader og pigmentforandringer. Det bedste jeg har gjort for mig selv, siden mine solskader i ansigtet, er 100% laserbehandling. Min hud er allerede meget pænere, end jeg turde drømme om.

  garanti

  CeriX Kvalitetsgaranti

  Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

  Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

  LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti