Tilbage til oversigten
Restylane

Restylane i Odense

En behandling med restylane er en både skånsom og effektiv måde at slippe af med uønskede rynker og lignende i ansigtet samt på andre steder af kroppen. Rynker er noget, der en dag kommer til os alle – det er simpelthen ikke til at undgå, når vi naturligt ældes.

Mange rynker kan være charmerende eller så små og ubetydelige, at man stort set ikke lægger mærke til dem. Dog findes de rynker også, som generer og derfor er uønskede, eksempelvis fordi de giver et mere træt eller surt udtryk.

Mange vælger i sådanne tilfælde at få fjernet disse rynker for at blive mere tilfreds med den måde, som de ser ud. Her hos CeriX tilbyder vi restylane i Odense, hvor vi har en af vores klinikker.

Bor du derfor i denne by eller i omegnen, og døjer du med uønskede rynker, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan komme nærmere en løsning på dine problemer.

Rynker dukker op hos os alle

Der findes mange forskellige metoder og produkter, der kan mindske fremkomsten af rynker. Nogle af disse virker bedre end andre, men de færreste har en hurtig og mærkbar effekt. Uanset hvordan og hvor ofte du forsøger at undgå rynker, vil rynkerne hos de allerfleste dukke op før eller siden.

Noget, som du imidlertid kan gøre, hvis du er ked af, at du har fået mange eller meget tydelige rynker, er at få en restylane-behandling i Odense hos os. Vi kan hjælpe med, at rynker, der for eksempel får dig til at se træt eller sur ud, bliver mindsket eller fjernet helt, så du opnår et mere åbent og glad ansigt.

Ligeledes kan vi tilbyde en behandling, hvis du ønsker et yngre ansigt, eller hvis du af andre grunde har behov for forandringer. Vi bestræber os altid på, at du opnår et så naturligt resultat og ansigtsudtryk som overhovedet muligt, så forandringen kan ses, uden at det er meget tydeligt, at du har fået en behandling.

Sådan foregår en restylane-behandling

Aftaler du at få restylane i Odense i vores klinik her hos CeriX, kan du se frem til en stort set smertefri behandling med hurtige og tydelige resultater. Behandlingen foregår ved, at vi først smører en bedøvende creme på det område, der skal behandles.

Cremen medvirker til, at du ikke vil finde behandlingen smertefuld. Herefter sprøjtes restylanen ind i huden, hvor den udfylder rynkerne, som derved mindskes eller forsvinder helt. Rødme og mindre hævelser kan forekomme efter behandlingen, men disse vil som oftest forsvinde efter relativt kort tid.

Behandlingen med restylane giver ikke permanente forandringer, og vil du gerne blive ved med at opleve de gode virkninger, skal du regne med at få behandlingen gentaget med et givent interval. Hvor ofte en ny behandling er nødvendig, vil afhænge af, hvorhenne behandlingen finder sted.

Typisk vil virkningen vare længere i huden sammenlignet med i læberne, men det er igen individuelt, hvor hurtigt fillingen fra restylanen aftager og forsvinder. Dertil skal nævnes, at effekten vil komme til at vare længere, jo flere gange du benytter restylane-behandling. Du kan derfor ved første behandling godt opleve en kortere varighed, end du vil ved de efterfølgende behandlinger.

Restylane kan afhjælpe rynker mange steder

Behandling med restylane kan fjerne rynker mange forskellige steder. Mest brugt er det at benytte restylane til filling ved rynker og fuger i ansigtet, rander under øjnene, læbeforstørrelse samt meget mere. Det skal hertil nævnes, at restylane ikke kun kan anvendes ved uønskede rynker og lignende i ansigtet.

Det er nemlig også muligt at benytte denne filling på hænder, hals, bryst og andre steder af kroppen, hvor du ønsker en forandring. Hvis du derfor går med et ønske om restylane i Odense, kan du altid kontakte vores klinik, og så vil vi fortælle dig om dine muligheder. Vi er nemlig af den overbevisning, at de bedste resultater opnås i en tæt dialog med dig, da kun du ved, hvordan du ønsker, at din krop og dit ansigt skal se ud.

Få bugt med dine rynker hos CeriX

I vores klinik i Odense tilbyder vi mange forskellige behandlinger, der kan give dig det ydre, du går og drømmer om, og mange gange er det de helt små forandringer, der kan gøre en stor forskel for dig.

Restylane er en simpel behandlingsform med minimale bivirkninger, og du kan ved hjælp af ganske få midler og behandlinger slippe af med din nedadvendte mund, som du længe har været træt af eller dine rander under øjnene, der i flere år har generet dig.

Her hos CeriX er vores fornemmeste opgave at gøre dig tilfreds, og hvis du gerne vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, kan du helt uforpligtende bestille tid til en konsultation, hvor vi vil drøfte dine muligheder. Bestemmer du dig efterfølgende for en af vores restylane-behandlinger, finder vi hurtigt en tid til dig, så du kan blive kvit med dine uønskede rynker i en fart.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud