Se månedens kampagner her

Behandlingen udføres af vores plastikirurg, som er en af de førende eksperter på verdensplan indenfor fedttransplantation

Fedttransplantation til ansigtet

Vi har lavet et eksklusivt univers med det nyeste inden for operationsudstyr, som du ikke vil opleve nogen andre steder. Hos os er du ikke blot et nummer i rækken, og hvor du ligger på opvågning i et åbent rum med alle andre. Vi vægter altid dig og din diskretion højt
Tilbage til oversigten

Book forundersøgelse

Du kan booke din forundersøgelse hos
vores Plastikkirurg her via vores
booking service

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

SER DU TRÆT UD ELLER HAR DU BLOT MISTET VOLUMEN I ANSIGTET?

Måske har du tidligere fået af vide, at du ser træt ud eller sur ud, selvom du i virkeligheden har sovet 8 timer og er dejlig frisk og udhvilet. Gentikken og måden vi passer på vores hud på, har nemlig stor indflydelse på hvordan vi holder os. Med alderen mister vi fedtdepoter og kollagene fibre, hvilket får vores fine ungdommelige volume på kinderne til at drage sydpå, og i steder sætter volumen sig på kæbelinjen, også kaldet “hamsterposer”.

Heldigvis er det i dag muligt at slå to fluer med et smæk, så har du fx områder på kroppen hvor fedtet bare altid sætter sig, eller bare aldrig vil forsvinde fra. Den svære (for de fleste umulige) opgave er nemlig, at komme af med fedtet på de steder, der irriterer os aller mest. Desværre fordi vi ikke punkttabe os lige der, hvor vi gerne vil og taber vi os fem kilo, så er det på hele kroppen. Og det er bare IKKE altid lige sagen, hvis man ikke ønsker udhulede kinder og et træt ansigt, men vil af med fedtet på mave og lårbasser. Derfor er det heldigvis muligt at fjerne fedtet præcis hvor du ønsker, og herefter transplantere det til de områder i ansigtet, som fx får dig til at se træt ud. Smart ik?

Fedttransplantation til ansigtet

Ved denne metode kan naturlig ansigtsfylde genskabes, specifikke ansigtstræk/kropsformer kan udformes og lokaliseret fedtdepoter kan minimeres i et og samme indgreb. Fedtransplantation kaldes også for lipofilling.

Man anvender kroppens egne fedtceller til at skabe fylde specifikke steder. Metoden er relativt ny, men er hurtigt blevet meget populær, da man både kan fjerne uønsket fedt et sted på kroppen, fx maven og samtidig skabt fylde et andet sted, fx i ansigtet. Kroppens fedtceller indeholder et stort antal stamceller, som er celler der kan producere nye celler, hvilket gør at behandlingen både skaber en øget fylde i ansigtet og har en foryngende effekt på selve huden.

Dette indgreb er til dig som ønsker at genskabe volumen i områder hvor der tidligere har været fylde. Det er typisk områder som kinder, tindinger, nasolabialfurer, marionetlinjer og generelt i underansigtet.

Der er med dette indgreb også mulighed for at definere specifikke ansigtstræk såsom læber, hage, kæbelinje, næse og øreflipper og kropsformer såsom baller og bryster.

Indgrebet foretages via minimale ”indgange”, hvor igennem der suges fedt fra lokaliserede depoter på kroppen evt. på mave, flanker og lår, og fedtet transplanteres til det/de ønskede områder. Ved en fedttransplantation vil en procentdel af fedtcellerne gå til grunde, hvorved der skal forventes 2-3 behandlinger for at opnå et permanent tilfredsstillende resultat.

Lipofilling

 • Fuld diskretion
 • Vi stræber altid efter perfektion
 • Danmarks mest eksklusive privathospital

 

Se flere eksempler

Finansiering

Hos CeriX har vi nu den mulighed, at tilbyde vores kunder DK’s bedste finansierings løsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr rentefrit og du bestemmer selv, om du vil afdrage 499kr, 899kr, 999kr pr md. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast. Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 61616117.

FORUNDERSØGELSE

Inden beslutningen om en fedttransplantation med eget fedt kommer du til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Her taler du med kirurgen om dine forventninger, kirurgen vurderer hvad der vil passe bedst til dit ansigt, hvorfra fedtet skal tages og du får en grundig gennemgang af dine muligheder. Ud fra dine forventninger og kirurgens anbefalinger planlægger I din operation.

Følgende er kontraindikeret til denne type operation

 • BMI over 30
 • Sygdomme i hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald

EFTER OPERATIONEN

Inden du skal hjem bliver du grundigt informeret af plastikkirurgen og sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på evt. spørgsmål, så du føler dig tryg. Derudover taler du med den kirurg der opererede dig inden for det første døgn, og du har hele tiden et direkte nummer, du kan komme igennem til os på 24/7. Du kan derfor føle dig tryg i hele forløbet.
Efter 10 – 14 dage kommer du til opfølgning hos en af vores sygeplejersker. Du vil ligeledes blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen.

MØD KIRURGEN

Stig-Frederik er overlæge og speciallæge i plastikkirurgi. Han har en Ph.d.-grad og er forskningsansvarlig overlæge for det første private stamcellelaboratorium til kosmetisk plastikkirurgi.

Han er en af de førende eksperter på verdensplan indenfor fedttransplantation og stamceller til brug i både rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi. Han har publiceret mange artikler i internationale tidsskrifter, bl.a. i The Lancet som eneste danske plastikkirurg. Han er en meget brugt foredragsholder ved internationale kongresser i plastikkirurgi.

Han er ligeledes specialist indenfor rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi, og stræber altid efter perfektion og skønhedsidealet er et naturligt og velproportioneret look. Han er derudover også en af de få plastikkirurger i verdenen, der kan udføre det kendte Alexandra brystløft, som efterlader et resultat uden synlige ar.

Stig Frederik er perfektionist ud til fingerspidserne, men hans helt særlige kompetencer er:
 • Fedttransplantation til ansigt
 • Brystforstørrende operation med implantater og brystforstørrende operation med eget fedt
 • Fjernelse og udskiftning af brystimplantater
 • Alexandra brystløft og brystreduktion
 • Brystrekonstruktion
 • Fedtsugning
 • Fjernelse af slapt maveskind samt slap hud på lår og arme
 • Fjernelse af slap hud efter stort vægttab
 • Operation for mandlig brystudvikling
 • Øjenlågsoperationer
 • Rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurg