Se månedens kampagner her

Vores behandlinger med Botox/Vistabel er nogle af vores mest populære behandlinger, da vi med et lille indgreb kan opnå et smukt og naturligt resultat, som gør, at du ser mere frisk ud, og mindre træt og sur.

Botox/Vistabel behandling

Bliver jeg mimik fattig at se på efter en botoxbehandling? Det spørgsmål får vi ofte, og det gør du på ingen måde, så længe mængden tilpasses til et naturligt resultat.*
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Behandling med botox

Botox er en behandling, der bruges til mimiske rynker. Dvs. rynker, som opstår, når du bevæger ansigtet. Det kan være, når du ser bekymret ud (bekymringsrynke), når du løfter dine bryn (panderynke), eller når du smiler eller bruger din mund (‘smilerynker’ og ‘hønserøv’).

Rynker kommer som bekendt med alderen…

Hos nogle før end andre, da genetik og den måde, vi har levet og passet på vores hud, også spiller ind. Nogle af disse rynker vidner om, at vi har levet og har en historie med i vores bagage. Disse rynker kan på den måde have en vis charme, og i nogle tilfælde bør de bibeholdes, som de er. Men så er der de rynker og furer, som får os til at se sure og vrede ud, og ikke mindst trætte og uoplagte. Og hvem gider at få af vide, at man ser træt og sur ud, når det ikke er tilfældet?

Hos CeriX er det vores fornemmeste opgave at reducere eller fjerne netop disse rynker og furer ved vores kendte botoxbehandlinger. Mange kunder er ikke nødvendigvis aldersforskrækket og har brug for at ligne én, der er 20 år yngre. Nej, de fleste ønsker blot, at det ydre udseende harmonerer med den følelse, de har indeni. Det handler derfor om at blive behandlet, uden at se behandlet ud. Og hvad betyder det så? En god behandling er en behandling, hvor dine nærmeste kan se, at der er sket noget med dig, men ikke nødvendigvis hvad.

Dine veninder vil måske synes, du ser mere frisk ud, dine børn måske, at du ser mindre sur ud, og din mand at du bare ser naturlig smuk ud. Dette er vores mission, og vi kalder det hos CeriX – naturlig skønhed, hvor du stadig ligner dig selv, men bare i en fornyet og frisk udgave. Dette kan gøres med Botox/Vistabel.

Før behandlingen
Efter behandlingen

BOTOX/VISTABEL HOS CERIX

 

Se flere eksempler

BEHANDLING AF MIMISKE RYNKER MED BOTOX/VISTABEL

Vores behandlinger med Botox/Vistabel anvendes typisk til de mimiske rynker, som typisk er bekymringsrynken mellem brynene, panderynkerne og smilelinjerne omkring øjnene. Disse linjer kommer ved, at vi trækker musklerne sammen. Det kan være, hvis vi sidder foran computeren, ser på vores lille smartphone, eller hvis vi f.eks. misser mod solen. Forestil dig musklen som et stykke papir, som er blevet foldet rigtig mange gange. På et tidspunkt vil der være en konstant markering i papiret, også når det er foldet ud. Sådan er det også med de mimiske rynker. Når de har sat sig fast i huden, er der sket en skade nede i vævet. For at reparere denne skade i huden anbefaler vi hos CeriX i de fleste tilfælde botox som første valg af behandling. Botox er varemærkenavnet for lægemidlet, Botulinum Toxin Type A.

Anbefaling

Josefine Valentin – blogger, foredragsholder og forfatter
Personligt har jeg fået Botox, siden jeg var 25 år. Jeg startede faktisk for at bekæmpe min kroniske hovedpine. Med Botox forsvandt hovedpinen, og det samme gjorde mine rynker – ren win win! Der er mange meninger (og fordomme) om brugen af Botox. For mig handler det grundlæggende om at gøre dét, der får os til at føle os godt tilpas. Vi lever i en verden, hvor der er et hav muligheder – hvorfor så leve et liv, hvor du er trist over noget, du selv har magten til at ændre?

Botox er i mine øjne et fantastisk hjælpemiddel, der får min hud til at se skøn og lækker ud! Mange er bange for et kunstigt look, men det opnår man ikke, hvis man – som jeg – lægger ansigtet i kyndige hænder hos CeriX. De er super dygtige og ikke mindst uddannede til at lave kosmetiske skønhedsbehandlinger. CeriX får mine varmeste anbefalinger, hvis du ønsker et flot og naturligt look.

