Se månedens kampagner her

Er du også træt af dine pigmentpletter? Hos Cerix er vi eksperter i pigmentfjernelse. Vi benytter professionelt udstyr. Kom ind og få en gratis konsultation.

Pigmentfjernelse

Dit resultat er vores erfaring og ekspertise, og vi garanterer dig et fantastisk resultat.*
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Pigment

Pigmentforandringer kan være to forskellige ting. Det kan være solskadepigmenteringer, som også kommer med alderen i form af fine, små pletter i hudens overflade. Pigmentforandringer kan derudover skyldes Melasma, som er en pigmentering, der kommer af en hormonel ubalance. Det kan være ved brug af p-piller, i forbindelse med graviditet eller overgangsalder.

Professionel behandling

Pigmentforandringer i huden, kan hvis der er tale om solskader og ”gammelmandspletter” let reduceres eller fjernes med IPL. Lyskilderne fra IPL’en vil ligesom ved permanent hårfjerning opfanges af melaninen i huden. Det er derfor ligeledes vigtig ved denne behandling, at du ikke er for brun, når du gerne vil have fjernet dine pigmentfejl. Da pigmentet er placeret på hudens overflade, vil der modsat behandling af hår og kar, her være en synlig forandring på huden. Det betyder at pigmentpletterne i ugen efter vil blive en smule mørkere, hvor efter de vil skalle af. For at komme plettere helt til livs, skal du typisk forvente 2-4 behandlinger med et interval på ca. 4 uger mellem hver behandling.

Lider du af Melasma, som er hormonelle pigmentforandringer, skal der oftest planlægges et andet behandlingsforløb, i en behandlingskombination med Fractional laser og kemiske peelinger. Dette vurderes ved en konsultation, som er gratis og uforpligtende.

Før behandlingen
Efter behandlingen

Effektiv fjernelse af pigmentforandringer

  • Vi anvender udelukkende det bedste amerikanske udstyr
  • Færre behandlinger end ved andre laser-metoder
  • Mærkbar forbedring allerede efter én behandling

Se flere eksempler

Anbefaling

Sanne Troelsgaard

“Jeg kan varmt anbefale CeriX. Jeg har fra start virkelig følt mig i gode, professionelle og trygge hænder og er blevet taget fantastisk imod af et skønt personale. Jeg er meget imponeret over servicen og det faglige niveau, som personalet besidder, hvor de kan rådgive og vejlede mig til den rette behandling for at slippe af med mine pigmentforandringer”.

★★★★★

Mere info om behandlingen

Pigmentforandringer i huden, kan hvis der er tale om solskader og ”gammelmandspletter” let reduceres eller fjernes med IPL. Lyskilderne fra IPL’en vil ligesom ved permanent hårfjerning opfanges af melaninen i huden. Det er derfor ligeledes vigtig ved denne behandling, at du ikke er for brun forud for behandlingen. Da pigmentet er placeret på hudens overflade, vil der modsat behandling af hår og kar, her være en synlig forandring på huden. Det betyder at pigmentpletterne i ugen efter vil blive en smule mørkere, hvor efter de vil skalle af. For at komme plettere helt til livs, skal du typisk forvente 2-4 behandlinger med et interval på ca. 4 uger mellem hver behandling.

Lider du af Melasma, som er hormonelle pigmentforandringer, skal der oftest planlægges et andet behandlingsforløb, i en behandlingskombination med Fractional laser og kemiske peelinger. Dette vurderes ved en konsultation, som er gratis og uforpligtende.

Hvad skal jeg være opmærksom på før behandlingen

Undgå gerne soleksponering i ca. en måned før behandlingen samt brug af selvbruner og spraytan lige op til behandlingen.

Hvad skal jeg være opmærksom på efter behandlingen

Efter en behandling med IPL kan der afhængig af behandlingsindikationen opstå rødme og hævelse i det behandlede område, og i sjældne tilfælde små vabler. Derudover er det vigtig, at du ikke udsætter det behandlede område for direkte og kraftig soleksponering i op til en måned efter behandlingen.  I nordeuropa betyder det således at du godt kan opholde dig ude efter en IPL behandling i langt de fleste måneder på året, så længe du husker at anvende solcreme med faktor 30 eller 50, og med både UVA og UVB filter.

Køb 3 pigmentfjernelses-behandlinger og få 50% på tredje behandling.

Mørke plamager og pletter. Vi kender dem alle sammen. Pigmentforandringer i huden kan, hvis der er tale om solskader og ”gammelmandspletter” let reduceres eller fjernes med IPL. Lyskilderne fra IPL’en vil opfanges af melaninen i huden. Da pigmentet er placeret på hudens overflade, vil der være en synlig forandring på huden. Det betyder, at pigmentpletterne i ugen efter vil blive en smule mørkere, hvorefter de vil skalle af. For at komme plettere helt til livs, skal du typisk forvente 2-4 behandlinger med et interval på ca. 4 uger mellem hver behandling.

Når du køber behandling af pigmentpletter og solskader, sparer du 50% på den tredje behandling, hvis du køber 3 behandlinger.

Book forundersøgelse