Tilbage til oversigten
Botox, Restylane, Skønhed

Rynkebehandling i Odense

Rynker vil forekomme hos alle, i takt med at vi bliver ældre. Mange oplever, at aldersrynkerne kan være charmerende og give ansigtet en ekstra kant, der gør det unikt. Dog forekommer nogle rynker også på uhensigtsmæssige steder eller i et sådant omfang, at de findes generende og uønskede. I sådanne tilfælde, hvor du ønsker at blive dine uønskede rynker kvit, kan vi hos CeriX tilbyde rynkebehandling i Odense, hvor vi har en af vores klinikker.

Bor du derfor i Odense eller i en af de omkringliggende byer, skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte os for en konsultation, hvor vi sammen drøfter dine problemer og ønsker. Vi har som fornemmeste opgave at hjælpe dig hen mod det ydre, du længe har ønsket, og i mange tilfælde kan en rynkebehandling gøre underværker – især hvis der er tale om udtrykket i dit ansigt.

Forskellige behandlinger til forskellige formål

Rynkebehandlinger kan have flere forskellige specifikke formål. Hvilken konkret behandling, der derfor vil passe bedst til dig, afhænger helt og holdent af, hvilke forandringer du ønsker.

Rynker i ansigtet forekommer ofte med alderen, fordi elasticiteten i huden bliver mindre og mindre med årene. Hertil kan restylane være anvendelig, da der med denne behandling er tale om en filling, som går ind og udfylder de uønskede rynker, så huden dermed udglattes. Botox er også en mulighed, hvis du gerne vil slippe af med dine tydelige smilerynker eller en uønsket bekymringsrynke i panden, der altid får dig til at se meget betænksom og måske nærmest sur ud.

Både behandlingen med restylane og med botox er ikke-kirurgiske metoder, hvor du altså ikke behøver at skulle under kniven for at opleve mærkbare resultater. Bivirkningerne ved behandlingerne er derfor også minimale, og mange oplever stort set ikke at blive generet af en restylane- eller botoxbehandling. Læs mere her om alle vores behandlinger.

Slip af med den sure mund og de trætte øjne

Tyngdekraften indvirker på os alle hele tiden, og med årene kan mundvigene godt komme til at hænge nedad, ligesom der kan opstå rander under øjnene, der får dig til at se træt ud, uden at du behøver at være det.

Det ønsker de færreste, og generes du af problemer som disse, kan en rynkebehandling i Odense med stor sandsynlighed være den rette løsning for dig. Hos CeriX kan vi skræddersy den behandlingsform, der bedst afhjælper dine problemer med rynker og lignende, og du kan derfor med en behandling hos os vide dig sikker på at opleve tydelige forbedringer.

Vi bestræber os altid på at give dig mærkbare forandring, uden at det tydeligt ses, at du har været igennem en rynkebehandling. De fleste ønsker nemlig et naturligt udseende, der ikke ser behandlet ud, og det kan vi hos CeriX garantere dig med en af vores rynkebehandlinger i Odense.

Sådan virker botox og restylane

Botox og restylane kan i mange tilfælde afhjælpe samme uønskede rynker og lignende. Den væsentligste forskel mellem de to midler er imidlertid, hvordan de går ind og påvirker din hud. Under en behandling med botox vil du få sprøjtet botox ind under huden, hvor muskulaturen vil lammes, så den ikke længere kan trække sig sammen. Derved udglattes huden, og rynker forsvinder.

Restylane fungerer på en lidt anden måde, da restylanen under denne behandlingsform sprøjtes ind i selve huden, hvor rynker og lignende udfyldes med en filling. En behandling med restylane er altså særligt anvendelig i de områder af ansigtet, hvor du med alderen har mistet fylde – det kan for eksempel være i læberne eller ved kindbenene.

Hvilken behandlingsform, der vil egne sig bedst i dit specifikke tilfælde, vil vi naturligvis i fællesskab med dig finde frem til. Både restylane og botox giver ikke permanente virkninger, og i begge tilfælde vil det være nødvendigt med flere behandlinger, hvis effekten skal blive ved med at være synlig.

Hvor lange intervaller mellem behandlingerne, du skal forvente, vil afhænge af, hvorhenne behandlingen har fundet sted, ligesom du kan regne med, at den første behandling vil have en kortere effekt end de fremtidige.

Få en tryg behandling i de bedste rammer hos CeriX

Vores rynkebehandling i Odense er for dig, der generes af og døjer med uønskede rynker, som du ikke kan slippe af med ved egen hjælp.

Vi har mange års erfaring med forskellige typer rynkebehandlinger, og vi sammensætter altid en behandling efter dine særlige ønsker og behov.

Hvis du er nervøs for, at dit ansigt vil synes unaturligt eller kunstigt på den ene eller anden måde efter en rynkebehandling, behøver du ikke at bekymre dig.

Alle vores behandlinger har nemlig til formål at sikre dig et naturligt og sundt ydre, og har du eksempelvis blot en lille rynke, der generer dig, kan vi uden problemer sætte en behandling ind akkurat dér og rette op på problemet.

Bestil en tid til en uforpligtende konsultation, hvis du tænker, at en rynkebehandling vil være det rette valg for dig, eller hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder.

Efter konsultationen har du ved visse rynkebehandlinger en obligatorisk betænkningstid, inden selve behandlingen kan finde sted. Dog vil du allerede kort tid efter en rynkebehandling hos os opleve mærkbare forandringer.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud