Se månedens kampagner her

Hos CeriX har vi mange års erfaring, og sikrer dig altid et naturligt resultat, som passer til din alder, men harmonere med den måde du føler indeni.

Restylane / Juvéderm

En behandling med Restylane og Juvéderm er en naturlig behandling med et produkt bestående af vand og sukker, som er de produkter der lavet flest studier på og flest behandlinger med på verdensplan.*
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Med tiden vil vores hud naturligt blive mere slap,

og vi vil få rynker. Med alderen kan vi få rander under øjnene, nedadvendte mundvige, furer og fordybninger, som kan få os til at se mere trætte ud, end vi egentlig er. Hvis du er ked af nogle rynker eller furer i ansigtet, som måske får dig til at se mere træt og uoplagt ud, så findes der mange gode muligheder for at gøre noget ved det.

En restylane behandling er en effektiv og skånsom metode til at fjerne rynker og give volumenforøgelse. En restylane behandling er en god og tryg måde at komme rynker til livs på, så du kan få et naturligt smukt og friskt udseende, men uden at se ”behandlet” ud. Vi ønsker alle sammen at få det smukkeste frem i vores ansigt, så vi giver det bedste indtryk af os selv, og det er i dag muligt at gøre uden større indgreb. En følelse af at være smuk og have en større udstråling kan hjælpe til at gøre mennesker mere glade og energifyldte, og det har igen en positiv effekt på humøret og selvfølelsen.

Hos CeriX kan vi hjælpe dig til at få den hud, du ønsker, så du får et friskt udseende med større udstråling. Hvis du ønsker en opstrammet og smuk hud så, er CeriX et trygt og sikkert valg. Vi er godkendt af Sundhedsstyrelsen uden nogen anmærkninger.

VIDEO OM DENNE BEHANDLING

Her kan du se hvordan behandlingen foregår på video.

Før behandlingen
Efter behandlingen

RESTYLANE BEHANDLING TIL RYNKER OG VOLUME

 • Vi er en certificeret restylane klinik med over 10 års erfaring
 • Vi anvender udelukkende Restylane og Juvéderm til din sikkerhed
 • Formålet med behandlingen er et naturligt, harmonisk og mere frisk udseende

Se flere eksempler

Anbefaling

Jackie Navarro
“Jeg lægger ikke skjul på, at jeg har brugt filler, for at undgå at se ældre ud. Jeg har valgt CeriX, fordi de er dygtige, og vi har samme holdning til et smukt naturligt ansigt. Jeg er stolt af samarbejdet og er sikker på CeriX kan hjælpe mig med at holde mig smuk og ung på en meget naturlig måde”.

★★★★★

RESTYLANE OG JUVÉDERM BEHANDLINGER

Den anden type af rynker vi får i ansigtet kaldes for tab af volume furer/rynker. Med alderen mister vi en del af vores fedtepoter, ligeledes bliver produktionen af vores kollagene fibre og hyaluronsyre mindre. Alt dette medvirker til at vores hud mister sin spændstighed og elasticitet og bliver tør. Det betyder i virkeligheden, at vores ansigts volumetrekant vendes på hovedet med alderen, således at vores ansigtsvolume er på kindbenene når vi er unge, men falder ned ad med alderen, og så begynder rynkerne at vise sig. Det betyder at vi får nedadvendte mundvige, rander under øjnene, læberne bliver mindre, og i det hele taget kommer der furer og fordybninger til, som gør ansigtet mere groft at se på, da de bløde kurver forsvinder.

Ikke-Permanente Fillers anvendes til at fylde og løfte disse furer, eller til at genskabe volume i det pågældende område. Ikke-Permanente Fillers anvendes med fordel også til konturering og skulpturering af ansigtet, og til at mildne ansigtets udtryk. En behandling med Ikke-Permanente Fillers påvirker ikke din ansigtsmimik. Hos CeriX anvender vi kun Ikke-Permanente Fillers af højeste kvalitet, hvor der ligger flest studier bag. Derfor anvender vi kun Restylane og Juvéderm. Alene med Restylane er der dokumenteret over 30 mio. behandlinger på verdensplan.

