Ansigt_Kvinde_45-grader_Kindben_1

Ansigtsløft

Ansigtsløft er indgrebet til dig, der ønsker at opnå et friskere udseende samt bekæmpe alderstegn og slap hud i ansigtet

 • Operationstid: 4-5 timer
 • Tilbage på arbejde: 1-2 uger
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Første kontrol: 1 uge
 • Indlæggelsestid: 1 døgn
 • Forberedelse: Faste
Book forundersøgelse Bliv ringet op Priser

SÅDAN FOREGÅR ANSIGTSLØFT

Ansigtløft er et indgreb, der udføres skånsomt og effektivt ved hjælp af innovative teknikker adopteret fra førende kirurger fra L.A. For at håndtere og respektere anatomiens opbygning i ansigtet, skal ansigtet løftes i vertikal retning og ikke horisontal retning, som et traditionelt ansigtsløft udføres i. Resultatet er at sikre de mest naturlige dimensioner i ansigtet. Du risikerer således ikke det lidt overraskede udtryk, som nogle gange ses efter et traditionelt øjenbrynsløft eller pandeløft.

Ansigtsløft

CeriX Signature Facelift

Ansigtsløft er til dig, der ønsker at slippe af med tydelige aldersforandringer i ansigtet. CeriX Signature Facelift udføres med de mest innovative teknikker

hellerup

CeriX Hellerup: Privathospital og plastikkirurgi

Se denne video om vores eksklusive privathospital i CeriX Hellerup

blackX1

Ultimativ eksklusivitet med CeriX Black X

Kosmetisk kirurgi er en intim og privat sag. Med Black X giver vi dig fuld diskretion. 

Beregn prisen for din operation

Din pris*

*Prisen er et estimat, som bliver præciseret via en samtale med kirurgen, hvor dine behov bliver afdækket.

Kontant frapris
0 kr.
Bliv kontaktet

Send prisberegningen til os og vi kontakter dig for at booke en forundersøgelse hos vores kirurg.

Dit operationsforløb hos CeriX

Med alderen oplever de fleste, at huden og bindevævet i ansigtet mister elasticitet. Det betyder, at huden bliver slap og rynket, og mange får også løs hud på halsen. Et ansigtsløft kan være med til at mindske disse alderstegn, og får dig til at se 10-15 år yngre ud. 

FORUNDERSØGELSE

Inden du beslutter dig for at få foretaget et ansigtsløft, kommer du til en forundersøgelse på CeriX Privathospital på Strandvejen i Hellerup. Her taler du med kirurgen om dine ønsker og forventninger, og I tilrettelægger sammen dit operationsforløb.

Kirurgen laver en skræddersyet plan tilpasset dig og dit ansigt. Det kan f.eks. være relevant at kombinere dit ansigtsløft med et halsløft, hvis du har overskydende hud på hals.

VI KAN IKKE OPERERE DIG, HVIS DU HAR

 • BMI over 30
 • Udfordringer med hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald

SELVE OPERATIONEN

Selve indgrebet varer typisk omkring 4-5 timer og foregår i fuld bedøvelse. Hudlagene og fedtdepoter respekteres, og der efterlades minimale ar. Selve operationsdetaljerne vil kirurgen gennemgå med dig.

EFTER OPERATIONEN

Du vil typisk være øm og hævet i 1 til 2 uger efter indgrebet. Vi sørger dog for, at du er godt smertedækket, inden du udskrives. Du får desuden nummeret til vores akuttelefon, som du kan komme i kontakt med os døgnet rundt, hvis der skulle opstå noget akut efter operationen.

Du skal forvente at bære en hovedforbinding 1 til 2 dage efter operationen. Efter ca. 7 dage kommer du til første kontrol hos vores sygeplejerske, som tjekker, at alt er, som det skal være. 3 til 6 måneder efter operationen inviteres du til en kontrol hos din plastikkirurg.

FORHOLDSREGLER EFTER LØFT AF ØVRE ANSIGT

De fleste er sygemeldt i 1 til 2 uger efter operationen. Vi anbefaler, at du starter langsomt op med motion, f.eks. løb, gymnastik og svømning. Som oftest kan du genoptage fysisk aktivitet 6 uger efter operationen. Du må dog gå ture og cykle, når du har lyst.

