Peeling_1

PRX-T33 Peeling

CeriX tilbyder kosmetiske behandlinger samt peelinger af højeste kvalitet med det bedste udstyr på markedet

 • Behandlingstid: 30 minutter
 • Resultat: Individuelt
 • Bedøvelse: Ingen
 • Holdbarhed: Individuelt
 • Nedetid / Opheling: Ingen
Kontant frapris
1.200 kr.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLING MED PRX-T33 PEELING?

Forud for behandling med PRX-T33 peeling afrenses huden, hvorefter peelingen påføres. Når peelingen er påført, føles det typisk som en prikkende, varm fornemmelse, som tiltager når PRX-T33 trænger ind i huden og igangsætter fornyelsesprocessen. Ubehaget vil gradvist aftage, når behandlingen har varet nogle minutter

Hudforny

Hudforyngelse og opstramning af huden

Rie fortæller i denne video, hvordan vi hos CeriX arbejder med opstramning og fornyelse af huden med bl.a. Skinbooster

FØR OG EFTER HUDFORYNGELSE

OPLEV DEN FANTASTISKE FORVANDLING

Med medicinske peelinger og hudforyngende injektions- og laserbehandlinger kan vi sikkert og effektivt reducere fine linjer og rynker samt give dig en mere ensartet, jævn og frisk hud. Hos CeriX anvender vi kun udstyr af højeste kvalitet samt erfarne og professionelle behandlere, så du er sikret et godt resultat af din behandling

SÅDAN VIRKER BEHANDLING MED PRX-T33 PEELING

PRX-T33 -peelingen virker på to måder. Først og fremmest frigør behandlingen bindingen af døde hudceller på hudens overflade, så nye underliggende celler får lov at komme frem på hudens overflade. Dette ses som en øjeblikkelig forbedring af hudens glød og struktur. Dernæst stimulerer PRX-T33 de levende hudceller til at aktivere fornyelsesprocessen, når de døde celler er fjernet.

FØR BEHANDLING MED PRX-T33

Før vi kan behandle dig med PRX-T33 peeling, skal vi se dig til en gratis konsultation på én af vores klinikker. Her laver vi en analyse af din hud for at vurdere dit behov og skræddersy en individuel behandlingsplan tilpasset din situation.

SELVE BEHANDLINGEN MED PRX-T33

Selve behandlingen varer normalt 30 minutter. Huden renses, hvorefter peeling påføres.

HVOR OFTE SKAL PRX-T33 GENTAGES?

Antallet af behandlinger afhænger af hudens kvalitet og de problematikker, du er udfordret af.

Som udgangspunkt anbefales det at følge en kur på 3-5 gange med 1 uges interval. Det præcise antal af behandlinger varierer bl.a. efter, hvorvidt der er tale om f.eks. solskadet hud, ar og stærkmærker anbefales eller Melasma og hormonelle pigmentforandringer. I sidstnævnte tilfælde kan PRX-T33 med fordel kombineres med Cosmelan forløb, hvor peelingen benyttes en gang hver tredje måned.

KLIPPEKORT

Ved køb af klippekort til PRX-T33 peeling kan du opnå store besparelser. Se mere her.

PRX-T33 MODVIRKER OG REDUCERER

 • Rynker og linjer
 • Pigmenteringer/ solskader
 • Tør hud
 • Tabt elasticitet
 • Melasma
 • Ældre hud
 • Ar
 • Karsprængninger

GØR BEHANDLING MED PRX-T33 ONDT?

Under selve behandlingen vil huden prikke en smule, ligesom huden måske føles varm. De fleste forbinder dog behandlingen med velvære. Behandlingen med PRX-T33 har ingen helingstid, og du kan vende tilbage til din normale hverdag og aktiviteter med det samme efter behandlingen. 

EFTER BEHANDLING MED PRX-T33

De første dage efter behandlingen kan huden føles let rød, prikkende og stram. Der kan forekomme let, og i sjældne tilfælde, kraftig afskalning af huden. Dette aftager i løbet af 2-3 dage.