Restylane og Juvéderm er betegnelsen for Ikke-permanente fillers, som er en lys og klar gel. Denne sterile gel består af vand, hyaluronsyre og 0,3 % lidocain, som er en lokalbedøvelse. Hyaluronsyre er et sukkerstof, som findes naturligt i vores krops bindvæv. Hyaluronsyre binder vand, og fugter derfor huden indefra samtidig med at strukturen og volumen i huden bevares. Med alderen producerer vi mindre mængder af hyaluronsyre, hvilket medfører at vores hud bliver tør og vi får rynker. Restylanes patenteret teknik kaldes NASHA, og er en af verden mest avancerede og effektive teknikker indenfor kosmetiske behandlingsmuligheder. Restylane og Juvéderm bruges således til at udglatte rynker og furer, til at genskabe volume i området, hvor vi har mistet volumen eller blot ønsker mere end hvad vi naturligt har. Derudover er Restylane og Juvéderm effektive produkter til at skulpturere ansigtet og lave konturering, fx til at skabe større symmetri.

BEHANDLINGEN

Vi forsøger så vidt muligt, at gøre Restylane behandlingen så smertefri, som overhovedet muligt. Vi bruger således ofte en bedøvende creme udover den lidocain der i forvejen er i produkterne. Efter en behandling med Restylane og Juvéderm kan der i dagene efter opleves en mindre rødme, hævelse og ømhed. Der kan i enkelte tilfælde opstå enkelte blå mærker. Efter en læbeforstørrelse, skal der påregnes lidt længere hævelse, typisk 2-4 dage. Resultatet af behandlingen ses med det samme.

Skulle der mod forventning opstå et uønsket resultat af behandlingen, er det muligt let og enkelt at opløse produktet.

Holdbarheden af behandlinger med Ikke-Permanente Fillers afhænger af, hvor i ansigtet de er sprøjtet ind. Områder med meget aktivitet nedbrydes produktet hurtigere. Holdbarheden i læberen er således 4-6 måneder, og i huden 6-18 måneder afhængig af åmrådet. Gentagne og regelmæssige behandlinger med Restylane/Juvéderm vil forlænge holdbarheden.

Hvis du er gravid eller ammer, kan du ikke blive behandlet med Restylane/Juvéderm.

CERTIFICERET KLINIK

Ligesom behandlinger med rynkebehandlinger med Vistabel/Azzalure behandler vi hos CeriX altid med det formål, at opnå et naturligt smukt resultat. Vi vil derfor i fællesskab finde frem til, hvilken behandling der vil være den bedste for netop dig. ”Less is more” er altid det bedste udgangspunkt i stedet for at overbehandle, hvor din naturlige ansigtsanatomi ikke respekteres. Ofte er det en god idé at kombinere de to typer, for at opnå en helhed, som gør at ansigtet harmonerer. I den forbindelse kan det i nogle tilfælde også være gavnligt at medtænke laserbehandlinger, fx i forhold til ikke at glemme hals, bryst og hænder.

CeriX er certificeret Restylane klinik på masterniveau, og kan således foretage alle tænkelige behandlinger hermed. Disse er typisk områder som:

OMRÅDER

 • Rynker og furer
 • Rander under øjnene, også kaldet Teartrough
 • Skulpturering af kindben og kinder
 • Konkavitet ved tindingerne
 • Næsekorrektion
 • Furer fra næsefløje til mundvige, også kalder nasolabial furer
 • Nedadvendte mundvige
 • Rygerynker
 • Læbemarkering og læbeforstørrelse
 • Heartlips
 • Øreflipper
 • Hagekorrektion
 • Markering og/eller løft af kæbelinje.
 • Hals
 • Bryst
 • Hænder
 • Kreppet og løs hud med skinbooster

I henhold til Sundhedsstyrelsens regler skal du inden en behandling med Restylane eller Juvéderm altid ind til en forkonsultation, hvor du udover den mundtlige information, vil få udleveret skriftlig information om behandlingen. Herfra har du en betænkningstid på minimum 48 timer før du kan få foretaget din behandling. Du kan dog sagtens booke tiden med det samme.