Ansigtsløft før og efter billeder

FØR/EFTER BILLEDER FRA ANSIGTSLØFT HOS CERIX

Et ansigtsløft kan skabe en helt fantastisk forvandling. Ikke nok med at det påvirker dit udseende, kan det også gøre en kæmpe forskel for din selvtillid og din udstråling. Vi har set store forandringer hos patienter både før og efter en sådanne operation. Vi ser gladere patienter, der endelig hviler i sig selv. Du får også løftet din selvtillid til et helt nyt niveau.

Tilvalg og variationer:

DIREKTE ØJENBRYNSLØFT

Med alderen synker panden og øjenbrynene nedad – hos nogle mere end andre. Et direkte øjenbrynsløft kan 'genåbne' øjenregionen

13.900 kr.

EFFEKTIVT BRYNLØFT

Med alderen synker panden og øjenbrynene nedad – hos nogle mere end andre. Dette skyldes en naturlig aldring af muskulatur og bindevæv. Ofte føles det som om, at der er for meget hud på de øvre øjenlåg, men problemet opstår i virkeligheden som følge af de hængende øjenbryn og pande.

Direkte øjenbrynsløft er et meget effektivt indgreb, der dog efterlader et lille, men synligt ar over øjenbrynene. Formålet med et direkte øjenbrynsløft er at “genåbne” øjenregionen ved at lade øjnene komme ud af skyggen fra øjenbrynet, som med alderen kan have sænket sig helt ned over øjnene. Ved et direkte øjenbrynsløft er det således muligt at opnå næsten samme resultat som ved et pandeløft.

Frapris

13.900 kr.

Læs om operationen

direkte-øjenbrynsløft-395x430
ØVRE ØJENLÅG

En operation af øvre øjenlåg kan reducere overskydende hud, muskulatur og fedtposer, hvilket giver dig et mere friskt og velplejet udseende

10.300 kr.

TUNGE ØJENLÅG?

I takt med alderen vil de fleste opleve, at huden mister en del af sin elasticitet. Dette kan medføre et overskud af hud, fedt og muskel, hvilket kan give et træt udseende med tunge, hængende øjenlåg eller poser under øjnene.

Der er stor forskel på hvor meget fedt, der poser frem over og under øjnene hos den enkelte. Tunge øjenlåg kan skyldes flere ting. Det kan f.eks. være medfødt pga. lavtsiddende øjenbryn. I de fleste tilfælde er tunge øjenlåg dog noget, der udvikler sig med årene pga. et overskud af hud, muskel og fedt. Det er oftest en kombination af slap hud på øvre øjenlåg og en nedsynkning af øjenbrynene. For nogle kan hudfolderne på de øvre øjenlåg blive så store, at de dækker ned over øjet. Dette kan medføre en indsnævring af synsfeltet, sviende røde øjne og hovedpine.

Lider du af tunge øjenlåg kan en operation af øvre øjenlåg således have et kosmetisk såvel som funktionelt formål, idet du både opnår et friskere udseende og slipper af med hovedpine eller andre fysiske gener.

Frapris

10.300 kr.

Læs om operationen

øvre-Ansigt_Kvinde_Front__Neutral_4-med-streger
NEDRE ØJENLÅG

CeriX Signature nedre øjenlåg er et indgreb, som skånsomt fjerner hudoverskud og eventuelle fedtdepoter, som poser under øjet

13.900 kr.

POSER UNDER ØJNENE?

Ved nedre øjenlågskirurgi fjernes hudoverskud og eventuelle fedtdepoter, som kan pose ud under øjet. I nogle tilfælde kan det være en nødvendighed at sy musklen op, for at give et friskere udtryk. Hos CeriX kombinerer vi almindelig øjenkirurgi med en ny og innovativ teknik til fjernelse af den løse hud på nedre øjenlåg. Denne teknik udføres kun få steder i Danmark, og ellers kun i udlandet. En teknik, som trækker huden så effektivt op, at synligheden af ar efter operationen er minimal. Proceduren udføres som oftest i lokalbedøvelse, men kan ved behov også udføres i fuld bedøvelse.