Det anbefales at bruge WiQo fugtighedscreme dagligt, og efter behov. WiQo-cremen hjælper med at hydrere og berolige huden, så den hurtigere falder til ro. WiQo egner sig til alle hudtyper. Ved meget sensitiv hud anbefales det at anvende solfaktor efter behandlingen.

Fjernelse af pigment

Fjernelse af pigment

Hos CeriX anvender vi kun det bedste og mest gennemtestede på markedet til fjernelse af pigmentpletter

Thereza

Theresa Kofoed Jørgensen om skønhed

Influencer Theresa Koefod fortæller om skønhed og om at være tilfreds med sig selv

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

users
Mere end 10 års erfaring

Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

user-md
Behandlingsplan

Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

hands
Høj faglighed

Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

crown
Naturlig & Æstetisk

Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

garanti

CeriX branchekvalitet og garanti

CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitets & Garanti

kundeudtalelser

17

Anna

Jeg skulle have lavet et halsløft på CeriX privathospital. Jeg møder op på klinikken og bliver taget så godt imod, lige fra start. Jeg var SÅ nervøs. Så kom den sødeste anæstesilæge og tog sig af mig. Så sød, empatisk, omsorgsfuld og rolig. Han gjorde min oplevelse god. Da jeg så kom ind i operationsstuen, kunne jeg mærke, at jeg var klar til at løbe. Operationssygeplejersken kiggede mig i øjne og sagde, at hun ville passe rigtig godt på mig, og det gjorde mig helt rolig og tryg, og jeg havde 100% tillid. Jeg har aldrig følt mig i så trygge hænder som den morgen. Sikke et omsorgsfuldt og topprofessionelt  team, der ser mennesket. Jeg er så glad for at jeg igen har en hals, hage og kæbe uden fedt. Kirurgen har godt nok gjort det flot. Det var den helt rigtige beslutning. Af hjertet tusind tak for et topprofessionelt, omsorgsfuldt og dygtigt team

benedikteutzon

Benedikte Utzon

CeriX og Rie blev min redning for uønsket hårvækst i ansigtet! Egentligt startede det med, at jeg konstant begyndte at pille hår ud af ansigtet. Som uønskede venner, der bare angreb mit ansigt. Men den slags venner man bare ikke gider have uanmeldt besøg af. Mænd taler ofte højlydt om, at hårene i ørene, næsen og øjenbrynene vælter frem efter, de er fyldt 35. De synes på en eller anden måde, at det er lidt sejt. Men at vi kvinder begynder at få hår i ansigtet… dét, synes vi, altså ikke er særligt sejt eller kvindeligt. Så derfor besluttede jeg at gøre noget ved det og havde hørt fra mange andre, at CeriX bare var de bedste på området. Som ekstra bonus kan jeg sige, at din hud bliver meget glattere og yngre at se på efter laserbehandling. Så girls: Se og få gjort noget ved det og læg den pincet

Sanne Troelsgaard

Sanne Troelsgaard

Jeg kan varmt anbefale CeriX. Jeg har fra start virkelig følt mig i gode, professionelle og trygge hænder og er blevet taget fantastisk imod af et skønt personale. Jeg er meget imponeret over servicen og det faglige niveau, som personalet besidder, hvor de kan rådgive og vejlede mig til den rette behandling for at slippe af med mine pigmentforandringer.

Covid-19
+

Alle CeriX klinikker holder åbent

Vi følger myndighedernes retningslinjer i forhold til at begrænse smittespredning med coronavirus. Vi anbefaler dig at blive testet inden din behandling, men dette er ikke et krav, idet offentlige og private sygehuse og klinikker mv. er undtaget krav om coronapas. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 61616117 eller info@cerix.dk, hvis du har spørgsmål.
Corona-tiltag
 • Mød ikke op, hvis du ikke føler dig rask
 • Bær mundbind, når du er i klinikken
 • Mød op alene til din konsultation/behandling
 • Sprit dine hænder af ved ankomst
 • Hold så vidt muligt afstand (1-2 meter)
Kirurgi
 • Fremvis en negativ test for covid-19 (maks. 72 timer gammel) på operationsdagen
  Covid-19 og vaccine
  • Ekstremt sjælden og ufarlig reaktion. Læs artikel her.