Tilbage til oversigten
Botox, Hudpleje, Nyhed, Peeling, Restylane, Skønhed

Shapes by CeriX: Natasha, 33 år, studerende og mor til datter på 3 år

For nogle måneder siden startede Natasha i et forløb hos CeriX, fordi hun ønskede at opnå et mere friskt look. Hun kunne ikke helt sætte fingeren på hvilken specifik behandling, hun ønskede sig, eller hvad det lige præcis var, der skulle have et boost. Netop derfor var hun den perfekte kandidat til Shape-behandling hos CeriX

Shapes by CeriX er et koncept, der dækker over flere behandlinger – PRX-T33 peeling, Skinbooster og filler – som nøje tilpasses med udgangspunkt i den enkeltes naturlige anatomi og træk. At der gøres brug af en kombination af forskellige behandlinger, gør det muligt at opnå et resultat, hvor det er tydeligt, at der er sket noget, men ikke nødvendigvis hvad – de naturlige træk fremstår tydeligere, og gløden er måske smukkere end tidligere.

Naturlige resultater

Kosmetiske behandlinger og resultaterne er ikke enten eller. Det er dog ofte ekstremerne, der fremhæves – dem, der får overdrevne behandlinger og ditto resultater. Eller dem, der bare fokuserer isoleret på læberne eller kindbenene. Måske fordi det er dem, der er de ”gode historier”. Men der er jo (heldigvis) en stor gruppe af mænd og kvinder, der prioriterer deres egen skønhed, uden at det måske rammer forsiderne eller gør større væsen af sig. Dem, der prioriterer at få en bedre harmoni mellem deres indre og deres ydre – fordi det betyder noget! Det betyder noget, at det ydre afspejler det indre. Og de fortjener, i høj grad, også taletid!  Natasha er én af de kvinder, der har valgt at prioritere sin skønhed fra inderst til yderst.

Godt. Det var introduktionen. Nu skal Natascha have ordet. Tag pænt imod hende!

  • Navn: Nastasha
  • Alder: 33 år
  • Privat: Single, datter på 3 år
  • Titel: Studerende

Hej Natasha. Tak fordi du ville snakke med os! Det kan (desværre) være lidt grænseoverskridende at snakke om kosmetiske behandlinger. Det vil vi gerne lave om på, for der er jo ikke noget at skamme sig over. Og den skepsis og de fordomme, der ofte gør sig gældende, skyldes jo oftest uvidenhed. Så tak for at have modet til tale åbent om skønhed og kosmetiske behandlinger! Det betyder meget – og vil uden tvivl være en stor hjælp for andre, der overvejer at få behandlinger. Det er så vigtigt, at vi deler, så andre mænd og kvinder, der overvejer, vælger behandlinger og klinikker på et oplyst grundlag! Så hvad er din (skønheds)historie?

Kan du fortælle os lidt om, hvem du er?

Jeg er 33 år gammel, og er igang med at færdiggøre en udvidet HF for derefter at studere kommunikation og IT. Jeg er enlig forælder til ét barn. Hun hedder Suki, og er 3,5 år gammel, og hun elsker at kramme, kysse og bande. Vi bor i Valby på et kollegium for enlige forældre, som er under uddannelse. Jeg flyttede tilbage til Danmark for 3 år siden efter at have boet i England i 12 år.

Hvor har du fået interessen for skønhed fra?

Min interesse for skønhed er nok en blanding af en naturlig interesse og indflydelse fra mine veninder. Jeg nyder at bruge energi på mit eget velvære, og skønhed er klart en del af det.  

Hvordan ser din hudplejerutine ud?

Den er ret simpel: Jeg vasker mit ansigt hver morgen og aften med sæbe, bruger – nærmest religiøst – SPF hver dag, og så er jeg afhængig af retinol.

Er der noget ved din hudplejerutine, du lægger særlig vægt på?

Tid til at nyde det.

Hvad er selvomsorg for dig?

Selvomsorg for mig er at bruge tid på at mærke indad og finde ud af, hvad jeg har brug for. Det kan være lange bade, neglelak, cocktails med veninder eller flere timer med foran fjerneren.

Beskriv din skønhedsrutine?

Jeg starter med min hudplejerutine, og så bruger jeg lidt tid på at massere mit ansigt, før jeg lægger makeup. Min makeup er meget minimal; en CC creme, lidt mascara og highligter. Så finder jeg et fedt outfit og rusker lidt i krøllerne, og så er det bare ud ad døren.

Hvad bliver du inspireret af?

Alt mellem himmel og jord. Min datters humør og Pinterest er min bibel.

Hvad er din holdning til kosmetiske skønhedsbehandlinger?

Jeg har ikke rigtigt en holdning til det.

Jeg synes, at det er vigtigt, at folk kan få lov til at udtrykke sig, som de vil, hvad end det betyder for dem.

Har du erfaring med at få lavet skønhedsbehandlinger eller andet kosmetisk? Fortæl om dine tidligere erfaringer.

Det eneste kosmetiske, jeg har erfaring med før dette forløb, er, at jeg har fået microblading på mine øjenbryn og hårfjerning med laser. Begge dele er med til at gøre min hverdag meget, meget nemmere, og det er uundværligt for mig.

Hvorfor skal du have lavet behandlingen? Hvad er din historie? Hvorfor er det vigtigt for dig?

Jeg har længe gjort mig tanker om at få lavet behandlinger.

Efter jeg er blevet mor, har min krop og hud ændret sig meget. Jeg har fået rynker hist og her, og ser træt ud. Behandlingen har fornyet min hud, mit udtryk og min selvtillid.

Det har været dejligt at tage hånd om mig selv, og kunne kigge i spejlet og se en version af mig, som jeg genkender.

03.cerix_30s_16x9.00_00_24_12.Still005

Hvilken behandling har du været mest glad for?

Klart filler i tåretrugen.

Det er så flot, og de dage, hvor min datter sover dårligt, kan overhovedet ikke ses på mig. Jeg er vild med det! Skinbooster har også gjort min hud smuk.

Jeg har slet ikke det samme behov for makeup længere.

Har du en skønhedsrutine/vane, der får dig til at føle dig ekstra godt tilpas?

Jeg vasker kun mit hår én gang om ugen (’krølle-life’), og den dag bruger jeg altid ekstra tid på min rutine. Jeg lægger neglelak og bruger en ansigtsmaske, mens jeg er igang. Jeg bruger tid på at sætte håret og tørrer det med diffuser. Jeg har det altid superlækkert bagefter.

Hvorfor er det vigtigt for dig at stille op til noget som det her?

Jeg har følt mig virkelig tilpas i hele den her proces. Det har været en rigtig god oplevelse, og det er det, jeg har lagt mest vægt på. Selvom jeg længe har overvejet at få lavet behandlinger, har det været ret grænseoverskridende at tage den endelige beslutning. Jeg har ikke prøvet det før, og jeg vidste derfor ikke helt, hvad der ville være det bedste for mig.

Det har været dejligt at kunne lægge beslutningerne i de professionelles hænder, specielt når resultatet er så flot, som det er. Det taler jo for sig selv.

Og de hurtige

  • Hvad er skønhed for dig? Selvtillid og godt hår
  • Din go-to skønhedsrutine? CC creme, mascara og fedt tøj
  • Hvad har du altid i tasken? Lip-tint
  • Dit bedste skønhedstip? Overnight masker er the bomb!
  • Din yndlingsbehandling? Helt klart filler i tåretrugen
  • Din næste behandling? Mere botox, mere botox!

Udfyld kontaktformular og få en gratis konsultation