Frapris

13.900 kr.

Læs om operationen

Ansigt_Kvinde_Front__Neutral_4-med-streger
HALSLØFT

Harmonerer din hals ikke med resten af dit ansigt? Eller har du meget løs hud på halsen? Så kan et halsløft måske være noget for dig

19.900 kr.

LØS HUD PÅ HALSEN?

Dobbelthage eller ‘kalkunhals’ opstår som følge af den naturlige aldring, hvor vævet mister sin elasticitet, og huden begynder at hænge. Derudover er der en arvelig faktor, som gør, at dette også ses hos yngre. Ved hjælp af et halsløft kan man forbedre dette problem.

Dette indgreb er til dig, som ønsker et mere defineret underansigt, hvor halsen fremstår uden overskydende hud. Muskulaturen i halsen bliver mere slap med alderen og kan ligefrem fremstå som ”halsbånd”. Kombinationen af manglende elasticitet og styrke i huden, gør huden mere slap og rynket med alderen.

Frapris

19.900 kr.

Læs om operationen

halsløft-395x430
Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

HØJ KVALITET & PROFESSIONALISME HOS CERIX

Hos CeriX har vi blandt de få i verden opbygget vores eget univers af det nyeste udstyr inden for operationsudstyr, som du ikke vil opleve nogen andre steder. Samtlige af vores forskellige typer af avanceret plastikkirurgi bliver udført af de dygtigste og mest nytænkende, professionelle kirurger på markedet, der igennem lange specialuddannelser har adopteret smarte teknikker fra Hollywood. Vores unikke og brede viden på feltet gør, at vi er i stand til at yde dig den absolut bedste og mest sikre behandling i forbindelse med dit ansigtsløft. Vi holder os løbende opdaterede i forhold til nye trends, tendenser og teknikker ud fra en ambition om konstant at udvikle os og for at kunne garantere dig det bedste af det bedste.

Book forundersøgelse

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

Camilla Frederikke

Camilla Frederikke

Jeg mener, alle skal have muligheden for at være den bedste udgave af sig selv. Hos CeriX har jeg fundet det sted, som forstår mig og mine ønsker. Jeg får lavet mine læber hos CeriX, og det har været den bedste beslutning længe, da de forstår at lave dem tilpas fyldige, men stadig naturlige. Jeg har fundet en klinik, der er professionelle, kompetente og utrolig søde. Du bliver altid mødt med de største smil – lige fra receptionisten til din behandler. Jeg føler mig altid i trygge hænder

Alice1

Alice Rosenkrantz Stadil

Jeg er en MEGA beauty og sundhedsnørd. Jeg elsker ALT, der ikke kræver nål og kniv. Jeg har været en været en tur i stolen hos CeriX og prøvet Ultherapy®. Det er en behandling, hvor man med ultralyd stimulerer det lag i huden, som producerer kollagen og elastin – dét, der får os til at se unge og spændstige ud. Lige da jeg forlod briksen kunne jeg se en forskel, så jeg er SÅ tilfreds allerede nu!

Hos CeriX har man har respekt for den måde, du ser ud på, og det er vildt vigtigt, når man vælger en behandler.

17

Anna

Jeg skulle have lavet et halsløft på CeriX privathospital. Jeg møder op på klinikken og bliver taget så godt imod, lige fra start. Jeg var SÅ nervøs. Så kom den sødeste anæstesilæge og tog sig af mig. Så sød, empatisk, omsorgsfuld og rolig. Han gjorde min oplevelse god. Da jeg så kom ind i operationsstuen, kunne jeg mærke, at jeg var klar til at løbe. Operationssygeplejersken kiggede mig i øjne og sagde, at hun ville passe rigtig godt på mig, og det gjorde mig helt rolig og tryg, og jeg havde 100% tillid. Jeg har aldrig følt mig i så trygge hænder som den morgen. Sikke et omsorgsfuldt og topprofessionelt  team, der ser mennesket. Jeg er så glad for at jeg igen har en hals, hage og kæbe uden fedt. Kirurgen har godt nok gjort det flot. Det var den helt rigtige beslutning. Af hjertet tusind tak for et topprofessionelt, omsorgsfuldt og dygtigt team

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti