Peeling_1

PRX-T33 Peeling

CeriX tilbyder kosmetiske behandlinger samt peelinger af højeste kvalitet med det bedste udstyr på markedet

 • Behandlingstid: 30 minutter
 • Resultat: Individuelt
 • Bedøvelse: Ingen
 • Holdbarhed: Individuelt
 • Nedetid / Opheling: Ingen

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLING MED PRX-T33 PEELING?

Forud for behandling med PRX-T33 peeling afrenses huden, hvorefter peelingen påføres. Når peelingen er påført, føles det typisk som en prikkende, varm fornemmelse, som tiltager når PRX-T33 trænger ind i huden og igangsætter fornyelsesprocessen. Ubehaget vil gradvist aftage, når behandlingen har varet nogle minutter

Hudforny

Hudforyngelse og opstramning af huden

Rie fortæller i denne video, hvordan vi hos CeriX arbejder med opstramning og fornyelse af huden med bl.a. Skinbooster

FØR OG EFTER HUDFORYNGELSE

OPLEV DEN FANTASTISKE FORVANDLING

Med medicinske peelinger og hudforyngende injektions- og laserbehandlinger kan vi sikkert og effektivt reducere fine linjer og rynker samt give dig en mere ensartet, jævn og frisk hud. Hos CeriX anvender vi kun udstyr af højeste kvalitet samt erfarne og professionelle behandlere, så du er sikret et godt resultat af din behandling

SÅDAN VIRKER BEHANDLING MED PRX-T33 PEELING

PRX-T33 -peelingen virker på to måder. Først og fremmest frigør behandlingen bindingen af døde hudceller på hudens overflade, så nye underliggende celler får lov at komme frem på hudens overflade. Dette ses som en øjeblikkelig forbedring af hudens glød og struktur. Dernæst stimulerer PRX-T33 de levende hudceller til at aktivere fornyelsesprocessen, når de døde celler er fjernet.

FØR BEHANDLING MED PRX-T33

Før vi kan behandle dig med PRX-T33 peeling, skal vi se dig til en gratis konsultation på én af vores klinikker. Her laver vi en analyse af din hud for at vurdere dit behov og skræddersy en individuel behandlingsplan tilpasset din situation.

SELVE BEHANDLINGEN MED PRX-T33

Selve behandlingen varer normalt 30 minutter. Huden renses, hvorefter peeling påføres.

HVOR OFTE SKAL PRX-T33 GENTAGES?

Antallet af behandlinger afhænger af hudens kvalitet og de problematikker, du er udfordret af.

Som udgangspunkt anbefales det at følge en kur på 3-5 gange med 1 uges interval. Det præcise antal af behandlinger varierer bl.a. efter, hvorvidt der er tale om f.eks. solskadet hud, ar og stærkmærker anbefales eller Melasma og hormonelle pigmentforandringer. I sidstnævnte tilfælde kan PRX-T33 med fordel kombineres med Cosmelan forløb, hvor peelingen benyttes en gang hver tredje måned.

KLIPPEKORT

Ved køb af klippekort til PRX-T33 peeling kan du opnå store besparelser. Se mere her.

PRX-T33 MODVIRKER OG REDUCERER

 • Rynker og linjer
 • Pigmenteringer/ solskader
 • Tør hud
 • Tabt elasticitet
 • Melasma
 • Ældre hud
 • Ar
 • Karsprængninger

GØR BEHANDLING MED PRX-T33 ONDT?

Under selve behandlingen vil huden prikke en smule, ligesom huden måske føles varm. De fleste forbinder dog behandlingen med velvære. Behandlingen med PRX-T33 har ingen helingstid, og du kan vende tilbage til din normale hverdag og aktiviteter med det samme efter behandlingen. 

EFTER BEHANDLING MED PRX-T33

De første dage efter behandlingen kan huden føles let rød, prikkende og stram. Der kan forekomme let, og i sjældne tilfælde, kraftig afskalning af huden. Dette aftager i løbet af 2-3 dage.

Det anbefales at bruge WiQo fugtighedscreme dagligt, og efter behov. WiQo-cremen hjælper med at hydrere og berolige huden, så den hurtigere falder til ro. WiQo egner sig til alle hudtyper. Ved meget sensitiv hud anbefales det at anvende solfaktor efter behandlingen.