★★★★★

Vejledning og kontrol

Vores erfaring viser, at klienter, som ikke tidligere har fået lavet kosmetiske behandlinger, kan have en vis skepsis og frygt overfor rynkebehandlinger med Botox/Vistabel, da det ikke er et naturligt produkt som f.eks. ikke-permanente fillers som Restylane og Juvéderm. Dette har vi stor respekt for i CeriX, og vi gør derfor meget ud af at give den rette vejledning og tilbyde opfølgning i form af kontrol 2 til 4 uger efter behandlingen. Der er siden 1960’erne lavet studier på medicinske rynkebehandlinger, og botox betragtes i dag som den mest anerkendte og sikre behandlingsform af rynker. I CeriX anvender vi kun de bedste præparater inden for Botoxbehandlinger, nemlig Vistabel og Azzalure. Vi anbefaler altid, at du kun lader dig behandle på en klinik registreret hos Sundhedsstyrelsen, hvor det er specialuddannede sygeplejersker og læger, der udfører behandlingerne.

BOTULINUM TOXIN

Botox/Vistabel udvindes fra bakterien Clostridium Botulinum, og har siden 1960’erne været brugt til medicinske behandlinger, og anvendes i dag til en lang række sygdomme såsom spastiske lammelser, skelen og urininkontinens. Men også for tidlig fødte børn kan have stor fordel af behandling med Botox/Vistabel samt patienter med overdreven svedproduktion. Ligeledes anvendes Botox til behandling af migræne. Langt størstedelen af al Botox anvendes derfor i dag medicinsk på de danske hospitaler, primært Bispebjerg hospital. Siden 1990 er Botulinum Toxin Type A anvendt til kosmetiske behandlinger. Mængden af Botox/Vistabel, som anvendes ved kosmetiske behandlinger, er meget lille sammenlignet med medicinske behandlinger. Det er samtidig den mest benyttede kosmetiske behandling i verden. Alene i USA udføres ca. 200.000 behandlinger om dagen.

Sådan virker Botox

Årsagen til, at Botox/Vistabel er den bedste behandling til mimiske linjer, er, at disse jo netop kommer ved muskelsammetrækninger. Med en behandling med Botox/Vistabel forhindrer vi musklen i at kunne trække sig sammen, da signalstoffet mellem muskel og nerve ikke frigives. Det vil sige, at den afslappes og dermed får ro til reparere den skade, som er i huden, nemlig rynkerne, så de reduceres eller fjernes helt. Samtidig forebygger vi, at der ikke kommer flere rynker til: Når musklen ikke kan trække sig sammen, kan vi som bekendt heller ikke danne rynker. Forestil dig, hvis du ikke træner i en periode, så bliver musklerne i f.eks. arme og ben også mindre. Modsat på kroppen, vil vi i ansigtet gerne have, at musklerne bliver mindre. Jo mindre musklerne bliver ved regelmæssige behandlinger, jo mindre bliver rynkerne, og jo mindre mængde af Botulinum Toxin skal der dermed anvendes, hvilket gør, at behandlingen oftest bliver billigere for dig, da du kun betaler for den mængde af produkt, der anvendes. I takt med at musklen bliver mindre, vil den have sværere ved at kæmpe sig op og få aktivitet igen. Fordelen ved dette er, at der på sigt kan komme til at gå længere tid imellem hver behandling.

Betyder det så, at du kommer til at se helt mimikfattig ud? Det gør det på ingen måde. Mængden tilpasses det ønske og den forventning, du har til behandlingen, og som vi sammen finder ud af vil give dig det bedste resultat og forebygger, at der ikke kommer flere rynker til i det behandlede område. Du bibeholder ligeledes følesansen.

En behandling med Botulinum Toxin er en meget sikker metode, og produktet forbliver præcis der, hvor det sprøjtes ind. Behandlingen er hurtig og effektiv, og du vil opleve ganske lidt ubehag i forbindelse med behandlingen. De fleste kan mærke et lille prik i huden, hvor det efterfølgende vil svie en smule. Efter behandlingen vil der være små hævelser, som ligner myggestik, som forsvinder af sig selv i løbet af 10-30 min. Der kan meget sjældent forekomme blå mærker i det det behandlede område. Enkelte kan opleve en forbigående hovedpine de første dage efter behandlingen. Er du gravid, ammer eller har muskel/nervesygdomme, kan vi ikke tilbyde dig denne form for behandling.

MASTERNIVEAU HOS CERIX

Hos CeriX er vi uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer, der er for behandlinger med Botox/Vistabel. Disse er typisk områder som:

I henhold til Sundhedsstyrelsens regler skal du inden en behandling med Botox/Vistabel altid ind til en forkonsultation, hvor du udover den mundtlige information, vil få udleveret skriftlig information om behandlingen. I forbindelse med konsultation omkring en rynkebehandling hos os, vil du samme dag også blive set af enten vores plastikkirurg eller dermatolog. Herfra har du en betænkningstid på minimum 48 timer, før du kan få foretaget din behandling. Du kan dog sagtens booke tiden med det samme.