Fjernelse af pigment

Fjernelse af pigment

Hos CeriX anvender vi kun det bedste og mest gennemtestede på markedet til fjernelse af pigmentpletter

Thereza

Theresa Kofoed Jørgensen om skønhed

Influencer Theresa Koefod fortæller om skønhed og om at være tilfreds med sig selv

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

users
Mere end 10 års erfaring

Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

user-md
Behandlingsplan

Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

hands
Høj faglighed

Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

crown
Naturlig & Æstetisk

Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

Behandlingsområder & Tilvalg

REDUKTION AF AKNE

Acnelan giver huden en mere jævn hudtone og optimerer selve hudens tekstur

800 kr.

EFFEKTIV BEHANDLING AF AKNE

Acnelan er den mest effektive behandling af akne på markedet. Acnelan giver en effektiv, bekvem og hurtig behandling af selv svære tilfælde af akne. Behandlingen er en effektiv kombination af en intensiv, professionel klinikbehandling kombineret med en komplet medicinsk serie af Acnelan produkter.

Frapris

800 kr.

Læs om behandlingen

Ansigt_Kvinde_Øreflipper-395x430
HUDFORYNGELSE MED LASER

IPL Rejuvenation gør det muligt at opnå en mere ensartet hud med færre fine linjer. Laserbehandlingen reducerer også karsprængninger og pigmentpletter m.m.

3.000 kr.

ENSARTET OG JÆVN HUD

Det er helt almindeligt, at hudens tone og struktur bliver mere ujævn med alderen. Mange får desuden mørke plamager, pigmentpletter og karsprængninger, hvilket kan give et ældre udseende. IPL Rejuvenation er en hudforyngende laserbehandling, som giver en mere ensartet og velplejet hud.

Frapris

3.000 kr.

Læs om behandlingen

Ansigt_Kvinde_Front_Tindinger_4-395x430
COSMELAN PEELING

Cosmelan peeling kan udføres på alle hudtyper, også om sommeren. Cosmelan peeling bekæmper hormonelle pigmentforandringer og giver en ensartet

4.600 kr.

FÅ EN SMUK HUD MED COSMELAN

Cosmelan peeling fjerner og reducerer alle typer af pigmenteringer: Melasma, solskader, hyperpigmentering efter akne og medicin samt fregner. Det er den mest effektive behandling mod pigmentering. Cosmelan peeling mindsker også små ar fra akne, opstrammer huden og giver huden en mere ensartet struktur.

Frapris

4.600 kr.

Læs om behandlingen

Peeling_2-395x430
garanti

CeriX branchekvalitet og garanti

CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitets & Garanti

kundeudtalelser

Geggo.

Stephanie Karma Salvarli (Geggo)

Jeg har fået behandling for hormonelle pigmentforandringer hos CeriX. Jeg har oplevet fuldstændige vanvittige resultater med Cosmelan peeling! Jeg er SÅ glad for mit forløb, og jeg tror, at alle, der døjer med pigmenteringsproblemer, vil blive forbløffede over, hvor meget behandlingen har gjort! Jeg kigger nogle gange på mine ’før/efter-billeder’ – jeg var fuldstændig sort over min overlæbe og i panden… jeg er simpelthen så oprigtigt glad for og tilfreds med resultatet!

Josefine-Valentihn

Josefine Valentin

“Personligt har jeg fået rynkereduktion, siden jeg var 25 år. Jeg startede faktisk for at bekæmpe min kroniske hovedpine. Med behandlingen forsvandt hovedpinen, og det samme gjorde mine rynker – ren win win! Der er mange meninger (og fordomme) om brugen af rynkereducerende behandling. For mig handler det grundlæggende om at gøre dét, der får os til at føle os godt tilpas. Vi lever i en verden, hvor der er et hav muligheder – hvorfor så leve et liv, hvor du er trist over noget, du selv har magten til at ændre?

Kosmetisk behandling er i mine øjne et fantastisk hjælpemiddel, der får min hud til at se skøn og lækker ud! Mange er bange for et kunstigt look, men det opnår man ikke, hvis man – som jeg – lægger ansigtet i kyndige hænder hos CeriX. De er super dygtige og ikke mindst uddannede til at lave kosmetiske skønhedsbehandlinger. CeriX får mine varmeste anbefalinger, hvis du ønsker et flot og naturligt look”

Silassorthvid

Silas Holst

Jeg har valgt at få behandling hos CeriX. Jeg har også rigtig mange venner, der tidligere har fået behandling hos CeriX, og de har alle været utroligt glade for resultatet. Min krop er en stor del af mit arbejde. Som skuespiller og danser er den på mange måder mit primære ‘arbejdsredskab’. Så for mig er det helt naturligt at være meget opmærksom på, hvordan min krop ser ud, ligesom jeg går super meget op i at holde den i så god fysisk form som overhovedet muligt! Og så gør det jo heller ikke noget, at jeg kan komme ind til CeriX og få ultimativ mig-tid!